Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nyugtonmalac!

Én vettem méteráru boltban anyagot 600 Ft volt beszegtük, összevarrtuk és pont olyan mint a brendonos bandázs. Olyan színű anyagból csinálod amilyenből csak akarod és így még olcsóbbra jön ki.

Egyébként nem tudod a többi termékre meddig van akció.

Nekem még mindig nagyon fáj a derekam, komolyan mondom sírni tudnék, majd le szakad.

Majd még jövök, csak most egy kicsit lefekszem.

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Lovaszkata!

huuu, marha jól néz már igy is ki a lakás, illetve a ház.kicsit irigykedem, hogy kertetek is lesz, az aranyat ér, mikor nagyobbak a gyerekek.a kertnél nincs jobb babysitter, majd meglátod...:-)

igen, próbálok nem idegeskedni, és meg kellett magam vígasztalni, így bejelentkeztem a Genesis 4d-s uhra.Hétfőn megyek, már alíg várom...Juhééjjjj.és ma este ha Ábit letettük olvasni fogok, mert imádok!!!!!!!!!!!!!
emmalena
 
 


Sziasztok!

Tücsök - nekem is fáj még mindig a hátam, de nagyon-nagyon :cry: Most már kezdek aggódni kicsit, hogy miért, mert szinte olyan, mintha leszakadna mindjárt a derekam, hiába húzom ki magam, hiába feküdtem. Gondolkoztam, mitől lehet, vagy az időjárásváltozás vagy megfújt a szél éjjel, hogy nyitva volt az erkély vagy változik a méhem, csontos, tágulás stb. Vagy nem tudom :? Szerintetek? Mit lehet tenni ilyenkor? Párom kicsit maszírozta, de az sem volt túl jó, valahogy nem múlt el.

LKata - azt tudom, hogy van az a kupon a füzetben, majd ki is váltom, én most arra a kuponra értettem, amit asszem nyugtonmalac írt, hogy van valamelyik újságban és ha kivágod, az épp aktuális akciós dolgot meg tudod venni a Brendonban. A Felicitas csomagot csak az ucsó harmadtól lehet átvenni amúgy.
Klassz lehet a lakás vagyis a ház, ugye ez kertes ház? Jó nektek, mi egyelőre maradunk a 2 szobásban, de nem panaszkodok, másnak még saját kecója sincs :roll: Amúgy is imádunk itt lakni párommal, de 2 éven belül tuti elköltözünk, mert így nem fogunk elférni a későbbiek folyamán.

Nyugtonmalac - igazad van a pelenkatartó vödörrel kapcsolatban, végülis egy sima zacskó is megteszi, de a pelenktartók olyan jól néznek ki :wink: De majd a végén lehet, hogy valami sima vödröt veszünk :lol:

Emmalena - elhiszem, hogy nem lehet egyszerű így Ábellel együtt, néha szenvelgek, hogy hogy elfáradok stb. és közben másnak sokkal nagyobb terhei vannak nap mint nap, pl. annak, akinek van még egy kis gyereke és mellette várja a következőt, le a kalappal előttetek Andi, Kati, Zsuzsu ... és kitartást!!! Ú, 4D-hez előre is sok szépet és jót, bár az még egy hét, de hamar eltelik.
Azon vagyok épp, hogy már "csak" 3 hónap, annyira hamar elment az idő, de sokat számít, hogy vagytok "nekem", mert úgy jövök ide, mintha haza jönnék, ha értitek, hogy mire gondolok :lol:

Holnap szabi, juhééééé, megyünk végre vásárolni nekem szülinapi ajcsit meg valszeg veszünk babarucit is, Aréna Plázában van H&M és ott annyira cukimuki rucik vannak babáknak, és ott van még a C&A is & Zara, és nekem is vehetünk végre valami szülinapi ajcsit, bár mé mindig nem tudom, mit kérjek :? Aztán irány Brendon, remélem sikerül megvenni a komódot&matracot!

Na ennyit mára, megyek ledölni, mert ez a hátfájás nagyon gáz, ha valakinek van tippje, hogy hogyan mulaszthatnám el, szívesen venném az ötleteket!

Jó éjt Mindenkinek!

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 

 
 

Sziasztok!
Úgy nézem, hogy nincs az a fergeteges jókedv! Biztos az idő teszi, de nekem is baromi rossz kedvem van. Reggel bőgtem egy sort, de az egész napom ilyen. :cry: Mondjuk látom, nem vagyok ezzel egyedül... :cry:
Emmaléna
Sajnálom az anyukádat!!!

Holnap 5-kor indulunk Pestre ultrahangra. Remélem minden rendben lesz! Most valahogy nagyon félek ettől az egésztől. Úgy érzem, hogy nekem nem sikerül semmi, úgyhogy most sem sikerülhet.... :cry: Persze remélem, ha kisüt a nap, akkor másképp látom majd a dolgokat!
A szülésznőm is azt mondta, hogy bejön majd a kórházba, gondolom jól le fog b@szni, hogy ennyire magam alatt vagyok... :roll:

10-re meg megyek a neurológiára. Addigra majd baromi fáradt leszek az 5 órai indulás miatt, úgyhogy valószínűleg simán megállapítják majd, hogy a terhességtől romlott a betegségem. (pedig nem is, csak a fáradtságtól mindig romlik egy kicsit... :roll: )

Majdnem raktam fel egy képet, de nem sikerült lekicsinyíteni, úgyhogy ez most elmarad.
Legalább tudtok aludni!!! :lol:
Én is megyek, mert rövid lesz az éjszaka... :roll:
:arrow:

marek
 
 


Jó reggelt!

Marek!Nem lesz baj és jó kezekben vagy.Remélem jó eredményeket kapsz majd és a kedved is jobb lesz.Meséld el mi volt.Oké?És kb 2hónap múlva lesz egy gyönyörü egészséges kislányod!!!!!!

Ildi!
Jó vásárlást!!!Az idő is kedvez mert végre nincs 4000fok és lehet nyugiba nézelödni.Aztán várjuk a beszámolot miket szereztél be :lol: :lol:

Kata!Irigy vagyok kertes ház :lol: :lol: Norbika angyokat aludhat a kertben :wink: Képet kérünk ám!!!!

Mi gondba kerültünk a nevet illetően a Zsombor biztos a második nem.Már Zsófi is úgy volt ha fiú lesz Bendegúz de Zsófi után jobban tetszett a Zsombor.Na most apukámnak nincs fia és mivel az én családnevem keresztnév is lehetne azt kérte legyen Ambrus a kicsi.Pontosabban Zsámbóki Ambrus Zsombor.Nekünk még úgy is tetszene,hogy Zsámbóki Zsombor Ambrus vagy Zsámbóki Zsombor Bendegúz.Szerintetek melyik a jobb?Legszivesebben 3nevet adnék neki :oops: :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Kata!


Nekem az Ambrus név is nagyon tetszik, szerintem a Zsámboki Ambrus Zsombornak van a legszebb ritmusa.
emmalena
 
 


Jó reggelt!

Tegnap voltam dokinál, jól betepiztem.....amúgy minden ok, méhszáj zárt (ez a lényeg), vérnyomás rendben.

