Timiiiiiiiiiiiiiiiiiiii - ne máááár!!! Ez nincs így, hidd el, lehet, hogy most azért nem reagált senki egy kérdésedre esetleg, mert átcsúsztunk a 2. oldalra és olyankor már olyan nehéz nyomon követni a dolgokat, én is sokszor nem tudom normálisan elolvasni, hogy ki mit írt
Majd ha már nem melózok augusztustól, lesz időm, de ne gondolj ilyenekre, kellesz ide, nagyon is!!!
Mire nem reagáltunk????? Kérdezd meg újra nyugodtan, nekem is volt olyan kérdésem, amire nem írt a végén senki, mert átcsúsztunk az új oldalra!!!
LKata - egyik ügyfelemtől kaptam egy cd-t, hárfán játszik a lánya, mondták is, hogy hallgassam, mert amikor már meglesz a baba, erre simán elalszik majd
Az Ikeás ágy melyik, a fehér színű vagy a kék?
Peva - én októberben leszek itt a bankban 7 éve, szóval nekem is nagyon-nagyon fura lesz, hogy nem leszek itt, az ügyfeleim szomorkodnak és persze örülnek is nekem, hozzá lehet viszont szokni ahhoz, hogy otthon pihizik az ember és amikor már nagyobb lesz a hasunk ennél is, biztos sokkal jobb lesz elnyújtózni az ágyon, mint ülni itt egész nap
A Babyplanetben nem voltam még, a Mattit nem ismerem, mostanság nagyon ráálltunk a Brendonra, pedig nem olcsó, de pl. a matrac 9 ezerért nagyon megérte és az ágy is jó árban volt, sőt, a pelenkázót olcsóbban nem láttam, max. Ikeába, de ott meg ami van, az ugye nem tetszett.
4D-re azért próbáld meg rávenni párodat, mert együtt mégis más élmény, mint egyedül, nem lesz baja a babának egy UH-tól és maradandó élmény ha kértek róla dvd-t.
A folyás remélem tényleg elmúlik, én is hallottam sokaktól azt, hogy ha simán csak sárga és nem viszket, nincs szaga, akkor nem kell semmi rá, de nekem most ezt a kúrát végig kell csinálnom, csak nem túl jó, mert ugye napközben jön ki az, ami éjjel bent felolvadt
Ha sok a baci, az később koraszülést is okozhat, szóval nem vicc, de azért nem akarom túlreagálni sem.
Szöszke - hát én megittam a tonikot basszus, remélem egy üvegtől nem lesz gond!!!
Bár ez csak fél literes volt, nem nagyobb, de olyan jól esett. Pedig pl. a colát sem bírom meginni, pedig régen ittam ezerrel, a tonik valahogy most bejött nagyon, de akkor többet nem iszok.
Gratula az eredményekhez!!!
Akkor ezek szerint mégis lesz vonatozás?
Marek - a lepény állapotát hogy s mivel nézik? És a kiskönybe hová írják, írják-e egyáltalán? Nekem arról még nem mondott a doki semmit, úgyhogy gondolom, jó minden
Perdo - kitartást és sok pihenést továbbra is!!! A szurik miatt nagyon sajnállak, de rendben lesztek, drukkolok!!!
Szoptatós párna nekem nem kell, csak pénzkidobásnak érzem, veszek majd egy nagyobb párnát és azt a lábam közé rakom - fú de erotikusan hangzott
De tényleg, elég a sima párna szerintem. Egyik barátnőmnek van, az elején néha rátették a babát, de ennyit használta kb. Persze ízlések és pofonok!
Már mennék haza, tök nincs kedvem melózni, alig van ügyfél, egész nap pisilni járok, mert megiszom itt bent az 1,5 liter ásványvizet.