Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Na ma csak én írogatok? :lol:
Megettem egy egész pizzát és ittam colát baromira kívántam. Sőt ma du. amikor hazajöttem a nagy melegben 0,5dl sört is ittam...holnap veszek alkoholmenteset :wink:
Tegnap Kata magára kente a popsikenőcsöt...no comment :lol: :D

Kép Kép
Kellemes hétvégét!
Edit

Kép
Kép
edi78
 
 


sziasztok

Mit csináltok ebben a hőségben? Mi ma csak punnyadunk, holnap ismét Balcsi!! Bárhová mennénk strandra, drágábban jönnénk ki, ezért megyünk oda. Este sütök zserbót, főztem fini baracklekvárt, igaz, sajnos vennünk kellett a barackot, mert nekünk nem lett semmi, de legalább lett utánpótlás. Az eperlekvárból már csak 1 picike üveg árválkodik a polcon.

Edi: hasméret számomra iszonyú durva, de biztos nekem is ilyen volt, szerencsére már elfelejtettem :lol: :lol: Viszont vigasztaljon, hogy nagyon csini kismama vagy szerintem, szinte csak hasad van. úgyhogy ennek a cukormizériának ennyi előnye azért van. Persze a szívem mélyén irigykedek én is ám rád, tök jó lesz újra babázni. Igaz, ez már nem lesz olyan, mint az első gyerekkel, mert sokkal több gondod lesz (szegény Rizt is ijesztgettem a minap ezzel a korkülönbséggel), viszont a tapasztalat sokat hozzátesz, szóval egyrészt meg könnyebb is lesz. Csak azt a 3-4 évet kell átvészelni ehehheee...
A Wader játékok iszonyú jók, nekem volt egy katalógusom, szuperebbnél szuperebb dolgokkal, nagyon klassz. Volt bébiknek ilyen kis fészek, tetővel, ezerféle játékkonyha, autó, babakocsi, babaágy, mindenféle boltos felszerelés, stb... De üzletben még nemigen láttam.

Levi nagyon belehúzott a beszédbe mostmár, sokszor el lehet vele társalogni. És 10-ig elmondja a számokat, tök édi, a sok "7-fogás" játéknak meglett a következménye. Igaz, akkor csak 7-ig számolunk, de biztos akkor jegyezte meg. Viszont baromira verekszik. Sajnos suttogó néni tanácsa, miszerint vigyem onnan és maradjak ott vele, nem válik be, mert akkor élvezi, hogy ott vagyok csak vele egyedül, ráadásul engem is elkezd boxolni, stb... Úgyhogy marad a ráordítás. Valami egyébként szöget ütött a fejembe: suttogó néni ugyebár világéletében suttogott a saját gyerekeinek, szóval szuperjól nevelte őket, mégis egyik helyen írja, hogy most a kamaszgyerekeivel majdnem megbolondul... Vagyis cseszhetjük az egészet, nincs olyan, hogy tökéletes nevelés.
Idegen gyerekekkel egyébként nem tudom, hogyan viselkedne, de Hannánál látom, hogy élvezi, hogy Hanna azonnal nyávogni kezd, ezt valahogy hatalomként értékeli, sokszor csak úgy odamegy, és rávág.

Hannikám meg 2 napja cumi nélkül alszik, de úgy sajnálom szegénykémet, mert napközben sokszor emlegeti, meg sír, hogy vegyünk nagylányoknak való cumit, és a cumija sír, mert hiányzik neki, és hogy ha újra kicsi lesz, akkor megint cumizni fog. Úgy értem, hogy nem jó ez így, hogy nem a saját elhatározásából szokott le, hanem eltűnt a cumi, és mondtam, hogy így akkor anélkül kell aludnia. Viszont egész gyorsan elaludt most délben is. Úgyhogy mostmár úgy érzem, célegyenesben vagyunk.

Na múltkori beírásom gyes témával nem helytálló, szóval szabi alatt is jár a gyes már. Így igyekszem gyorsan bemenni a melóhelyre, mert minél hamarabb el akarom kezdeni a szabimat, mert iszonyúan le vagyunk égve. Én nem tudom, mi történt, de nagyon sok pénz kell. Valószínű az, hogy orvul úgy felmentek az élelmiszerárak, (mivel mást nemigen veszünk), szóval minél előbb kell a több pénz.

Hát valami még akartam, de elfelejtettem.
Sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Edi:
Azta mekkora a hasad.Én Marvinnal 122 centivel szültem.Iszonyat hegyes volt.Gondold el a 163 centimhez.Hogy birod ezt a meleget?Ezt leszámitva nagyon irigy vagyok.
Klasszak a játékok én is néztem öket.
kata nagyon szép kislány. Popsikenöcs: :lol: :lol:
Marvin egyik reggelre vagy 5 pelust szaggatott szét.
Igen a cherokee body-k valoban megnyulnak söt ki is fakulnak.De a többin ruhán nem vettem észre.Body-t meg már ugyis csak aludni használunk.Arra meg jó az.auchan-ban volt most jó akció.1000pénzért 5 darab,és az az ujjatlan vékony nyári pamut.
Amugy tényleg vegyesen vásárolok.C&A ,Takko,Brendon,innen onnan 1-2 darab.

True:
Nagyon szépek a gyerekek,Levi tényleg olyan kis csibészes mint Marvin.Tegnap balcsin voltunk simán belehasalt a neki derékig érö fejbe.Abszolut nincs félelelm érzete.persze benyelte a vizet és megilyedt de 2 perc mulva megint csinálni akarta.Dumál ö is ezerrel.tegnap a boltban a csajnak azt mondta :Csáó bébi.az én drága nagylányom tanitja ilyenekre.Mi jót nevetünk és persze látja hogy ez nekünk tetszik.Szép tisztán beszél.

Hettie:
Nagyon sajnálom ami veletek történik.Artinak jobbulást. Küld a képeket szivesen megcsinálom.

Na megprobálok még jönni ugyis punnyadunk,a héten itthon leszünk.Aztán megyünk tovább.Nagyon készülünk a nyaralásra.Kicsit félek mert anno a lányommal könnyebb volt nem volt ilyen eleven akaratos.

Viszont egy kérdés.Nem tudjátokhol tudnék babakarszalagot venni?Akarok adni a gyerekekre majd.Biztos ami biztos.S.O.S.kellene.

Megyek fözni amit a hátam közepére nem kivánok éttermek után.Hiába az ember hamar megszokja a jót.
Addig is egy tegnapi balcsis kép. m Kép
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Megjöttünk Balcsiról. Az idő kedden, szerdán, csütörtökön elég rossz volt, de a hét végére szépen belehúzott. Találkoztunk Lindáékkal szombaton Badacsonyban, tök szupi volt. Jól elpancsoltuk az időt. Azért jó volt ez a közel 1 hét Balcsi, bár ez már réges régen nem arról szól, h pihenjünk. Dóri olyan volt, mint a gyík, rohanni kellett állandóan utána. Nem volt könnyű amikor ettünk. Hol apa, hol én mentünk Dóri után. De hiszen hol várhatnám el a 2 éves lányomtól, h nyugodtan várja meg a kaját, amíg kihozzák?

Hettie!

Szomorúan olvastam amiket írtál. Ennek már nem lesz jó vége. Ne hari, h ilyet írok, de KUTYÁBÓL NEM LESZ SZALONNA. Ez így nem mehet tovább. Neked ott van a baba, akire az energiádat kell használni. Sajnálom ami veled történik. És most olvasom, h amikor terhes voltál akkor is megcsalt? Na ne!

True!

Nálunk 1 hét a beszoktatás. Lehet akkor félreértettem valamit, de máskor nem tudom beszoktatni, csak abban az 1 hétben amit írtam. Felvan osztva, h ki mikor szoktatja be a gyerekét. Korábban nem tudom, mert nincs nyitva, később meg a többi gyerek megy. Azért bennem van a para. Hát….! Dórim már rég kikapta volna a nyakából a láncot. Úgy látom, h Levi csípi ezt. Bár még múltkor kérdeztem, h mikor mentek Balcsira, akkor most leírod, h mikor voltatok? Hány napot, és hol?

Rennye!

Az I.sz női Klinikán szültem. Amúgy nyugodtan írjál, hiszen ez egy nyílt fórum, és amint látod, majdnem egyidősek a gyerekek. Miért miket tud a te fiad?

Riz!