DE: 2 kilót híztam 4 hét alatt és jól le lettem b.va. Hogy miért nem tartom a diétát - este csak gyümölcs, zöldség, fehér kenyér tilos, édesség tilos, és hogy legközelebb - 4 hét múlva- csak 1 kiló legyen plusz.
A terheskönyvben beírta: 68,5 kg, bekarikázta és felkiáltó jelet is tett. :x Sírtam is este miatta. Tudom, hülyeség, de annyira rosszul esett. Tudom, még van 2,5 hónapom, de eddig csak 7 kilót híztam, amire szinte büszke voltam.
Hát ennyit a tegnapi csokitortáról...

A hátsó medence tájéki fájásról: be szabad kenni Voltarennel, vagy bármi hasonlóval. Ezt mosolyogva mondta az orvos, mert hogy általában ilyenkor nem maga az izület-csont fáj, hanem a baba nyom egy ideget. De ne keseredjek el, még el fog mozdulni onnan, mert nincs a végleges helyén (bár feje lent).
Ha nagyon elviselhetetlen a fájdalom, egy fél Algopirynt be lehet venni (de ne rendszeresen).
Persze ma is annyira fáj, alig tudtam beszállni a kocsiba.
Ó, és tanácsa: mozogjak kevesebbet: ami azért vicces mert mindenhová kocsival megyek, bár esténként sétálok- ha éppen tudok menni.

Budapesti sorstársak: kaptam kölcsön egy Matti nagyker. kártyát. Augusztusban megyek (kb. 15% engedmény van rá). Ha valaki csatlakozna, egyeztessünk!

Bettyna! De jó, hogy van torna nálatok! Ha lesz augusztusban, csatlakoznék!

Marek! Nyugi! rendben lesz minden, lényeg, hogy figyelnek Rád az orvosok!

Ildi! Vásárláshoz most nagyobb sikert! Pont ideális az idő hozzá!
Várjuk a beszámolót! :)

Nyugtonmalac! Párom is Tesco szatyor-párti. :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Peva!

Köszi nagyon rendi vagy, de én pl. nem tudom mi az a MAtti???? Hol van ez egyáltalán?

Az a baj a derék fájással, hogy nekem idáig csak a derekam fájt viszont ma reggel vagyis éjszaka óta az egész gerincem le akar szakadni. :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
mtücsök
 
 


mtücsök...nekem is egyre jobban fáj a hátam, a lapockám.....már én is aggódom ! :roll: Aludni se tudtam! :? Olyan mintha elferdülnék, majd mehetek csontkovácshoz, ha megszültem! :D
Marek...drukkolok a Pesti vizsgálathoz! :lol: Remélem nem hozol haza rossz hírt!
Kata, Ildi, Emmalena....igen kertes ház! De nem a miénk, mééég!
Már írtam hogy a szüleimmel élünk, csak megosztottuk a házat.Jó nagy ház és én egyke vagyok. a padlásteret megcsináltuk meg az utcára néző egyik negyede a háznak az a miénk(konyha, előszoba)
Így is vagy 100nm! :lol: Olyan mint egy ikerház!
Peva...én is 2 kg-ot híztam 4 hét alatt! :roll:
szerintem túl szigorú veled a doki! Mert az nem olyan sok! :) Átlagos, mert most a baba is sokat nőtt!
az a rémisztő amit én csinálok, mostanában, mert én most egy hét alatt híztam egy kilót! :( :oops:
Már 9,5 kg! :cry:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


sziasztok

nekem is leakar szakadni a derekam és a hátam is egyre sürűbben,de nekem biztos a gerinc schauermanom miatt van az :oops:

a derékfájásra elkezdtem inni napi 2-3 magnézium pezsgőtablettát és kezd elmúlni csajok :lol: :lol: :lol:
ugyhogy próbáljátok ki ti is bátran :lol: remélem nektek is segíteni fog :lol:

Irigylem aki kertes házban lakik :oops: az nagyon jó, babának is a családnak is :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

A változatosság kedvéért esik! :roll:

L.Kata - Nagyon csinik vagytok! Te is és a lakás is! Az én apukám is hasonló kvalitásokkal bír. Sajnos a párom nem annyira, de ő meg másban jobb! :lol:

Ildi - Azért fáj a hátunk, derekunk, mert ahgoy nő a pocakunk átrendeződnek az egyensúlyi és terhelési viszonyok, tágul a medencénk, amit a testünknek korrigálnia kell. Gondolj csak bele, 26 hét alatt mennyit változott a testünk és még mennyit fog!!!! Kismama torna? Pnt ezeket az izmokat erősíti és felkészít a szülésre is. Jó vásásrálást, remélem most sikerrel jártok!

Peva - Én ezt nem is értem, komolyan! Mi ez a módi, hgoy állandan stresszelnek bennetket a kilókkal!!! Nem minegy nekik, neked kell majd leadnod szülés után! Ez szomomra teljesen hihetetlen! Miért nem szólsz be annak a kedves embernek? Tőlem 2 hete kérdezte meg a védőnő, amikor meglátogatott (ha már úgyis itt volt a házban a msáik 2 kismamánál), hogy hogy állok a kilókkal. Mondtam neki, hogy olyan 6,5-7 attól függően, hogy mikor mérem. Nemhogy leb....tt volna, de még majdne meg is dicsért. NA, akkor most döntsd el!
Mattit én sem ismerem, de mindjárt utánanézek!
Torna minden héten gétfőn és szerdán du. 2-kor van. Gyere nyugodtan! Gyógytornász tartja!

Marek - Én is jobban kedvelem a vicces napjaidat, de ha segít, hogy kiöntöd a lelekedd, akkor ne fogdd vissza magad! :lol: Mi az, hogy nem sikerült semmi???? :shock: Ott növekszik a pocakodban egy gyönyörű kis élet!!! Tessék neki örülni!!! Van akinek ez sosem adatik meg! Remélem minden rendben lesz az uh-n és jobb kedved lesz tőle egy kicsit!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Bettyna...köszi a dícséretet! :oops: Tényleg ügyes vagy a súly tekintetében! :lol:
Félek a doktor bácsi engem meg fog szidni, szerintem letagadok 1 kg-t :roll:

Én, aki veszélyeztetett mit tornázzak???Mert én is úgy szeretnék, annyira fáj a hátam nekem is! :cry:
Csípőkörzést szoktam csinálni, meg néha megmaszíroz a párom, de nem merek mást! :roll:

Nagyon várom már a 4D ultrahangot! :lol:
Jaj, remélem nekünk is is szerencsénk lesz és nem fog hátat fordítani vagy aludni! :roll: Ma megyünk este fél 7 -re!
Én csak attól félek, hogy én kövérebb vagyok, mármint a hasfalamon eleve van háj :oops: , és egyszer hallottam hogy így nem tudnak szép képet/felvételt csinálni! :( Mosódott és homályos lesz. Ez miatt tök aggódok!

