Helló!
Ma olyan rendes volt apa, reggel panaszkodtam, hgoy még álmos vagyok, mire Toncsival átvonultak a gyerekszobába, és még alhattam egy órát
.
Bogi már reggel meglepett, mert 100 ml-t evett, következőre 120-t, utána 150-t
. Mi lesz még?!
Boginak még nem látom, hogy hullana a haja, eddig. Toncsinak nagyon sokáig kopasz volt hátul.
Berni nagyon jó Doriánról az a kép
! Csuda édes pofa.
Pat, hagytál még valamit a C&A-ban
? Nem sokat láttunk a piactérből, folyton ismerősbe botlottunk, így inkább elmentünk vacsizni
.
Lehet, holnap kinézünk mi is az Obihoz.
Toncsival buszoztunk még régebben, akkor élvezte. De mostanában nagyon fél tőle, mindig elfordul és bofogja a szemét. A motortól még rettentően fél. Nem tudom meggyőzni, hogy a motor nem tud bejönni a lakásba, netán fel az emeletre
. Egyszer tán egy éve, elment mellettünk egy motor és pont akkor adott gázt, de olyan hangosan, hogy bennem is megállt az ütő. Szegény Toncsót egy fél órán keresztül nem lehetett megnyugtatni.
Toncsi mindig azt mondja, ha sír Bogi, hogy anya, menjél vígasztald meg Bogit
.
Nerida, és Te magyarul beszélsz a kislányodhoz? De irigylem, hogy egyből kétnyelvű lesz! Toncsit angolul tanítgatjuk, annyira cuki, amikor a cérna hangocskáján elkezd énekelni.
. Meg olyan hisztit le tud vágni, ha mondom neki, hogy befejeztük
.
Meg hát az apja nagy karatés, így már Toncsi is tud japánul számolni, ismeri a testrészeket
.
Én nem merek tornázni, mert féltem a tejcsimet. Pedig lehet nincs köze hozzá
.
Toncsó felébredt.