Úgy kb 1 hónapja nagyon jól ment a bilizés. Azóta meg semmi……, Kitti bébi nagyon ügyes már. Ő lekapja magáról a pelust és ráül a Wc-re pisilni. Kakinál szól. Dóri mostanában a kakinál sem szól. Vettünk neki egy nagyon szupi kis fellépőt, ami lépcsős, és van kapaszkodója is. Felteszek képet. De nem nagyon érdekli. Most Balcsin bugyit adtam rá, de volt amikor belement a bugyiba a kaki. Nem zavara, én vettem észre, h lóg nagyon a bugyi. Most számolom, h basszus milyen hamar megy az idő. Hamarosan itt a nagy nap. Bocsi, de most vettem észre, h a lányok mit csinálnak. (Lau és Dóri). Ezt a képet nem tudom nem feltenni. Nehogy ideges legyél.......

Santos!

Ez a hiszti úgy látom mindenhol van. Picit ilyenkor megnyugszom, mert Dóri őrület amikor rájön. Bár hála nem fetreng, és elég gyors lefolyású. Még az 1 percet sem éri el, majd lenyugszik és elfelejti, h miért is hisztizett. Döbbenet, h mekkora színésznő. De tudja, h nálam rossz emberére talál ilyenkor. Popójára hiába csapok, nem is veszi észre.

Jubi!

Azért gyere sűrűbben, ha időd engedi. Ügyik vagytok nagyon . Dórinak is a pisi-kaki neve u.a


Mára ennyi, néhány kép Balcsiról és a Wc szűkítőről. Azt el is felejtettem írni, h Balcsin volt ugyan kiságy, de olyan iciri-piciri volt, h féltem óránként felfog kelni. Így nagycsajos lett Dóri és körbepárnáztam az ágyat azon aludt. Azért így is elég sokszor felébredtem és megnéztem, h minden okés-e. Remélem amikor itthon saját ágya lesz, azért lenyugszom és nem fogok parázni, h leesik.


Az utolsó kép a kis kedvenc állatom :lol:

Bocsi, de ez elég sok kép lett :oops:
[KÉP] [KÉP] [KÉP] [KÉP] [KÉP] [KÉP] [KÉP] [KÉP] [KÉP] [KÉP] [KÉP] [KÉP] [KÉP] Békuci [KÉP] Csiri-biri fellépő

Szóval bocsi a sok képért :oops:
Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


sziasztok

Timi, bocs, hogy nem válaszoltam a múltkor,azt hittem, kitűnt a hozzászólásomból, hogy csak 1 napra mentünk a múltkor, és tegnap is. Nem túl messze van Siófok, és mivel strand is távolabb van tőlünk, ezért jobban megéri nekünk Balcsira menni. Nagyon jók a képek, elég jól le vagy fogyva. Lindából nem sok látszik a képeken, fogyózol még Linda? Ilyen wc fellépő volt a pennyben nemrég, nem is tudom, mennyibe került, de én ilyenre nem költök, úgyis olyan kevés ideig kell. Hogy megbántam már a járássegítőt is :? Bár toligázta Levi, meg még most is szokta az udvaron nyúzni, de azért annyi pénzt nem ért meg. Soha többé nem veszek nekik ilyen drága játékot. (pedig hányszor megfogadtam már ezt :lol: :lol: :lol: )
A láncot én azt hittem, hogy Levi is azonnal le fogja venni, először huzigálta is, de akkor a Hannának is feltettük az egyik láncát, és mondtuk, hogy neki is van, aztán meg elfelejtette :shock: Elég rövid, így nem látja, hogy a nyakában van. Néha bekapja és rágcsálja, de ennyi.

Tina karszalag kérdésben nem tudok segíteni, fogalmam sincs. Marci is betanítja mindenfélére Levit :wink:

Na és el akarok dicsekedni, tegnap volt az első utalás arra, hogy Levike is kezdi kapisgálni ezt a pisi dolgot. Álltunk a plédünk mellett, egyszercsak Levi elkezdett hisztizni és kiabálni, hogy vízs, vízs. Azt hittem, a vizes fürdőmeze miatt kínlódik, még mondtam is Gabinak, hogy vegye le róla, egyszercsak lenézett, és elkezdett pisilni a fürdőbugyeszban :lol: :lol: Akkor sok volt a nyüzsgés, igazából fel se tűnt, csak este gondoltam át, hogy az volt a baja, hogy érezte, hogy pisilnie kell, és tudta, hogy mindjárt folyik a víz :lol: :lol:

Na sziasztok, megyek, Marci focisuliban van, egész nap sportolnak, kaját is kapnak, bizti jól érzi magát.

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Santos
Mit dolgoztak odakint a szüleik?
Nem tudom Artinak mi baja, köhög még mindig. A röntgenen nem találtak semmit. Ugyhogy most zirtec-et szed, de sztem ez nem allergia, mert nagyon hurutos a köhögése.

Timi
Igen jo kis közmondás. Hogy anyosnak is elmondtam hogy volt már ezen kivül 2 nője is, mondta hogy akkor hiába mennénk is máshová ott is találna magának nőt. Ha meg minket választana sem tudnék megbízni benne, meg attól félnék milyen betegséget hoz haza.
Jo ez a wc szűkitő, nekem is volt, de az a régi fajta, bele is estem a wc-be vele.

Tina
Köszi, megpróbálok küldeni, de mostani kép nincsen, de sztem az is jo mert már rég láttátok Artit, ha meg hazajövünk Olaszból akkor majd küldök abból is.
MI az a babakarszalag?

Lassan menni kellene pár dolgot venni, de mano meg alszik.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Tina
Hol voltatok a Balatonnál, hogy ilyen jo homokos, tök olyan mintha tenger lenne.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok!

Hettie:
Balatonlellére járunk a Napfény strandra.itt link..kukkold meg:

http://www.balatontipp.hu/index.php?p=strandok&id=17

Nagyon jó hely.És a belépö szinte röhejes.400ft a felnött 200ft a gyerek.Az élményfürdö 250/2 óra gyereknek.Szerintem a legjobb hely a Balcsin.

Mikor mentek olaszba és hova?Mi aug 16-tól 23.-ig Bibione-ba,de 24.-én lesz egy vadászgépes bemutató a tengerparton amit 2004.-ben már láttam és nagyon klassz volt. Arra még ott szeretnénk maradni csak kellene még 1 éjszaka szállás.Elég nehéz lesz mert tutira tele vannak a szállodák.De proba szerencse.

A babakarszalag az ami az ujszülöttek csuklojára is raknak.Nagyon ajánlatos rájuk rakni föleg ilyen zsufolt helyen és külföldön..A nevével és a szülök elérhetöségével.
Hiába paramama vagyok.. :oops:

Timi:
Dóri nagyon magasnak tünik a képeken.Kész kis ovodás.Hány centi?Nagyon hasonlit rád.

Linda:
Továbbra is kitartok az állitásom mellett:Lau tiszta te vagy.szoktam nézni az alkotásaid .Irigykedek nagyon.Én is ügyi vagyok :lol: csak az idegeim nem birnák a pepecs munkát. Tényleg ügyi vagy.
Na pááá
Vendég
 


Helló!

Timi,nagyon klasszak a feltett képek,magammal is meg vagyok elégedve de csak azért mert a bálna testem 80 százalékát elfedte a víz :lol: de komolyan!
Elég komoly ez a wc fellépő,a mienk is tök jó,Launak bejön,szinte minden nap kakkant egyett bele.De még nem szól előre hogy kell,csak megyünk,ráül,picit ücsörög ,dumál,tapogat,letekeri a papírt.....aztán egyszercsak:potty :lol: vettem a DM-ben nedves papírtörlőt tartóval,Launak,azzal törlöm a popóját.A dolog után pesrze kapja a pelust,mert csak akkor szól ha már pisilt :wink:
Örülök hogy taliztunk és jól éreztétek magatokat!

Tina,köszi a bókot,Marvin is cuki,én is azt hittem már olasz képet látok :o :lol: Mostanában nekem sincs kedvem főzöcskézni....
Sokat alkotok mostanában is majd teszek képet valamikor.
Mikor mentek?

Hetti,nem is tudom....tedd ki a szűrét,légy boldog mással :wink:
Artira kiváncsi vagyok már nagyon!

Ildi,zserbó:mmmm :lol: én ma almás pitét sütöttem,fogyi_állandóan hol eszem hol meg nem 4 napig....ez van...
De jó hogy megint jöttök a Balcsira,egyszer majd összefutunk mi is :wink:
Hétvégén nem leszünk,pénteken lemegyünk a barátokkal Orfüre,viszünk bringát is hátha szar idő lesz.