Kelengyelista: összeírtam még mim nincs! :shock: Hát, meglepődtem! Még tök sok minden kell! A baba ruházatban jól áll, ágyneműje is van, majd tisztálkodó cuccok kellenek!
Kiságyat is megvesszük a héten!Úgy döntöttem jó lesz az az IKEÁS 7990ft-os! Sima rácsos!
De, ami sok az amit magamnak kell vennem, eleve ott kezdődik hogy nincs normális papucsom, kell egy gumipapucs is a tusoláshoz, nem?
Nincs köntösöm, ill. van de már kicsi! :roll:
Kellenek hálóingek, melltartók, bigyik....(mondjuk ezzel megvárom a 9.hónap elejét)
Labas kell külön a forralt víznek , meg ha fertőtlenítek annak is! Feltéve ha nem veszünk sterilizálót!
Szóval van mire költeni! :shock:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


L.Kata - Köszi! Nem tudom, te mit tornázhtanál, meg kellene kérdezni az orvosodat. Nagyon drukkolok, hogy az esti uh-on mindent lássatok! Várjuk majd a képeket!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Lkata!
Próbáld meg a puha ágyon négykézláb állást (viszonylag nagy térd-terpeszben) és csináld a homorítás-cicahát gyakorlatot felváltva...nekem nagyos sokat lazít és erősít. A popsidat told a bokáid felé, aztán lehet variálni, jobb-bal bokához közelíteni. És persze tök lassan, csigatempóban. :) Biztosan jól fog esni, és tutira nem káros.

Kép
szöszke
 
 


LKata!

Szerintem bugyiból ne csinálj nagy gondot. A szüléshez tapasztalatból mondom, tök felesleges szép, uj bugyikat beszerezni.Én beszereztem, és agyon véreztem őket, sírni tudtam volna.A kórházban láttam sok kismamánál, hogy hálós bugyit hordanak, ami szupin megtartja a betétet, és ugyis átvérzel, annak meg tök mindegy, egyszer használatos, utána ki kell dobni.A gyógyszertárban lehet kapni.nagyon kényelmes, nincs olyan, hogy kicsi, vagy szorit, mert nyulik rendesen.Én ezúttal ilyennel megyek az tuti.Hálóinget érdemes ugyan venni, arra figyelj, hogy elöl gombolóslegyen, és elég mélyen ki lehessen gombolni, különben nagy macera a szoptatás.Én bevallom köntöst nem nagyon használtam, csak a macera van vele.sima pizsiben voltam, de most ezt is tuti másképp csinálom majd.olyan kiábrándító volt napokig csak pizsiben lenni.Most tuti vmi mackó lesz a dologból nappal, az kényelmes is, a felső alkalmas a szoptatásra, és nem érzem magam napokig nagy betegnek:-)

Bevallom ezt a lábos dolgot nem értem.Sokat főztem én is ki a cumit(ameddig kellet), de erre a célra tökéletesen megfelel egy sima otthoni lábos.Szerintem külön erre költeni nem érdemes.
szerintem a sterilizálóval érdemes addig várni, míg ki nem derül, hogy a baba tud-e szopizni vagy sem.Tuti fog, ne aggódj.Az enyém is olyan volt mint a kis szivattyú, egyáltalán nem fogadott el cumisüveget egy percre sem.soha.Még jó hogy nem vettünk ilyen streilizálót, mert tök felesleges lett volna.De ha szükség van rá, bármikor apa meg tudja venni, nem gond.Szóval én a helyedben ezzel várnék, nehogy feleslegesen adj ki egy halom pénzt.Az üvegeket kívűl meg ugyis csak a cumit kell időnként kiforralni, arra meg tökéletes egy hagyományos lábos, kb 3 perc alatt megvan.
emmalena
 
 


Sziasztok!
A kilókkal kapcsolatban nekem a dokim azt mondta hogy ne hízzak mert a súlyom már így is sok (79 kg)volt most (85kg)hát nem kevés de ez van.Szerintem nem lehet nem hízni.
Lovaszkata szerintem ne aggódj mert a 4D miatt ha nem fordít hátat akkor úgyis látod.Én 22 hetesen voltam és nagyon szép képet csináltak róla.Bár az arcocskáján kívül semmit nem láttam mert a mélepény eltakarta. :( A barátnőm viszont ennyi idősen volt mint te és neki minden látszott. :)



vikcy6
Pákozd
 
 


sziasztok
ma felhivtam a nöi dokimat a fertözés eredmény végett, a teszt negativ, szóval minden rendben, nem volt komoly :lol: :lol: , de azért idén már többet nem megyek medencébe fürdeni, :cry:


múlt héten voltam endokrinológnál, azt mondta minden oké, aug. végén kell csak mennem kontrolra. erre ma kaptam levelet, hogy holnap menjek be, de indok nincs irva, hogy miért.szerintem a véremben találtak valamit. most tiszta ideg vagyok, hogy mi lehet a baj és csak csütörtökön tudok bemenni.
:? :? :?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


most megyek és vissza olvasok

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Sziasztok

Megvettem a szívhanghallgató készüléket :lol: éppen kínlódok vele,hogy halljam a picur szívverését :roll: más hangot ad ki mint a doppler készülék,amit a védőnők is használnak,kicsit nehéz beazonosítani a hangokat is :roll: de írja is a tájékoztató,hogy kitartóan kell vele próbálkozni :roll:
Az már tuti a kicsinek nem tetszik a hallgatózás,mert folyamatosan rugdosta a készüléket :lol:
Legalább már tudom mit nem szeret,amitől mocorog :lol:
Valaki használt már ilyet?

marek
Mi volt a mai vizgálaton? remélem jól vagy.

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


ránéztem www.matti.hu-ra átalakítás alatt a honlap....remek :oops:

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Szép jó reggelt!

Emmalena: fel a fejjel, gondolj arra, hogy a hormonok miatt vagy ilyen érzékeny a dolgokra. Ábinak nincs pót bölcsije a zárás alatt? Én Lilit minden évben viszem a pót bölcsibe, mondjuk az százszor jobb, mint a mienk. Kár, hogy nem lehet átíratni oda a lányt :(
Nekem Lili vigyáz a pocimra. Néha mondom, hogy jaj, de fáj, ekkor ő jön és ad egy puszit rá. Simizi a Borit. Szerintem az anyajegyemet hívja borinak. :D Reggel felfedezte, hogy kettő Bori is van :D
Én azt mondom Lilinek, hogy azért legyen óvatos, ne ugráljon rajtam, azért üljön apa nyakába, stb, mert anyának fáj a hasa. Ezt érti, és nem haragszik Borira e miatt. :D Jó terv mi? Lili szeret segíteni, így ezt is kihasználom, és ezzel is tanítom őt arra, hogy vigyázni kell anyára: pl. leesik valami, ugrik, hogy ő vegye fel nekem. Közben mondja, hogy segítek neked anya…

Lovaszkata: sok védőnő nem adja oda a könyve, amiben a kupon van. Ne hagyjátok! Ha nem adja oda felszólításra, jelezzétek a felicitas honlapján, ők azonnal postáznak majd egyet. És ez a kórházi csomagra is igaz. Jár a kórházban is ajándék, még több mintával, hasznos dologgal, mint az első. Erre figyeljetek, mert ezt sok helyen nem adják ki. Tavaly a barátnőm 2 csomagot is kapott, a felicitasét, meg egy másikat mosópor mintával, meg ilyenek….

Lovaszkata: kitartást a sok munkához, nagyon szép lesz, ha elkészül! :) Apukád nagyon ügyes! Szerencséd van.

