Sziasztok lányok!
Tegnap elintéztük Gabika útlevelét,s 5 munkanapon belül itt is lesz!
Helga nekem az étel nem hiányzott,csak a víz,de azt is kibírtam. Hősiesen helytálltam.
Hát igen ma is elég jó idő van,lehet akkor mégis jó lesz a 7vége,bár nekem nem ér semmit,mert anyósék nem mennek wellnessezni,így nem tudunk megint menni,s,ha tudnánk nekem akkor se lenne a legjobb,mert akkor lesz meg megint.
Ma hívom a nődokit délután 17 körül a HPV szűrés eredményéért! Tessék drukkolni!
Gani inkább nem részletezem,ha nem baj,hogy a sógiék miért kaptak annyi kölcsönt. Egyáltalán nem tudunk tőlük kérni,ha baj van,mert akkor jön az,hogy le van kötve a mani...stb
Volt,hogy 5000 Ft-unk volt a hó közepén,s még nevettek rajta,hogy annyiból meg lehet élni,nem adtak!
(ekkor még nem volt meg Gabika). Anyu persze rögtön küldött,s nem is engedte visszaadni. Na? Nem olyan,amilyenek te gondolod,s hidd el,jobb,hogy nem ismered....
Anyu a kevésből is sokat ad,szinte mindenét,ezért esik rosszul nekünk,hogy azt a rohadt 20.000et is csak kölcsön adta,pedig tudta,hogy nem vet fel minket a pénz,s a baba miatt kell is nem kevés...
Felújítás? Nem irigyellek! Nekem a költözéstől is minden bajom van!
Kia nagyon ügyes Levi baba!
S grat a lakásvevőhöz is! Mikor akartok költözni?
Lányok tali majd vmikor?
Én e hó 27-augusztus 18-ig nem érek rá(balcsi + Németo.)
Nika Gegéről rég hoztál képeket,s rég meséltél?! Jól vagytok?!
Képzeljétek anyu legjobb barátnőjének az unokája(lány) 3 hónappal fiatalabb,mint Gabika és már 32 hónapja bilibe kakil,s pisil. Az utóbbira még éjjel kell pelus!
Nem semmi mi? Járni még nem nagyon tud,de már lépeget! Szerintem felesleges ilyen korán rászoktatni,de ők tudják...