Edi,szerintem is tök csini vagy,a poci is formás!Olyan kiváncsi leszek Dávidra,bizti fog Katára is hasonlítani.
Király a haja a krémmel :o :lol:
A wc szűkítőt majd én is lefotózom neked,háztartási boltban vettem 560 ft-ért,de nagyon jó,olyan mint egy bili csak ugye nincs alja.
Sört nem szeretem,de a pizza meg a kóla lájt jöhet bármikor :wink:

Laura éppen most égette meg a kezét a villanykörtével,ordít,szevasztok

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Santos,hasonló a szitu nálunk is,most jutott eszembe,wc re való követés 10 méter papír letekerés stb.... :wink:

Launak kinött a 11-ik foga ,lent hátul rágófog :lol:
na megyek

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Tina
Köszi az oldalt. Mi is ott voltunk lellén, kerestünk is egy strandot ahol barátnőmék voltak, de nem találtuk, akkor ez lehetett. Végülis egy ingyen strandra jutottunk, de az is nagyon jo volt, de nem volt ilyen homokos.
Mi este 20-án megyünk és 29-re érünk haza, mi jesoloba megyünk, akkor végülis majdnem egyszerre leszünk kint. Mivel mentek? mI autóval.

Linda
hát ez az hogy én sem tudom....Vannak dolgok amiket tudom hogy nem akarok, meg tudom azt is hogy mit akarok, de az sajnos sztem nem fog menni.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Tina
most nézem, mi a nyugati szabadstrandon voltunk. Onnan merrefelé van ez a napfény strand?

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


sziasztok

Levikém kínlódik, nem akar aludni, mivel ebéd előtt szunnyantott egyet... Amúgy megint nem eszik rendesen, tegnap nem kellett neki az imádott spenót, ma sem a paradicsomleves, sem a rakott karfiol. Én nem tudom, szerintem ezek ilyen gyereknek való kaják, na mindegy, nem görcsölök. A barátnőm, aki itthon volt, mesélte, hogy az anyukájánál minden nap zöldbableves volt, mivel itt a szezon. Az amerikai fiacskája kérdezte is, hogy itt mindig ezt eszik??? Erre mondta neki a csaj, hogy csönd legyen, most van szezonja, eszed nem eszed nem kapsz mást :lol: :lol: Jó lenne ilyen lazának lenni, bár most én sem foglalkoztam vele.

Képzeljétek, pénteken voltam bababörzén Bonyhádon, hát mit mondjak, több volt az árusító mint a vevő.... Ráadásul eladtam Levi autósülését, ami már nem volt neki kényelmes, viszont most nincs pénzem venni neki, mivel az a méret, amit szeretnék 9-36 kg - 17-nél kezdődik.... A franc ezt a pénztelenséget.

Tök ügyik ezek a gyerkőckék a pisi-kakival, na mi még lefutunk ebben pár kört. Különösen Jazi meglepő számomra, ugyanis nálam a két nagynál sokkal hosszabb folyamat volt, még hónapokkal azután, hogy egészen biztosan szobatiszták voltak, előfordult, hogy egy-egy nap 3-4-szer is bepisiltek- éppen nem figyeltek oda, eljátszották az időt, stb.

Hetti a férjeddel mentek nyaralni??? :shock: ez azért fura számomra.

Ja és még azt akartam mondani, képzeljétek,siófoki tescoban Levit fogtam a kezemben és nézegettük a kirakatokat az üzletsoron, amikor egyszercsak a kis butusom odanyúlt az egyik kirakatnál kirakott spotlámpa égőjéhez, és baromira megsütötte a kezét :cry: :cry: Úgy üvöltött szegénykém, ráadásul nem tudtam hideg vizet sem folyatni rá, mivel a retyóban csak langyos víz folyt. Jó sokáig sírt, még hazafelé is, mondta, hogy szúr. Ma meg látom, hogy van rajta egy akkora vízhólyag, mint az ujja vége még egyszer. Nem tudom, mit csináljak vele, picit kiszúrjam szerintetek??? Meg kéne kérdezni a drnőt. Jól leugattam az eladónőt, hogy jó lenne, ha a főnökének szólna, mert ez baromira balesetveszélyes. Én is hozzányúltam, hogy megnézzem, milyen, hát tűzforró volt.

Na megyek, mert van dolgom millió

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


True!

Szegény Levi!! :( Jazi néhány hete a vasalót fogta meg, neki is nagy vízhólyag lett a kezén, nagyon csúnyán megégett. Olyan kis érzékeny még a bőrük. Elég lassan gyógyult, amikor kidurrant - magától - a hólyag, betadinnal kentem. Lehet, hogy megmarad a nyoma, most úgy néz ki :?
Én is furcsálltam, ahogy Jazi szó szerint egyik napról a másikra hagyta el a pellust, de a a három hét alatt egyetlen egy baleset volt csak. Most már ha elmegyünk valahová, és adok rá pellust, akkor sem pisil bele. Szól, hogy vegyem le, és ültessem vécére. Vagy tartogatja hazáig, és ha leveszem a pellust, rohan a wc-re. A napi 6-7 pellus így kettőre csökkent (alváshoz), ami igen jótékony hatással van a pénztárcánkra :wink:
Szerintem ne izgasd magad Levi evésén, attól nem lesz jobb étvágya, ha anyuci tiszta ideg. Nálunk a múlt hét volt ilyen nemevős, mert mandulagyulladása volt Jazinak, és nagyon fájt a torka...de már túl vagyunk rajta.
Egyetértek veled a drága babacuccokkal kapcsolatban, teljesen feleslegesek. Nekünk egy sima műanyag wc szűkítőnk van, azt is egy ismerőstől "örököltük". A járássegítőt is kaptuk, én nem akartam kiadni érte több ezer forintot. Egyébként is megállapítottam, hogy a legjobb játék a bubifújó, az üveggolyó és a zsírkréta :D

Nálunk most olyan rossz idő van, már azon gondolkodtam, hogy bekapcsolom a fűtést. Megnéztem, és kint 15 fok van :shock: Tegnap még 30 volt, és egész nap ment a klíma, hogy kibírjuk a párás meleget...

Hettie!

Én is csodálkoznék, ha a férjeddel mennél nyaralni :shock:

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Helló

Ildi,tegyél rá aloe verát, krémet vagy magát a növényt(mármint a nedvét)az megnyugtatja az égett bőrt,bár már elég sok idő eltelt bizti kiszurtad már.Nekem van a konyha ablakban,gyönyörűen burjánzik,vészhelyzetben mindig levágok egy darabot.Egyszer leforráztama fél karom,azzonal szétkentem rajta egy adag trutyit,s nem is hójagosodott fel,pedig csuklótól könyökig sikerült ráöntenem a forró vízet :? Amúgy tegnap Lau is megégette magát a vill.körtével,de nem nagyon.
Ma Lidlis halrudak voltak,filé javából de tök íztelen volt,így maradok a Pennyisnél mert annak legalább volt íze.
Laura tökfőzit kap hA felkel,2 napja almát eszik délutánonként,juhhé,végre,(fini nyári puha alma) :lol:
Bizti nem éhes Levi,ha megéhezik úgy is szól már, nem?
A nyakláncát hol vetted és mennyiért?Eddig tartott az étvágy? :lol:
Laurának mi tavaly vettünk autósülést,olyat amilyet írtál,22ért :?

Mit csináltok ebben a "rossz" időben?én gondoltam egy big bringázásra délután,jó lenne ha valaki velem tartana... :lol:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Linda!

Én mennék, de sajnos szakad az eső...ja és biciklizni sem tudok :oops: :wink:

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Jubi,itt is éppen eleredt,így csak majd kimegyünk a garázsba rendet rakni :? hogy hogy nem tudsz bicajozni?? :o :lol:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Sziasztok!

Mi tegnap jöttünk meg a balcsiról,Balatonakarattyán voltunk,de átruccantunk kenesére és Siófokra is! Ma jöttünk volna haza,de a rossz idő miatt már tegnap hazajöttünk,de elötte szerencsére strand idő volt! Dobok egy pár képet:
Puszi! Melódia Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
A szivárványt tegnap hazafelé fényképeztem már itthon, a Duna felett!Szupi!!

Kép
Kép
melódia78
 
 


sziasztok,

kösz a jótanácsokat, felhívtam a drnőt, azt mondta, ameddig bírjuk, ne szúrjuk ki, mert így steril, és gyógyul a hólyag alatt. Viszont ennek ellenére mégiscsak megböktem neki egy kicsit, mert iszonyúan feszült neki. Még egyszer akkora a hólyag, mint az ujjacskája, kb. 1 centire kiáll. Akkor, mikor kiszúrtam, úgy láttam, szivárog belőle, de nem ment le mégsem :shock: Szóval most igazából nem is tudom, mi van vele.

