Új privát üzeneted érkezett!

Ne is mondd.... meg egy gumicsizma, valami virágos mintás :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kint az is van mindenkinek :wink: :lol:

mlyen kis furi a gorbed :roll:

nekem a hom ma 36.55 :shock: kivgyok hulve teljesen :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na mennem kell viszem ocsemet a palyaudvarra :roll: Aztan jovok vissza 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Hova lett a görbéd???

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


sziasztok Lányok!

Megjöttem. Jól elfáradtam, de lagalább ki van takarítva Tesómnál. :lol: :lol: :lol:

Itt mindjárt akkora vihar lesz, hogy csak na. Már dörög.

Látom, nem nagyon voltatok ti sem hétvégén. Gondolom a jó idő miatt, mindenkinek jó programja volt. :lol: :lol: :lol:


Zsu Drága!
Annyira jó, hogy voltatok shopingolni. de a legjobb, hogy felhívtatok! Kicsit olyan volt, mindha veletek lettem volna.:lol: :lol: :lol:
Mit szólt a párod a beszerzett darabokhoz? Most olvasom, hogy párocskádnak tetszett. Legalább nem mondja, hogy kiadtál ennyi meg annyi pénzt. :lol: :lol: :lol:
Jók a viccek!:lol: :lol: :lol:
Húúúúú palacsinta!!!!:lol: :lol: :lol: Jaj de szeretem!:lol: :lol: :lol: Bár nem is nagyon ismerek olyat, aki nem szeretné.:lol: :lol: :lol:
Főleg a kakaósat szeretem.
jó idő volt rátok a hátvégén. Jó lehetett ott a tóparton! :lol: :lol: :lol: Legalább bemutathattad a legújabb szép fürdőrucidat? :lol: :lol: :lol: Gondolom nagy siker volt! Milyen formájú? Bikini, vagy egyberészes?
De jó nektek, hogy egész hétvégén strandoltatok! Mi meg takarítottunk. :lol: :lol: :lol: Nem hogy mentünk volna mi is fürdeni! :lol: :lol: :lol:

Drága Bridget!
szép az új vonalzód!
A kis vicces szólások nagyon jók! Nekem a kedvencem: "Mi a különbség a víz és az ikrek között? A víz H2O, az ikreknél: Ó, há kettő?" :lol: :lol: :lol:
Pirit sajnálom! Jó lenne, ha már nem járna látogatóba hozzád! :roll: :roll: most olvasom, hogy nem is igazán jött meg. Hát, akkor ez még nem is az. Majd, ha rendesen lesz, akkor mondhatjuk el, hogy megjött. :roll: :roll:
A fogaid készen vannak már? Mikor lesznek készen? Ja, most olvasom, hogy jövő héten lesz csak kész. Szegény! Kitartás! A nehezén már túl vagy! Nem? vagy mit csinálnak még veled? :roll: :roll: :roll:
Jobban vagy? A hőd nem emelkedik már? :roll: :roll:
[quote]E írta:di volt a hangod.

Köszönöm! :oops: :oops: :lol: :lol:
Nekem is nagyon tettszett a tiéd. Már nagyon vártam, hogy beszélhessünk. :lol: :lol: :lol: Nem tudom mikor talizunk, de már türelmetlenül várom. :roll: :roll:
Én gyorsan megnyugszom. Néha csak úgy felpörgök, és pár perc után már azt sem tudom miért rágtam be. :oops: :oops: :lol: :lol:
A sárga virágot valóban szeretem. Bár én minden virágot szeretek. De főleg a mezei csodákat! Azok annyira szépek, terménszetesek. De persze imádom a bolti gyönyörűségeket is. :lol: :lol: :lol:
Ez a hónap neked pont jó kis pihenő. Mind az agyadnak, mind a testednek. Lehet, hogy ez a kis pihi hozza majd meg, a várva várt eredményt. :lol: :lol:
Megszoktál már itthon? Pároddal tudtok minden nap beszélni?
a keresztfiad jó kis eleven lehet. Ő kinek a gyermeke? Testvéredé?

