húúúú laptetűűűűűűű!
de régen volt már laptetűm!!!!
Bridget
Jó reggelt!
Jót aludtál? Már én is bírnék!
Nagyon édesek azok a macikák!
Köszönöm!
Most látom csak, hogy milyen helyes az a zebra! Eddig valamiért nem adta ki a képet nekem!
Na csak legyen úgy!!!! Csíkosodjunk ! Csíkosodjunk!
Nekem meg kell majd jönnie.
Azt sem tudom, hanyadik napon vagyok pontosan. talán a 21.-en.
szeritnem meg fog jönni, mert már volt pocifájás!
De nem baj. Hónap végén elmegyek az átjárhatóságira, és uátána 1000-el gyúrunk.
Mindjárt rakok egy görbét.
Milyen volt a mai fogászat? Nem vagy már annyira elkenődött, legalábbis nem érzem ki az írásodból. Már mindjár vége. Mikor is lesz az utolsó pontosan? most pénteken? vagy a jövő héten?
Bocsi! tudod kiselefánt vagyok! Nehezen tanulok gyorsan felejtek! Ma meg pláne. Nagyon szétszórt vagyok!
Zsu
[quote]M írta:ilyen tündéri urad van neked,hallod.... én meg itt bőgök ennek hallatára
Na hallod!! Most gondold el, hogy én hogy pityeregtem! Nagyon aranyos vagy, hogy így örültél nekem!
Te már ilyen kis ügyi voltál? Én csak a portörlésig jutotam, mert aztán nem engedték, hogy befejezzem.
Szóval a takarítás ugrott.
Hmmmm! túrós tészta! Jó kis sült szalonnával! nyami-nyami!
Te mindig olyan jókat találsz ki!
Az jó, hogy ráakadtál Szöszke tesójára. Már jó lenne, ha tudnánk valamit róla. Nagyon aggódom érte én is. Remélem valaki tud róla valamit.
Ti már megint mentek csavarogni? De jó nektek!!
Ilyenkor olyan írigy vagyok! Mi jót akartok csinálni? Plázázás, meg dumcsi? Meg tiramisu fagyi? hmmmm.....
Melus
De jó, hogy jelentkeztél!
Köszönöm a köszöntést! Aranyos vagy!
Mi jól vagyunk!
De úgy látom, hogy téged, titeket azért megviselt ez a hülye időjárás. Babócád biztosan azért ficánkolt annyit! az már jó, hogy elmúlt a gombád! Most már vigyázz magadra! Bár azt mondják, állapotosan nagyon könnyű elkapni mindenféle marhaságot! Azért vigyázz magadra!
Gyere sűrűbben, ha tudsz!
Kata
Te merre csavarogsz?
Hogy viselted ezt az időt? A te kisbabád is ficálnkolt?
Nócikám!
Gyere Szívem! Várunk már nagyon!