Igazatok van az evéssel kapcsolatban, hogy ne legyek ideges, az agyammal tudom is, de mégis... Így is vashiánya van, meg még ki tudja mi ... Semmi zöldséget nem eszik. Tegnap joghurtos hideg barackleves volt, az sem kellett. Ma egész nap kakaót, egy kis gabonapelyhet evett, ebéd semmi, délután két vajas-lekváros kenyér, este egy kis vajas, meg kakaó. Ez azért elég durva nem???? Nem is szólnék semmit, ha egy hétig menne, de nála ez a normáls állapot, és az megy egy hétig, hogy eszik. Már annyira örültem, de mindegy.

Linda, a láncot a neten vettem, pofátlanul lealkudtam 2300-ra :oops: , de nagyon szép. Apa is akar, annyira tetszik neki is. Aloe verám van nekem is, de olvastam arról, hogy van többszáz faja neki, és ebből csak 1-2 rendelkezik azzal a sok csodás tulajdonsággal. Mikor tavaly fülgyuszim volt, ész nélkül folyattam a fülembe, de sajna semmi hatása nem volt. Mint ahogy a hagyma és sópakolásnak sem. Szóval én úgy vagyok ezekkel a természetes gyógymódokkal, hogy csinálom, csinálom, de igazán még nem sok hatást tapasztaltam. Pl. a lándzsás útifű szirup nekünk sz@rt sem ért. (Valaki írta, hogy nekik nagyon bevált). De legközelebb égésre is ki fogom próbálni az aloét. Végülis nem kerül semmibe :wink:

Még azt akartam Jubi, hogy a klímázás mennyire terheli meg a villanyszámlát? Mert én úgy hallottam, elég durván. Tényleg, bejött a férjednek ez az új melóhely? Nem is írtál róla semmit. Sokat van távol?

Na mentem, ja Santos bébi elhúzott Dújvba, azt üzeni , 1 hétig nem lesz, mondtam neki, már most hiányzik :lol: és nyomatékosan felhívtam a figyelmét, nincs ám olyan messze tőlünk, így buszra pattanhatna és meglátogathatna... Majd meglátjuk, mi lesz.

Sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


SZiasztok!

Igen a férjemmel megyek nyaralni meg manóval. Már márciusban lefoglaltam a szállást, meg régóta szeretnék elmenni oda, ugyhogy nehogymá a kis ribi elrontsa nekem. Persze nem lesz olyan mint régen, de nem érdekel, nem adom meg neki azt az örömet hogy ne menjünk el, addig is eszi a fene a kis k....t hogy nem vele van, hanem velem. Ha meg nem mennénk most röhögne a markába hogy na milyen ügyes vagyok ezt is tönkretettem neki. Hát nem. Meg amugy megvagyunk mint barátok a férjemmel, próbálok nem veszekedni vele stb. Aztán meg lesz ami lesz.....

manoval sétáltunk délután, hát persze hogy az összes tócsába beletapicskolt, tiszta víz volt. Remélem nem fázik meg nekem. A gyógyszereket szedi még mindig már 2,5 hónapja, de nemigen múlik neki sajnos. Igy a héten mehetünk dokihoz megint.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Hettie!
Szerintem a bosszúvágy hosszútávon nem jó motiváció…az együttmaradáshoz sem. Inkább a szerelmet/szeretetet kellene valahogy feléleszteni mindkettőtök részéről.

True!
A Páromnak most van fülgyulladása, szegény nagyon szenved. Fülcsepp+infralámpa, remélem hamarosan jobb lesz. Éjszaka meg a fülére kötött kispárnával alszik. Igen, nagyon szereti az új munkahelyet! A régi fizetésével már egyszerűen nem tudtunk kihúzni egy hónapot sem, hiába takarákoskodtunk. Most kétszer annyit keres, de így is csak annyi, hogy pont elég. Pedig szerintem nem szórjuk a pénzt, próbálunk minden fillért megfogni. Rugalmas a munkaideje, ami azt jelenti, hogy ha van valami gond, akkor nem megy be – ma pl. temetésre megyünk - , de ha sok a munka, akkor itthonról is dolgozik hétvégén neten és telefonon keresztül. Vidékre az elmúlt félévben talán háromszor kellett mennie, ebből is csak egy volt „ottalvós” továbbképzés. Most készülnek beíratni business english-re, ami nem is árt, hátha a végén mi is itthagyjuk ezt a „kedves” országot….

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Jubi
Nem tudom hogy lehetne a részéről ujra feléleszteni a lángot, Mert ő nem hajlandó rá, még csak meg sem akarja próbálni. Ez dühít nagyon, hogy meg sem akarja próbálni, mert most ő állítólag szerelmes, ami nem igaz, ez csak egy menekülés nála. Azt sem érti meg hogy aszerelem elmúlik, átalakul, ezért keres magának mást, eszébe sem jut hogy tehetne is a kapcsolatunkért valamit. Ha van ötleted akkor irj priviben, szívesen veszek minden ötletet.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok
vagyok, olvasok... csak írni nincs energiám. Veronika dackorszaka és hisztijei, és a tapogatózás, hogy meddig mehet el...
Szóval totális hatalmi harcok dúlnak itthon, amik teljesen lefárasztanak. A hétvége is vacak volt...városi ramazuri hajnal 6-ig tartó zenei aláfestésekkel - csukott ajtó kánikulában, melynél a zenék így is hangosabbak voltak mint a tv :(

Pénteken megjött az új ágy. Délután apa össze is szerelte... este már abban aludt a kicsi, és azóta is problémamentesen használjuk ;)
Jó nagy :) simán elfér rajta keresztbe-hosszába-10x vagy 20x :D :lol: Csináltam sok képet... a héten dobok fel!!!!!ígérem :oops:

Most kukoricát főzök, apa is gyerek is szeretik. Most vettem a piacon!

Bili téma még mindig nyitott :) és az eddigi válaszokat nagyondenagyon köszönöm nektek. Gratula az ügyesebbjének, és nyugi, akiknél még nincs... Nálunk inkább a kakiknál szól, azok már belemennek néha. A pisikre még nem érett meg, szerintem :) (hogy szabályozza)

Na, tényleg lépek, és majd jövök képekkel!

zi

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok!

Jubi!

Ügyik vagytok a szobatisztasságal. Sajnos Dórikám, hajlandóságot sem vesz, h belepisiljen és kakiljon a Wc-be. Pedig volt 1 hét amikor ügyin bilizett. Remélem majd eljön a mi időnk is :lol: Valóban elmennétek az országból? A fülgyulladásról írok Truenak.


Hettie!

Mit nem mondjak, erős ember vagy :shock: Itt most ne azt nézzed, h kinek jó, kinek nem. A lényeg, h a te Női önérzetedet megsértették. Nem is kicsit. Én biztosan nem tudnék egy ágyban feküdni a férjemmel, amikor tudom, h megcsalt+hazahozott vmi fertőt is. Bocsi, h ilyeneket írok, de muszáj voltam leírni a véleményemet. Amit írál, h most szerelmes, azt azt jelenti Nála, h valóban szerelmes. Sajnos ha valaki kiszeret valakiből, akkor nagyon ritkán hallottam olyat, h vissza is szeret. Azt kérdeztem, h mennyire tudnál benne újra megbízni, ha mondjuk azt mondaná: VÉGE A NŐVEL? Mert persze van olyan, h valaki megcsal valakit( szokták mondani, h a lónak is 4 lába van, mégis megbotlik), tehát előfordul egy ilyen"baki", de akkor az illető meghúzza magát és teper, h újra megbízzanak benne. De szomorúan olvasom, h a te helyzetedben nem ez van. Te akkor ezek után, h képzeled el a jövőt?

True!

Aloe Verának a forever által forgalmazott termékei a JÓK! Füllgyulladásra pl: first pici vattára és be a fülbe. Már nagyon sok embernek ajánlottam és azt mondták: Köszi! Szeretek segíteni. Te is ezt használtad?

Linda!

Mizu van? Várom a szeptembert. Remélem mág nyáron talizunk. Képeket küldheted át.

Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Timi

Igen, az biztos hogy jól megsértette az önérzetem, emberszámba sem vett, mert 2 évig hallgatott a félredugásairól. Az hogy meg tudnék e bizni benne? Szerintem soha többet, mikor folyton hazudott. Még most is mikor megkértem hogy ne hazudjon, mert már nincs értelme. De ő szerinte az ha nem mond el vki vmit az nem hazugság. :twisted: Arra várok csak hogy döntse el hogy menni akar. Hacsak nem én megyek hamarabb, mert ma beadtam egy állásra a jelentkezésem Pécsre, ami nem itt van.
Egyre jobban be kell látnom hogy a jövő vele nem fog menni, főleg azért mert soha nem lesz olyan, mint mikor megismertem, teljesen kifordult magából, pedig vallásos volt.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


sziasztok

képzeljétek, Levi még a játék főzőcskében-evésben is azt mondja a kajára: FUJJJ :shock: Már csak megszokásból :lol: :lol: :lol:

De most azért valamit eszik, csak zöldséget-gyümit nem, bár tegnap belecsempésztem a barackot turmixba, azt megitta. Érik a fini őszibari és nem kell nekik az se :x

Timi: rendes aloe vera növényem van.