A többiek tényleg jöhetnének már!
Főleg a Szöszkéről nem tudunk semmit. Megint eltünt csak úgy egyik napról a másikra. :roll: :roll:


Most megyek, mert megjöttek a páromék a tesójával. Nem is tudok jönni, mert lestoppolták a gépet. Holnap dolgozom, szerdán jövök!


Puszi nektek! Vigyázzatok magatokra!
Vendég
 


Drága Pendi!

De jó, hogy jöttél :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Igen, bikini, majd teszek fel képeket róla, nagyon kis dögös :lol: :lol: :lol: :lol:

Itt délelőtt volt nagy zuháré, most szenved, de még jönni fog szerintem egy jó nagy adag :( :( :( :(

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Vgyok en is...elmentem barinomhoz delutan...nem sok idom volt egesz nap megint :? Holnap tenyleg felhivogatok mar mindent:
-mukormos
-fodrasz
-pedikur
-manikur
-kozmetikus
-nogyogyaz
-allergiologus
-tanacsba beszolni
-garzsugyben irodaba beszolni
Na asszem igy hirtelen ennyi :?

Most csak Pendinek irok gyorsan aztan megyek aludni mer leragad a szemem...holnap meg fogdoki :? :x

Pendi
Koszi a vonalzo dicseretet....piri nem gond tudod en agusztusra gyurok...utana ma megjott a strandos napomon...de eleg hulyen volt meg....holnap megyek probara a fogdokihoz aztan csutortokon egyik fogam kesz penteken meg a tobbi...yeeeeeh...Aztan meg bekell uletni majd csavart hatra a hianyzo helyre de az majd ha lesz idom...aztan meg 5-en megyek majd meg fogam lesz hatra...ajna mindent egyszerre nem lehet mer ossze vissza vannak nem 1helyen....de utana mar szep leszek.Hat mondjuk ugy a felenel tartot.....uhh....de a kedelyallapotom javult....sot sokkal jobb....A hom levettem mert ugy gondoltam nincs ertelme,hogy kint lgyen de lehet kiteszem csak ugy egfigyeles gyanant...jah 1honapot pihenek mar ha a rohangalasokat annak lehet nevezni hahaha......Megszoktam mar reg en ngyon bele tok szokni olyannyira,hogy neha mar faj visszamenni....Emberemmel naponta tobbszor valtunk emailt a telcsin...ugy,mintha el sem jottem volna....benne kuldunk egymasnak fotokat...hiv vgy hivom....ma pl. videobeszelgettunk az ngyon jo vol bar en vezettem...de o nezett legalabb mikozben vezettem....tuti hianyzom neki....azert o is nekem....A gyerekek az en harmad unokatesom....azaz a anyum testverenek a ded unokai.....jaja ott aztan van szaporulat...majd rakok fel fotot ngyon edk voltak :lol: Tesomnak nincs bebi anyunak meg nincs unokaja csak a kutyam Bello :lol: :lol: :lol: Na meg a kislany akire vigyaz(bebiszitterkedik) :wink:

Zsu
Levettem a hom mer ugyse kell figyelni de a nagy kivansagra valo tekintettel viszarakom :wink: Te merre jartal? :roll:

zoszke hol van csajok mar miota nem jott :shock:

Mentem aludni :roll:
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 



KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Bridg!
Én dódoztam tegnap, este meg mire haza értünk, vacsiztunk, aztán már feküdtünk is alukálni, mert nagyon álmosak voltunk és nagyon fájt a fejem a hajnali eső miatt :cry:

Ma csak háromig dolgozom.....

Kitartást a fogdokihoz!!!! Ma mit csinálnak??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kép

Időjárásjelentés: Pocsék!!! Erős szél van, totál be van borulva. Mintha ősz lenne. kicsit hűvös is a levegő. Még nem esik, de nagyon lóg a lába.
A tegnapi vihar országszerte nagy károkat okozott. Remélem mindenkinél rendben van minden.

