Sziasztok!
Tegnap jöttünk haza a rossz idő miatt.
Most olvastam vissza.
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én sokkal fáradtabb vagyok miután hazaérünk, mit mikor elutazunk. Nekem valahogy nem pihenés a nyaralás.
Na mindegy. Ennyi baj legyen.
Zsu: Ma telefonál a biológus? Hárman lesznek! Ezerrel szorítok nektek!
Luca: Mit mondhatnék....
Kívánok nektek egy csodálatos boldogságot egy egészséges babácskát!
Ha mesélhetnék! De nem tehetem.
Fenci: Hogy vagy? Neked is drukkoltam. Küldöm a babatapikat!
Marietta: Gratulálok! Nagyon szép Flóra babátok! Jó egészséget mindkettőtöknek!
Mami: Nagyszerü érzés lehet, hogy érzed a mozgolódásukat!
Susy: Nagyon ijesztő lehetett az a hasgörcs.
A lényeg, hogy minden ok odabennt.
Vicky: Nagyon szépen megmutatta magát a kicsikétek!
Csak még egy kicsit szégyenlős a drága. Szerintem punis!
Mofly: Jó nyaralást!
29-én szorítok neked! +++++++++++++
Gröni: Kis sétákat azért engedélyezhetsz magadnak! De semmi többet! Csak így tovább!
Vicuska: Gratula az új családtaghoz!
Állatból és állatszeretetből sosem elég.
Tihanyban mi is majdnem összeszedtünk egy kutyit. Olyan édi volt. De nem tehettük. Haza sem tudtuk volna hozni. Arról nem is beszélve, hogy a kis lakásban nem férne meg a cicával és velünk.
Holnaptól szúrkálnak? Hajrá!
Cherry: MI volt a vv eredményen? Furdal a kiváncsiság. De lehet, hogy csak figyelmetlen vagyok.
Végül csináltak MRI-t, vagy nem volt rá szükség?
Bocs ha kihagytam valakit.
Én nem vagyok jól most.
Ma szerettünk volna egy kicsit strandolni Ádámmal, de az indulás elött rosszul lettem. Szédültem és migrénes fejfájásomhoz hasonló látászavarom volt, fejfájás nélkül. Előbb arra gondoltam, hogy felcseréltem a kontaktlencséimet és más más dioptria miatt van. De megcseréltem és úgy is volt. Majd ejtőztem egy picit. Már volt bennem két kávé, de gyanakodtam a vérnyomásomra , mert mindíg a pincében hordom. Miután jobban lettem, elindultink a dagályba. Az 1-esről leszállva viszont már nagyon émelyegtem. Az ájulás kerülgetett. Se telefont, se papírokat nem vittem persze magammal. Nem akartam ott rosszul lenni a gyerekkel az utcán, v. a strandon. Vissza szálltunk a vilire. Már majdnem itthon voltunk mikor már annyira vert a víz meg remegtem. Nem is tudtam hogy mit csináljak, majd egyszer csak összerókáztam a vilit.
Olyan ciki volt, de nagy megkönnyebbülés is egyben.
Gyorsan leszálltunk. Most egy darabig nem utazok arrafelé.
Nem tudom mi lehet. Itthon is ölelgettem a csészét, de aludtam rá egyet és most jobb, de nem az igazi. Nálam a gyomorrontás kétirányú, de most nem. Persze reménykedek, de még reggel csináltam egy tesztet, mert holnap kéne megjönnie, de persze tök nega. De nem puffadok és nem érzékeny a cicim sem. Igaz ebben a hónapban nem is adtunk tul nagy esélyt a + teszthez. Legfeljebb egy kiscsajhoz volt elegendő.
A nyaralásról meg a páromról később írok. Még van megbeszélnivalónk. Köszi a drukkokat.
Puszi mindenkinek!