Verőfényes szép szerdát!
Friss kismamijainknak továbbra is küldöm a drukkokat, de egyre inkább érzem, hogy itt már semmi gond nem lesz! Apple, nagyon jó, hogy kúszik fölfelé a progid. Ha jól számolom, ez a 9.hét? Már csak 1 hetet bírj ki, de lehet, hogy már most is készül a méhlepényed átvenni a szabályozást, azért ez a javulás. Lélegezz, bébi.
Zsizsikem, neked is hasonlót tudok javasolni, egyébként a chorionboholy biopszia (ugye arról beszéltél?) jó ötlet, tök hamar megvan az eredménye is, biztonságosabb! Jaj, csak nyugodj már meg.
Az rosszul alvósoknak pedig mindenféle részvétemet küldöm... most jöttem csak rá, mennyire jó dolgom van. Bogi mindig is jól aludt, de mióta átköltöztünk, azóta van rendes redőnyös, saját, a központtól távol eső, csendes kis szobája, és mondhatom, reggel és délután is nekem kell őt ébreszteni.
Úgyhogy a napi 10 óra alvás egy-két hónapja megvan nekem is, mióta fogságban vagyok, de kéretik nem irigykedni, mert nekem ilyen általános isis korom óta nem volt!
Közben mindjárt jól valagba rúgom a kutyámat, most vettünk neki a leharcolt büdi pokróc helyett egy saját pihepuha kiságyat, de ahelyett hogy belefeküdne, itt kószál körülöttem és a padlót kaparja. Hogy lehet ilyen hülye! Bogi már közölte, hogy "kutya zizi" és mutogat hozzá. Aztán bele is feküdt a kutyaágyba.
Ami minket illet, a remek 2100-as méhszájammal nagyon jól elvagyok Benji-kelengye féle beszerző körúton, a minősítéseket szintén kéretik mellőzni, miután anyám már le- tenemvagynormálisozott. De tényleg kutya bajom, a hétfői 20 fokos csökkenést most érdekes módon nem éreztem meg. S mivel a dokim csak aug.közepére rendelt vissza szabi miatt, amolyan laza pórázra eresztettnek érzem magam.
Annyi van csak, hogy néhanapján, dögmelegben, pár kiló dinnye bevacsorálása után olyan a bőröm, mint egy újszülött dalmatának, a vizesedés miatt; illetve, piszkosul el tudok fáradni. A pocakom kb. mint Monee-é (Monee, nagyon szép a pocid!! csakhogy nekem az ülepem is jóval nagyobb, sajna).
Jövő hétfőn csak elmegyek egy UH-ra, ha már tudom, hogy megvan 1 kiló a kistökös, az nálam olyan, mintha a pszichés futóversenyen átszakítottam volna a célszalagot, a többi csak ráadás.
Mona, a 120 perces inzulinból légyszi ne következtessünk semmire, mert az önmagában lófing, sajna. Az aránypárokat, cukor változását látni kéne, tudni hozzá a hormonokat, és a tényleges manifeszt problémáit. Az IR, ami ráadásul nem is mindig kimutatható, csupán egy kórjelző, a kivizsgálást nem ennek eredményétől kell függővé tenni.
Jah, akkor még elmondom ezt is. Pénteken meg kellett keresnem a Szt Imrében a fogadott szülésznőmet. Nos őbelőle egyelőre nem sokat láttam, mert momentán 2 szüléshez is asszisztált, pár percet beszéltünk a szülőszoba folyosóján.
(No, valahogy én EZT nem szeretném, a parallel módon levezetett szüléseket - ez a népszerűség átka?)
Engem borzasztóan lehangolt az egész, gyerekek. Próbáltam úgy készülni, hogy ne hasonlítgassunk a hiperliberális Bajcsyhoz, de engem elborzaszt, hogy az apuka max a szülés után lehet a gyerekkel, utána napokig csak üvegfalon keresztül láthatja. Elborzaszt, hogy milyen nagy dömping van ott, néha a folyosón kell vajúdni. Sőt, az apa a hagyományos (társas??) vajúdóba be sem mehet.
A szívem zokog a Bajcsy után, hogy lehetek ennyire hülye barom, hogy egy prof mellett köteleztem le magam, és ez miatt nem válthatok ott máshoz.
Ja, és ami még jó volt, hogy a szülésznő abban a pár percben határozottan hangsúlyozta, hogy "nálunk minden természetes módon zajlik". Na ettől félek én. Azon imádkozom, ne száraz vajúdásom legyen, hanem még itthon jó sokáig tudjam húzni, mielőtt bevonulok... nem hinném, hogy a homeopátia fog nekem bármit is csinálni!
Lázadó Norka beszámolóját hallhatták!
ui: Rami jó volt olvasni, hogy a fiadról végre "elolvadós" stílusban írtál a minap!
Bogival nap mint nap megélem ezt mostanában, szuper, hogy el tudok vele újabban beszélgetni. Bár pár napja kezd az agyamra menni, a kajálásával, ugyanis mostanában minden "meleg" és "csíp". Még a vajas kifli is. Kicsit háklis a lelkem.