Hettie: hát végre már látok rajtad valami határozottságot. Milyen melóra adtad be a pályázatod? Hol laknál? Eladnátok a lakást, ahol most laktok?

Jubi, nálunk is ez van, hogy egyszerűen nem elég semmire a pénz. Ezért kell visszamennem dolgozni is, mert a férjem nem fog munkahelyet változtatni, nem azért tanult ennyit, ráadásul sikeres nagyon a munkájában, és nem utolsósorban szereti is csinálni. Most fogják kinevezni aug. 1-jén, így több lesz valamennyit a pénze, de egy 3 gyerekes családnál nincs az a pénz, ami sok lenne. Szóval nekem muszáj. De így, hogy itt lakunk, nem is szeretnék már itthon lenni, mert nagyon nehezen bírom ezt a bezártságot. 4 év elég volt bőven.

Riz: jó korán kezdi Veronika a dackorszakot. Nálunk még ilyen szinten nem megy, ámbár meg kell mondjam, Hannától azért tanul rendesen. Pl. ha hangosabban rászólók, áll és elkezdi remegtetni a száját, és erőlteti az üvöltést :lol: :lol: :lol: Vagy toppant a lábával, de ez még nem az az igazi hiszti. A lányok érettebbek :) bár szobatisztaság terén nem mondanám a Hannámra. Ő is jóval elmúlt 2, igaz, akkor viszont éjjel-nappalra.

Levi nem jeleskedik ebben, bár anyós azt mondta, az apja 2 évesen egyik napról a másikra lett, ő is éjjel-nappalra. Majd meglátjuk. Mondjuk a kakiban lenni nem szeret, akkor hisztizik és rángatja a pelust, mondja, hogy tata, pelus. Már ez is haladás, mert Hanna az vígan elvolt kakisan is.

Na, valamit akartam, de elfelejtettem.

sziasztok, megyek főzni, amit még nem tudom, mi lesz :shock:

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


True

Irodavezetőnek adtam be. De az a gáz hogy 1-én kezdeni is kellene, és biztos pont akkor szolnak majd mikor nyaralni leszünk, de sztem meg lehet velük beszélni a 29-t is, mert akkor jövünk haza. Hol laknék? Nem tudom, azt sem Artit kire hagynám. De gondolom van arra is albérlet, meg a bébiszittert majd fizesse őurasága. De nem tudom hogy majd kit vesznek fel. Én még inkább mindig Egyiptomba mennék ki. Vannak arab ismerőseim, majd érdeklődök náluk is, valami csak összejön.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Ja amugy egy bébiszitter mennyibe kerül? Valaki tudja?

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok, jöjjenek a képek, apródonként

Új ágy, kisszoba témában:
Kép Összeszerelés után frissiben :) avagy ismerkedés :) sztetoszkóppal ;) Kép Valaki élvezi az új helyét ;) Kép A közlekedésbe is gyorsan bele lehet jönni ;) Kép Büszke tulajdonos ;)
Kép Ezeket a papír madarakat a barátnőm készítette

KépKép
rizibizi
 
 


... közben filmet nézek...

Veronika fejek:

Kép A copfos és az apja Kép ...és a nevelő fakanál... :D :lol: Kép Hallo...! Kép - Kép Veronika /Rékamása/ Kép Variációk Veronikára ;) Kép Kép
Kép

KépKép
rizibizi
 
 


Hettie!
Nem tudok konkrét ötletet, inkább csak olyan általánosságban írom le a gondolataimat. A házasság nem csak szerelmet, hanem elkötelezettséget is jelent. Ha a férjed ezt másképp gondolja, és a szerelmet hajszolja, akkor nagyot fog koppani a végén. Nem egy példát tudok arra, hogy valaki a családja helyett a sorozatos „szerelmeket” válaszotta – elkötelezettség nélkül – aztán öreg korára magányos és megkeseredett lett. Erre szokták mondani, hogy ki mint vet, úgy arat. Már többször is írtad, hogy a férjed vallásos. Hát ezt igazán nem értem. Mit takar ez az ő esetében?

Riz!
Nekünk is hasonló emeletes ágya van a fiúknak, Jazi mostmár lazán felmászik a tetejére. Csak még a lemászással vannak gondok… Veronika nagyon édes, olyan mint egy játékbaba…a madarak pedig ötletesek. Én is nagyon szeretem a saját készítésű dekorációkat, azok olyan kedvesek.

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


...kétszer ment el...így próbálom korrigálni..

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Még hármat kibírtok?

Kép Rumlizás Kép Kép Indulás előtt ;)


Na most ennyi voltam.
Hisztire apának csodás módszere-ötlete volt rám szabva! Úgy tűnik működik is.
True: Levi nagyon ügyes. Kaján meg tényleg próbálj meg nem aggódni!
Veronika is tud már "számolni" tízig ;) Nálunk a sok lépcsőzés segített rá. Unaloműzőnek lépcsőket számoltunk a lépcsőházban ;)

Fülfájásra kövírózsának a nedvét kell csepegtetni a fülbe. Én ezt ismerem, és használtam is valamikor régen.

Na, ennyi voltam.

És ha sok lettem volna, akkor szóljatok! és bocsi

KépKép
rizibizi
 
 


Sziasztok!

Hettie!

Nagyon jól teszed,hogy a sarkadra állsz,és változtatsz!Egy nőnek rengeteg ereje van,főleg ha gyermeke is van!Ha te akarod,ki tudsz lépni ebből a kaocsolatból,és boldog lehetsz!Mert egy ilyen férfi mellett szerintem nem sok esély van rá!Aki megcsalt egyszer,megcsal kétszer is,kutyából nem lesz szalonna!Sajnos az írásaid alapján azt se látom,hogy hajlandó lenne teperni,ahogy Timi írta,ígyhát kár rá pazarolni a "fiataságod"!Sok erőt kívánok,hogy boldog légy! Bébiszitterek olyan 1000ft-tól vigyáznak a gyerekekre,de ez változó!Én pl. megszabtam egy összeget,és azzal hirdettem,úgy is vállalták! :wink:

Kicsit rólunk!

Bölcsi szünet van,5 hét!Elötte sajnos elkaptunk eg randa szájaftát,végigüvöltött 3 áéjszakát :cry: Nem evett semmit,inni is csak sima pohárból,csőrősből nem tudta szívni!Szerencsére túl lett rajta,de szörnyű volt!Viszont leszokott a cumiról!Betegtség alatt nem kellett neki,mert fájt a szája,utána már nem fogadta el!Így röpke 3 nap alatt cuminélküli nagysrácok lettünk!
Egy okos manó,mindent megért,sokmindent megcsinál,de beszélni nuku!APa,és szia.ennyi!Anyukám szerint én voltam ilyen kuka! :roll: Azóta meg dumálok folyamatosan!

Látom mindenki nyaral,strandol ezerrel,jövő hónapra még mi is tervezünk egy-egy napos balatoni ruccanást!vettünk egy autót,így könyebben mozgunk már!
jelenleg szabin vagyok,és augusztusban is leszek még,jövő héten meg apa bbiszitterkedik! :wink:
Lányom mamázik,hol egyik,hol másik nagyszülőknél!

Én meg irígylem a kismamákat! 8)

na,ennyi voltam! Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Jubi
Igen ez jó példa, hogy hajhássza a szerelmet. De hiába ő nem érzi jol magát velem, nem tudom lekötni, nem kíván már stb. Azt a ronda dagadt nőt meg igen :twisted: Mindegy egy idő után már ő sem fogja lekötni. Meg hogy ő most bármelyik nőt megkaphatná ugy érzi, mert nem élte ki magát. A vallásosság annyit jelnt hogy szobra járt gimibe, katolikusba, meg a szülei, nagyanyja is az, meg folyton templomba járt, mostanában már nem, amiota a papok beleszoltak a politikába, mert ez nem tetszik neki. Amikor megismerkedtünk akkor is a templomból jött pl. Na mondom akkor ez egy rendes ember, meg ahogy megismertem. Az esküvő után kezdett romlani a helyzet. Nem tudom hirtelen mi baja lett, mert nem mondott semmit. AZtán jött Korea, mikor terhes voltam, azota nem tudja abbahagyni a megcsalást. ez olyan mint a kábszer, egyszer ráérez az izére....

