Viike,
köszi az anyás dolgot, nagyon jó!!! Tetszik és milyen igaz!!! Remélem jól vagytok!!!
Kriszti,
nagyszerűek a képek!!! Hol voltatok vacsizni? Apa meglepődött, örült?? Martinkát is vittétek vagy valaki vigyázott rá?
Ani,
korábban hány veseköved volt? Gyarapodott a kezdetek óta vagy csökkent azzal, amit kipisiltél? Remélem nem fognak gondot okozni!!!
Aranyérre meg megy a drukk, hogy mielőbb rendbe jöjjön!!! Katit nem gondoltad, hogy felhívod? Én szülés előtt nem akartam, mert most az intim tornáról is el vagyok tíltva, de szülés után biztos jó kis gyakorlatok vannak aranyérre is!!!!!
Ibi,
örülök hogy jól vagytok, remélem Gergő baba a mai éjszakát már jobban tölti!!!! Apa most otthon van és segít vagy valaki más aki segítségedre van?
Enikő,
szuperek az adatok!!! A szívhang szerintem azért kevesebb, mert aludt!!! Nekem nst 135-140 között szokott lenni, akkor megy feljebb, haj jól megböködöm és megmoccan
Azért a Deák csak nem mondta meg a nemét, igaz?
Bessy,
neten rendeltétek a kocsit? De szuper!!! Hidd el nem fogjátok megbánni!!! Biztos hasznát veszitek és a színe meg jó mindkét nemhez
Judy,
hát megértelek, hogy nehéz ilyenkor 3 gyerkőccel egy lakásban... Anyukádat szőrnyen sajnálom, remélem azért mihamarabb rendeződik a helyzet!!! Ezek a zsibbadások normálisak, vagy ez valamilyen váltzást jelent???
Andesz, Andi,
nem is mondtátok, hogy benne lesztek a hírlapban!!! Nálunk csak anyósékhoz jár, de elkértem este és megnéztelek benneteket!!!! Nagyon szuperek a képek!!!!
Büszkék lehettek a lurkóitokra, gyönyörűek!!!!
Gabi,
Anyósomnak dicsekedtem ám, hogy Bence Noel uncsitesója. Még mondta is, hogy hasonlítanak egymásra
Vicky,
üdv közöttünk!!! Pár oldallal előrébb van egy táblázat, abban benne vannak a már megszült anyukák szülésznői is. Szerintem mindenki a sajátját ajánlja a legszívesebben, mert vele van tapasztalata. Érdemes megkérdezni az orvosod is, ha van fogadott, mert ő is ajánl és van aki valakivel nem dolgozik szívesen, ez jobb, ha az elején kiderül!!! Én Mészáros Mariannál vagy Bozsa Anikónál fogok szülni. A héten Mariann helyettesíti Anikót, ezért van ez a kettősség
A hétvégi és tegnapi görcsöket ma elvitte a cica....
Pedig ma masszázs is volt, egy jó hosszú ütemes séta apával és Mazsival, de semmi. Bencus túl jól érzi magát odabenn, úgy tűnik
Azt hiszem egyedül vagyok, aki ezt az időt élvezi, de én nagyon jól érzem magam, hogy nincs az a döglesztő hőség
Szép álmokat mindenkinek!!!
Ani, hogy bírja Roni az "idegen" helyen? Anyukádék gyönyörű helyen nyaralhatnak!!!!!