Sziasztok!
Kis Csöre-féle tapasztalatlista a vitaminokkal kapcsolatban, tapasztalataim és a rémhírek, amik hozzám eljutottak:
én az első babánál 1 hónap materna után szedtem 3 hónapig elevitet, majd vasat, utána semmit, a gyerek 3,5 kiló volt
a második babánál semmit sem szedtem, 4,06 kiló volt
viszont van egy ismerősöm, aki x, hogy milyen vitamintól kicsi mérete ellenére 4,65 kilós gyereket szült
sógornőm meg végig elevitezett, és 2,7 kilósat....
ezek után legyetek okosak
Én most szedem naponta az elevitet, mert a vérképem az valami csapnivaló... ha jobb lesz, akkor abbahagyom. Annak nem látom értelmét, hogy normális táplálkozás és normális vérkép mellett telenyomjam magam vitaminnal, hacsak az orvos az eredményeim alapján nem látja indokoltnak. Az elsőnél is ő szólt, hogy abbahagyhatom.
Egyébként a maternára mondták, hogy giga babák lesznek.
Terheléses cukor... nekem eddig nem volt egyiknél sem ... annyira alacsony a cukrom. Most lehet, hogy lesz, de én is úgy tudom, hogy valahogy a 20-ik hét után...
A 12 hetes UH-on Kispocok is 48 mm volt (aznap töltötte a 12 hetet), a doki normális méretűnek találta, innentől nem aggódom
, hogy 1-2 hét csúszás van-e benne... hát lehet. Holnap már 15 hetes, biztos sokat nőtt
de csak jövő héten megyünk UH-ra.
Ma már én is a kismamagatyimban feszítettem, igaz, tunikával "álcázva"
Hanna: optimistábban
mindjárt betöltöd a 12-ik hetet, onnan lassan javulni fog minden
Aida: tök jó, hogy már tudod
gratula a kukacoshoz
Batkata: nálunk 8 és 7 év lesz a különbség, mi sem kapkodtuk el
Igaz, hogy már korábban szerettük volna.
Az étvágyam átlagos, ma mázsáltam, és a súlyom gyakorlatilag abban a 2 kilós sávban mozog, ahol a baba előtt... igaz, ma benyomtam délután egy kiló szilvát uzsonnára... némi nektarin társaságában... délelőtt meg 1/2 kiló pogácsát tízórainak... akkor most melyik kijelentésemet vonjam vissza?
Rita: aktakukac vagyok
szakterület: oktatás/szakképzés
Csöre