Mtücsök: szerintem a brendonban havi akciók vannak. A kupon akció az tuti egy hónapra szól. 1-ével jön a következő újság, benne a következő akciókkal :)
(Nincs varrógépem, helyem se lenne neki, nem tudok így varrni. Sajnos, rengeteg baba szabásmintám van, de senki nem segít be nekem….)

Tücsök, Ildi: sajnálom a fájós hátatokat. Kérjétek meg apát esténként, hogy masszírozza meg. Ez a tudása jól jön majd még a szülőszobában…
Segít még a pezsgő fürdő, a sugarakat a fájós részre irányítani… Tudom, nem mindenkinek van rá lehetősége.
Hátfájósok: használtok az alváshoz kismama párnát? (szoptatós párna) Be kell tenni a láb közé, és a karoddal átölelni, úgy hogy mind a kettőt alátámassza. Akkor nem erőlteted meg annyira a hátizmaidat alvás közben.

Marek:
mi volt az UH-on, neurológián?

Kata: apa ízlelgette a neveket: Ő a Zsámbóki Ambrus Zsomborra szavazott, nekem a Zsámbóki Zsombor Bendegúz a kedvencem.
És van egy kollégám (arab), akinek rengeteg neve van. :) Gondolkozz el a 3 keresztnéven :D

Peva: a könyvem szerint ebben a terhességi kórban, heti fél kiló a megengedett, és kötelező. Akkor meg mit baszogatnak téged. Szerintem meg ügyes vagy, hogy tartod. Ne hagyd magad megríkatni doki által. Én hasonló miatt rúgtam ki anno Lili gyerekorvosát. Mit képzelnek ezek magukról. Lilivel az én nődokim is állandóan a kilóimmal volt elfoglalva. Most valamiért nem csinálja, örülök neki. Remélem nem én voltam bunkó vele. :D De ha ez volt, megérte :D

Szülészetre bugyi: bementek a brendonba, vagy valahova, és vesztek eldobható bugyit. Két féle van: az egyik olyan papír szerű anyagból van, színes virágokkal. Ezt méretre lehet venni. Én vettem ilyet is. 3 db van egy zacsiban (egyszer kétszer mosható kézzel a kórházban). De nekem ez nem volt olyan kényelmes. Óriási vattapamacsot, vagy betétet kell használni, mert ömleni fog a vér belőlünk. Ebbe nem fért el olyan kényelmesen.
A másik egy fehér, hálós bugyi. Mindenkire jó. 1 méret van. Ebbe bele fért a vatta (nekem az jött be, puha kórházi papírba csavarva, hogy ne ragadjon), szellőzik, kényelmes. Könnyű mosni, gyorsan szárad. Én most csak ilyet vettem. Ajánlom. Ebben is 3 db van, asszem. Nekem elég volt egy csomag, most is csak egyet vettem. Ha mész haza a kórházból, egyszerűen kidobod, és kész.

Timi: ne aggódj, szerintem csak a levelet előbb adták fel, mint ahogy bent jártál a dokinál, nem?
Drukkolok, hogy csak ez legyen. Hívd fel őket, és kérdezz rá. Nem szoktak konkrét dolgokat mondani, de az aggódó kismamákon mindig megesik a szívük a telefonba beszélő néniknek, és elmondják, hogy menjél, vagy ne, és hogy kell-e aggódni, vagy nem.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Meg sem kísérlem most a visszaolvasást, csak 1-1 témához:
Marek!
Nagyon sajnálom, de azt sem tartom kizásrtnak, hogy megint beparáztatnak, aztán kiderül, nem is vagy curos :shock:
Mint tavaly, ahogy írtad...ezt sem értem egészen, de tudom, MO-on sokminden megtörténhet az egészségügyben... :cry: :cry:
Sensie!
KITARTÁS, fél lábbal már itthon vagy!
Szöszke!
Én sem vettem még semmit!!!! Egy nagy NULLA, ami miatt már rohadtul frusztrált vagyok, meg egy csomó más miatt is, de leginkább azért, mert nincs időm magamra és a fiamra :cry: :cry: :cry: Úgy szeretnék egy könyvet a kezembe venni újra szülés, gyermekány, fiú gyerek stb. témában, de max. Micimackó történeteiig jutok esténként...
Jó lesz már szabin lenni, de még 2 "röpke"hét :roll: :roll: :roll:
Szóval sztem nálam jobban senki nincs lemaradva!

VISZONT: Képzeljétek, sikerült megállapodnunk a fiunk nevében. Szabolcsnak fogják hívni :lol: :lol: :lol: :lol:
Barbi egyből Szabibabának nevezte el, ami annyira édesen hangzik az ő szájából, hogy ettől kezdve 100%-ig meg lett véve...
Tetszik még a családnak is, ami tudjátok mekkora szó!!
Olyan boldog vagyok ettől, hogy csak na!

Nyugtonmalac, láttam a táblát, köszi, be is kerülhet a név :lol: , de pü-t is küldök majd, és látom, hogy a fiúk rendesen le vannak maradva! Több a kislány sokkal! Hajrá fütyisták!!!

Ma reggel voltam terheléses cukivizsgálaton...Hát nagyon cuki volt mondhatom! Kaptam jó kis lebaszást, és jó rosszul lettem, mire beértem dolgozni. Vagy nagyon fel, vagy nagyon leesett a cukrom 11:30-ra, minden esetre a hideg verejték folyt a hátamon és gyöngyözött a homlokomon. azonnal zabálnom kellett...bocs a kifejezésért, de tényleg úgy estem neki a kajának, mint aki soha életében nem evett még... :roll: :roll: Nem tudom Ti voltatok-e már így, velem elő-előfordult már. Asszem ilyenkor leesik a cukrom...
Na mindegy, majd kiderül ma 16:00-18:00 között mehetek is az eredményért. Kíváncsi vagyok! Kiscit azért megijesztett ez a rosszullét, lehet én is diétázni fogok?! Jajj.....

Egyébként túléltem a limonádét, mondjuk én 3 citromot belenyomtam :oops: :oops: . Kis citromok voltak, gondoltam nem árt....remélem...Mostanában amúgy is sok citromot eszem/iszom, esténként ki szoktam nyomni 1-2 db-ot és csak úgy megiszom. Annyira jól esik...Azt mondták, jót tesz a vas felszívódásának is, ami mondjuk nem árt, elkezdtem a tablettát is szedni, ettől megint székrekedésem lett :shock: :x

Jövök még, most visszatérek a kalkulálásaimhoz... :cry:

Andi
Kép
handrea75
 
 


sok mindenhez nem tudok hozzá szólni, mert nincs tapasztalatom, de lesem az ötleteket föleg a kocsikkal és cumikkal kapcsolatban.
úgy irigyellek benneteket, irjátok, hogy már megvan a kocsi, pelenkázü, komód, stb. nekem még semmi pár drb ruhán kivül. EZ SZÖRNYÜ!!!alig várom már, hogy mi is aktivan vásároljunk.

nyugtonmalac: én miért nem vagyok rajta a táblán?

