Hali Csajok!
Kösziköszi, igazándiból "majdnem" elfelejtettem a nevemnnapját, de apa mondta reggel, hogy boldog névnapot, így beugrott
. A nagyim után kaptam, akit nagyon imádtam, csak nagyon nagyon fiatalon meghalt (56 éves volt)
... eh nem kesergek én is. Délután, mikor hazaértem a masszörtől, már itthon volt apa, kisfiam "boldog névnapot!" felkiáltással ugrott a nyakamba. Aztán kérdezgette, "hova lett a piros ajándék?", de vagy 10x. Ekkor már az apja nem bírta, és előhozta a kék (sicc) papírba csomagolt ajándékot
.
Momo, hol találtad meg a kincstári optimizmusodat? Egy óra alatt? Nagyon becsüllek érte!
TV betegsésének oka mikor derül ki? Drukkolok, hogy ne legyen nagyon drága. Nagylányt nem köti le esetleg a diafilmezés? Nálunk Danó már tudja értékelni, igaz olyankor a kicsit le kell foglalni, különben elég hamar árnyjátékba megy át a dolog.
Zsuzsi, jaj te szegény... Reméljük a vére után a köhögése is javul a kis betegnek! Addig meg úgy sincs más, csak a kitartásod... és te jól vagy már?
Beu, annyira öszpontosítottam, hogy tali után hazaérj hóesés és eső mentesen
, de látod sikerült! Szerintem nem matricázott a srác
. Nálunk pofin a hidegtől szokott pirosság lenni, egyszer nem kezeltem le idejében, na akkor lettek pöttyök is. A bablove-nak is van erre kréme, mi azt használjuk.
Toffi, vizsga? És mikor kell drukkolni? Ha jól sikerül kapsz matricát is?
Ha nem, még mindig számíthatsz rám, teljes Danoninomatrica repertoár áll rendelkezésedre
.
Maci2, lehet, hogy én vagyok megkeseredett vén maca
, de szerintem nagyon naív voltál, ha másra számítottál a kollégáktól... Postás meg a lift grrrr... mondjuk ha fogyózni akarnál, az utóbbinak lenne jó oldala is
Apropó, fogyókúra: 6. hét, eddig 6 kiló minusz!! Még két hónap és nyaggathatom apát a vadiúj kollekcióért
Timici, kislegényhez gratula! Jó kis álom
. Nálunk apa álmodott ilyesmit, de megtiltottam neki kerekperec
Urszila, nagylány már lépcsőzik? És mi lett a ráccsal? Enyimlány eccerűen bemászott a mosogatógépbe. No nem teljesen, mert elég hamar felismertem a szándékát, és legnagyobb bánatára megszüntettem a csábító lehetőséget
. Ha kész vagy a fordítással, jöhetnél kicsit gyakrabban, nekem legalábbis hiányzol
.
JA! ÉS a lány - mások számára is érthetően
- mondja:
1. teljesen tisztán: NEM
2. ugyancsak tisztán: DE
3. éhesen: NYAM NYAM (és csetteg hozzá
)
4. nem olyan tisztán, de csak nekem: AJA
Magdi, az én manóim nem a rosszaságukkal rettentenek, hanem avval, ha gyárszirénát adnak elő 2 szólamban, esetleg kis ráfutásokkal, áthallásokkal
És persze ezt csak nagyközönség elött. Lehet, a műsorszám végén körbekalapolok
Na menek, ma nagyon grafomán vagyok (már 5 mélt küldtem szerte a világba, jó hosszan, így nem csak titeket untattalak
)
Pussz
Zsófi