Szöszkéről még mindig nincs hír! Nem tudja valaki a tesója itteni nevét? hátha meg tudunk tőle valamit Szöszkéről. Már én is nagyon aggódok miatta. roll: :roll: :roll:

Bridget
A pihi az most tényleg nem pihi. Ennyi szaladgálást, intézkedést az ember nem csinál nyaralás alatt. :lol: :lol: :lol: Igazából a pihit úgy értettem, hogy most nem gondolsz a babára. Így köv. hónapban teljes energiával tudod újra kezdeni.
ez a piri azért tudhatta volna,hogy strandra mégy. Megvárhatta volna! :lol: :lol: :lol: Most nagyon szép időpontot tartott. 27. napra jött meg. Ez jó hír. Remélem mostmár így is marad. Szebben néz ki, mint a 21-22 stb. A pé-d is tök szupi helyre tette. Már az sem 9. napon van. Ez a tea tényleg csodákat művelt veled! Iszod ugye?
A jobb kedvednek örülök! :lol: :lol: :lol:
Annak a fogászatra járásnak is vége lesz egyszer, és szép lesz.
Az emberednek biztos nagyon hiányzol. Szegénykém. Egyedül fekszik-kel. Gondolom már nagyon várja, hogy hazamenj. Aztán majd egy hétig ki sem jöttök a hálóból, és majd azt látjuk, hogy küldesz egy pozi tesztet! :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu
Tegnap megint megcsináltam a tejes mustáros husit. Ismét nagy siker lett. Pedig a húgom eléggé finnyás (tini), és még ő is azt mondta, hogy nagyon finom. :lol: :lol: :lol: Úgyhogy még egyszer köszönöm a receptet, mert mindenkinek tetszik. Nem is tudom, hogy leírtam-e neked azt a csirkés, hasonló receptet. Úgy emlékszem beszéltünk róla, és ígértem. Na, ha nem küldtem, akkor most:

Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok
Hozzávalók:
# 8 db csirkecomb
# 2 kis pohár tejföl
# 1 evőkanál mustár
# 1 evőkanál ételízesítő
# pici bors
# 3 gerezd fokhagyma
# kb. 5 dkg vaj
# 1 dl olaj
# 20 dkg sajt
Elkészítés: Összekeverjük a tejfölt, a mustárt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. A combokat bekenjük vajjal, és belemártogatjuk a szószba. Tepsibe szorosan egymás mellé rakjuk, fóliával letakarjuk, és forró sütőben 40 percig sütjük. Utána megszórjuk sajttal, és fólia nélkül pirosra sütjük.

Ennek is hasonló az íze. Bár megjegyzem, hogy páromnak a tiéd jobban ízlett egy fokkal. Én csináltam már rizzsel, és sült krumplival is a fentit. Szerintem jó ez is.

A fotókat várjuk az új bikiniről. Nagyon kivi vagyok rá! :lol: :lol:

Nócika
Ha tudsz írhatnál pár sort, csak hogy jól vagytok. Tegnap olvastam, hogy nálatok is csúnya pusztítás végzett a vihar. Remélem nálatok minden ok. Nem jöttél már egy ideje, és már nagyon hiányzol nekünk. :roll: :roll: :roll:

Szöszke
GYere már!!!!!! Mindenki aggódik már érted! MI történt? már nagoyn jó lenne ha tudnánk Rólad! Remélem minden rendben! Aggasztó ez a csönd rólad! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kata
Ezt az időjárás változást gonolom nehezen viseled. Jól vagy? Hogy van a kis csöppséged? Jól viseli az időt?

Melus
Te sem jöttél már egy ideje! Jól vagytok? Te hogy viseled ezeket a frontokat?

