sziasztok Lányok!
Megjöttem. Jól elfáradtam, de lagalább ki van takarítva Tesómnál.
Itt mindjárt akkora vihar lesz, hogy csak na. Már dörög.
Látom, nem nagyon voltatok ti sem hétvégén. Gondolom a jó idő miatt, mindenkinek jó programja volt.
Zsu Drága!
Annyira jó, hogy voltatok shopingolni. de a legjobb, hogy felhívtatok! Kicsit olyan volt, mindha veletek lettem volna.
Mit szólt a párod a beszerzett darabokhoz? Most olvasom, hogy párocskádnak tetszett. Legalább nem mondja, hogy kiadtál ennyi meg annyi pénzt.
Jók a viccek!:lol:
Húúúúú palacsinta!!!!:lol:
Jaj de szeretem!:lol:
Bár nem is nagyon ismerek olyat, aki nem szeretné.
Főleg a kakaósat szeretem.
jó idő volt rátok a hátvégén. Jó lehetett ott a tóparton!
Legalább bemutathattad a legújabb szép fürdőrucidat?
Gondolom nagy siker volt! Milyen formájú? Bikini, vagy egyberészes?
De jó nektek, hogy egész hétvégén strandoltatok! Mi meg takarítottunk.
Nem hogy mentünk volna mi is fürdeni!
Drága Bridget!
szép az új vonalzód!
A kis vicces szólások nagyon jók! Nekem a kedvencem: "Mi a különbség a víz és az ikrek között? A víz H2O, az ikreknél: Ó, há kettő?"
Pirit sajnálom! Jó lenne, ha már nem járna látogatóba hozzád!
most olvasom, hogy nem is igazán jött meg. Hát, akkor ez még nem is az. Majd, ha rendesen lesz, akkor mondhatjuk el, hogy megjött.
A fogaid készen vannak már? Mikor lesznek készen? Ja, most olvasom, hogy jövő héten lesz csak kész. Szegény! Kitartás! A nehezén már túl vagy! Nem? vagy mit csinálnak még veled?
Jobban vagy? A hőd nem emelkedik már?
[quote]E írta:di volt a hangod.
Köszönöm!
Nekem is nagyon tettszett a tiéd. Már nagyon vártam, hogy beszélhessünk.
Nem tudom mikor talizunk, de már türelmetlenül várom.
Én gyorsan megnyugszom. Néha csak úgy felpörgök, és pár perc után már azt sem tudom miért rágtam be.
A sárga virágot valóban szeretem. Bár én minden virágot szeretek. De főleg a mezei csodákat! Azok annyira szépek, terménszetesek. De persze imádom a bolti gyönyörűségeket is.
Ez a hónap neked pont jó kis pihenő. Mind az agyadnak, mind a testednek. Lehet, hogy ez a kis pihi hozza majd meg, a várva várt eredményt.
Megszoktál már itthon? Pároddal tudtok minden nap beszélni?
a keresztfiad jó kis eleven lehet. Ő kinek a gyermeke? Testvéredé?
A többiek tényleg jöhetnének már!
Főleg a Szöszkéről nem tudunk semmit. Megint eltünt csak úgy egyik napról a másikra.
Most megyek, mert megjöttek a páromék a tesójával. Nem is tudok jönni, mert lestoppolták a gépet. Holnap dolgozom, szerdán jövök!
Puszi nektek! Vigyázzatok magatokra!