Új privát üzeneted érkezett!

Babcsi sem jön!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nati! :P

tudom...... :( de ő már nagyon régóta :? eleinte sokat hiányoltam, de nem írt, és azt hiszem már nem is fog.... :shock:
vajon máshova ír?
tudsz róla vmit???? :roll:
Vendég

Na csajok, hogy tecc az új avatarom? :roll:
ha már igaziból nics lovacskám :(
legalább itt legyen :wink:
sőt ő egy unicornis, egyszarvú, varázserővel :wink:
Vendég

Vicuska!
Tényleg írni is akartam, hogy szupi az új avatarod! :wink:
Semmi gond ,hogy kutuysodat is így hívják! Legalább mindig eszedbe jutok, ha szólítod! :P :lol: :lol: Nem akarsz egy képed dobni róla? Biztos édi! :)
susy75

Vicuska!

Meg sem ismertlek elsőre! :wink: Biztos szerencsét fog hozni! :wink: Gyugyi anyánk csak kézben tartotta itt a dolgokat! Mióta ő nem ír szinte kihaltunk! Annyira hiányzik és az a sok marhaság is amit összehordott! :lol:

Zsu!

Ha akarnék sem tudnék már menni! Tisztában vagyok a korlátaimmal! Időnként megnézem a postaládát, de mire beérek.... :? Apjukra azért a ruhavásárlást nem bízhatom! :lol: Mellben szinte mindent kihíztam! :oops:

Susy, Mami!

Nem tom milyen gatyáitok vannak, de nektek a csipőgatya nem szorítja a hasatok alját? Vagy az a méhszáj lenne? :roll: Megörülök, hogy minden gatyát a nayakamba kell húznom! Alig tudok valamit venni, mert ami jó hasban, az hosszú! Erőm nincs keresgélni, asszem maradok slampos, igénytelen! :oops: :?

Kép

Kép
gröni

Reggelt!

Gröni, most az egyszer megbocsátjuk :lol: :wink:

Vicuska!

Nem tudok semmit Babcsiról, a mégsem jöttbe sem szokott irni...
Szerintem nem ir sehova! De ha olvasol minket irhatnál :wink: :wink: :wink:
Közel járhatsz már a 30 héthez! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt! :lol:

Kép

Susy! :P

bemutatom neked a kis Susyt :oops: :lol:

Kép

Gröni!
internetről is lehet ám rendelni kismamarucit, otto, quelle..... :D :wink:
ja, Gyugyival te tartod a kapcsolatot, ugye? :roll: :(

Nati!
Babcsi már 30 hetes?????? :P :P :P

Többiek?????????
én próbálok mindent megtenni hogy ne haljunk ki..... :oops: :shock:
Vendég

Utánanéztem Babcsinak :D

a vonalzója alapján 27 hetes és 4 napos babás :wink:

és ápr.8-án írt uccsónak a bnetre :( :( :( :( :( :(
Vendég

Vicuska!

Én is most néztem meg, megelőztél :lol: :lol:
Vendég

Szép reggelt!

Vicuska drága!

Pár hónap és rájössz, hogy az nem olyan eccerű ám! :P Nézegettem a Quelle katalógust, hááát nekem nem nagyon jönnek be ezek a tunikák! Szűk és hosszú! Inkább takarjon és legyen rövid! De az sem mindegy, hogy mennyire bő és mennyire rövid! Mostmár talán érted mé' nem szabad nekem rendelnem, postafordultával menne vissza! :lol:

Nati!

Dolgozol már vagy gyúrtok a nunisra? :P

Kép

Kép
gröni

Gröni!

Szeptember 8.-tól dolgozom! Most a bölcsit jártam. 1 hetet én szokatom Szabit, 1 hetet az apja. Remélemelég lesz! Ha nem akkor is ennyi időnk van.
Most hajnal óta a játék webáruházakat bújtam, Szabinak névnapja közeleg!!! De legalább rátaláltam a megfelelő játékra :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nemáááá! Ahogy jövök leléptek?

Kép

Kép
gröni

Nati!

És hogy megy? Jól viseli? Csak kinézed a webárúházban a játékot vagy ott is veszed meg? Én lennék csak ennyire maradi, hogy nem rendelek netről? :oops:

Kép

Kép
gröni

Én itt vagyok nem látod??? :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:
Vendég

Meg is rendelem, eddig bejött!
Vendég

Apjuk is rendelget ezt-azt, ő sem csalódott még! Babacuccokat lehet, hogy rendelek majd, persze ruhákat nem, azt muszáj megtapiznom! 8) Megmutizod mit kap?