Megyek, mert indulni kell dolgozni. :roll: :roll: :roll:

Jók legyetek! Vigyázzatok magatokra!
Vendég
 


Szia Pendi !
Köszönöm szépen a receptet, mi is nyomtattam gyorsan, szerintem megcsinálom ma :lol: :lol: :lol: :lol:
Úgyis igen cudar az idő, most nem gáz, ha felmelegítem sütéssel a konyhát, úgyis gyorsan lehül :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak ne esne ennyit az eső.... folyton fáj a fejem, de gyógyszert azt nem veszek be.... ahogy elmegy az eső, elmúlik a fejfájásom is :roll: :roll: :roll:

Nócika!
Gyere emár, adj életjelet magadról!!!!
Orvosnál mi volt???? Eredmények????

Többiek?????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kisgyerek kérdi az apját:
- Apa engem a gólya hozott ?
- Persze kisfiam
- És anyu régen jól nézett ki?
- Persze kisfiam
- Akkor miért a gólyát dugtad meg ?


A tömött pesti buszon két barátnő beszélget:
- Képzeld, lehet, hogy gyerekem lesz!
- Hát ez nagyszerű, és kitől?
- Nem tudom, nem tudok hátrafordulni.


- Nagyon hiányoztam kedvesem, amíg két hétig távol
voltam?
- Óh! Hát nem voltál itthon?


A kórházba sebesültet hoznak:
- Nős? - kérdezi az orvos.
- Nem, autóbaleset.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kovács úr a feleségével és az anyósával nyaral
Jeruzsálemben. Egyik
nap az anyósa hirtelen belázasodik, majd meghal. Egy
temetkezési
vállalkozó felajánlja, hogy helyben eltemetik az
elhunytat.
- Nem, köszönöm, inkább hazaszállíttatjuk - hárítja el
az ajánlatot
Kovács.
- De miért? Nagyon szép ceremóniát tudunk szervezni -
próbálkozik a
temetkezési vállalkozó.
- Nézze, uram! Kétezer éve eltemettek itt egy
fiatalembert, aki három
nap múlva feltámadt. Nem akarok kockáztatni...



Egy kislányt mindig az apukája visz az iskolába
reggelente. Egyik nap
azonban a papa beteg lesz, így az anyuka ülteti be a
kocsiba a
kicsit. Este, amikor hazajön az iskolából, a kislány
boldogan
újságolja:
- Képzeld papa, ma a mami vitt az iskolába, és
útközben nem
találkoztunk egyetlen baromarcúval, meg köcsöggel sem!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Meghalt a szívsebész. A betegek, akiket megműtött, arra gondolnak,
hogy valami díszt készítenek a kocsira. Már csak ezzel tudják meghálálni a sok jó tettét. Ezért készítenek a kocsira egy szívet. Amikor megy a kocsi, az egyik orvos elkezd nevetni. Kérdi tőle a másik:
- Min nevetsz?
-Semmin, csak elképzeltem a saját temetésemet. Ugyanis én nőgyógyász vagyok.


- Mit szólt a feleséged, amikor hajnalban hazaértél?
- Egy árva szót sem! Azt a két fogamat meg úgyis ki akartam húzatni

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kép

Na en is itt vgyok.Minnya raulok a telefonra aztan lebeszelek minden idopontot :roll:

Pendi
Hat igen pihizek egy kicsit...bar azert a homet merem,hogy a doki tudja majd ertekelni...iszom a nyavajamat...jelenleg nem a gyokot hanem 2hete ezt a masik "Earth Power"-t amit 40ezerert vetem :shock: Ez ballance-ba hozza a tested es immunt erosit...es a no babacsinalasra adta :roll: Igen most eleg szepen alakultam...es ennel mar csak jobb lesz :wink: en mondtam,hogy rendbejovok!!!! :P Aztan jovok a pozi tesztemmel :wink: 8)
A fogdokit muszaj itthon elvegezni mert kint nem is olyan jo es marha draga :twisted: Az meg nekem nem ko :evil:
Pont mire megyek haza akkor lesz pe-mugyhogy 16-an meggyomoszolom apat yeeeeeeeeeeeeeeh :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu
Jah en mar el is felejtettem,hogy tegnap hetkoznap volt :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Furdoruci foto?Hol van?Fehernemut is megvetted a nagy napra? 8) a pes napok jonnek mar hamarosan nem? :roll: Hatha ez a honap a tietek :wink: Aztan meg lesz a kovetkezo babosunk :P

