Sziasztok!
Először is Ancsa, nagyon csini a babakocsitok, Nekem is az ilyesmik tetszenek, elég jó széles fajta, bár nehezek, de ha nem kell cipelned, akkor biztos beválik. Sógornőm ilyesmit használ, már a 3. gyerek "gyűri".
A bevásárlótartójának merevített az alja, ugye? Mert az - nálunk - nagyon nem volt mindegy, Én mindig úúúúgy megpakoltam!
Zsanka!
De jó hogy jelentkeztél.... jól hangzik Badacsony, biztos élvezte Máté, tényleg nagyfiú már, látom a pocak is megvan, helyes! Láttál, sz.tem kozmetikushoz mentem/jöttem, de én nem láttalak...
Edi!
Vidám, kedves lett a szobátok, reméljük szeretni fogja Dávid is! Kata tépi a tapétát
Nekünk ez (eddig) kimaradt az életünkből!
Tök csini vagy és mekkkkkkkora pocak, de abszolút csak a pocakodra híztál, én úgy látom, igazi fiús-hegyes pocak. Nekem tök nem dől ennyire előre, v.hogy a bőröm nem engedi.... amit nem is bánok, talán ezért nem reped ki, meg val.szeg Noé se olyan nagy, illetve tök "befele" nő, mert néha - vicces, de igaz - a fenéklukamnál meg a hátsó medencecsontomnál matat
Gondolom jó sokszor "útban" van a pocak, nem baj, kitartás, már nem sok van hátra, én azért szurkolok Neked, hogy megvárja Dávid a Pazár szabijának végét!
Jó pihit, együttlétet férjeddel mára, pizzához jó étvágyat!
Ja, 56-os ruhák: tök nagy különbségek vannak 5-6 cm is, a Tescos 56-osokat mi tuti, hogy 1,5-2 hónapig hordani fogjuk, de vettem-turiztam használt lábas gatyókat, kispulcsikat, rugikat, azok ugye már össze mentek az előző használattól, azokat val.szeg rövidebb ideig, de azok meg legalább nem fognak lógni, ha 49 cm-sek leszünk ismét! Szóval én vettem bőven 56-ost, 62-est egyáltalán nem, mert megvárom mit kapok majd a látogatóktól-rokonoktól!
Moncsi!
Zsófi úgy néz ki, mint egy tündér, tök ari, Dóri pedig milyen ügyesen lovagol, hogy koncenrtrál a Drága. Ezt a Hotelt láttuk mi is 4 éve, mindennap ott mentünk el mellette, nagyon pazarnak tűnt.... de látom a képekről is ez jön le. Látszik, hogy jól éreztétek magatokat!
Mi ma elkezdtük a gyerekszoba átalakítást, Soma megkapta a hőn áhított galériaágyat, (ma alszik rajta először....
) új íróasztallal, azt összeraktuk, helyére raktuk. Én kimostam-kivasaltam a babaruhákat, ágyneműt, takarókat, bepakoltam a komódba. Hétvégén polcokat-képeket fúrunk, jövő héten pedig folytatjuk Noé falával a szobát: összeszereljük a kiságyat, bekerül a komód-pelenkázó a helyére! Ja és hétfőn elkészül a frissen mosott szőnyeg is! Majd teszek fel képet Én is.
Éjszakák egyre nehezebbek, tegnap még éjfélkor nem tudtam aludni, kíváncsi leszek ma mi lesz....
Megyek még netezni kicsit....