Új privát üzeneted érkezett!

Feltettem a képeket a tárra, az "Elliéknél" albumot folytattamKép
Címek nem sikerültek, ez vanKép
Toffi
toffifee

Toffi,
mit varrsz? már ha szabad érdeklődnöm.Kép

Üvegmatricázós csajszik:
vannak olyan állatos mobil mintáim, amiknek az alja hosszú kukacszerű és ha fújja az ember akkor pörögnek.
Érdekel vkit, mert akkor annak szívesen elküldöm mail-ben.

Betegeknek jobbulást!

Most csak ennyi, mert enyém gyerek nem kényeztetett el hosszú alvással(40perc volt csak) és most ébredt.Kép
Timici
timici

Timici
Állatos mobil-minta érdekelKép
Barátnőmnek sötétítőfüggönyt varrok(szegés, akasztóvarrás, nem lenne nagy ügy, csak zseníliából van a függönyKép)
Zsombi sem aludt sokat, majdnem egy óra alatt elaltattam, 20 perc múlva fúrni kezdettt a felettünk lakóKép
Toffi + nyügi Zsombi
toffifee

Hali,

Erika,
Mit értesz azon, hogy "nekem is ugyanolyan sütőm van mint neked"? Vagyis neked is Morphy Richards? Mert nekem tökre nem jött föl a "saját" receptjük Kép Egyébként Momoférj télleg mindig alakít vmi újat, de amit nekem megmutatott, az a következő (hülyegyerek szinten írom le, mert nekem egy csomó újdonság volt abban, amit mutatott, lévén hogy én soha nem csináltam azelőtt kelt tésztát):
1 mérőpohár langyos vízbe tesz 1 "tablespoon" tejport, ugyanennyi cukrot, 2 "teaspoon" sót, és kb negyed friss élesztőt és kb 1 teáskanálnyi vajat. Ezt egy kicsit megkutyulja és bele a gépbe. Erre jön 3 mérőpohár liszt (ebből egy burgonyás vagy más, és kettő sima fehér liszt), és indul a progi.

Momo,
Ugye nem baj, hogy így közkinccsé tettem a receptet? Gépgyógyulás Kép de a betegség és Zsebi nem alvása Kép Nem kezded el megint a Viburcolt adni neki? Timi barinőm hogy van? Ja, és a jáccótérré alakított nappalitokért nagyon irigy vagyok. De a ház maga is egy gyöngyszem, én szívesen bevállalnám, ha ez itt lenne vhol Cegléd központjában és az enyém lenne Kép

A gyermekem ma szinte alig eszik, viszont akkorákat alszik, hogy csak nézek. Ugye ez nem vmi kezdődő betegség jele, csak ma ilyen napja van?
Kaki dologban még várom az ökleteket, meg tanácsokat!

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Timici,
nekem is elküldenéd az állatos mintákat?
Köszi.

Tina
tkriszta

Tudom, hogy vannak ennel nehezebb sorsok is (mindig igyekszem erre gondolni), de megint rank jar a rud!
Gyuri nagyon rondan kohog, napok ota lazas, egesz nap razza a kohoges, orrot fujni egyaltalan nem hajlando, es mindenert ordit! Az antibiotikum rajta nem segitett egyelore, sot, annyira utalja bevenni, hogy mar elore remeg, elszalad, ordit, osszeszoritja a szajat, utana meg oklendezik, hany! Tegnap elajult kb. fel percre, senkinek nem kivanom, hogy ugy lassa a gyereket, hogy nincs eszmeletenel! Borzaszto!
Ma Miki is kohogni kezdett, o is jol nyomja mar almaban is! Holnap vele is mennek orvoshoz, ahhoz, amelyik potom 60 km-re van tolunk, amde van egy kis bibi:
Az autonk ma volt vizsgazni, es nem kaptuk meg a TÜV-ot, mert csopog az olaj belole. Mindjart keszsegesen meg is csinalnak a hengerfej-tomites cseret, potom 700 Euroert! Amugy is november-decemberben volt egy csomo tobbletkiadasunk, most ez mar hab a tortan. Meghozza eleg nagy hab! Megkerdezem otthon mennyibe kerul, es lehet, hogy inkabb hazadocogunk vele, meg ugy is olcsobb. Nincs valakinek jo autoszerelo ismerose?
Es persze minden ugyintezes az en nyakamban. Daninak uj zenesulit es klarinetfuvokat keresek, levelezgetek a birosaggal, a lakastulajjal, a "csaladi potlek- osztallyal"!
Daninak nagyon rossz a szeme, amiatt is tok ideges vagyok, legalabb 2 -3 dioptriat romlott 1- masfel ev alatt. Es tegnap este emiatt sirt az agyaban este. Kép
Es akkor meg olyan aprosagok, hogy rendeltem egy SD-kartyat a fenykepezobe, es amit kuldtek rossz.
Jo, tudom aprosagok, ilyenekre azt szoktam mondani, hogy nem baj, az egeszseg a lenyeg, de sajna most az sincs, szerintem Gyuri nagyon beteg. Ranezek es sirogorcsot kapok, annyira sovany. Szegenykem ma meg nem ert ki a vecere, takarithattam az egesz utvonalat, minden szaros lett 2 meteres korzetben. Kozben Miki forro nyomon kovet egesz nap, ha lemarad ordit, de persze nagyon igyekszik. Es takaritja utanunk a konyhat. Mindent begyujt es megesz. Ha asztalnal etetjuk, akkor meg az ellenkezoje, mindent ledob, es utananez!
Na, most jol a nyakatokba varrtam a panaszaradatot!