Kép

Kép
gröni

Gyorsan feldobom a kaját, hátha kész lesz így délre! :oops: Apjuk délutános, úgy utálom! :cry:

Kép

Kép
gröni

Vendég

Mármint a délutánost utálom! :lol:

Kép

Kép
gröni

Jó választás! Ennek még a nagyok is örülni fognak! :wink:

Kép

Kép
gröni

Dobok egy képet Szabiról!

Kép

A hétvégén fürdőben voltunk!
Vendég

Nati!
hogy milyen helyes kis kölök Szabika! :lol:
micsoda csókos szája van :oops: :P
kitől örökölte? :roll: :lol:
hol voltatok fürdőben?

Gröni!
mi lesz ma a menü? :roll: 8)
apa ilyenkor mikor jön haza? :shock:
Vendég

Azta Nati, milyen fickós lett Szabi! :shock: Kész legény már és tényleg a szája.... 8)

Vicuska!

Tegnapi borsóleves, mai babfözelék! Gyereknek meg a helyi kifőzdéből a menü, ami nem tom mi lesz ma! 11-kor jön, addig malmozunk.... :?

Kép

Kép
gröni

Vicuska!

Az apjának van hasonló 8) 8) 8)

Debrecenben voltunk egy kis fürdőben mert a 3 gyerekre nem egyszerű volt igy sem figyelni :roll: :roll: :roll:

Hajdúszoboszlóra még nem merünk velük elindulni, pedig itt van a szomszédban 8)
Vendég

Én még mindig fogyózom :? !
Vendég

Vicuska!

A kutsus benti kutsus lesz?????? :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

kutsus=kutyus :oops: :oops:
Vendég

Nati!
nekünk minden kutyink ki-be járkál :lol:
napközben kint vannak általában, meg ha egyedül vannak itthon, a kennelükben, ha meg itthon vagyunk, akkor hol itt hol ott 8)
éjjel meg mindenki bent van(a német juci is :oops: ), a kicsik meg ágyban alszanak :oops: :oops: 8) 8)
ők a mi kis gyerekeink :wink:
de lassan el kell kezdenem őket kiszoktatni legalább a hálóból, mert egy kismamival csak ne aludjanak :wink:

Gröni!
kifőzde,az szuper, akkor csak nem kell annyit a konyhában állnod fakanállal a kezedben :D :D :D
Vendég

Sőt a babaszobából is ki kell őket szokatni lassan :lol: :lol: :lol: !
Vendég

Vicuska!

Csak a héten főzök, hagyom apjukot aludni! Ha nappalos és éjszakás, együtt főzöcskézünk mikor épp jól esik! Megnyugtató, hogy a gyereknek mindig van kajája, mi meg eszünk mikor kész van vagy megéhezünk! Egész jól belejöttünk ebbe a nagy összevisszaságba! Szóval még mindig jó dolgom van!

Kép

Kép
gröni

Vicuska!

Annyira a 12 évvel ezelőtti önmagamat látom benned! Nálunk is volt 4 kutya, perzsa cica a lakásba, ő volt a mi gyerekünk! Ahogy meglett a kölök, macska repült a műhelybe, aztán szép lassan kiszokott! Ő lett a falu nagy kanja! 8) Nálatok is így lesz ám! :wink:

Kép

Kép
gröni

Megnéztem Flóra babát az augusztusiba! Édes nagyon! Sajnálom, hogy Marietta minket nem tisztelt meg a fotókkal!

Kép

Kép
gröni

Jó reggelt!

Csajok,még nem volt, hogy ennyire ne legyen kedvem dolgozni.Annyira szeretném sürgetni az időt, hogy végre 3 óra legyen. :roll:
Megyek visszaolvasok.

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu

Előbb megyek megnézem Flóra babát, aztán visszaolvasok.

kobzoszsu

Gröni!
nem hiszem, hogy 12-vel fiatalabb lennék nálad :oops: :lol:
a falu kandúrja bizti nem lesz, mert nálunk mindenki csajszi, de mind ki van ivartalanítva :oops: :wink:

Zsu!
mindjárt 3 óra :wink: :wink: :wink:
Vendég

Csajok!

Hol találom Flóra képeit? Vhogy nem találom. :oops:

kobzoszsu

Zsu!

Veled izgulok ám! :wink:

Vicuska!