Meg mindig itt ulok a gep elott olyan kis lusti vgyok de vegre elso nap.hogy 10ig alutam :!: :!: :!: :!: :!: 8) :wink: Rendeltem dvd-ket amit ma ki is szallitottak....tok jo van vgy 8most uj meg meg jon vgy 8 es majd viszem ki magammal 8)

hianyzok....merre csaviztok :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia Drága!

Mindenki el van veszve, biztosan találtak jobb időtöltést maguknak: szabi, nyaralás, gyerkőcök, puding :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocsika, tegnap nagyongyorsan elaludtam, és lemaradtak a fotók....apának a csipkés cickófixem is nagyon tetszett, csak úgy kikerekedett a szeme a drágának.... de majd csak négy nap múlva vetem be..... no meg a tejszínhabot, csokikrémet :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


A viccek tarolnak ma is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A hom bar nem hiszem,hogy figyelembe lehetne venni mert a fogam miatt szerintem pl ma is magasabb,mint kene :roll: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 80000_.png

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Huhuuuu jol hangzik 8) Nem gond,hogy bealudtal... :wink:
A hianyzok meg azert neha tenyleg johetnenek :roll: pl Szoszkeert mar ngyon aggodom :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Ne is mondd, énis nagyon.... de nem emlékszem, hogy a tesója milyen néven netezik.....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Már csak két óra és megyek a mekibe kajolni..... már nagyon éhes vagyok.... nem főztem semmit tegnap és nem volt mára ebédem.... itt meg nincs semmi a közelben

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Ilenkor az ember mar cak a bajra tud gondolni :?

en mar anno 2zer visszaneztem a nev miatt...most valahogy nagy kihivasnak latom :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


TYU meki :?: :!: :?: :? Mondjuk ha nem mindennapos akkor meg jo... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hát szerintem vagy két hónapja nem ettünk ott.... nagyon ritkán szoktunk MEkizni.... de most nagyon kívánom :shock: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Te alandoan kivansz :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hát most mit csináljak :?: :?: :?: :?: :?:

Annyira fáj a hasam és a bal fészkem, mintha meg akarna jönni.... biztosan jó nagy petém lesz :roll: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kívánok én a kaján kívül mást is..... egy jó nagy tál pudingot :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


En meg fagyit kivanok meg Pendi borso leveset :lol: :roll: :lol:

Biztos lesz nagy vgy sok...mikor mesz uhu-ra? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Fel 7re egyek fogdokihoz :? Utana valszinu haza...nem irigyellek megint egyedul tartod a frontot :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hali....majd csak augusztusban lesz uhu szerintem.....
Ha vissza jöttünk Szovátáról, akkor kell időpontot kérnem.....

Hát majd beszélgetek magammal....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Hat nem beszelgettel magaddal sot masokkal se...senki nem jott :roll: En jartam a dokinal...holnap a technikushoz megyek :? de o nem fog hozzamnyulni csak mebeszeljuk a fogam alakjat es szinet :shock: Reggel 9-re jo lenne ott lennem ugyhogy megyek is agyikoba :roll: Doki utan meg barinomhoz mentem be a Lurdy-ba kicsit aztan meg haza... :roll: Nem sokminden tortent ma :roll: Lehet szoszke tesojat megprobalom megkeresni bar tuti irt volna nekunk ha megkerte volna Szoszke...de en ugy erzem gaz van :? (remelem tevedek!!!!!!)

Jo ejt!!!Ezt pedig a babaodoknak!!!!! Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kakukkos jó reggelt!

