Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok Csajszik!

Most egy kicsit vagyok, aztán megyek aludni. Majd leragadnak a szemeim! Nme volt időm aludni! Illteve Apácska nem igazán hagyott. :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: Na nem mintha panaszkodnék. SZóval jó kis házasági évforduló volt!
Olyna édi volt azzal, ahogy köszöntött! El is pityeredtem! :oops: :oops: :lol: :lol:

Köszönöm nektek a köszöntést!:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég
 


húúúú laptetűűűűűűű!
de régen volt már laptetűm!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:


Bridget
Jó reggelt! :lol: :lol: :lol: :lol: Jót aludtál? Már én is bírnék! :lol: :lol: :lol:
Nagyon édesek azok a macikák! :lol: :lol: :lol: Köszönöm!
Most látom csak, hogy milyen helyes az a zebra! Eddig valamiért nem adta ki a képet nekem!
Na csak legyen úgy!!!! Csíkosodjunk ! Csíkosodjunk! :lol: :lol: :lol:
Nekem meg kell majd jönnie.
:roll: :roll: :roll: Azt sem tudom, hanyadik napon vagyok pontosan. talán a 21.-en.
:roll: :roll: :roll: szeritnem meg fog jönni, mert már volt pocifájás!
:roll: :roll: :roll: De nem baj. Hónap végén elmegyek az átjárhatóságira, és uátána 1000-el gyúrunk. :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
Mindjárt rakok egy görbét.
Milyen volt a mai fogászat? Nem vagy már annyira elkenődött, legalábbis nem érzem ki az írásodból. Már mindjár vége. Mikor is lesz az utolsó pontosan? most pénteken? vagy a jövő héten?
Bocsi! tudod kiselefánt vagyok! Nehezen tanulok gyorsan felejtek! Ma meg pláne. Nagyon szétszórt vagyok! :roll: :roll: :lol: :lol:

Zsu
[quote]M írta:ilyen tündéri urad van neked,hallod.... én meg itt bőgök ennek hallatára

Na hallod!! Most gondold el, hogy én hogy pityeregtem! Nagyon aranyos vagy, hogy így örültél nekem! :lol: :lol: :lol:
Te már ilyen kis ügyi voltál? Én csak a portörlésig jutotam, mert aztán nem engedték, hogy befejezzem. :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: Szóval a takarítás ugrott. :lol: :lol: :lol: :lol:
Hmmmm! túrós tészta! Jó kis sült szalonnával! nyami-nyami!
Te mindig olyan jókat találsz ki! :lol: :lol: :lol: :lol:
Az jó, hogy ráakadtál Szöszke tesójára. Már jó lenne, ha tudnánk valamit róla. Nagyon aggódom érte én is. Remélem valaki tud róla valamit. :roll: :roll: :roll:
Ti már megint mentek csavarogni? De jó nektek!! :lol: :lol: :lol: Ilyenkor olyan írigy vagyok! Mi jót akartok csinálni? Plázázás, meg dumcsi? Meg tiramisu fagyi? hmmmm..... :lol: :lol: :lol:

Melus
De jó, hogy jelentkeztél! :lol: :lol: :lol:
Köszönöm a köszöntést! Aranyos vagy! :lol: :lol: :lol:
Mi jól vagyunk!
De úgy látom, hogy téged, titeket azért megviselt ez a hülye időjárás. Babócád biztosan azért ficánkolt annyit! az már jó, hogy elmúlt a gombád! Most már vigyázz magadra! Bár azt mondják, állapotosan nagyon könnyű elkapni mindenféle marhaságot! Azért vigyázz magadra!
Gyere sűrűbben, ha tudsz!


Kata
Te merre csavarogsz? :roll: :roll: Hogy viselted ezt az időt? A te kisbabád is ficálnkolt?

Nócikám!
Gyere Szívem! Várunk már nagyon! :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Vendég
 

 
 

Perszee ha van idom megyek :wink: Mit fogtok csinalni? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia Bridget!
Itt vagy még?
Most beszéltem Zsuval, úton van hazafelé. Kb fél óra múlva lesz.
Vendég
 


Én most nézem, hogy 24. napon vagyok. Na én aztán jól odafigyeltem most. :lol: :lol: :lol: Nem is néztem, mert most nem szedtem a clostyt, és nem is aggódok, hogy megjön vagy nem.
Vendég
 


Bridget
Hová lettél? :cry: :cry: :cry:


Nincs itt senki! :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Na sziasztok!