Pedig simán letagadhatnál annyit! :wink: Ha a lány kivan izélve, akkor nem is akar kettyinteni? :oops: :roll: Azt tom, hogy a fijuú nem tud! 8) Vagy igen? :shock: :oops:

Kép

Kép
gröni

Kép

Kép
gröni

Zsu!
laptetűűűűűűűűűűűűűűűűűűű :lol:

Gröni!
köszike :P
nem tom szegény akar-e, de a kutyik is jáccanak egymással, ha érted mire gondolok :oops: :oops: :wink: :wink:
ivartalanított kutyik leszbi showja 8)

tegyek róla képet? :roll: :oops: :oops:

Kép
Vendég

Vicuskaaaaa

ahopgy azt Móricka elképzeli...ilyen állatbuziknál mint mi nem olyan egyszerű ez... :lol:

mi is már 5 hónapja törekszöünk az állatok kizárására haha....meg sem próbáltuk 8) ....mindig na majd ma .....

ma is az egyik pipiből visszatérve ott találtam a kutgyát a párnámon elnyúlva...mit tehettem volna...hozzábujtam és aéudtam tovább :P 8) :oops:

de talán majd ma ...ma kizárjuk őket a hálóból :roll: talán...

majd a gyerekszobába nem mehetnek be az biztos...abban azért kemény leszek.....(fél éves korukig legalábbis )

Grönike!

engem is minden szorit és nagyon bő derekú szoknyákat hordok kismama övvel igy jó....egyébkéntg itthon meg bugyiban nyomom nem szeretem ha anyag éri a hasam mit tehetnék...megy a strip állandóan... 8)

Zsu!

ma háromra nagyon szorítok........................................tanácsolom probálj dolgozni azzal jobban megy az idő :lol:

Nati!!

Szabi mekkora pasi lett jeszum tökjóóóóó :lol: bölcsit biztosan bírni fogja ne félj.....ő lesz a sztár :wink:

annyira cukik a bébik teljesen fent vannak állandóan a köldököm körül ahol még nem is kéne lenniük, de nekem magasan van a méhem. ha ébren vannak még mindig nem érzem őket érdekes rúgni, de a kezemmel ahogy mocognak simán....olyan szupi....odasimitom akezem és kicsusszan alóla egy babahát vagy fej vagy segg tudja a fene.... :lol: csodás
Vendég

Mamika!

hát igen............ööööööööö..........nálunk se biztos hogy annyira menni fog ez a kiszoktatás :oops: :lol: :lol:
szupi lehet ahogy dorbézolnak odabent!!!!!!!! :D

mi az a kismamaöv? :roll:
Vendég

a kismamaöv alap :)

egy rugalmas anyagöv ami megtartja akigombolt gatyádat lejjebb tolt
szoknyádat szuper

van a cundában sima egyszerű a brendonban sokféle....

tényleg jó szerintem

bandázs asszem a másik neve...vagynem? :)
Vendég

Sziasztok Csajok!

Bocsi hogy ide nem jöttem,de oda is csak gyorsba dobtam fel a képeket. Nem jó még itt ülni. Még mindig fájok alul. :lol:

De mindjárt feltöltöm a legfrissebbeket és rakok fel Nektek is!

Köszi a gratukat,nagyon arik vagytok.

Puszi.

Ha tudok majd jövök.

Vigyázzatok magatokra.
csipcsab

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Írtam egy csomót, s minden eltűnt. :evil: :evil: :evil: :evil:
Nya akkor mindjárt újra próbálkozom, azzal is megy az idő. :lol:

kobzoszsu

Kép szopi után Kép
csipcsab

Basszus, most meg lebuktam. Ilyen nincs.... :twisted: Elrohantam a wc-re, mert a sok folyadék megteszi hatását, mire visszajövök a besúgó itt ül az asztalomnál. A gépémen pedig a bnet megnyitva. 8)
Még jó, hogy a főnök külföldön van, nem tud rohanni beárulni.

kobzoszsu

Zsu :P

Drukkolok én is ezerrel!!!! Ha még emléxel rám egyáltalán :oops:
Ha nem akkkkor is :wink:

Bogáncs

Kép
bogáncs

Sziasztok!

Zsu, köszi!
Én is szorítok Neked!

Csipcsab, nagyon édes a kisbabátok!
Gratulálok, és jó egészséget kívánok!
Vendég

Sziasztok! :D

Tegnap jöttünk haza a rossz idő miatt. :evil: Most olvastam vissza.
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én sokkal fáradtabb vagyok miután hazaérünk, mit mikor elutazunk. Nekem valahogy nem pihenés a nyaralás. :cry: Na mindegy. Ennyi baj legyen.