Zsuzsi
zsuzsi74

sziasztok,

Timici,
légyszi küld el nekem is az állatos mintákat.Köszi szépen előre is.

Küldök képet arró,amit én csináltam Petrának.Kicsit vastagabb fóliára üvegmatricáztam és a végén körbevágtam,majd lógattam. Kép

Zsuzsi,
a vonatot tőled loptam. Kép

Évi+Petra

Kép
Kép
Évi24

arró=arról

Zsuzsi,
jaj istenem....ne szabadkozz amiatt,hogy a nyakunkba zúdítod gondjaidat,hiszen azért vagyunk egymásnak.Kívánom,hogy mihamarabb rendbe jöjjön minden főleg a gyerekek egészsége,mert annál nincs fontosabb.Írj holnap,mit mondott az orvos Mikire és Gyurira.Dani szeme mitől romolhatott ennyit másfél év alatt?Kitartás,minden rendbe jön!!! Kép

Évi+Petra
Évi24

Sziasztok!

A fene egye meg ezt a vacak Vodafone-s netet, mikor már minden kész volt és el akartam küldeni lefagyott az egész hóbelebancKép
Szóval már megint jó sokáig nem jöttem, de már muszáj volt rendbe kapni a lakást karácsony előtt.
Majd két hetembe telt mire mindennel végeztem, azaz még apróságok maradtak, de az már semmi a többihez képest.

Magunkról: Lili egyre aranyosabb és persze érdeklődőbbKép
Napközben szinte semmi időm mert folyamatosan szemmel kell tartanom. Természetesen mindig az kell amit nem szabad és ha valamit nem engedek hisztis orditásba kezd. Persze csak pár pillanatig aztán irány a következő "tiltott zóna"Kép
Egyre többet gagyog és egyre figyelmesebb és nagyon igényli, hogy sokat foglalkozzunk vele.
Az étvágya továbbra is nagyon jó, mindent megeszikKép Folyamatosan kunyizza tőlünk a kaját és egyszerüen nem lehet neki ellenállniKép
A védőnő is azt mondta örüljek, hogy ilyen jól eszik.
Na egyenlőre ennyi, igyekszem gyakrabban jönni.
A baj az, hogy napközben Lilitől nem nagyon tudok este meg apa teljesen kisajátitja a gépet.

Üdv. mindenkinek: Mókuska

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok,

Tul vagyok egy csomo melon (igaz lenne meg mit tenni, mert babapa hozott haza nekem a munkahelyerol is.)
Elmentek az "anyos, aposek" is, hat nagyon lefaradtam, de tenyleg...
Nem is farasztanalak benneteket "Anyos" aranykopeseivel, de egyet el kell meselnem:
"Ez nem is medve ez valami Pandura" Kép
(Andusnak van ugyanis egy panadamackoja)

Most, hogy se hataridos munkám nincs, se kisergetni valo emberkek, nem tudom mit kezdjek magammal, egyszeruen nem tudok pihenni, mert unom. Var a haztartas is. Andus horpaszt. Mar gyalogolna, kell fogni a kezet.
Kezd betegeskedni a kazanunk, kar hogy nem tudott tavaszig varni Kép, raadasul a kemenyt is ki kell belelni. (Uj torveny van, nem lehet beleletlen kemenyhez kotni a kazant, a szakuzletben javasoltak, a kemenysepro emgvesztegeteset de nem ment Kép)

Norka
remelem Apa talal melot Pecsett, eleg rossz, hogy egyre nehezebb az elet a varosban. Jazinak hizast!
Nem mozogja le? (Baratnemat meghuztak vezetesbol.)

Ari
akkor kedden szurkolunk.

Lakashitel Kép

Mara ennyi, par kep a hamarosan 9 honaposrol..