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


nyugtonmalac: jó, hogy itt vagy közöttünk, mert neked már van tapasztalatod és tudsz tanácsokat adni nekünk kezdöknek :wink:

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


emmalena: sajnálom az anyukádat :cry:
kata84: én is a Zsámbóki Ambrus Zsomborra szavazok, mint emmalena
marek: drukkolok a vizsgálathoz :lol:
kata: drukkolok, hogy jól sikerüljön a 4D :lol:
kata, peva: HIZÁS:én most töltöttem be a 25.hetet és +12kg van rajtam.a dokim nem szól semmit. engem nagyon zavart, de Egész nap otthon vagyok, február végétöl nem dolgozom, cigit mindjárt abba hagytam, nem járok sehova, nem tornázom, orvoshoz, intézkedni kocsival járok, akkor is eszek, ha nem vagyok éhes, csak úgy unalomból!! szóval ne is csodálkozzon a súly többletemen.
nyugtonmalac: sajnos nem. dokinál 8.-án voltam a levelet pedig tegnap adták fel. :? és sajnos nincs rájuk tel. számom
handrea: szép nevet választottatok

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Sziasztok!
Nem nagyon tudtam visszaolvasni, mert most értem haza és még szeretnék egy kicsit aludni az órám előtt.
Azt olvastam, hogy nemcsak engem baszogatnak a 7 kilóm miatt... :shock: Viccesek.
Ja, és holnap újra megyek, mert megtanítják nekem a diétát. Állítólag eddig rosszul csináltam, mert nem tartottam be az időpontokat... :shock: :shock: :shock: Szóval most úgy néz ki, hogyha kilencig akarok aludni, akkor is fel kell kelnem reggelizni hétkor, aztán alhatok tovább, márha tudok. Elbőgtem magam a dokinál, amikor közölte, hogy akkor eddig nem is csináltam semmit, merthogy rosszul diétáztam. Basszus alig ettem, tök büszke voltam magamra, hogy ilyen jól birom, erre kiderült, hogy nyugodtan ehettem volna csokitortát tejszínhabbal, mert akkor is ezt kaptam volna... :roll: És hiába mondtam, hogy nekem nem nagyon kifizetődő holnap újra beautózni Pestre, azt mondta, hogy akkor majd születik egy jó nagy babám és nézhetek. Szóval én, aki mindent megtesz, veszélyeztetem a babámat. Bezzeg az, aki cigizik, iszik, drogozik, az megtehetil, de én egy felelőtlen bunkó vagyok, aki nem tesz meg mindent a gyerekéért.
Utána még megkérdeztem, hogy fájhat e a gátseb, hát természetesen nem fájhat. Utána a szülésznő mondta, hogy neki 20 évig fájt, úgyhogy végül meg kellett műtetnie. :roll:
Ezt a diéta dolgot is csak kiröhögte a szülésznő. Mondta, hogy az a baj, hogy ezek férfiak. Jót akarnak, de néha nem úgy sikerül. Kb. 2 órát voltam a szülésznővel, végig bőgtem. Mondtam neki, hogy amúgy normális vagyok, de ez a hét valahogy nem jött össze.... :roll:
Neurológián meg sem vizsgáltak. Mondtam, hogy jól vagyok, ráírta a doki, hogy milyen vizsgálatokat "végzett" el, én aláírtam és jöttem haza... :shock: Hihetetlen volt! Tízre volt időpontom, csak az volt a baj, hogy ott voltunk 20-an és mindenkinek 10-re volt.
Szóval holnap megyek Pestre, ahol megmondják, hogy reggel hétkor reggelizzek meg, mintha ezt ma nem értettem volna meg. Mer ugye én egy hülyegyerek vagyok, meg felelőtelen is, aki nem törődik a gyerekével.
Hosszú voltam, bocs, de ez most kijött.

marek
 
 


Vikcy, biztos te is fogsz még hízni, még csak most kezdődik a 3.3ad, amikor tényleg elkezdodik a sulygyarapodas.én 62ről kezdtem, most 77-78 között ingadozom, ami nagyon sok...nagyon megvalogatom mit eszek, h mar tenyleg azt hizzak ami elkerülhetetlen.

A magyar egészségügyön én tegnap akadtam ki...2 vérvétel eredményemet nem küldték ki még a védőnőhöz, a 24.heti vérképet, és 1 olyat se amit mar marc11.én levettek...most szaladgaljak utánna 2 helyre is, h hova a francba rakhattak.

Kép
babe.
 
 


Marek!

Én ezt továbbra sem értem, kérlek írd meg, hogy milyen értékek lettek neked a cukorterhelésen.
emmalena
 
 


Babe:Hát az tuti hogy hízni fogok még.Csak most fogok igazán az utolsó 12 hétben lehet a legtöbbet.Engem nem érdekel majd utánna lemegy.
Holnap megyek vérvételre.Remélem jó lesz az eredményem.Jövőhéten meg végre ultrahangra tíz hét után.Már nagyon várom.Remélem minden rendben lesz és kiderül az is hogy fiú vagy kislány(Bence vagy Petra) :)



vikcy6
Pákozd
 
 


Handi: drukk a cukis eredményhez. Remélem, már jobban vagy. Szabi nekem is tetszik. Beírtam a táblába.

Timi: nem küldtél PÜ-t az adataiddal, így nem tudom kitalálni, hogy mit írjak be. Küldj egy PÜ-t a szükséges adatokkal, és beviszlek a táblába.

Ez mindenkire vonatkozik, aki táblalakó is szeretne lenni :D

Köszi, hogy örültök az okoskodásomnak :D

Marek: a jó nagy babád lesz dologra én is ezt reagáltam. Tudod, én nem is akartam megpróbálni a diétát. Erre a dokim szó szerint azt mondta amit neked. Lesz egy nagy babád… :O Én meg, basszus, a barátnőm végig bagózta az egész terhességét, van aki piál, meg mit tudom én. Mi vigyázunk, de emberek vagyunk!!!! Miért kell kínozni minket?! Nem értem miért nincs más megoldás erre a problémára. Amúgy a nagy babák is szépek :D

Fel kell kelni 7kor? mert, különben felrobban? Nem értem, és ha elalszom, akkor mi van? És miért baj, ha nagy a baba? Nekem kell megszülnöm. Utána alig várjuk majd, hogy nőjön már. Én legalábbis, mert Lili még mindig csak 9 kg (3 évesen :) )

És ha a táppénzből nem futja minden alkalommal felutazni hozzá, és még tiszteletdíjat is fizetni, akkor mi van? Ennyire érdekli? Akkor lesz egy nagy babád! Azt hiszem most keresnék egy másik dokit magamnak. Régen a nő dokim el sem fogadott volna pénzt, ha a szülők nem engedhették meg maguknak, mára ez megváltozott. Annyira anyagias lett, hogy már nem is bízom benne annyira. Ha velem csinálná ezt, akkor tuti váltanék, ez lenne az utolsó csepp a pohárban.