Melodia
Napi 1000 ft?
Az nem rossz.
Ügyes Pistike, legalább nem kell a leszoktatással vesződni. Minden rosszban van valami jo. A betegség elmúlt neki? Biztos nem volt szegénynek kellemes. :(

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Hettie!

Óránként 1000 Ft-tól! :lol: Én 5000 ezret adtam kb. 10 órára,előzetes megbeszélés alapján!Azért úgy kell keresni a bébiszittert,hogy megadsz egy árajánlatot,ha vállaják úgyis,akkor jó!
Melódia

Kép
Kép
melódia78
 
 


Hettie!
Ne áltasd magad, nem mindenki hívő, aki templomba jár. Az igazi hit ismérve nem a templomba járás – bár az is fontos , de önmagában semmit sem ér -, hanem a hiteles élet. Ha csak szövegelés van és a látszat… :roll: . Én gyűlölöm a képmutatást. :x

Melódia!
De jó nektek, hogy már túlvagytok a cumi elhagyásán. Én a jövő hónapban tervezem, mire jön a szülinapja. Megkérem, hogy adja oda a szomszéd kutyusnak. Utána legalább van mire hivatkozni, ha keresi.
:wink: Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!

Klasszak a képek,mind,és sosem unom őket :wink: :lol:
Laurát letettem aludni,addig pedig össze kéne pakolnom,mert délután indulunk Orfűre a barátokkal nyaralni,csak ez a hét vége lesz,de végre mindannyian együtt leszünk,(mi mindig együtt nyaralunk)jelenleg szar az idő,de sebaj,viszünk bicajt is ha nem lesz fürcsis idő,(van egy szép nagy tó ott) Pécsre is bemehetünk ,nagyon közel van,sőt a nyaralóban is lehet mindenfélét csinálni,társasozni,partizni,....bármit :lol: bizti főzünk is valamit a szabadban,meg táncolunk is hehehe :lol:

Timi,majd küldöm a képeket imélben,de jelenleg sietek,sütit is akar ok még kreálni.

Ildi,ne aggódj,majd megjön megint az étvégya,Laura megint szereti a sajtot,3 hónap után :roll:

Rizi,szerintem nagyon hasonlít rád a "Veronika-Réka" csajszi :wink:
Lehet tudni mi lesz már a bébi??

Hetti,szerintem is Egyiptomba menj,oda bizti nem megy utánad,s akkor rájön hogy mit ér a kincs,ha nincs!

Jubi,én is hiszek Istenben,de nem járok templomba,de hála neki csodálatos az életünk :wink:


rohanok,mert akkor sosem pakolok össze...
jó hétvégét mindenkinek,ja nem tudom mikor jövök,mert hétfőtől egy teljes hétvig melózom a virágboltban,és van még egy maszekom is :roll: :lol:

Linda

Kép

Kép
czmelinda
 
 


Linda: köszi. "Valószínű kislány" a következő :) De jövő héten szerdán megyünk Uh-ra ;)
Jó utat nektek, és mindenkinek jó hétvégét!!!!!!!!

KépKép
rizibizi
 
 


Riz!
Gratula a második „valószínűleg kislány”-hoz. Vannak már esélyes nevek? Az unokahugom is kismama, most várják a harmadik lányukat. Nálunk Lili, Lotti és Liza lett a választás.

Linda!
Biztosan remek lesz a hétvége! Annyira kell a kikapcsolódás!
Na jó, én sem templomba járok, hanem gyülekezeti házba. :D Igazából nem is ez a lényeg, hanem az, hogy az Istentiszteleten találkozunk egymással, együtt tudunk örülni azoknak a dolgoknak, amiket Isten tesz az életünkben, ha valakinek gondja van közösen imádkozhatunk érte, beszélgetünk, meghallgatunk egy bibliai tanítást, ami jó esetben segít eligazodni a mai világ zűrzavarában. Én nem is értem, hogy sok hívő miért hagyja ezt ki. :shock: :P

Mi túl vagyunk a mostanában terjedő lázas-torokfájós-hasmenős-hányós víruson. Dani és én megúsztuk, a többieknél sem tartott sokáig, de az az egy-egy éjszaka is bőven elég volt.

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!

Hettie:
Ahogy lejöttök a pályáról Lellénél,a 7.-es utra kanyarodva van egy nagy körforgó.Azután már bent a faluban jön egy kissebb,de elötte az ut enyhén jobbra lekanyarodik.Ha jó helyen vagytok egy Interspar lesz jobbra ,itt csak egyenessen az ut végén van a strand.De jobban jártok ha a spar mögött vagy a sinek mellett parkoltok mert hely az ugysincs soha a starnd körül.Meghát van jó kis bazársor is.lehet shoppingolni. :lol:
Hát tanácsot adni nem tudok és nem is akarok.Hiszen neked kell eldöntened mi lesz.De ne hagyd magad megalázni.Ha ö ilyen könnyen képes rolad/rolatok lemondnai akkor csakis azt kapja vissza töled.Én biztosan nem fordittanék rá 1 percet sem.Menjen ha menni akar.Ezt akarja nem?Lehet még igy az önérzetét is növeli hogy 2 nö viaskodik érte.
A nyaralás viszont elég gázos,hiszen tudom nem 2 ft volt.Visszamondani hááát nem lehet.Uszik a sok pénz.De nem tudom mit tennék.Én elmennék.Aztán lesz ami lesz.Fürdeni meg csavarogni nélküle is lehet..
16-23.-ig leszünk.De ha találunk még 1 éjszaka szállást akkor megyünk Jesoloba,tudod a vadászgép bemutatóra.Ne szalasszátok el.Ha gondolod leirom priviben a számom,és összefutunk kint. :lol:


Melodia:
Nagyon klasszak a képek.A fiad mint mindig egy szivtipró.Kár hogy ilyen pici még.Jól lenne a kékszemü lányomnak .. :wink: Ne aggodj a nem beszélés miatt.Valszeg fiam meg tölem örökölte,én voltam iylen cserfes. Épp ma mondta ki tisztán azt hogy:RÉPA Most már az R-betü néha pereg..Pistike is megszolal hamarossan,de akkor aztán mindent egyszerre.Most még csak raktározza a dolgokat.
Fati is nagyot nött. Hányadikas is lesz? 3??

True:
Mondom hogy a fiaink hasonlittanak..Marvinnak is mosta fujj szó a menö.A föttojástól elkezdve a kukoricáig minden FÚÚÚÚJ:
Aloe nekünk is van jópár cseréppel.Bár nem gyógyászati célra.Csak ugy..Párom anyja viszont mindenre azt keni.Ha hányigere van állitólag bekeni a gyomorszáját és elmulik.Nos egy 76 éves néninél már nem is csodálkozom.de szerintem pszihésen hat neki..

Rizi:
Ugyanilyen ágyunk van.Veronika ott laszik már?Az hajópadló ugye?Anyáméknál van ilyen a gyerekek nekifutásból becsusznak rajta a szobába.Szerintem te is megéred azt hajas fejjel. :lol: . Gratula a kislányhoz.Mi lesz a neve..Nagyon irigy vagyok.. :oops:

Jubi:
Micsoda kis hölgy lett a lányod.Nagyon szép.Jól áll neki a hosszú haj.
Vécé még nekünk sem megy.Bár szól ha nagyvécézni kell neki.Söt már azt játszuk hogy a vécében halacskák laknak és éhesek. Lehet morbid?? :oops: De igy ráül.Persze nem jön semmi .Viszont 10 percen belül betojik a pelusba és ha rákérdezek ezt hova kellett volna akkor mondja:vécé..Na majd alakul.

Én meg felrobbanok mert fél éve átirattam páromra a gyest és kb 2 hete utaltak.De kinek??Mert egy kanyit nem láttunk még..

Jó éjt..
Vendég
 


Sziasztok,
Jól eltűntem...:-) viszont nagyon klassz olvasni Titeket:-) Micsoda hírek, fejlemények!!!

Edi,
olyan hihetetlen, hogy már ekkora a pocakod, még nem is olyan rég volt, mikor elárultad nekünk:-)
mennyi időt szokott Kata nagyinál tölteni? mennyi idős korában aludt először ott?

Hettie,
annyira sajnálom...szerintem ilyen nagy váltásokat azért alaposan gondolj át, pláne külföldi munkát. Nehogy rosszabb helyzetbe kerülj, mint a mostani.
Nagyon szurkolok neked, hogy jóirányba alakulhassanak a dolgok.

Melódia,
munka közben nem hiányzik kisfiad? Te hogy szoktad meg?