Sziasztok
Zs&A
zsurlo76

(Mire en ezt lekicsinyitettem...) Addigra Andus felebredt es szaloncukor vadasztaba fogott Kép
<!--attachment: apr-49514.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*278.6**apr%2epsd --><center><pre>
Kép
apr.psd (278.6 k)</pre></center><!--/attachment-->
zsurlo76

(Mire en ezt lekicsinyitettem...) Addigra Andus felebredt es szaloncukor vadaszatba fogott Kép
<!--attachment: apr-49516.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*278.6**apr%2epsd --><center><pre>
Kép
apr.psd (278.6 k)</pre></center><!--/attachment-->
zsurlo76

Kép

csak sikerul egyszer,
hurra
zsurlo76

Zsuzsi

Jobbulast a kicsiknek es kitartast neked.
Remelem hamar meggyógyultok.
Szerintem mindenkeppen ird ki magadbol a problemakat, egyetértek Évivel, ezert vagyunk.
Zs&A
zsurlo76

Timici!
Nekem is küldenél mintát? Köszi!!!

Zsuzsi!
Nagyon szorítok NEktek, hogy kilábaljatok ebből az egészbőlKép Teljesen megértelek, mert én vagyok ugye a "nem baj, ha rossz, de egyészséges" véleményen, és nagyon el tudom képzelni, mit érezhetsz.
Danival és a szemüveggel kapcsolatban szerintem keressetek meg még egy pár szemorvost, mert sajna a többség egyből emeli a dioptriát és ezzel csak tovább rontják a folyamatot. Szerencsére én nekem jó orvosom volt (sajnos már meghalt) és nálam leállította a romlást (most már csak ritkán hordok szemüveget), de főleg az anyukámnál ért el nagy sikereket, aki sajnos csak az egyik szemére lát és ráadásul programozó és azzal, hogy mindig kicsit kevesebb dioptriát adott neki rákényszerítette a munkára és nem romlott a 40 év alatt egyetlen dioptriát sem a szeme, sőt most már az öregedéssel javult is.

Réka
muki

Sziasztok!

A mai egyetlen pozitívum, hogy eljutottam a fodrászhoz és vörösre festette a hajamKép Nagggyon tetszikKép Viszont közben (mivel csak délelőtt volt hely a fodrásznál) bébicsősz apa lógott a munkahelyéről és lebukottKép Pedig hányszor mondtam már neki, hogy vegyen ki ilyenkor szabit, van elég. Na persze őt jól lebaltázta a főnöke, amit én rögtön utána telibe is kaptam, jól össze is vesztünk. Mert még ha hetente járnék ilyen-olyan szépítkezésekre, de én csak 2,5-3 havonta kérek 2 órát erre, hát olyan nagy igény, hogy szeretnék kevéssé lompos lenni az ünnepek alatt???
Teljesen kiakasztott a hülye hapsija...

Zsuzsi,
drukk, hogy kilábaljatok a kórságból! Tudom, nem vígasz, de Timi betegség nélkül sem eszik mostanában semmit napi egy joghurton és Túró Rudin kívülKép
Nem lehet, hogy Dani rossz szemüveget kapott, azért romlik tovább a szeme? És hordja rendesen a szemüvegét? Bár erre én vagyok az ellenpélda, aki kamaszodván csak a legszükségesebb esetekben tettem fel a 9 dioptriás (cilinderes!) okulárét és mégis javult a szemem. Esetleg nem próbálsz meg Danival valamilyen szemtornát csináltatni? Vagy próbáld meg itthon elvinni egy jó szemészetre, az I.számú Szemklinikát sokan dícsérik (Tömő utca).
Az autószerelőnket csak azért nem ajánlom neked, mert vidéken van, pedig jól dolgozikKép
És ne szabadkozz, hogy ránk öntöd a gondjaidat, azért vagyunk, hogy meghallgassunk, esetleg segítsünk isKép
Kitartááááás...

Mókuska,
irígy a jóevő gyerekért, védőnénidnek igaza van, hogy nem árt megbecsülniKép
Gyerkőc nagggyon helyesKép

Heppi,
apa alapjáraton roppant önzetlen, csak örül neki, ha másnak is sikerül szép és fincsi kenyeret sütniKép
Kaki miatt minek izgulsz, ha Orsi nem aggódik rajta?Kép Zsebinél is van időnként változás, de ez szerintem a bélrendszer fokozatos alkalmazkodása a hozzátápihoz.
Buli hogy sikerült?

Mennem kell, mert kölkök ölik egymástKép

pussz
Momo

Momo
momo

Zsuzsi,
Jaj, azt sem tudom mit lehetne ilyenkor segíteni. Talán erre mondják, hogy a baj nem jár egyedül. De igazuk van az előttem szólóknak: azért vagyunk, hogy vhol kiönthesd a szíved. Ránk aztán pakolhacc, megoszlik Kép Gyermekeknek jobbulást, neked könnyebbséget, bár másban nem tudok segíteni. Kívánom, hogy mihamarabb legyetek túl ezen a szörnyűségen, és egy hét múlva már úgy gondolj rá, mint egy rossz álomra. Télleg csak a legjobbakat!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Zsuzsi Kép
mail ment.