Itthon vagyok már!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Szia Zsu
Bridget eltünt.
Nem állt velem szóba. :cry: :cry: :cry:
Biztos sietett valahová. :roll: :roll: :roll:
Vendég
 


beszéltél vele?
Vendég
 


Pendi drága!
Nem lenne még korai, hogy megjöjjön???? Még azért egy hetet várhatna :shock: :shock: :shock: :shock:

Bridg drága!
Hát szerintemdumcsi, fagyi, meg esetleg mini shopping turiban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Csak sms-eztünk, hogy holnap négykor talizunk. Erra írta, hogy ha tud, jön.....
Lehet, hogy vacsiznak????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Lehet.
Még nem jutottunk el a számcseréig, írtam volna neki. na de legközelebb megkérdem a számát.

Milyen napod volt?
Vendég
 


Köszi, szerencsére ma voltak elég szépen szerencsére :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem unatkoztam.....
Most viszont búcsúzom, megyek apácskához..... neked szép álmokat drágám!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jó éjt Szívem!
aztán apára fel!!! :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Ha már nincs senki, azt hiszem én is megyek.
Álmos vagyok. Megnézem még a tv műsort, ha már így egyedül maradtam. Apácska elment dolgozni.


Mindenkinek jó éjt, szép álmokat!
Puszi

Kép
Vendég
 


[quote="pendi"]N írta:pendinnna itt egy hőgörbe:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 66400_.png


Na ez eddg jooo :D 8) :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok Punik! Na sokak nagy örömére ujra itt! Szoval megprobálok visszaolvasni és reagálni is! Szoval igyekezni fogok! Addigis mindenkinek csók!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nos Punikák olvastam! BÖVEN!!!!!!!!!!! Nem volt hiány semmiben, csak egy dologban! Na jó kettöben! Szöszke még seholse!!!!!! Meg nincs meg a második kismamink!!!!!!!!!!!! Na ez nem szép dolog töletek!! Ejnye-bejnye! Nos nyugodtan hivjatok csak cserfeskének, mert már van aki igy hív! Ez van ilyen vagyok! Zsuzsukámnak külön köszönöm, hogy leírta a multheti vizsgálatom eredményét! Köszönöm drágám! :D Csajok! Ojan szinten fáj a hasam, hogy az nem igaz! Mitől????? Nem ugy mintha megakarna jönni, hanem egész másképp!!!!!! Nagyon fáj! Ha ülök ha állok ha fekszem, semmi se jó! Tegnap nem tudtam betartani a nukui sexet, mert örülten megkívántam apácskát meg aztán neki se kellett 2x szolni csak ugy jött! na és már azota fáj! most lehet hülyének néztek, de olyan mikor elveszetettem a szüszességem! Szoval nem a nunim fáj hanem mintha apácskának tul nagy lett volna és az sértett volna meg! De julius 30.-án leszünk eggyütt 9 éve és csak most tünne fel, hogy nagy a fityfirittye??? Na ez nem lehet! Mit csináljak???? Nem is emelgettem semmi se! Szoval miért fáj???

Pendi! Jó késön vettem észre, hogy hívtál! Remélem nem ébredtél fel az sms-emre! Ne harizzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!!!!!! :roll: :? :wink:
de ha gondolog holnap felhívhatsz!!!

Brid! Gyere te is légyszikeeeeeeeeee! Tök jó lenne veled is talizni!!!!!!!!!!!!!!

csajok megyek mert naon fáj a pocim! Holnap benézek!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Pendi
Jaj ne is mond jol bealudtam delutan olyan felalom szeruen de vgy masfel 2orara :roll: :oops: Marmint ugy gondoltad neked majd most kell nem megjonnie :twisted: Na csak aze mennk a +++++++++++++++++++++++++++++++++++++-ok :wink: Na honap vegen atjarhatosagi...mar haladunk es orulok,hogy kicsit kitudtal kapcsolodni baba ugyileg :wink: A gorbed is jo dema irtam :roll: Meg ne temess :wink: Ma a fogtechnikusnal jartam mert szint neztunk a fogamnak meg format :? Nem fajt hozzam se nyult a nap nap penteken lesz es he itt elol kesz a tobbi mar gyerekjatek lesz :roll: :? :roll: Fogok jarni folyamatosan addig mig elnem megyek :? Meg pontosan 4-5szor....mer a fogbeultetest is lekell tudjam meg e honapban :? az legalabb 2alkalom :roll: Mar nem vgyok ugy ki de kivgyok azert mer nem tok normalisan enni meg csak mergesit :roll: :twisted: :x :? :roll: :oops:
Kép
u.i.:Remelem jol ereztetek magatokat igy fordulo tajan :wink:

Zsu
En mar veled kapcsolatban nem tok masra gondolni csak arra,hogy minnya akcios idok jonnek 8) :lol: :lol: :lol: :lol: Bevgyok teljesen izgulva :? :roll: :oops: :lol: Bar elirtam mert ha Pendinek nem jon meg o lesz a 2. es akkor ha te meg most osszehozod akkor te meg a 3.babasunk :wink: Holnap remelem raerek majd mer ngyon szeretnek menni :roll:
Kép

Noci
SASHIBURI :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: Igy mondjak Japanul ha valakit regen "lattal" :lol: 8) Hat szomoruan hallottam igen,hogy nalad megint valami gaz van :? :evil: De most megint mi meg hogyan? :? A hasid lehet attol faj...vgy tan a akciozastol :?: :roll: nekem amikor a petefeszkemmel volt a bibi akkor fafj igy :roll: :? Merd a lazad es ha holnap is faj irany a doki :!: :!: :!: :roll: Remelem talizunk holnap mert kiwi gyok rad ngyon :roll: :lol: :D :P 8) :oops:
Kép

Kismamik
Nem am felreerteni :!: :!: :!: :lol: minekunk mar van kismamnt tom 2 is Szoszken kivul :wink: De amikor en szamolok ugy szamolom,hogy miota a topik alakult azaz a topikunkban hanyadik a babasodasban :lol: Na ezt jol megaszontam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Jo ejt mentem aludni...azaz jo reggelt mer ezt mar csak reggel olvassatok....holnap megirom ki volt nalam latogatoban :roll: 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kép

Milyen volt a tegnapi randitok? Tessék nekem ide leírni! :wink: :lol: :lol:

Nócikám!
Ne haragudj, de már nem vettem észre, hogy írtál. Én már az igazak álmát aludtam. Nem hallottam, mert le volt némítva a telefonom. :lol: :lol: Majd ma felhívlak délután! Bár nem tudom dolgozol-e. De majd kiderül.
Nagyon örülök, hogy végre vagy. Már nagyon hiányoztál. :lol: :lol: :lol:
Én is cserfeskének hívlak. Remélem nem haragszol érte. Nem bántóan mondom, hanem szertetetből. Olyan kis beszédes vagy! És ez nagyon tetszzik. Itthon engem is így hívnak. Mert, ha én egyszer elkezdem..... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: Na mindegy. Már alig várom, hogy találkozzunk. :lol: :lol: :lol:
A fájdalom lehet, hogy egy kis felfázás miatt van. Nekem is volt olyan egyszer-kétszer. Olyankor szólni kellett, hogy ne tovább, mert nagoyn fáj. Én akkor mint kiderült felfáztam. Azért menj el a dokihoz, mert akármi is lehet. De szeritnem nincs nagy baj. Most is fáj? Mégy dolgozni? mikor?

Bridget
A görbém mára visszaesett 63.6-ra. úgyhogy ma-holnap mensi lesz belőle. Nem baj. Most nem vagyok letörve miatta. :lol: :lol: Új hónap, új esély. Főleg az átjárhatósági után. Viszont arra már nagyon készülök.
Szegénykém! Nem tudsz normálisan enni? :cry: :roll: :? Hát én bizti beleőrűlnék. De kitartás! Mindjárt péntek! Aztán lesz szép fogad, meg minden. De után a jöttök, és megmutitod ugye? :lol: :lol: :lol:
Mi a terv mára?

Zsuzska
Jó reggelt Drágám! Tegnap nagyon gyorsan eltűntél! :wink: :lol:
Jól aludtál? milyen napod lesz? mégy dolgozni?

Én ma sokáig nem leszek, mert megyek anyuhoz körmözni. Épít nekem műkörmöt, mert már régóta tervezzük, hogy újra rakjuk. Meg kell pedikür, meg dumcsi, meg a húgom vett új ruhákat, és meg kell kuksizni, meg ilyenek. Szóval nem tudom mikor leszek. :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek!

Kép
Vendég
 


Szevasztok punikák!