Mondjuk én is elsírtam magam, mikor kiderült, hogy a baba miatt kötelező diétáznom. Majdnem belehaltam. Csak Marek tartotta a lelket bennem. Ha ő tudja csinálni… erre tessék. Összeomlottál. :(
Nagyon sajnálom!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Marek- A diétával és az egész e körüli cécóval is szívok folyamatosan. 1 hete minden nap berendelnek az eredményem miatt, amit időközben elvesztettek, utána rossz vizsálatot végeztek. ma végre azt mondták, nem rossz a szám és folytassam tovább a diétát...azt a diétát amire Csákány azt mondta nem is diéta...sokat eszem. Közben persze alig eszem valamit, már fogytam is....
Kitartás Neked is! Szerencsére én itt helyben rohangálok, képzelem 200km-t milyen utazgatni...
Kérlek, ha holnp megtanítanak írd le Nekem is, hátha tanulok belőle és a kisbabám nem lesz egy ÓRIÁSBÉBI :)

dazsi
 
 


Sziasztok,

Nem olvastam végig vissza, csak az utolsó oldalt. Nem értem ezt a diéta őrületet. Most ez a divat úgylátszik, a védőnőm is állandóan leszid hogy túl gyorsan hízom. És ahogy elnézem a mezőnyt, az élen is járok ebben. Nem állok fel a mérlegre, csak rossz kedvem lesz tőle. Persze igyekszem kevesebb szénhidrátot enni, de míg nincs konkrét ok rá nem diétázom. Könnyű annak beszélni, aki nincs és ha férfi soha nem is lesz a mi bőrünkben. Szerintem ez olyan ősi dolog, hogy ha az ember az ösztöneire, megérzéseire hallgat, nem ronthatja el. McDonaldsot és Kínai gyorsot persze kerülöm, azt az ösztönöm is ellenzi.

Hátfájás:
Én vettem egy ilyet és tök jól tartja a hátat:
http://www.anita.com/hu/hu/148,1,0,1488 ... detail.htm
Brendonban is kapható, nem olcsó

üdv

Kép
ancsa123
 
 


Sziasztok! :oops:
Igaz eltűntem, mint Petőfi anno! De minden nap olvastalak, olvaslak titeket és jegyzem ám a jobbnál jobb ötleteket és tanácsokat! :wink:

De MAREK-nek írnom kell!!!!!!

Nekem a cukorterhelésem 8,5 lett! Szóval üdv a csapatban! :lol: :wink:

A dokim másnap hívott is és a rendelésén még aznap megbeszéltük, hogy 5 napig diétázom, aztán be kellett feküdnöm a kórházba 3 napra, ahol szintén diétázni kellett és nézték a vércukor szintet 2-3 óránként! Ennek az eredménye az lett, hogy a legmagasabb értékem az ebéd utáni 6,6 lett!
A következő nap mentem a diabetológiára, mert csak az ottani véleménnyel engedtek ki a kórházból!
Ott rendi volt a nő, bár a legfurább, hogy átugrani még terhesen is könnyebb, mint megkerülni, de az a lényeg, hogy adott tanácsokat! És én direkt rákérdeztem erre az időpontos dologra, hisz hamarosan megyünk nyaralni, így kizárt, hogy 7-kor fel fogok kelni enni! Annyit tanácsolt csak, hogy azért 2-2,5 óra csúszásnál több ne legyen! Tehát 7 helyett nyugodtan ehetek 9.30-kor és akkor minden többi étkezés ennyivel tolódik és már kész is! Tehát én simán lehülyézem a dokidat!
Nekem így 2 hetente kell majd mennem ellenőriztetni a dolgokat!
A neten írd be nyugodtan a terhességi cukorbetegséget, meg a 160 g-os diétát és nagyon jó dolgokat találsz!

Én már 2 hete csinálom és egy két tipp, ha gondolod! :wink: Van amit a diabetikus dokinő mondott!
Pl.: számomra a legmeglepőbb! Ha krumplit akarok enni, akkor sültkrumplit egyek, mert abból lassabban válik ki a cukor, így nem lesz hirtelen megterhelő!
A sárgadinnyével azért kell vigyázni, mert abból hirtelen, nagy mennyiségű cukor kerül a szervezetbe!
A lényege a diátának nem az, hogy nem eszel, hanem, amit eszel 5-6 részre elosztod, hogy egyenletesen legyen a szervezeted megterhelve a cukorral!

Egy dologban nem értek azért egészen egyet veletek! A nagy baba azért veszélyes is lehet ám! Igaz, hogy nekünk kell megszülni, de ha a doki túl nagynak gondolja, abból császározás lesz! Ez szerintem kockázatosabb, mint a sima szülés!
A másik pedig a terhességi cukorbetegséggel kapcsolatos, amit így magyarázott a diabetikus nő:
- A szervezetem nem termel elegendő, a terhességhez szükséges inzulint. Ezért magasabb a cukrom. Amire, ha nem figyelünk rosszabb esetben károsíthatja a méhlepényt és koraszülés lehet! Ez a rosszabbik változat, de jó ha tudjuk nem, hogy miért is kell odafigyelnünk.
- A másik dolog, hogy ha nekem sok a cukrom, ami átjut a babához, az az ő szervezetét, agyát arra programozza, hogy még több inzulint termeljen, ami neki nem lesz szerencsés megszületése után.

Szóval azért oda kell figyelni, de Marek, azért nem úgy, mint az idióta dokid! :wink: Fel a fejjel! :lol:

Én most arra vigyázok, hogy ásványvizet igyak szinte csak, illetve ha teát, limonádét egyéb dolgot kívánok édesítőt teszek bele, mert az szabad és az édes íz így megvan!
Amit tilos banánt és szőlőt enni! De ez most nem hiányzik! A dinnyét visszafogom, nem eszem minden nap és amikor eszem is próbálok keveset!
Barna, illetve magvas zsömlére, kenyérre váltottam!
Ha rántott húst eszek a köret csak párolt zöldség!
Ha lehet főzelékezem!
De az egyik nap, pont a forróságnál az ebédet kiváltottam tölcséres jégkrémmel, tegnap pedig zserbót ettem úgy, hogy 3 kis részre vágtam és 3 adagban ettem meg, hogy egyenletes legyen az elosztás!

Hű de hosszú lettem, bocsika! :oops: Egyébként szívesen segítek, keress, ha gondolod! Csak ne keseredj neki!

A doki és szülők legjobb tanácsa:
A gyerek úgy is elveszi, ami neki kell! Ha valamit megkívánsz és nem eszel belőle többet ártasz, mint ha ésszel megkóstolod és megeszed, mert csak hisztis, depis leszel, ami károsabb, mint az, hogy megeszed és te is boldogabb leszel, amit a baba érez! :lol:

Védőnőm mondta: "Kizárt dolog betartani ezt a diétát minden nap, főleg kismamáknak, nem is szokott sikerülni, de az odafigyelés már fél siker."

Kép
bettike
Eger
 
 


nyugtonmalac: küldtem pü-t
marek: nagyon sajnállak, én tuti orvost váltanék

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Andi - A Szabolcs nálunk is bent van a pakilban! Konkrét döntés még nincs. :? A lányban határozottabbak vagyunk egy kicsit,de még az sem végleges. :roll:

Marek - :twisted: Ez most már tényleg nagyon durva! Ez a doki direkt szadiz, vagy mi van? Még jó, hogy a szülésznőnek kisírhattad ott iziben a bánatod!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!

Kata - az Ambrus szép név és nekem úgy tetszik igazán, hogy Zsámbóki Ambrus Zsombor!