Pussz
Kangi
kangi

Zsuzsi: jobbulast nektek, es ne legy depiKép Dani szeme egyebkent attol is romolhat hogy no a kobakja, nekem is tok sokat romlott ilyen idos korban, aztan mikor megalltam a novesben, ez is megallt. Ne szontyolodjon el emiatt, szuper kontaktlencsek vannak marKép

lakashitel: ha jol tudom, csak az ezutan felveendo lakashiteleknel emelkednek a kamatok. Tehat aki mar felvette, annal nem (persze ki tudjaKép)

Timici: en is kerek szepen allatmintakat. Nekem johet barmilyen am, kezdo vagyok a szakmabanKép

orsoly
orsoly

Kangi,
Miszike másik süti receptjét kéri (én isKép). Mindkettő fincsi volt. Legalább tudom, hogy a krémes süti fortélyait Beutól kell kérniKép

Beu,
Fincsi (talira hozott) süti receptjét szeretném elkérniKép

Heppi,
Székletlazító kajákkal próbálkoztál már (sütőtök, őszibarack)?

Momo,
Jobbulást!
Roni is sokszor keltKép

Toffi,
Ismerős a helyzet. Varrás, főzés, mosás, takarítás... Ez még egy friss embernek is elég, hát még egy zombinak...
Mit varrsz?
Nagyon jó képeket csináltálKép Elküldenéd nekem eredeti méretben azokat, amiken Roni van? KösziKép

Timici,
Mobil sablon jöhetKép Köszi.

Zsuzsi,
Panaszkodj csak, hátha segít egy kicsit.
Szegénykém, tényleg rád jár...Kép
Jobbulást a srácoknak! Kitartás! Drukkkkkk!!!!!

Évi,
Ügyes vagyKép Petra mit szólt hozzá?

Mókuska,
Képek nagyon tutikKép
Lili szépen fejlődik. Mekkora már?
Tényleg jöhetnél gyakrabbanKép

Zsurló,
PanduraKép
Ha ráérsz, gyere gyakrabbanKép
KépKép

Maci_2
maci_2

Toffi,Évi, Kangi, Heppi! Köszönöm szépen amit a hozzátáplálásról írtatok. Sajna ismét időhiányban szenvedek és hulla fáradt vagyok, de egy szó erejéig Zsuzsihoz:

Zsuzsi: panaszkodj tényleg, azért vagyunk, hogy meghallgassunk, sőt nem csak azért, hanem , hogy ha kell lelki támaszt is nyújtunk egymásnak. Hidd el minden rendbe fog jönni. Tényleg egészség legyen , máson nem érdemes bosszankodni. Kívánok mielőbbi gyógyulást és a dolgaitok rendeződjenek hamar!Sok pozitív energiát küldök neked , annak az anyukának akire itt azt hiszem mindenki nagyon büszke, mert nem semmi tejesítményed van ám. Szuper anya vagy és a megoldóképességed is nagyon jó.Minden jót kívánok nektek!

Többiek: elnézést, de apa rágja a fülem, hogy ő is szeretne netezniKép. Holnap ha tudok jelentkezek. Kedvesek vagytok amit a fotókról is írtatok. Jaj , annyi mindent írnék, de most nem lehet....
Hiába na, apát is néha ide kell engedni.

Minden baba nagyon édesKép.
Anita
anita77

Olyan arik vagytok! hupp-hupp Kép

Kangi, mailt megkaptam, koszi!

Ferjem jon haza, meseli a hireket, hogy valami lefolyotisztitasi akcio van a hazban, mindenkinek az ajtaja ele tettek ket uveg tisztitoszert! Hmmm, mondom, na ilyenrol sem hallottam meg, sebaj, nemetek, szerveznek. Mondja tovabb, hogy lent a liftnel ki is van irva, hogy mit, mikor, hogyan, csak meg nem volt ideje elolvasni. Erre este kisetal az ajto ele, es behozza a ket uveg tisztitoszernek velt uditoital mintat! Kép

Gyuri miatt nagyon aggodom! Kép Kép Kép
Mit lehet csinalni egy gyerekkel, aki keptelen bevenni az izesitett antibiotikum-szirupot? Vagy csak a gyogyszert oklendezi ki, vagy hany egyet! Es egesz nap, de egesz nap hisztizik, sir valamiert, vagy kohog! Lehet, hogy most mar nekem is kene valami nyugtato, mert en ezt nem birom! Kép

Anita,
Neked kulon koszi a felmagasztalo szavakat! Most jol jonne egy varazspalca!

Zsuzsi
zsuzsi74

Egy tegnap esti kep:
Kép
Zsuzsi
zsuzsi74

Na meg egy mai a fiukrol:
Kép
Zsuzsi
zsuzsi74

Sziasztok!