Sajnos nekem is ez a gyanúm Szöszkével kapcsolatban
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Akkor szép fogak választását mára :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én majd csak egyre megyek dolgozni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Ja, tegnap beszéltem Nócikával. Volt múlt hétendokkernál. A gombája elmúlt, helyette valami bacit találtak, úgyhogy kapott gyógyszert és kúpot... meg a párja is :roll: :roll: :roll: Két hét nuku szex :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Hiányzik neki mindenki.... ha minden jól megy, jövő héten már otthon is lesz netje. Most szabin van otthon. Puszil mindenkit!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok Lányok!

M nem nagyon leszek, mert ma van a házassági évfordulónk. Apáácska itthon van, csak éjszakára megy dolgozni.
Reggel olyan édi volt. Mire hazaértem a melóból egy szál vörös rózyával, és a kedvencemmel Raffaellóval várt. Ja és megint megkérte a kezemet. Olyna aranyos mvolt!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: Még most is belepirulok! Imádom ezt az embert!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Most gyorsan szaladok, főzök neki valami fincsit, hogy megháláljam a lánykérést. :lol: :lol: :lol:

Bridget
Én is szeretnék már nektek borsólevest főzni. Mikorra főzzem? csak egy szavatokba kerül, és már csinálom is.:lol: :lol: :lol:
Mára kitartást! Jó sok intéznivalód lesz megint. Azért pihizz is!


Zsu
Neked jó munkát mára!
Megcsináltad a husit? hogy ízlett?
A viccek nagyon ott voltak! :lol: :lol: :lol: :lol: Nekem legjobban az tetszett, amelyikben az anyuka viszi a kislányát suliba. Hát az a poén, hogy ez nem is vicc. A pasik tényleg így kommunikálnak vezetés közben. :lol: :lol: :lol: :lol: Nem raktál képet, de azért majd rakd fel, mert kivi vagyok a fürdőrucidra!
Nócikáról köszi a hírt. Legalább róla tudunk valamit. Nem volt már az iwiw-en sem, pedig írtam neki.

Puszi nektek!
Vendég
 


Szia Pendi!
Milyen tündéri urad van neked,hallod.... én meg itt bőgök ennek hallatára :oops: :wink: 8)
Én már mosogattam, kitakarítottam, felmostam, port töröltem és kimostam.... elég is volt a mai napból.... vasalnom is kéne, de az már nem megy :shock: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


És nagyon, nagyon boldog házassági évfordulót kívánok nektek :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Még nem csináltam meg a husit, mert apa túrós tésztát rendelt végül :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Azt csináltam neki :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok Lánykák! :D

Pendi!
Boldog házassági évfordulót nektek!!!!! :)

Látom, jól vagytok, és ez nagyon szuper! :)

Bridg!

Te biztosan ismerted Lucát a megint megjött-ből.És a kálváriáját is a 3 ikerbabóról :cry:
Nézd meg a "spontán vetélés missed ab-itt beszélheetsz róla" topicban irt, borzasztó!! :cry:

Tényleg valaki deritsen ki valamit Szöszkéről, ha tud :shock:


Velünk semmi különös, megvagyunk, a gombám elmúlt, a babócám mocorog ezerrel hol jobban, hol kevésbé :)

Puszi mindenkinaek :D
Vendég
 


Na vgyok en is.Mentem fogdoki technikusahoz 9re aztan a kocsit kivul belul kisika....aztan elmentem venni kenyeret a sparba...aha 15ezret hagytam ott...de vettem jo sok mindent :wink: Aztan telomat ffeltoltottem ugyanis en dominos vgyok :? aztan haza vegre enni.1ora mult mar mire ettem :roll:

Zsu
Ne haragudj ha megbantottalak tegnap :roll: Nem allt szandekomban :oops: Mar melozol....ilyenkor hanyig vgy?Lassan itt a pe es ngyon szoritok hatha te leszel a 2.babas :wink:

Pendi
Kép

Orulok,hogy jottel azert es szoltal keveset :wink: Jo hancurt!!!Te neked 3nap mulva nem kene megjonnie :shock: :?: csak,hogy tudjam mikor menjenek a drukkok 8)

Melus
Igen tom ismerem emlexem ra :cry: Borzaszto volt vegigolvasni a torteneseket anno.... :( majd minnya megnezem mit irt...csak nem valami jo hir :?: :shock: :P

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg!
Dehogy bántottál meg..... mivel bántottál volna meg??????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Amikor irtam,hogy mindig kivansz :roll: :oops: en nem ugy gondoltam...aztan meg ugy vettem ki talan felreertetted es nem jol sult el :?