Peva - sajnálom, hogy lecseszett a doki! :cry: Én ma megyek fél 7-re, most tudom meg a cukros vizsgálat eredményét és biztos rá kell állnom a mérlegre is :shock: Otthonin vagyok 65 kg!!! :roll:
Mi az a Matti? :D

Ancsa - én szedem alapból a MagneB6-ot és mégis fáj a hátam, bár ma már sokkal jobb volt, mint tegnap, én az erős fronthatásra gyanakszom!
Én nem használtam szívhallgató készüléket, nem is szándékozok venni, úgyhogy nem tudom, megéri-e, amúgy is annyi mindenre kell még költeni. :roll:

Andi - gratula a Szabolcshoz, szép név!!! :lol: Drukk-drukk az eredményekhez, végre te is túlvagy ezen a szutyok vizsgálaton! És ügyi vagy, hogy megittad a löttyöt :lol: Amúgy ilyen zabaroham pont ma jött rám, miután csomó ideig mászkáltunk étlen-szomjan, hazaértünk és benyomtam egy hot-dogot (mostanában úgy rá vagyok állva, hogy kb. 2-3 hete minden nap eszek egyet :lol: ) azonnal, mint aki nem evett napok óta :wink:

Marek - sajnálom a mai napodat, most pihenj és ne gondolj arra, hogy rosszul diétáztál, szerintem közülünk - és remélm nem bántok ezzel meg senkit! - te vagy az, aki a legjobban figyel az étrenjére, szóval ne cseszegessenek mááááár!!! :evil: Egyébként meg inkább nagy babánk legyen, mint összetöpörödött kis madárfióka!


LKata - előre is sok sikert a mai 4D-hez és nyugi, attól még, hogy van egy kis felesleg a hasadon, ugyanolyan szép képeket tudnak csinálni!!! Aztán várjuk is őket ide!!! :lol:

Amúgy nálunk érdekesen indult a nap, de. megint kiborultam, rámjött a depi és durván összezördültem Zolival, aztán bőgtem csomót és nem bírtam visszafogni magam, csapkodtam, elmentem otthonról meg ilyenek.... áááááá, néha kész vagyok magamtól, szegény párom már nem bírt mit csinálni :shock: Aztán nagy nehezen kiűztem magamból a démont és elmentünk az Aréna Plázába, ahol nekem néztünk ugye szülinapi ajcsit, voltunk C&A-ban, H&M-ben, Zarába, Promodban, Pimkey-ben ... felpróbáltam több helyen is ruhákat, a felsők még úgy ahogy (de mind nagyon tapadt), de a gatyók nem jöttek rám, úgyhogy amikor az ucsó boltból bőgve jöttem ki, mondtam Zolinak, hogy hagyjuk a fenébe, menjünk a Brendonba. Ott sikerült megvenni mindent, a komódot, matracot és nekem 2 gatyót. Mindjárt teszek fel képet! Amúgy nem megyek többé ilyen bevásárlóközpontokba, mert még mindig azt hiszem, hogy jó rám az S-es méret, de már az M-es se jött rám :roll:
Most meg kapkodhatok, mert 6-kor indulunk a nőgyógyihoz, és megint lesz vizsgálat és jaj de nem akarom, mert a múltkor is fájt, de legalább az vígasztal, hogy utána viszont lesz egy UH és már tök rég nem láttuk a bébit, utoljára június legelején a 4Dn.
Na megyek, mert kell még borotválni meg ilyenek, de közben felteszek képeket,
sziasztok, majd jövök még doki után az eredényeimmel, többiek beszámolóját is várom,
Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Bocsika, hogy nem írok név szerint!

Vásárláshoz:

- ilyesmi babakocsit nézegetek:
http://babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=346

- mivel a kiságy, amit ajándékba kapunk nem szabvány méret, így a matracunk sima matrac lesz 5-6 centis és kész (bár igen csak gondolkodtam a kókuszmatracon)

- köszi a cumis tippeket, nagyon hasznosak voltak :lol:

- ruhák: én kb. 2 db újat fogok venni, 1 hazajövős, 1 orvosos, meg a pólyahuzat lesz még, ami új a többi már megvan és turiból el sem hiszitek, de kb. 15.000 - 20.000 Ft-ból 3 zsák babaruha, ágynemű, játszószőnyeg, pelenkázóra való, huzat, fejvédő stb. van már meg és nagyon szépek, ha majd kész lesz a helye és nálunk lesznek a cuccok, akkor teszek fel képeket, hogy mennyire nem látszik, hogy turis SŐŐŐT!

- kórházi cucc: így is elég lesz tényleg megvenni magunknak, ami még kelhet

Egyébként én inkább attól a mizériától tartok, mire meglesznek a papírok a szülés után! :roll:

Kép
bettike
Eger
 
 


Kép 3 db volt 1490 a C&A-ban :lol:

Kép sikerült végre megvenni a komódot, 20 e forint volt, ez volt a legolcsóbb!!!

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=43

a kókuszmatracunk :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Kép ez a szülinapi ajcsim, Brendonos, de szerintem simán lehet terhesség után is hordani :lol:

Kép ezt pedig magamnak vettem szülinapra :wink:

Talán itt jobban látszik: http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=43

Az ára húzós volt, drágább volt, mint a matrac, de annyira kellett egy ilyen jó gatya, de komolyan, bár szégyeltem magam miatta, hogy drágább és miért nem a babának vettünk valamit, de basszus, kellett a lelkemnek, ugye nem gááááááááááz??? :roll:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a dokitól:Képzeljétek 2100 a méhszájam nagyon megilyedtem de mondta,hogy az az 1-sem teljesen egy mert csak nagyon-nagyon kicsit van nyitva pihenyek és probáljak meg nem nehezet emelgetni beleértve Zsófit is amit megvalom öszintén simán felkapdostam :roll: Amúgy a drágám csücsül és tök jól elvan úgyan is 3hónapja faros :shock: :shock: Kérdeztem a dokit,hogy még van ideje de ha mégsem fordulna be akkor megszülhetem-e farosan és IGEN Kép persze ha minden :lol: :lol: Becsült súlya 1400-1500gramm :wink: Olyan édes volt itta a vízet és tátogot rakok képet bár kicsit tükrözödik mert a tv-ről fotoztam képet késön szóltam de amúgy is a fején volt a köldökzsinor :lol: Kép Kép Kép

Marek!
Szerintem igaza van a szülésznödnek ami a gátsebet illeti egy pasi nem tudhatja milyen.Diéta szerintem azért is rángatnak fel ilyen sokszor mert féltenek.Mondjuk megdöbentö,hogy hiába szenvedtél :evil: Akkor most mit ehetsz?

Ildi!cuki dolgokat vettél és nagyon csini vagy :wink:

HAndrea!Gratulálok Szabolcs baba nevéhez.Nagyon szépet választotattok.

Köszi mindenkinek a "szavazást"hát még van idönk eldönteni de olyan nehéz mind tetszik :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Megvettem a gyógyszertárban a cukoradagot. Azt hittem, rosszul látok. Ezt a két tenyérnyi mennyiséget kell begyűrnöm holnap reggel? Te jó ég!!! :shock: Elképesztő...a második gyerekemnél nem fogok ilyen baromságba belemenni...