Zsuzsi: gyógyuljatok!!!! Nagyon át tudom érezni a lelkiállapotodat, én a múlt héten simán csak attól, hogy a takonykór miatt Ancsi 12 órán át nem szopizott, teljesen ki tudtam borulni (párom szokásához hiven nekiállt az egyél vitaminokat szövegének). És nem érzem semmiségnek a gondjaitokat, külön külön is elég az embernek. Szemügyben csatlakozom előttem szólókhoz, elvinni több dokihoz!! (nekem 14 év körül jött a gyors szemromlás, becsülettel használtam a szemüveget és elmentem rendszeresen az újért. Mikor erről leszoktam, akkor megállt a romlás is....) Anyukád meggyógyult már?

Toffi:nagy baj, ha csak jövő héten jutunk el a csacsiért? Páromnak holnapra már elég dolgot kitaláltam, Ancsival pénteken én sem tudok messzire menni (korán kell menni az ikrekért), hétvége meg betáblázva már. És köszi, köszi, köszi!

Anita:hozzátápi:ráérsz 6 hóig, addig elég a tejecske. És akkor is csak annyira érdemes, hogy egyen ha kér, de nem beleélni magunkat a mennyiségbe. Lehet, hogy imádni fogja, és eszik sokat, de lehet, hogy még hónapokig nem fog érdemi mennyiséget kanalazni, inkább szopival lakna jól. És ez teljesen természetes. Ha várod, hogy kanalazzon sokat, akkor stresszeled magad vele, de ha úgy állsz hozzá, hogy még csak hagy szopizzon, hisz olyna jó az, akkor lelkileg sokkal könnyebb. Ancsi 2 hónapja (egy héttel 6 hó előtt) kezdte a gyümiket, 1 hónapja a főzeléket, de még most is a napi össz ilyen jellegű kajája kb. 1-1,5 dl maximum (egészségesen, betegen kevesebb).

Ma karácsonyi vásárlást tartottunk (auchan), nagyját sikerült is elintézni, ideje volt. Ancsi meg megkóstolta a salátafőzeléket (Bálint imádta anno), én is rájöttem, hogy ez még mindig egész finom....(ebből következik, hogy azért annyira sokat nem evett a leányzó....)

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi

Te Zsuzsi, sok energiát Neked, és a fiaid ezeken a képeken nem is olyan zűrösek!!!! Antibiotikumot Kata is mindig kihányta. Kép Azért végül meggyógyult.

Timici, én is kérnék sablontz!

Na szólít a Kötelesesség. Úgy látszik megártott neki, hogy evett.
Kép

sofka
sofka

Zsuzsi!

Próbáltatok már Gyurinál tablettát bevenni?? Mi anno nem betegen a c vitaminnal kezdtük, -na bumm, legfeljebb kiköpik alapon- és nagyon szépen, hamar megtanulták. 3 évesen már profin ettek kapszulát is. Nővérem fiánál csináltam olyat, hogy lázas volt, anyja nélkül. Anyja mindig kanalast (panadol) adott neki, én meg rubophent. Életében először és teljesen gond nélkül bement.
Szóval az jutott eszembe, nem lehetne-e azt az ab-t valami tablettás formában kérni, ill, megpróbálni, hátha úgy elfogadja Gyuri.
(Bálintnak volt olyan, mikor olyan ab szirupot kapott, aminek nagyon nem tetszett az ize, hogy totál pocsékul volt miatta. Nem is adtam inkább neki. Kapott másikat. Ez is egy lehetőség.) Persze a kilométerek a dokival..... hoppá.
MÁsik. Próbáltad esetleg nem kanállal, hanem olyan inj. fecskendőhöz hasonlitó akármivel?
Megint más ötlet: esetleg szivószállal és valami jó kis játékkal egybekötve? persze lehet, hogy ezzel csak szétkenődne...

(Ilcsinek volt tablettában, pontosabban lázcsill-ban egy korszaka, nem olyan rég, amikor nem volt hajlandó rá. Végül az jött be, hogy úgy vette be, hogy mi ne legyünk ott, ne lássuk.)

Nincs több ötletem.
Fotók aranyosak!

Szia:
Ildi

Ildi
pildi

Toffee, Tina, Évi24, Réka, Orsoly, Maci2
mobil sablonok mentek.Kép jó festegetést!
puszi,
Timici
timici

Ildi,
Daninak sem tettek ra az osszes dioptriat, amit bemertek legutobb, mert olyan merteku volt a romlas. De most mar szemuvegben is hunyorog, ami gaz! Unnepek utan elviszem egy "Sehschule" nevezetu helyre, ahol egy "ortoptistin" majd megvizsgalja. Vagy legalabbis en igy tervezem, bar szerintem ez inkabb kisebb gyerekek intezmenye, de megprobaljuk! En anno tobb ezerszer elmondtam Daninak, hogyha hazajon, vegye le a szemuveget, hogy a szemenek legyen ideje alkalmazkodni, regeneralodni. Persze, a suliban muszaj, hogy lassa a tablat! Nem csinalta, en meg leszoktam rola, hogy szoljak neki!