Pendi drágám! Te ne harizz rám kérlek, mert én voltam figyelmetlen, hogy rögtön visszaírtam neked!!! Meg kellett volna néznem, hogy mikor írtad az sms-t! Szoval sorry!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: De jó lenne, ha tényleg felhívnál!!!! :wink: Naon örülnék ám neki!!!!!!!!!!!!!!!!! Én a héten nem dodozom!!! Szabizok! De már csak 2 nap és itt a hétvége és az is oly gyorsan elszalad, hogy az csak na! És hétfön indul a banzáj!!!!! Ráadásul délutánban!!!!!!!!!!! Csajszikám! Én ugy várom, hogy menjünk hozzád! Én tök abban voltam, hogy a héten megyünk hozzád! :cry: :cry: :cry: Amugy meg nyugodtan hívjatok csak cserfeskének, nem zavar nekem egyáltalán nem sértő! Sőt!!! Még tetszik is! :lol: :lol: :lol: Amugy én is ilyen vagyok alaptermészetüleg, szoval ne aggodj!! Egy percig se, mert én is naon szeretek dumálni! De akkor azt hiszem, ha összejövünk egyszer akkor mi jó sokat fogunk dumálni! :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Brid Drágám! Tényleg nagyon jó lenne, ha összefuthatnánk ma!!!! nagyonm élvezném a dolgot! :wink: :lol: :D Köszönöm neked az együtt érzést, de remélem mostmár gyogyulok, ha más nem akkor meg gyagyulok! :lol: :lol: :lol: hihihihihihihi Nos szász szónak is egy a vége ma taliznunk kell!!!!!!!!!! Naon akarom!!!!!!!!!! JÉGYSZIKE!!!! :wink: :roll: :wink: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Zsuzsukám!Látod megit tudok jönni mint rég! Ezt komolyan elsem hiszem!!! Olyan jó ez az érzés! :wink: :wink: :wink: :wink: Alig várom már a mai délutánt!!!! Olyan jó lesz csavizni eggyet!!! Tudod már hol van potosan a turi??? Én még sose jártam turikba, sosem vettem ott még semmitse! De biztos izgi! Már naon várom! Mionjá felhivom a kozmetikust és kérek tőle idöpontot mert meg kéne már tépessem magam de nagyon! Pláne a szemöldököm olyan mint az ösemberé! Egyébként láttam a közös képeteked Briddel! Naonb arikák vagytok igy kettesben!!! Na megyek meg jövök meg ugy ni minden!

Csajok írjatok!!!!! Most ki tudok használni minden pillanatot!

Pendi! Te meg szépülj! Ma én is azt fogom tenni! :lol: :D :lol: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Hát itt is vagyok!!!!!

Már bent a melóhelyen :roll: :roll: :roll: :roll:
És marhára meleg van idebent, már megy a ventillátor :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pendikém!
Jó szépülést és gyönyörűséges napot kívánok én is Neked :!: :lol: 8) Már annyir szeretném én is megcsináltatni a körmeimet újra.....
Bocsi, hogy tegnap úgy eltűntem, de hát a puding az puding :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nócikám!

Annyira várom már a délutánt......
Mindjárt megkuksizom, hogy hol mondták nekem a turit.... reggel elfelejtettem megnézni :oops:

Bridgem!
Annyira jó lenne, ha te is el tudnál jönni és együtt császkálnánk :roll: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kismamik!
Pihizzetek, vigyázzatok magatokra ebben a melegben és a délutáni hideg fronttal!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Hát ennyit tudtam meg a turiról: Nagyvárad tértől nem messze,az Üllöin, angol turi....
De biztosan van még több is :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Drága Zsuzsukám! Nagy baj van! Apácska rosszul lett és hazaküldték a munkahelyéről! Szoval sajna le kell fujnom a mai randinkat, mert délután dokihoz kisérem! Már 2 napja fáj a feje meg szédül! Na most, ha ő a favágás közben lesz rosszul akkor még tragédia is lehetne belöle! A vérnyomását megmértem az tök jó! Szerintem a fogától van ez, de ő váltig állitja, hogy nem! Pedig sajna van rossz foga neki is! De nem baj, mert délután megyünk dokihoz és majd ő ugyis megmondja! Szoval ne haragudj, de ez a mai nap nem fog menni! Pedig annyira akartam, hogy csak na! Meg pláne, ha Brid is ott lesz!!! :cry: :cry: :cry: Olyan jó lenne 3-asban csatangolni! Szoval ezerszer is bocsánat, de nem én akartam így! Ez most tényleg olyan kellemetlen, hogy csak na. De remélem azért összehozunk valamikor egy igazi csajos napot!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika, ugyan már..... az a lényeg, hogy Párod rendbe jöjjön :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Mi meg majd talizunk és össze hozzuk azt a csajos napot!!!!!!!
Jobbulást Petinek :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