Timi,
látom dolgozni fogsz. jól emlékszek, hogy új helyen? Bölcsibe simán bejutottatok?

Kicsit rólunk:
rengeteget dolgozom - Minna velem együtt - vagyis velem együtt játszik, táborozik, takarít, kaját készít vagy adminisztrál. Nem könnyű, viszont így kb. fél évvel a kora előtt jár, hiszen rengeteg dolgot tapasztal. Igyekszünk azért kettesben / hármasban is hasznos időt tölteni, ami mindig óriási élmény.
Már egy ovis csoportunk is alakul a bölcsis mellett, táborokat és előadásokat, vásárokat szervezünk természetesen mindezeket családi témákban. Szóval nagyon izgalmas.

Azt még nem igazán látom, hogy hogy lesz ez működőképes egy második babával, de azért bízakodom.
Tudja valamelyőtök, hogy hogy alakul a gyes-gyes kérdés, ha mondjuk az első gyermek 3 éves koráig nem születik meg a kistesó, de már pocakban van?

Sziasztok, igyekszem újra jönni?-)
Beusa

Beusa
Kép
beusa
 
 


sziasztok

Annyira jó képeket raktatok fel. Külön kiemelném a csókosszájút, aki tiszta anyukája, de időnként felfedezek benne apu-vonást is. Jazi milyen barna!!! :shock: :shock: Nem törte le a kezét az a nagy wc papír guriga? :lol: :lol: :lol:

Tina: Levinél a fúj így hangzik: VOOOJ. Egy csomó dolgot másképp mond, de már megtanultuk fordítni. Pld. ecsemem=elestem. De van amit valóban teljesen tisztán kimond. De nagyon vicces, amikor tanítjuk valamire, és mond valamit, ami egészen másképpen hagzik :))) Ő is nevet rajta.

Jubi: te református vagy? Én igen. De én sem járok templomba, na én meg ezektől a külsőségektől vagyok rosszul. Én nem tudok elmélyülni, soha de soha egyetlen szót nem vagyok képes megjegyezni a prédikációból. Nem tudom, miért, mindig elhatározom, hogy na most figyelek, de nem megy. Marcikámnak szegénynek a misenaplójában nem nagyon gyűlnek az igazolások:) Nem baj, nem bántják ezért hittanon. Amúgy a családból mindenki katolikus, csak anyu volt református.
A fiúkat is ilyen hamar leszoktattad a cumiról? Lehet, hogy jobban jársz, már persze ha sikerül. Hannával megszenvedtünk eléggé, különösen mivel mindenki azt mondja, á, egy nap az egész, soha többé nem keresi.... Na hát ez nekünk nem jött be. Egy hétig sírdogált utána, de mostmár okés a dolog. De én is 5 éves koromban szoktam le a cumiról :oops:

Linda, nem tudok vele mit kezdeni, mármint a nemevéssel. Most azért eszeget, de semmi normális dolgot. Viszont jönnek a metszőfogai, és mégiscsak ér valamit az a lánc, mert semmi nyűgösség, szájban kotorászás, és éjszakai vigasztalhatatlan bömbölés nincs. Pedig a metszőfogak a legdurvábbak. Hát nemhiába, Németországban és Svájcban a gyógyszertárban árulják ezeket, és az orvosok először ezt tanácsolják, ha fogzás gond van.
Jó hétvégét, biztos jól fogjátok érezni magatokat. Nem érünk rá hétvégén, pedig egy pécsi talit összehozhattunk volna!!

Melódia, részvét az aftáért, azzal már mi is megszenvedtünk. Próbáld ki rá a tantum verdét, az is kicsit érzéstelenít, meg nálunk az vált be, hogy evés előt fél órával fájdalomcsillapító. Így tudott enni egyedül. Marcinak volt picur korában .

Na megyek is, mert van még dolgom is.

Ja idemásolok nektek egy törvényi magyarázatot, aminek sajnos a forrását elfelejtettem lementeni, remélem, helytállóak a benne foglaltak. Ma épp a főnökömnek is el kellett küldenem :?

Jelentős változást hozott az Mt. 90.§-ának a módosítása. Az Mt. 90.§ (1) bekezdés e) pontjában foglaltak szerint: a munkáltató nem szüntetheti meg rendes felmondással a munkaviszonyt a gyermek ápolása, illetve gondozása céljára kapott fizetés nélküli szabadságnak (138.§ (5) bekezdés), illetve a gyermek hároméves koráig - fizetés nélküli szabadság igénybevétele nélkül is - a gyermekgondozási segély folyósításának az időtartama alatt.

Korában a munkáltató felmondási joga csak a gyermek ápolása, gondozása céljából kapott fizetés nélküli szabadság ideje alatt esett korlátozás alá. Ha a munkavállaló a fizetés nélküli szabadság megszüntetését kérte, mert munkát akart vállalni, és ez teljesedésbe ment, akkor a felmondási tilalom a továbbiakban már nem állt fenn, mivel a fizetés nélküli szabadság megszűnt. A munkaviszony rendes munkáltatói felmondással megszüntethető volt.

A felmondási tilalmat 2006. január 1-jétől már nem a fizetés nélküli szabadság jelenti, hanem a gyermekgondozási segély folyósítása.
A gyermekgondozási segély folyósításának az időtartama alatt, ha a munkavállaló akár rész, akár teljes munkaidőben dolgozik, a segély folyósításának a teljes időtartama felmondási tilalomra okot adó körülménynek minősül, a munkavállaló munkaviszonya munkáltatói rendes felmondással nem szüntethető meg.


Ez a szabály érvényes akkor is, ha a munkavállaló 2006. január 1-jét megelőzően fizetés nélküli szabadságon volt, és 2006. január 1-jét követően kéri a fizetés nélküli szabadság megszüntetését, hogy visszamenjen dolgozni korábbi munkahelyére. A munkáltató köteles foglalkoztatni, még akkor is, ha a munkavállaló munkájára már nincs szükség, ha munkaköre átszervezés miatt megszűnt. Amennyiben a munkáltató ténylegesen nem tud a munkavállaló részére munkát biztosítani akkor a munkavállaló részére állásidőre járó bért kell fizetni, amennyiben a munkaviszony közös megegyezéssel történő megszüntetésére nincs lehetőség.

Amennyiben a gyermekgondozási segély időtartama lejárt és a munkavállaló vissza akar menni korábbi munkahelyére, de a munkáltató nem kívánja foglalkoztatni, akkor munkaviszonyát rendes felmondással - 30 nap figyelembevételével - megszüntetheti, de felmondását köteles megindokolni. Az indokolásból a felmondás okának világosan ki kell tűnnie. Vita esetén a felmondás indokának valóságát és okszerűségét a munkáltatónak kell bizonyítania. A felmondás indoka csak a munkavállaló képességeivel (gyenge szakismeret, gyakorlatlanság), a munkaviszonnyal kapcsolatos magatartásával (hanyag, lusta, rendszeresen késik, tiszteletlen), illetve a munkáltató működésével (létszámcsökkentéssel járó átszervezés) összefüggő ok lehet. (Mt, 89.§ (3) bek.)

A felmondási védelem ideje alatt a munkáltatói rendes felmondás nem is kézbesíthető a munkavállaló részére. A védelem lejárta után a munkáltatói rendes felmondás már kézbesíthető a munkavállaló részére, de a felmondási idő csak harminc nap elteltével kezdődhet.

A felmondási védelem ideje alatt bármikor lehetőség van a munkaviszony közös megegyezéssel történő megszüntetésére.
A fentiekről azért tartottam szükségesnek a tájékoztatás adását, mert egyre több gyesen lévő kismama és munkáltató érdeklődik a jogszabály módosításával kapcsolatban. A munkáltatók nagyon sok esetben követnek el szabályszegést, azzal, hogy a gyermekgondozási segélyen lévő munkavállalókat nem akarják foglalkoztatni, ha a gyermek egyéves kora után vissza kívánnak térni korábbi munkahelyükre.

Fontos infók!!

Jó hétvégét, sziasztok

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Tina

Ok jöhet a szám, elküldöm az enyémet is. Vicces, kint Olaszban találkoznánk, pedig mindketten magyarok vagyunk:)
Nem is tudtam a bemutatóról, Te honnan szerezted az infót? Van oldal a neten? Lehet hogy lesz még más program is?
Köszi a Lellés infót.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok!


Hettie!

Ti Gyöngyösön saját lakásban laktok? Hogy jött ez a Pécs dolog? Budapesten nem szeretnél dolgozni?


True!

Dóri is vígan elvan a kakijában. Nem is értem, h ez miért jó nekik. Hihetetlen, h mennyire nem érdekli ez a dolog. Kaja ügyben, tudom, h másnak könnyű beszélni, de amíg nincs probléma, addig ne gerjeszd magadnak.