Gyogyszerbeveteli praktikakat kiprobalom majd. Meg nem nagyon szedett gyogyszert, de akkor holnap majd c-vitaminozunk, Anyu ugyis hagyott itt egy levellel.

Gyuri mar harmadszor kel fel, ordit, mindig valami mast. Hogy "le akarok fekudni!", vagy csak szimplan ahogy a torkan kifer! Kép

Jo ejt!
Zsuzsi
zsuzsi74

heppi,
nagyon köszi a segítséget, közben Momo is súgott emilben, holnap következik a próba Kép

Zsuzsi,
így ismeretlenül is kívánok neked sok-sok erőt, tudom, hogy nehéz neked most, nameg most magad alatt is vagy, de hidd el, rendbe jön minden!!!

Erika
kerika

Timici,
köszi a sablonokat.

Zsuzsi,
tényleg nem lehet könnyű most neked. Az én lányom se veszi be az oldatokat sajna. Igaz a tablettát még nem próbáltam. Most is garatfertőzése van de a dokinéni fel se írta a gyógyszert mert nem veszi be. Az egyik barátnőmnek az javasolta a gyerekorvos, hogy fél órával a gyógyszer badása előtt adjon a gyereknek egy Daedalonetta kúpot. (Hányásra való.) Kipróbálták és tényleg nem hányta a ki antibiotikumot. Viszont a gyerek annyira utálja a kúpot (melyik gyerek nem), hogy elég volt 3-4x adni, többször nem volt gond a badás. Én még nem próbáltam ki.
Jobbulást!

Tina
tkriszta

Jó reggelt,

Maci2,
Igen napok óta tök+barit eszik, de semmi Kép

Zsuzsi,
A képek nagyon jók, és megmondom az őszintét: nem tűnnek ám betegeknek, inkább életrevaló "örödögfiókáknak" Kép Még mindig drukk!!!

Hú, Ildi, ezt a gyógyszerbeadási trükköt rögtön ki is mentettem magamnak, nagyon jónak tűnik. Remélem, soha nem kell megnyitnom ezt a fájlt, de ki tudja....

Tina,
Ezt is kimentettem Kép

Már csak azon imádkozom, el ne szálljon a gépem az elkövetkezendő 10 évben Kép De az is lehet, hogy ezeket ki kellene mentenem cd-re!
Hogy nekem milyen jó ötleteim vannak??? Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Timici,

köszi a sablonokat,azt hiszem ma neki is állok legyártani őket,ha Petra elalszik napközben. Kép

Zsuzsi,
nagyon aranyosak vagytok a képen.Nem is látszik,hogy akármilyen zűr is lenne. KépFiúk nagyon helyesek! Kép

Évi+Petra
Évi24

Maci2,
visszajött a sablonos mail a hbrt.hu-s címről.Kép Elküldtem az ahbrt.hu-sra is. Megkaptad?

Sofka,
mobilok repültekKép

Timici
timici

Tina, Évi24,
örülök, hogy tetszenek a sablonokKép, jó munkát!KépKépKép
Timici
timici

Timici!
Köszönöm szépen a sablont. A farkincát ki kell vágni és spirálban lelógatni? Én így tervezem. Kép

Zsuzsi!
Én is a Tömő utcába járok szemészetre, tényleg nagyon sokat dícsérték. Anyukám egyébként a 7-es helyett hordott 4-es szemüveget és nagyon hatásos volt a romlás megelőzés terén. Úgy volt vele, hogy amikor odaért a busz, csak akkor látta a számát, meg az uszodában most nem mindig engem fényképezett le, de azért van neki egy "sasszemüvege" is, ha tényleg fontos, azt használja. Tényleg nagyon fontos, hogy sokat dolgozzon a szem. De ezt már úgyi sokan elmondták.
Gyerkőcök nagyon édesekKép És jó látni legszebbnevűdről is egy képet, róla olyan ritkán raksz föl, pedig olyan kis helyes a srácKép

Réka
muki

Toffi!
Megnéztem a képeket, nagyon jók! Ahol ZSombival van Dani, az különösen tetszik.Kép És azon a képen látszik Dani arcán, hogy kicsit sok répát és sütőtököt eszikKép

Réka, aki nemsokára csacsitulajdonos lesz
muki

Sziasztok!

A hócsukámon felvillant a "full" felirat.
Nem hiszem, hogy sima megfázásom van, mert már Zsebi is betegKép Egész éjjel lázas volt és köhögött, ülve kellett magamon altatni, hogy meg ne fulladjon a saját taknyábanKép Én persze marha sokat bírtam így pihenni. ÚÚÚÚtálom a nyavalyákat.
A férjem meg kinyilatkozatott az éjjel, miszerint úgyse tudok mit csinálni a gyerekkel, hagyjam ordítani. Hát ember az ilyen?Kép Komolyan mondom, a rengeteg jó tulajdonsága ellenére most szívesen kölcsön adnám valakinek egy pár hétre, mert engem teljesen kiakaszt.