DRága Zsum! Olyan jó, hogy megértesz!Tudod nem tudom mi van vele, mert most jól beájult és olyan mélyen alszik, hogy csak na! Itt ülök a gép elött és várom, hogy kelthessem, hogy mehetünk a dokihoz! Szerintem nem is tudom, hogy jó ötlet lesz, ha ő fog vezetni, mert megmondom a frankot, hogy ha így szédül akkor nem akarom, hogy bármi is történjen!!!!!!!!!!!!!! De nekem nincs jogsim gyalog messze van! Ha itt lenne pár utcányira elvinném őt, hogy én vezetek, csak félnék, hogy megfognak a zsaruk! Vezetni tudok! Sőt imádok sokat járunk el vezetni, hogy ha elmegyek jogsira ezzel ne legyen gondom, de most milyen jó lenne, ha lenne jogsim! De mindig parázok az írásbelitől, mert nekem az a suliban sem naggyon ment sosem! De majd egyszer biztos össze hozzuk azt a fránya jogsit!!!! Ne legyen erre példa, de most milyen jó lenne ha lenne!!!!!!!!!!! :? :? :?

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika!
Remélem, mire ezt olvasod, már a doki felé vagytok úton!!!!!
Párom is jobbulást kíván és vigyázzatok mán magatokra :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Képzeljétek, találtam egy négylevelő lóherét :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jo reggelt vgyok en is csak visszaolvastam :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia Drága!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzsukám! Sajna még nem vagyunk uton, mert a doki 2-től rendel, de lesz vagy 3 óra mire elkezdi a rendelést! Ítt sajna így müködik ez! 4 levelű lóhere???????????????????????? az igen! Tedd be gyorsan a pénztárcádba! És siess haza apácskához! Puding????

Brid kedvesem! Most jó reggelt??? Én ehez nem vagyok még hozzá szokva!!!!!!!!!!! De rendben ugy legyen! Jó reggelt neked is így ebéd tájékán!!!! Olvass vissza és gyere hamar!

Amugy asszem vennem kell egy uj gépet állandoan lefagy! én ezt nem értem! Apácska azt mondta lehet, hogy kapok egy ujat! Hiába volt szerelönél meglátszik!!!!!!!!! Utálom! Remélem mire elküldöm ezt a pár sort addigra lefagy! Ha igen akkor tuti kidobom az ablakon! Na jó az ablakon mégse, de akkor megyek ma a szervizbe, de keresek másikat, mert aki most csinálta az egy nagy kaki!!!!!!!!!!!!!!!!!4 :? :twisted: :twisted: Bocsi, de már miota ott volt nála és kissé pipa vagyok! Inkább mondta volna azt hogy 5000 ft- vel több és akkor minden okés! Nem???? Na jó lássuk elküldi vagy sem!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na elküldte és nem fagyott le! Na majd most!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika drága!
Én tudok neked egy nagyon jó informatikust ajánlani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Zolit)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jó reggelt hétalvó!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu
Hol talaltal te 4levelut?! :shock: A konytarban? :lol: :shock: :o
Ma hanykor vegzel :roll:


Pendi
A mai haditervet egyenlore nem tom az biztos,hogy 7-re a varosban kell lennem mer barinommel megyunk kez alatt torok rucit venni :lol: A csaj pentek szomat arul amugy de barinom mehet ma amikor meg minden ruha megvan :wink: es o elvisz engem magaval :P dragak igy is mer 10ezer korul van 1ruha de naon kis csinik es boltba 15 vgy tobb :?


Noci
jo,hogy te is itt vgy :P Imadom mikor egyutt a csapat :wink: Nem tom mikor megyunk Pendihez de mer ez a hetvege mindenkinek jo?! :roll: A tali ugy latom elmarad :? De tod ami kesik az nem mulik ami kesik az jon :wink: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Ma 11elott fenvoltam :roll: sajna keson kerultem agyba...es ket hete miota itthon vgyok 1szer aludtam 10ig 1szer me most majdnem 11ig :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg!
Ma háromig melózom..... mert??? Valami terv?????

Jó vásárlást nektek!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nem hiszem :roll: meg agyban vergodom minnya eszem meg jon az ismim :wink: Aztan meg kicsit hasznossa kene tegyem magam :roll: 7re meg ott kell legyek a keletinel 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na kérem.... én meg itt puccba vágtam magamat.....

Na majd csak össze hozzuk ezt a hármas talit :roll: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


J ngyot esett a hod :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


IGen.... szerintem korábban lesz pé-m most :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Tegnap este ízelítőt adtam apának, hogy mi vár a köveztező napokban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 



KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Látom, neked sem rövid most a mensid :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


[quote="kuzsanna"]T írta:kuzsannaegnap este ízelítőt adtam apának, hogy mi vár a köveztező napokban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) :oops: Ez ari volt :P

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?