De ha nem harizol akkor jo :P csak azert megkerdeztem :wink:

Melus
Hat szegeny Luca...borzaszto...ngyon nehez lehet neki :roll: Orom volt ot olvasni mndig kerteszkedett :) de neki is jon a baba majd :wink: En tom...mint ahogy itt a legtobbunknek...sajnos sokunknak megvan a maga keresztje amit cipelnunk kell a baboert....kinek konyebb kinek olom nehez :roll: De en bizom benne,hogy jon az a baba :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg!
Dehogy bántottál meg.... vettem a lapot :lol: :lol: :lol: :lol:
Általában pé-től nagyon kívánós vagyok.... meg előtte is :shock: :lol: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 



KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Látom, te is cikkcakkosódsz!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


http://ciklus.hu/images/diagramok/94e2a ... 66400_.png

Mg utana is :lol: Akkor jo...csak nem voltam benn biztos,hogy vetted a lapot na meg a Closti a hormonokat megbolygatja aztan ki tudja :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Ne is mondd... amennyire nem éreztem múlt hónapban semmit sem, most annyira kész vagyok tőle.....meg cikkcakkos :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Ezt az infot most lpotam:

"Csajok!
Olyan sokaktol hallom hogy laporoszkópiát kell csinálni és sokaknál egy kis ciszta is előfordul.Nos nem tudom hogy tudtok e róla(én sem tudtam)hogy akinek van lakásbiztositása és ezen van külön személyre szóló biztositása is erre fizet a biztositó!Nekem volt már ilyen műtétem akkor nem tudtam róla most áprilisban megint volt laporoszkópia és egy kis mióma göböt is eltávolitottak.Beadtuk a zárójelentést a biztositóba tegnap kaptam választ az orvosi bizottságtol!szószerint felvisitottam az összegtől!Ílyenkor minden fillér jól jön.Gondoltam megosztom veletek ezt az infót hátha sokan nem tudják!"

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Na Sikerült Szöszke tesójára akadnom a 2008/2009 téli kismamik topicban, de júl. 4-e óta nem volt ő sem fönt. Hagytam üzit, hogy nem-e tudnak róla valamit, meg a 2009. márcusi babás topicbanis.... hátha valaki kapcsolatban van velük...

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


BEALUDTAM :shock: :roll: :oops: :oops: :oops:
Mi az a laposzkopia? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


A laparoszkópia olyan eljárás, mely lehetővé teszi az orvos számára, hogy megvizsgálja (bizonyos esetekben meg is operálja) a hasi szerveket, elsősorban a gyomrot, a beleket, az epehólyagot vagy például a petefészkeket. A laparoszkóp egy hosszú, vékony cső belselyében egy száloptikával, melyet összekapcsolnak egy videokamerával. Az orvos így a videokamerán keresztül pontosan látja a belső szerveket és azok esetleges kóros elváltozásait. A laparoszkópiás műtéti eljárás révén a betegnek rövidebb ideig tartó kórházi utókezelésre van szüksége. Mivel a műszer bevezetéséhez, csak pár centis vágásokat kell ejteni, a műtét és a gyógyulás egyaránt gyorsabb és kevesebb fájdalommal jár. A laparoszkópia azonban nem helyettesíti az öszzes sebészeti beavatkozást, bizonyos esetekben továbbra is a hagyományos eljárás szükséges.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Jó reggelt, kedveske!!!!!

Holnap Nócival megyünk csajos napozni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Van kedved jönni??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?