Kislibus! Mikor három éve megvettük a lakásunkat, mi is meló előtt és után mentünk falat festeni, meg költözni…. Hát mit mondjak…. Marha fáradtak voltunk utána
Ja és közben az esküvőnket is szerveztük
Asiye! Úgy legyen….. augusztusban majd hozom én is az uhus képet a kis drágámról!!!!
Sok sikert dokkernál
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pici! Hát tényleg gyönyörűséges lesz a gyűrűtök
Nekünk sárga és fehérarany volt a gyűrűnk, de két hónapon belül lekopott a fehér
Mikor lesz a Nagy Nap
Én is imádom az ékszereket, ruhákat, cipőket és táskákat…. Apa ki is van tőle
Ha műtik apát, akkor tessék belehúzni rendesen
Bomba: Én nem is tudom, hogy szóltak az ott lakóknak.
Most már csak 5-6 ezer emberről beszélnek, de az is sok! Becsengettek mindenhova? Vagy hangosbeszélőn, mint ahogy a cirkuszt szokták hirdetni?
zsu nem semmi hát nem csöngettek be mindenkihez? vagy a szomszédok miért nem szóltak? nem igaz hogy nem tudják egy nyolc hónapos mamairól hogy mi van. szörnyű
zsu a laptetőőőőőőőőőőőő most már hozzon neked eredményt :)
CSUCSU!!!!!
Most már tényleg jöhetnél ám valami eredménnyel, mert nem marad körmünk!!!!
Te fizeted majd a manikűrösömet, hogy megcsinálja a lerágott körmeimet??
Sziasztok lányok! Jó hosszú idő után, de vagyok még, ha persze nem bánjátok!Nálam igencsak zajlik az élet! Jó lett végre a gépem! Multhéten voltam dokinál! A rákszürésem p2-lett, utána megvizsgált és mondta, hogy a gombám szépen rendbejött tehát azzal teljesen kigyogyultam! Ekkor azt hittem minden rendben erre NEM! Ekkor mondta a doki, hogy van valami szép kis bacim a petefészkemben és erre írt fel még gyogyit! 14 napig betadin kup krémmel meg 10 nap klion bogyó nekem is meg apácskának is! Szoval most se sex se babo még ebben a hónapban! Ugyhogy én még mindig meg vagyok löve! Szoval sajna én még nem parázhetok, hogy most mi van megjön vagy nem jön meg!!!!! De majd elmulik ez a hónap is és majd a következő honapban!
Látom nincs ujabb babásodó, de remélem Csucsú és Nika jöttök a plusszos tesztel mihamarabb! Szoval nagyon szurizok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++++
Köszi a gratukat, de ne kapkodjuk el.
A hőgörbémet éppen Andy miatt tettem fel, ugyanis azért csináltam a 13. ciklusnapon tesztet, mert nagyon fent volt a hőm. Szóval nagyon úgy néz ki, hogy az utolsó (teljesen normális, és erős) menzeszem mégsem az volt.
Most izgulok, nehogy méhen kívüli legyen...
"A magzat a harmadik hónapban továbbra is élénken mozog. A külső nemi szervek differenciálódása is folyamatban van, de ebben az időszakban a két nem még nem különíthető el biztonsággal."
hja, és ez a teszt mondom, amellett, hogy 13.cn, még délutáni is, mégis azonnal megjelent a két csík. Tehát, ha minden igaz, 6+4 körül kell lennünk, de mondom, mindent az orvosra bízok, emlékeztek, tavasszal hogy jártam...
Abba már bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna, ha ciklus végén tesztelek, és már pozitív teszt mellett jön meg, és én ismét besétálok az ügyeletre....
Ebbe ne is gondolj bele!
Ahogy mostanában néha félrenézik az ügyeleten a dolgokat. Jobb, hogy csak most teszteltél!
És várjuk, hogy mit mond holnap a doki!
KOS 03.21. - 04.20.
Szeretne fittebb és egészségesebb lenni, s eltervezi, hogy rendszeresen tornászik és eljár úszni. Talán egy barátjának sikerült Önt erre rábeszélni, mert együtt sokkal könnyebb.
BIKA 04.21. - 05.20.
Erős Önben a hajlandóság a túlköltekezésre. Legyen megfontolt és óvatos pénz dolgában! Egy elveszettnek hitt régi barát tér vissza életébe, s a viszontlátást meg kell ünnepelni.
IKREK 05.21. - 06.21.
Környezetében hatalmi harcok dúlnak, amik Önt kellemetlenül érintik. Igyekezzék kívül maradni. Vakációs terveit beszélje meg barátjával vagy szerelmi partnerével. Utazzanak kellemes klímájú, nyugodt helyre.
RÁK 06.22. - 07.22.
Végre enyhülnek az érzelmi fezsültségek. Talán nem egészen úgy, ahogy szerette volna, de most sok múlik azon, hogy meg tud-e békélni azzal, amit sikerült elérnie.
OROSZLÁN 07.23. - 08.23.
Sikereket érhet el a nyilvánosság előtt, amit elsősorban a szervezőkészségének és jó ízlésének köszönhet. Egy esetleges külföldi ajánlatot gondolkodás nélkül érdemes elfogadni
SZŰZ 08.24. - 09.23.
Senki sem érezheti biztonságban magát a munkahelyén. Ön is tudja, hogy állása bármikor megszüntethető. Keressen új szakterületet, ahol érvényesülhet és sajátítsa el.
MÉRLEG 09.24. - 10.23.
Az anyagi biztonságérzet megrendülése szokatlan magatartáshoz vezethet. Bár a válás a Mérleg-jegyűeknél járványszerű, fontolja meg, hogy érdemes-e egy kaland miatt eldobni állandó kapcsolatát.
SKORPIÓ 10.24. - 11.22.
Ma a rendteremtéssel lesz elfoglalva. Minden idejét szekrények és fiókok rendezgetésére fordítja, de megtörténhet, hogy kapcsolatait is tisztába akarja tenni. Kissé zűrösek Ön körül az események.
NYILAS 11.23. - 12.21.
Kicsit ingerlékenyebb, nyugtalanabb, mint máskor. Munkájában váratlan problémákkal kell megbirkóznia és nem minden esetben Ön lesz a nyertes.
BAK 12.22. - 01.20.
Úgy érzi, hogy most könnyebben kapja meg az élettől amit akar, hiszen valaki ott áll Ön mögött. Egy szakmai tervét átvizsgálnak, s úgy tűnik, minden rendben megy. Haladjon lassan, legyen alapos.
VÍZÖNTŐ 01.21. - 02.19.
Sokféle kötelezettséget kell teljesítenie, ezért nagy állóképességre lesz szüksége. Legyen óvatos pénzügyek terén, semmiképpen ne ugorjon fejest abba a szenzációsnak mondott vállalkozásba, amelyet valaki ajánl.
HALAK 02.20. - 03.20.
Munkája révén találkozik valakivel, akit roppant vonzónak talál, s alig tud neki ellenállni. Ez a románc semmiképpen nem vezetne jóra. Ha nehéz is, mondjon nemet!