Riz!

Ez az ágy KIRÁLYSÁG! Milyen szép még mindig Veronika. Jó sok ágy lett hirtelen a szobában. Jól láttam, h 3-om? Úgy néz ki, h kislány lesz? De jó! Én is kislányt szeretnék megint! Nevetek már van?


Melódia!

Dóri sem beszél úgy, ahogy a többiek. Halandzsa az megy 1000-rel, de ennyi. Majd fognak beszélni.


Jubi!

Jazi kész kishölgy. Olyan nagycsajos, h csak na!


Beusa!

Bölcsibe még tavaly irattuk be őket, h tutira legyen hely. A régi munkahelyemre megyek vissza. A gyed-gyes dolgot biztosan tudom, hogyha a gyesbe szülsz bele, akkor a gyeded ugyanannyi lesz, mint most.

Linda!

Jó pihit.


Jó hétvégét:
Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Beusa!
Tervezitek a kistesót? Nem borítja nagyon fel az életeteket, hogy a saját házatok a munkahelyed?

True!
A fúj nálunk is menő. Tegnapelőtt fürdés közben talált egy szöszt a kádban, azt mutogatva és fintorogva ismételgette, hogy „Anya, fúúúúúúúj”. Nagyon élvezem, hogy napra napra vannak új szavak, tegnap pl. a madár, de a héten tanultam egy a dinnyét és a fagyit is. Hát igen, a nyári slágerek…A görög dinnyét nagyon szereti, szóval most a szezonban majdnem mindennap veszünk.
Nem vagyok református. Teljesen ateista családban nőttem fel, nem kereszteltek meg, nem volt otthon Bibliánk, Istent pedig csak a káromkodásokban emlegették… Felnőtt fejjel jutottam hitre és keresztelkedtem meg, 13 évvel ezelőtt. Vagyis amit hiszek a Biblia alapján, azt nem a családi hagyományok miatt, hanem saját meggyőződésből hiszem. Egy protestáns evangéliumi gyülekezetbe járunk. Az üres külsőségektől, ceremóniáktól én is viszolygok. Az, hogy nem értettél semmit sem az Istentiszteleten elhangzó prédikációból…nem feltétlenül a te hibád. A templomban a papok – ahogyan máshol mások – sokszor csak beszélnek, de nem mondanak semmit. Még szerencse, hogy ez nem mindenütt van így. Én a gyakorlatias prédikációkat szeretem, amikor igei iránymutatást kapok a mindennapi, aktuális helyzetekre. Ez egyáltalán nem unalmas!

Nálunk ma délelőtt játszóterezés lesz Apával, amíg én elintézek egy dolgot, délután pedig Dani-napozunk a nagyszülőkkel. Remélem jó idő lesz…

Timi!
Van még ideje Dórinak szobatisztává válni...bár nem tudom, hogy a bölcsiben ezt hogy oldják meg. Lehet, hogy jobb lenne addigra...de ez úgyis tőle függ.

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Timi

Nem Gyöngyösön lakunk, hanem 9 km-re Adácson. Saját házban. Pécs az csak ugy jött, hogy legyen valami, de sztem nem hiszem hogy felvesznek, de meg kell mindent próbálni. Nem vesztek vele semmit.

Ma megcsináltattam a zselés körmöket, tök jo lett.

Holnap este megyünk Olaszba, ugyhogy sztem már nem jövök, majd csak 29-én. Holnap még vár rám egy nagy pakolás... csak nehogy vmi itthon maradjon.

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Sziasztok

Ma délelőtt Levi meztelen volt, egyszercsak megszólalt, hogy picini, picini.... Hoztuk a bilit, ráült, igaz nem azonnal, de kis üldögélés után lett egy pisi :lol: :lol:
Örülök, de nincsenek nagy illúzióim, Hanna is produkált ilyet, aztán még 5 hónap eltelt, mire megint elkezdte....

Jubi: bölcsiben nagyon hamar szobatisztává válnak, ugyanis ott meghatározott időnként viszik őket wc-zni, így könnyebb sokkal, ő is azt fogja csinálni, mint a többiek.
Szerintem még nincs dinnyeszezon, legalábbis nálunk még normális árusoknál 100 körül van kilója...
Levinek az sem kell, és a főtt kukorica sem :shock:

Beusa: két dolgot tehetsz, az egyik, hogy a régi cégedtől elmész táppénzre terhesség alatt. Ez csak akkor éri meg, ha aránylag magas összeggel voltál bejelentve, mert ebben az esetben a táppénzből fogják számolni a következő gyed-et.

A másik, hogy a vállalkozásodnál bejelented magad, de ezt egy tb-hez értő szakértőtől kellene megkérdezni, hogy mennyire jelentsd be.

sziasztok, további jó hétvégét, mi most nem mentünk sehova, jövő héten viszont ha minden igaz, megyek apával koncertre, valamint utazunk az alföldre, ahol viszont ők adnak koncertet. :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 


Sziasztok!

Péntek óta valami van Dórival, mert sajnos megy a hasa :cry: . Szegénykém mondta reggel is, h : Fájj, és a hasára mutatott. Holnap viszem dokihoz. Hála közérzete jó, de szegénykémnek úgy kicsípte már a k@ka, h amikor tisztába teszem akkor is mondja, h: fáj! Ma mondott egy komoly mondatot: etünt a moto! =eltünt a motor!

Hetti!

Érezzétek jól magatokat, és vigyázzatok magatokra. Majd jelentkezzél. Azért ez elég vízválasztó lesz, úgy gondoloM. 1 hétig végül is össze leszel vele zárva. Azért nagy lelkierő kellene nekem ehhez. Úgyhogy Te elég erős vagy!

Jubi!

Gondolom azért a bölcsiben egymástól úgyis elfogják lesni, és akkor talán könnyebb lesz. Bár most is kakilt, amikor belenéztem a pelusba, és mondtam neki, h menjünk Wc-re. Dóri meg mondta: NEM! Aggódni nem aggódok, majd érezni fogja.

True!

De ügyi Levi! :lol: Csak így tovább. Azt akkor ezek szerint jól írtam, ha a gyesbe szül bele az ember, akkor a gyed ugyanannyi lesz, mint az 1 gyerekkel? Tgyás, meg valamivel kevesebb.


További szép estét!

Timi

Kép

Kép
hogyor timea
 
 


Sziasztok

Na mizu, megint pangás?

Timi, annyiban tudod jól, hogy ha gyesbe-gyedbe szülsz bele, akkor a szüléskor aktuális fizetésedből számolják ezeket. Tehát ha időközben kaptál fizetésemelést, akkor abból. Mégis csalóka lehet, esetleg kevesebbet kapsz, mint amit számoltál - én így jártam - mert ha dolgozol, akkor mindent beleszámolnak, esetleges jutit, 13. havit, mindent. Ha pedig gyeden voltál, akkor csak fogják az alapfizudat, és abból. A tgyás több mint a gyed, mivel az nincs maximálva, és ha jól tudom, abból járulékokat sem vonnak, csak adót, de erre már nem emlékszem pontosan. Lehet, hogy fordítva, csak járulékokat vonnak és adót nem. :roll: Dóri is akkor indul be a beszéddel, ha már mondatot mond!! Jobbulást neki, normaflore-t mindenképpen adj és smectát.

Beusa, mit jelent ez, hogy Minna fél évvel a kora előtt jár? Mit kell tudni egy majdnem 2 évesnek? Én hivatalosan ezeket sosem tudom, mondjuk nincs is jelentősége.

Tegnap elmentünk a sógornőmékhez, 3,60-as medencéjük van. Nagyon állat volt!!!! Most rá vagyok erre kattanva, énis, énis!!! Jubi, a tietek mekkora, és milyen titkai vannak? Nagyon nehéz tisztán tartani? Drágák hozzá a vegyszerek? MIlyen sűrűn kell leengedni?

Először Levi nem akart nagyon belemenni, - bár leért benne a lába de azért majdnem a nyakáig ért a víz - nem akar úszógumit sem karúszót felvenni :evil: :evil: de aztán a végén már úgy lubickolt mint egy kishalacska... Alig akartak kijönni, pedig már este fél 9 körül járt, sötétedett...

Ma pedig volt egy horror kaka szétkenés, nem volt rajta pelus, és észre sem vettem, hogy a padlóra kakilt... egyszercsak jön, a keze, a pólója... vááááá... hajat is kellett mosnunk :x Most egy időre hanyagolós a téma :lol: :lol:

Írjatok, kivel mi van...
Pusz

Ildi
Kép
Kép
Kép
true
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?