Tudom, hogy vannak ennel nehezebb sorsok is (mindig igyekszem erre gondolni), de megint rank jar a rud!
Gyuri nagyon rondan kohog, napok ota lazas, egesz nap razza a kohoges, orrot fujni egyaltalan nem hajlando, es mindenert ordit! Az antibiotikum rajta nem segitett egyelore, sot, annyira utalja bevenni, hogy mar elore remeg, elszalad, ordit, osszeszoritja a szajat, utana meg oklendezik, hany! Tegnap elajult kb. fel percre, senkinek nem kivanom, hogy ugy lassa a gyereket, hogy nincs eszmeletenel! Borzaszto!
Ma Miki is kohogni kezdett, o is jol nyomja mar almaban is! Holnap vele is mennek orvoshoz, ahhoz, amelyik potom 60 km-re van tolunk, amde van egy kis bibi:
Az autonk ma volt vizsgazni, es nem kaptuk meg a TÜV-ot, mert csopog az olaj belole. Mindjart keszsegesen meg is csinalnak a hengerfej-tomites cseret, potom 700 Euroert! Amugy is november-decemberben volt egy csomo tobbletkiadasunk, most ez mar hab a tortan. Meghozza eleg nagy hab! Megkerdezem otthon mennyibe kerul, es lehet, hogy inkabb hazadocogunk vele, meg ugy is olcsobb. Nincs valakinek jo autoszerelo ismerose?
Es persze minden ugyintezes az en nyakamban. Daninak uj zenesulit es klarinetfuvokat keresek, levelezgetek a birosaggal, a lakastulajjal, a "csaladi potlek- osztallyal"!
Daninak nagyon rossz a szeme, amiatt is tok ideges vagyok, legalabb 2 -3 dioptriat romlott 1- masfel ev alatt. Es tegnap este emiatt sirt az agyaban este.
Es akkor meg olyan aprosagok, hogy rendeltem egy SD-kartyat a fenykepezobe, es amit kuldtek rossz.
Jo, tudom aprosagok, ilyenekre azt szoktam mondani, hogy nem baj, az egeszseg a lenyeg, de sajna most az sincs, szerintem Gyuri nagyon beteg. Ranezek es sirogorcsot kapok, annyira sovany. Szegenykem ma meg nem ert ki a vecere, takarithattam az egesz utvonalat, minden szaros lett 2 meteres korzetben. Kozben Miki forro nyomon kovet egesz nap, ha lemarad ordit, de persze nagyon igyekszik. Es takaritja utanunk a konyhat. Mindent begyujt es megesz. Ha asztalnal etetjuk, akkor meg az ellenkezoje, mindent ledob, es utananez!
Na, most jol a nyakatokba varrtam a panaszaradatot!
Zsuzsi