Zsuzsi,
fiúk nagyon helyesekKép Gyuri miatt próbálj meg nem aggódni annyira, Timinek se lehet semmilyen gyogyit letuszkolni a torkán, se bogyót, se szirupot, és ált. azért magától lekűzdi a kórságot. Ha meg nagyon tré a helyzet, a dokinénink ad neki egy injekció koktélt, a kis lüke azt még jobban is viseli, mint az orvosság beadást. És ez a megoldás már másnapra jelentős javulást hoz.
Meg tudnád nekem mondani, hogy Zsebinek milyen potenciálú Echinacea bogyeszt lehet adni?
És szerinted Timibe érdemes úgy belediktálni a homeós cuccokat, hogy azt is csak rostos lében hajlandó meginni? Ezt csak azért kérdezem, mert elvileg előtte és utána egy meghatározott ideig csak vizet szabad inni, viszont neki a vízben oldott cucc fujjjj, mert édesKép Most is csak reménykedni merek, hogy ő kimarad a betegeskedésből, mert nála már egy orrtörlés is tömegverekedéshez hasonlítKép

Heppi,
én már jártam úgy, hogy a gépben tárolt infókra áramszünet idején lett volna szükségemKépKépKép Azóta régimódi vagyok, és ami nagggyon fontos, kinyomtatom papírraKép
Köszi a vígaszméltKép
Nálunk hashajtásra a Kecskeméti szilvakonzerv válik be, csak győzzem takarítaniKép

Na mennem kell ápolni a kis szipákolót.

pusssz
Momo

Momo
momo

Réka,
igen a farkincákat ki kell vágni, úgy lesz pörgős.KépÖrülök, hogy tetszik.
Timici
timici

SziasztokKép

Timici
Mintákat megkaptam, köszönömKépKép
Ha lesz egy kis időm, ezeket is kipróbálom, de keddre tanulnom kellene, kurzuszáró vizsga leszKép

Zsuzsi
Szegény Te, minden összejött. Szerintem is nyugodtan írd ki magadból, ami a lelked nyomja, így kicsit megnyugszol, nem?
Srácoknak gyors gyógyulást kívánok, Neked meg először is kitartást, aztán azt, hogy Gyurinak megtaláld a megfelelő antibio-beadási módszert, és végül, de nem utolsó sorban, hogy rendbe jöjjön minden!
És nem csak támasuok vagyunk, hanem hátha valaki tud segíteni, ez is fontosKépKép
A képeken nagyon jól néztek kiKépKép
Lefolyótisztítási akcióKépKép (még mindig szerencsésebb üdítővel lefolyót tisztítani, mint...)

Évi
Nagyon klassz díszeket csináltál PetránakKép

Mókuska
Mosolygós LiliKép Nagyon szépKép És tényleg örülj, hogy jól eszik.

Zsurló
Milyen kis komoly AndusKép

Momo
FodrászKép
lebukás Kép
összeveszésKépKép

Most hívott Apa, hogy Fonyódon süt a napKép

Maci_2
Szerintem Ti Miszikével az Elli féle karácsonyi sütit kergetitekKép Mindjárt megkeresem, nekem már megvanKépKép
Sötétítőfüggönyt varrok barátnőcinek. Tegnap már bontottam is, na, akkor gondoltam ráKép
Elküldöm a képeket isKép

Ildi
Nem baj, nem adom elKépKépKép

Meenm kell, valami gáz vanKép
PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van.
Hát remélem ez a lakáshitelnek nem olyan vége lesz, mint a bokros csomag következtének az otp kölcsönk kamatainak...Bár ettől a kormánytól minden kitelik, és Jóléti kormányban élünk...

Egyébként mi jól vagyunk, sok a munka, így szegény Dorka egész nap bent van a járókában, de egész jól bírja...

Karácsony hát néha már kezd elegem lenni ebből az örökös tolongásból, ezren vannak mindenütt...
Valahogy kezd ez az ünnep arról szólni hogy ki milyen értékü ajándékot kap...

Lányok: Nem kell valakinek egy matáv telefon vonal, oda ajándékoznám ingyen és bérmentve, mert ahova költöztünk itt vivendi va, így leadni még nem akartam, mert a matáv se ad érte semmit, de ő utánba jó pénzért újra eladja, így ha kell valakinek, akkor utánanézek a dolgokanak, ha nem akkor jan 1-jével leadom..

Vettünk gyerek ülést, römmert kinget, a megatoysban 48000, a maxi cosi xp lett volna a másikm de azt mondták, hogy a römmer jobb.1000 ft volt a 2 különbség a kettő között...

Legyetek jók...
Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2

Csak egy kis orrfolyás + illatos csomag, de aki kimászik a folyósóra...Kép

Réka
NemsokáraKépKép
Mindig csodálom, milyen szép színe van DaninakKép Zsombi nem eszi a sütőtököt.

