Hahó,
Én is megvagyok, vagyunk, csak sok a dolog. Gyerek, lemó, házimunka, főzés... Valahogy soha semmire nincs időm.
De azért mindig benézek, főleg Boni miatt,
nem akarok lemaradni a nagy eseményről.
Bakker Boni, micsoda hercehurca.
Azért sikerült kipihenni magad egy ilyen este után???
Kismamik, mindenkinek jó egészséget.
Babakocsi: hát mi úgy kaptunk használtan unokatesóméktól, 6 éves modell, Graco, eleinte eléggé megkeserítette az életünket, Lali utál benne. Minden sétakor ordított. Ráadásul nem téliesített, így hatszáz pléddel mentünk sétálni, míg kicsi volt - ugye ő téli baba. Hja és amikor elaludt az autóban útközben, mindig felébredt, ha kivettük, hogy áttegyük a babakocsiba, nyűgös volt és minden programunk el volt szúrva. Úgyhogy vettünk rátehető hordozót, azt imádja, séta közben lát engem, ha felébred, rögtön ott vagyok, meglát és nem ijed meg, és ha elalszik, akár útközben, akár az autóban, kivehetjük-felhozhatjuk haza anélkül, hogy felébredne.
Szerintem ez a legpraktikusabb megoldás.
Cocának igaza van, hogy ha már biztosan ülnek, szeretnének kilátni, de addig biztonságérzetet ad, ha látják a szülőket, ezért jó a két irányból tolható kocsi. Bár ahogy tudom, azokhoz meg nincs rátehető hordozó.
Az tuti, a következő babánál én fogok babakocsit választani, mert én tudom, mik az igényeink.