Sziasztok!
Képzeljétek Daninak nézegetem a pöttyeit és mondom nyíssa ki a száját had nézzem meg a nyelvét is,erre feltünik lent elöl nől a következő "fogsora".A rendes tejfogak mögött kibújt még egy fog.Zsolti szerint ez recés és lehet már maradandó.De nem is szólt Dani hogy fájna neki.
Volt valakinek hasonló szitúja?
Ilyenkor mit csinál a fogdoki vele?
Mazsi
Boldog szülinapot a nagymamádnak!Nagyon szép korban van.Remélem Én is megélem.
Jól hangzik a reggeli kelésetek,de az éjszakátokat azt kihagynám.
Kditke
Nagyon jól néz ki a karúszó.
nekünk nem ilyen van.Zsolti szerint ez nem annyira jól tartja fenn a vízen a gyereket.Nekünk körkörösen az egész felfújható és két részből áll./alsó és felső/Apát majd hétvégén idetessékelem a géphez és rakatok fel majd képet róla.
Nálunk is megy a krémek evése./csak nem egy családból származnak?
/Még a rákent naptejet is lenyalja.Most a sláger a fürdetőkrém és a parfümök.
Nagyon szép a virág.Nekünk még nem nagyon virágzik.Még milyen színbe van nektek?
Lora
Nagyon jól hangzik a kőházatok.Nem is csodálkozom,hogy ilyen jól el van Brigi ott.Meg gondolom a nagy melegbe még hűvös is.
Általába valamelyikünk fogja a másik meg fújja a karúszót.Az elején ő se nagyon akarta kibírni míg felrakjuk.Most már hozza és leül,hogy tegyük fel.
Sajnálom a gépetek,remélem hamar megjavul.
Nálunk is van fürdővíz ivás,de ha balatonvíz az se zavarja.
Sno
De jó lenne!Nektek melyik nap lenne a jobb?Apa éjszakás lesz,de délutáni alvás után szerintem bármikor talizhatnánk.Esetleg el is jöhetnétek hozzánk.
Nagyon szépen beszél már Sebi.Sokat foglalkozol vele?
Ez a kukis dolog nem hangzik valami jól.Sajna a krémről nem tudok semmit.
Talis képek szuperek.
Május
Mi itt a kavalkádba vettünk ilyen zárt cipőt,aminek a talpa gumis és felül meg rugalmas szövet./nem tudom mi az anyag pontos neve/Nagyon szuper,Dani annak idején állandóan abba járkált a strandon és a vízbe is.
Nagyon jól néz ki az apartam ahol voltatok.Nincs is messze tőlünk.De még nem hallottam róla.
De kár hogy nem születésük után találtad meg a honlapot a kendőről.Én azért nem szerettem,mert nem tudtam soha normálisan megkötni.Bezzeg ezt csak patentolni kell.
Mmóni
Gyógyuljatok meg minnél hamarabb.A múltkori kullancs csípés után jött ki?Milyen volt a helye,hogy vetted észre?
TV lerántás?
Helga
Ne izgulj,Laura is csak itthon és a házunk elött az utcán megy egyedül.Játszótéren még mindig könyörög,hogy fogjam az egyik kezét./Bezzeg a boltba ha a polcról le akar venni valamit,akkor már rohan is/
Ágiboldi
Nagyon könnyen szokott be Boldi a bölcsibe ahogy írod.Vonatozást nem irigylem.De nálunk az autó még rosszabb,mivel 1,5 órát nem nagyon bír ki egy helybe.
Pann
Milyen szőrnyű emberek vannak!!!Nekem is volt még lánykoromban cicám,annyira aranyosak tudnak lenni.Nem tartotok meg belőle 1-et?
Légzésfigyú miatt Én is megijjedtem volna.
Timi
Én is néha nagyon fel tudom húzni magam,ha nincs türelmem.Laurát ilyenkor jól leszídom és arrébb rakom.Aztán jön kinyújtott kézzel és próbál átölelni.Ha meg felveszem belebújik a nyakamba 5 percig és felnéz minden rendbe van-e és megütögeti a vállam.
Nagyon jó nyaralást és jó időt kívánunk!
Bocsi bizti írtad,de most nem emlékszem rá,hogy mivel mentek?
Karúszó szerintem is jobb mint az úszógumi.Laurát ha beleraktuk feltartotta a két kezét és kicsúszott belöle.De ne félj a tengervíz jobban fenn tartja az embert mint az édes víz.
Képzeljétek ma van a szülinapom és Dani Apa segítségével rajzolt nekem.Apa írta a szöveget Ő meg rajzolt egy szívet és virágot.
Annyira jó érzés volt.