sziasztok
Annyira jó képeket raktatok fel. Külön kiemelném a csókosszájút, aki tiszta anyukája, de időnként felfedezek benne apu-vonást is. Jazi milyen barna!!!
Nem törte le a kezét az a nagy wc papír guriga?
Tina: Levinél a fúj így hangzik: VOOOJ. Egy csomó dolgot másképp mond, de már megtanultuk fordítni. Pld. ecsemem=elestem. De van amit valóban teljesen tisztán kimond. De nagyon vicces, amikor tanítjuk valamire, és mond valamit, ami egészen másképpen hagzik
)) Ő is nevet rajta.
Jubi: te református vagy? Én igen. De én sem járok templomba, na én meg ezektől a külsőségektől vagyok rosszul. Én nem tudok elmélyülni, soha de soha egyetlen szót nem vagyok képes megjegyezni a prédikációból. Nem tudom, miért, mindig elhatározom, hogy na most figyelek, de nem megy. Marcikámnak szegénynek a misenaplójában nem nagyon gyűlnek az igazolások:) Nem baj, nem bántják ezért hittanon. Amúgy a családból mindenki katolikus, csak anyu volt református.
A fiúkat is ilyen hamar leszoktattad a cumiról? Lehet, hogy jobban jársz, már persze ha sikerül. Hannával megszenvedtünk eléggé, különösen mivel mindenki azt mondja, á, egy nap az egész, soha többé nem keresi.... Na hát ez nekünk nem jött be. Egy hétig sírdogált utána, de mostmár okés a dolog. De én is 5 éves koromban szoktam le a cumiról
Linda, nem tudok vele mit kezdeni, mármint a nemevéssel. Most azért eszeget, de semmi normális dolgot. Viszont jönnek a metszőfogai, és mégiscsak ér valamit az a lánc, mert semmi nyűgösség, szájban kotorászás, és éjszakai vigasztalhatatlan bömbölés nincs. Pedig a metszőfogak a legdurvábbak. Hát nemhiába, Németországban és Svájcban a gyógyszertárban árulják ezeket, és az orvosok először ezt tanácsolják, ha fogzás gond van.
Jó hétvégét, biztos jól fogjátok érezni magatokat. Nem érünk rá hétvégén, pedig egy pécsi talit összehozhattunk volna!!
Melódia, részvét az aftáért, azzal már mi is megszenvedtünk. Próbáld ki rá a tantum verdét, az is kicsit érzéstelenít, meg nálunk az vált be, hogy evés előt fél órával fájdalomcsillapító. Így tudott enni egyedül. Marcinak volt picur korában .
Na megyek is, mert van még dolgom is.
Ja idemásolok nektek egy törvényi magyarázatot, aminek sajnos a forrását elfelejtettem lementeni, remélem, helytállóak a benne foglaltak. Ma épp a főnökömnek is el kellett küldenem
Jelentős változást hozott az Mt. 90.§-ának a módosítása. Az Mt. 90.§ (1) bekezdés e) pontjában foglaltak szerint: a munkáltató nem szüntetheti meg rendes felmondással a munkaviszonyt a gyermek ápolása, illetve gondozása céljára kapott fizetés nélküli szabadságnak (138.§ (5) bekezdés), illetve a gyermek hároméves koráig - fizetés nélküli szabadság igénybevétele nélkül is - a gyermekgondozási segély folyósításának az időtartama alatt.
Korában a munkáltató felmondási joga csak a gyermek ápolása, gondozása céljából kapott fizetés nélküli szabadság ideje alatt esett korlátozás alá. Ha a munkavállaló a fizetés nélküli szabadság megszüntetését kérte, mert munkát akart vállalni, és ez teljesedésbe ment, akkor a felmondási tilalom a továbbiakban már nem állt fenn, mivel a fizetés nélküli szabadság megszűnt. A munkaviszony rendes munkáltatói felmondással megszüntethető volt.
A felmondási tilalmat 2006. január 1-jétől már nem a fizetés nélküli szabadság jelenti, hanem a gyermekgondozási segély folyósítása.
A gyermekgondozási segély folyósításának az időtartama alatt, ha a munkavállaló akár rész, akár teljes munkaidőben dolgozik, a segély folyósításának a teljes időtartama felmondási tilalomra okot adó körülménynek minősül, a munkavállaló munkaviszonya munkáltatói rendes felmondással nem szüntethető meg.
Ez a szabály érvényes akkor is, ha a munkavállaló 2006. január 1-jét megelőzően fizetés nélküli szabadságon volt, és 2006. január 1-jét követően kéri a fizetés nélküli szabadság megszüntetését, hogy visszamenjen dolgozni korábbi munkahelyére. A munkáltató köteles foglalkoztatni, még akkor is, ha a munkavállaló munkájára már nincs szükség, ha munkaköre átszervezés miatt megszűnt. Amennyiben a munkáltató ténylegesen nem tud a munkavállaló részére munkát biztosítani akkor a munkavállaló részére állásidőre járó bért kell fizetni, amennyiben a munkaviszony közös megegyezéssel történő megszüntetésére nincs lehetőség.
Amennyiben a gyermekgondozási segély időtartama lejárt és a munkavállaló vissza akar menni korábbi munkahelyére, de a munkáltató nem kívánja foglalkoztatni, akkor munkaviszonyát rendes felmondással - 30 nap figyelembevételével - megszüntetheti, de felmondását köteles megindokolni. Az indokolásból a felmondás okának világosan ki kell tűnnie. Vita esetén a felmondás indokának valóságát és okszerűségét a munkáltatónak kell bizonyítania. A felmondás indoka csak a munkavállaló képességeivel (gyenge szakismeret, gyakorlatlanság), a munkaviszonnyal kapcsolatos magatartásával (hanyag, lusta, rendszeresen késik, tiszteletlen), illetve a munkáltató működésével (létszámcsökkentéssel járó átszervezés) összefüggő ok lehet. (Mt, 89.§ (3) bek.)
A felmondási védelem ideje alatt a munkáltatói rendes felmondás nem is kézbesíthető a munkavállaló részére. A védelem lejárta után a munkáltatói rendes felmondás már kézbesíthető a munkavállaló részére, de a felmondási idő csak harminc nap elteltével kezdődhet.
A felmondási védelem ideje alatt bármikor lehetőség van a munkaviszony közös megegyezéssel történő megszüntetésére.
A fentiekről azért tartottam szükségesnek a tájékoztatás adását, mert egyre több gyesen lévő kismama és munkáltató érdeklődik a jogszabály módosításával kapcsolatban. A munkáltatók nagyon sok esetben követnek el szabályszegést, azzal, hogy a gyermekgondozási segélyen lévő munkavállalókat nem akarják foglalkoztatni, ha a gyermek egyéves kora után vissza kívánnak térni korábbi munkahelyükre.
Fontos infók!!
Jó hétvégét, sziasztok