Zsu: Ma telefonál a biológus? Hárman lesznek! Ezerrel szorítok nektek! :D :D :D

Luca: Mit mondhatnék.... :cry: Kívánok nektek egy csodálatos boldogságot egy egészséges babácskát!
Ha mesélhetnék! De nem tehetem. :cry:

Fenci: Hogy vagy? Neked is drukkoltam. Küldöm a babatapikat! :D :D :D

Marietta: Gratulálok! Nagyon szép Flóra babátok! Jó egészséget mindkettőtöknek! :D :D

Mami: Nagyszerü érzés lehet, hogy érzed a mozgolódásukat! :D

Susy: Nagyon ijesztő lehetett az a hasgörcs. :? A lényeg, hogy minden ok odabennt. :D

Vicky: Nagyon szépen megmutatta magát a kicsikétek! :D Csak még egy kicsit szégyenlős a drága. Szerintem punis! :wink: :D

Mofly: Jó nyaralást! :D 29-én szorítok neked! +++++++++++++

Gröni: Kis sétákat azért engedélyezhetsz magadnak! De semmi többet! Csak így tovább! :D :D :D

Vicuska: Gratula az új családtaghoz! :D Állatból és állatszeretetből sosem elég. :wink:
Tihanyban mi is majdnem összeszedtünk egy kutyit. Olyan édi volt. De nem tehettük. Haza sem tudtuk volna hozni. Arról nem is beszélve, hogy a kis lakásban nem férne meg a cicával és velünk.
Holnaptól szúrkálnak? Hajrá! :D :D :D

Cherry: MI volt a vv eredményen? Furdal a kiváncsiság. De lehet, hogy csak figyelmetlen vagyok. :oops: :D
Végül csináltak MRI-t, vagy nem volt rá szükség?

Bocs ha kihagytam valakit. :oops:

Én nem vagyok jól most. :cry:
Ma szerettünk volna egy kicsit strandolni Ádámmal, de az indulás elött rosszul lettem. Szédültem és migrénes fejfájásomhoz hasonló látászavarom volt, fejfájás nélkül. Előbb arra gondoltam, hogy felcseréltem a kontaktlencséimet és más más dioptria miatt van. De megcseréltem és úgy is volt. Majd ejtőztem egy picit. Már volt bennem két kávé, de gyanakodtam a vérnyomásomra , mert mindíg a pincében hordom. Miután jobban lettem, elindultink a dagályba. Az 1-esről leszállva viszont már nagyon émelyegtem. Az ájulás kerülgetett. Se telefont, se papírokat nem vittem persze magammal. Nem akartam ott rosszul lenni a gyerekkel az utcán, v. a strandon. Vissza szálltunk a vilire. Már majdnem itthon voltunk mikor már annyira vert a víz meg remegtem. Nem is tudtam hogy mit csináljak, majd egyszer csak összerókáztam a vilit. :oops: Olyan ciki volt, de nagy megkönnyebbülés is egyben.
Gyorsan leszálltunk. Most egy darabig nem utazok arrafelé. :oops:
Nem tudom mi lehet. Itthon is ölelgettem a csészét, de aludtam rá egyet és most jobb, de nem az igazi. Nálam a gyomorrontás kétirányú, de most nem. Persze reménykedek, de még reggel csináltam egy tesztet, mert holnap kéne megjönnie, de persze tök nega. De nem puffadok és nem érzékeny a cicim sem. Igaz ebben a hónapban nem is adtunk tul nagy esélyt a + teszthez. Legfeljebb egy kiscsajhoz volt elegendő. :cry:
A nyaralásról meg a páromról később írok. Még van megbeszélnivalónk. Köszi a drukkokat.

Puszi mindenkinek!
kolibri28

Sziasztok!

Vicuska!
Aranyos a kis Susy! :lol: :lol:

Zsu!
Òvatosabban bnetezz! :x
Mennek a babébresztö enerdzsik! :wink:

Kolibri!
Hajjaj, összerrókázni a villamost már elég egy + teszthez mondjuk holnap! :wink: :wink: :wink:

Gröni!
Mélt megkaptátok?
Èn rendes kismamanacit v. szoknyát hordok már, na meg még egy-két régi nacit kismamaövvel,mint Mami. Ìgy kényelmes! :P

Csipcsab!
Mégegyszer gratula Flórához! Gyönyörü kis csajszi :wink: !!!
susy75

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?