Hú, lányok rengeteget írtatok, csak végigfutottam, de próbálok mindenre reagálni:
Én írtam reggel, hogy valaki érkezett közénk!!!
Anna, nagy nagy gratuláció a kicsi herceghez, csodálatos!!
Nicike, nem hívtam őket, először úgy döntöttem a védőnőmet támadom le holnap, hátha nem kell 50 db tesztcsíkot megvennem, vagy ha petiék holnap erre járnak mentővel, mérnek egy vércukrot nekem. Ha nem jön össze, akkor fogok majd lépni.
Zsófi, sajna nincs cím, mert az asztalos rendelte meg, de Fabuliart Kft. a neve. Talán ha rákeresel....nekem csak az árlistát küldte el az asztalosunk.
Mecsi, a bogyesz neve :chelidonium majus D12. Tényleg szívből ajánlom, nagyon jó. És a mikrós, hűtős dolog sztem nem igaz, Nekem minden bogyesz hat, pedig pl. ez is fél éve a mikrón van. Eddig erről nem is hallottam.
A ch-kal kapcsolatban anyósom tudna mesélni, de most táborozik, majd ha hazajön!
Andi, a röntgen tényleg lokális, de majdnem minden műtétnél, beavatkozásnál kell beleegyezőt írnod. Nekem is kb 3 napja majd kiesik a protkóm, annyira fáj. Próbálj meg venni valami speckó fogkrémet, elmex, vagy hasonlók, és mellé cserszömörcés szájvízzel öblögess. Eddig én ezzel húztam ki, baromira megijedtem, hogy gáz lesz még szülés előtt, de szerencsére hat. Ja és igyál meg mindennap egy kalcium pezsgőtabit. Ha 3 napon belül nem hat, akkor sztem vágj bele a fogdokis projectbe.
Ma nekem is kicsit bágyadt napom volt, de délelőtt portörlő porszívóztam, aztán hajat vágtam Petinek, ami mindig idegi megterhelés, mert utálom hogy minde tiszta haj lesz. De Ő nem hajlandó fodrászhoz menni. Így a végére mindig kissé "hajba kapunk" (mármint ami haj marad
)
Aztán voltunk Bauhaus, Campona, Dechatlon. Szóval ma totálisan kikészítettem magam.
de vettünk mindent ami kellett, így most gyorsan ágyba dugom magam és felpolcolom a lábaim.
Ja, és persze átléptem ünnepélyesen ma reggel a 10 kilót, amiből párom szerint minimum másfél kiló víz, ahogy kinéznek a lábaim és az ujjaim.