Maci_2
Mél ment, kettő is! (egyik a recept, másik a képek)

Miszike
Receptet küldtem Neked isKép

Megyek, mert cérnát kell venni, ami van, az nem elégKép
Toffi + Zsombi
toffifee

Toffi,
kurzuszáró vizsgához drukk, drukk!!!Kép
Örülök, hogy tetszettek a minták.
Elkérhetném én is az Elli féle sütireceptet? kösziKép

Anyukám nemsokára jön,úgyhogy lépek.
Pusza.
Timici
timici

jaj mindig elfelejtem írni:
Toffi,
a mostani Keravill prosiban hírdetnek muffin sütő papírt 890.-ért, mondjuk azt nem írják hány darab, de hátha Keravillba hamarabb eljutsz, mint Auchanba.Kép

most már tényleg jobbra elKép
Timici
timici

Ma derült ki, hogy az autókánk nem lesz kifizetve, pereskednünk kell az őrző-védő kft-velKép És én még hittem a csodákban....és a becsületes emberekben, akik ha hibáznak, felvállaljákKépKépKép
Elegem van ebből az évből, karácsonyi hangulatom alapból sincs, ja és tegnap kiderült, 70 éves apósom szivét katéterezni kell januárban, mert a magas cukra és a beszűkült erek miatt nagy az infarktusveszélyKép A férjem azóta reszket, hogy az apukája ottmarad a műtőasztalonKép
Mi jöhet még???

pusssz
letört Momo

Momo
momo

Momo
Neked is jól kijutottKép. Drukk megy Nektek is a gyors gyógyuláshoz!!! Valami biztosan van megint, mert én is orrfújós lettem, Zsombiból is dől a cuccKép
KocsiKép, a franc, pedig reménykedtem, hátha fizetnek...
ApósodKép

Timici
Jó, hogy írod, még be kellene mennem a Keravillba angyalkás és fenyős sütiformáért, holnap megyünk mézest sütniKép (megnézem a papírt is)
Enyém Apa is kereste az Auchanban és egyik angolos csoporttársamat is megkértem, egyik sem kapottKép.
Recept megyKép

Toffi
toffifee

Na most már tényleg sírva fakadok...fél órája bedöglött a tévénk is. Egy pukkanás, aztán se kép, se hangKép Gondolom, jó drága lesz a javíttatásKép

üdv
Momo

Momo
momo

Toffi,
köszi a receptetKépmár meg is jött.
Milyen mézes recept alapján dolgozol???
Angyalkás sütiformát is lehet kapni,de jó!Kép Mennyiért vesztegetik?

Gombóc,
Te kerestél múltkor muffin sütő formát, ha jól emlékszem: a Keravillban árulnak szilikonos formát is, amibe állítólag nem ragad bele a cucc és nem kell hozzá zsiradék. Mondjuk elég sokért mérik( 4390.-pénz és csak 6db fér bele), persze ha jó, akkor megéri. Nem ismerem, de az RTLes Lázás abban szokott sütni.Kép

Tegnapelőtt éjfélkor megszületett az egyik haverunk kisfia, Marcell Tamás. Annyira édes, pici baba.Kép Olyan rég volt Bence ilyen apró...pedig idén született.Kép Miért szalad így az idő?
Tegnap éjjel, azt álmodtam, hogy szültem egy kislánytKép, bárcsak nemsokára így lenne.KépKépKép

megyek, mert ez a nagyfiú furcsán szaglikKép
Timici
timici

Sziasztok!

Megvagyunk, csak drága kisdedem újabban 11 fele alszik el (pedig már a du-i kávéról is lemondtam) és akkor kezdek neki fordítaniKép kellett nekem elvállalni. De akkor még 9-kor aludt az egész angyalhadsereg.
Julka még mindig nem ül, viszont teljesen stabilan térdel, így végül is semmi motivációja nincs az ülésreKép

ToffiKép kösz a csacsit, megérkezett a Cavalinho Pula-pulaKép Kérek receptet én is!

TimiciKép én is kérek szépen sablont!

ZsuzsiKép gyógyulást nektek és kitartást! Olyan szépek a fiúk a fényképen! Tabletta ha nem megy magában, valami fedőkajában feloldva???

MomoKép szegény Zsebike+TeKép gyógyulástKép

ZsurlóKép látom, a leányzó még mindig husi és persze édesKép

Julka az előszobában sertepertélt, feltűnt a nagy csend, hát felmászott az első lépcsőfokra. Lekaptam, és felhívtam az apját, hogy még ma bemegy az Ikeába, és vagy megveszi a rácsokat, vagy megnézi magának és hétvégén megcsinálja. Kíváncsi vagyok, melyik megoldást választja?Kép

Urszila
urszila

Urszila,
sablonok mentekKép

Momo drága,
nagyon drukkolok, hogy még azért tartogasson ez az év valami szépet is Nektek!Kép drukk,drukk

Timici
timici

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?