Kata84, milyen édes kis pofija van már!!!!!! :D Kész nagyfiú. :)

Kép
szöszke
 
 


Lányok!
űKöszi a biztatást!
Egyébként nem a kaja mennyiségével volt gond, hanem az idővel. A kaja mennyiségébe lehetetlen belekötni, mert annyira betartom a 150 grammot, hogy az már vicces. Úgy főzök, hogy mindent megmérek, felírok, kiszámolom, hogy a kajában mennyi a szénhidrát és, hogy mennyit ehetek belőle....ezt csinálja utánam a doktor úr!!!! A legviccesebb az volt, hogy megkérdezte a doki, hogy hétkor reggeliztem e. Én meg néztem rá hülyén és mondtam, hogy "doktor úr...én hétkor már itt voltam" Vajon hogy a p@csába reggeliztem volna hétkor, amikor mindig hétkor csinálja az ultrahangot??? :roll: :roll: :roll:

Bettike
Köszi a tanácsokat! Egyébként tudom, hogy az sem jó, ha nagy a baba, de szerintem nem attól lesz nagy, hogy én (felelőtlen anya) nyolckor reggelizek. Szóval ez a vicces benne. Annak meg valamennyire örülök, hogy a doki hetente megnéz uh-val, mert látom, hogy tényleg figyeli a lepényt, szóval nem csak b@szogat.... Az, hogy anyagilag ez milyen...hááát legyen az én gondom. Ha nem tetszik, lehet járni az sztk-ba, ahol jó ha kéthavonta csinálnak egy uh-t. :roll: :roll: :roll: Sajnos így vannak vele az orvosok....

De!!! Teljesen zárt a méhszáj! Tavaly ilyenkor már 2000-es volt, most meg 3000, úgyhogy mehet a torna, meg minden. Ennek viszont örülök!!! Hurráááá! :lol:

Ja, és még miért nem váltok orvost? Mert eddig mindig rettegtem a nőgyógyászati vizsgálatoktól. Előtte teljesen beparáztam, ami nem nagyon segített abban, hogy ellazuljak. Ez a doki meg úgy vizsgál, hogy észre se veszem. Mondjuk lehet, hogy sokat segít az intim torna, amit minden nap csinálok, de tény, hogy kijöttem a rendelőből és elkezdtem gondolkozni, hogy most akkor megvizsgált a doki vagy nem.... :roll: Sajnos volt már rossz tapasztalatom, úgyhogy inkább b@szogasson a súlyom miatt, meg vegye túl komolyan a diétát, de ne kelljent félnem minden vizsgálat előtt... :roll:

Kata
Ambrus nekem is tetszik, szóval Ambrus Zsombornak egy újabb szavazat.

Ildi
Tök jó cuccokat vettél!!!
Egyébként a Promodban nem volt olyan nyári ruha, ami jó kismamáknak? Kéne vennem valamit egy esküvőre, de most még gőzöm nincs, hogy mekkora leszek egy hónap múlva... :roll:

Hátfájós lányok!
Jóga vagy torna szerintem segítene a hátfájásban. Bár lehet, hogy csak megelőzésre jó, de én ugye folyamatosan tornázok és szinte soha nem fáj a hátam.

Emmaléna
Terhelés értékei:
éhgyomri: 4.2 (ez jó)
egy órás: 9,1 (ezt nem is kéne nézni, de mindegy)
két órás: 8,6 (asszem 7-ig jó)

Nem hiszem, hogy mindenre tudtam reagálni, mégis nagyon hosszú lettem. :oops: :oops: :oops:

Drukkolok a cukor eredményekhez! Én most már inkább felvállalom, hogy mindenki helyett diétázok, de másnak már ne legyen magas a cukra!!!!
Kéretik még ma jelentkezni és közölni velünk a hírt!!!

marek
 
 


Marek!

Ezolyan furi, mindenhol máshogy csinálják?Nekem az evés után, mert nem löttyöt kellett innom, egy órával vettek levért, de 2 órával később nem.Te meg azt mondod, hogy az egy órásat nem is kéne figyelembe venni.Hihetetlen.De ami ennél is érdekes, hogy az én dokim meg azt mondta, hogy 9 fölött számít csak pozitivnak az eredmény.Épp mikor nála voltam, jött egy telefon egy kismamától aggódva, hogy 7-es lett a cukra, mire ő megnyugtatta, hogy nyugi, az még negatív.Pedig ő egy elég alapos, körültekintő doki.szóval nem tom mit gondoljak...
emmalena
 
 


Emmaléna
A próbareggeli után egy órával vesznek vért, a cukros lötyi után pedig két órával. Illetve nálunk kétszer vesznek utána, de ezen Csákány doki (aki azért ért hozzá) tök jót röhögött.
:roll:

marek
 
 


Marek!

Neked hol csinálták a cukor vizsgálatot?

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Hú most vettem észre, már nincs 100 napom

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Mtücsök
Nekem Kiskunhalason csinálták, mert nem akartam ezért felmenni Pestre.

marek
 
 


MAREK!

Ezt neked találtam:
ZSERBÓ
Hozzávalók kb. 36 szelethez: A tésztához: 35 dkg liszt, 20 dkg margarin, 2 cs. instant (szárított) élesztő, 5 ek. CANDEREL édesítőpor, 1 dl zsírszegény tej, 1 tojás, 1 csipet sütőpor
A töltelékhez: 15 dkg darált dió, 10 ek. CANDEREL édesítőpor, 20 dkg diabetikus lekvár
A bevonathoz: 4 ek. CANDEREL kakaópor, 5 dkg margarin

A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk az élesztőt, a CANDEREL édesítőport, a tejet, a tojást, a csipetnyi sütőport és csipetnyi sót, jól összedolgozzuk. A tésztát 3 egyenlő részre osztjuk. Mindegyik lapot 35x25 cm nagyságúra kinyújtjuk, akkorára mint a sütőtepsi mérete, de a tészta ne érjen egészen a széléig, mert a kelésnél és a sütésnél terjeszkedik. A tepsit kivajazzuk, az alsó lapot beleterítjük, megkenjük lekvárral. A diót elkeverjük a CANDEREL édesítőporral, felével meghintjük a tésztát. Ráhelyezzük a másik lapot, azt is hasonlóképpen kenjük meg és szórjuk. Erre rátesszük a harmadik lapot úgy, hogy a széleket is betakarjuk vele. A tésztát szobahőmérsékleten egy órán át kelesztjük. A sütőt 180 °C-fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. A tészta tetejét megszurkáljuk, és az előmelegített sütőben, lassan sütjük, míg a teteje egyenletes világos piros lesz (kb. 20 perc). A megsült tésztát, ha kihűlt, bevonjuk csokoládémázzal. Ehhez a kakaóport kevés vízzel simára keverjük, és állandóan kevergetve nagyon sűrűre befőzzük. A tűzről levéve beledobjuk a margarint, és addig keverjük, amíg a margarin elolvad. (Mielőtt a tésztára öntjük, belekeverhetünk 1 ek. tojásfehérjét a már langyosra hűlt mázba, ettől még fényesebbé válik.) A tésztára öntjük, elsimítjuk, hagyjuk jól megdermedni. Ehhez néhány órára szükség lesz! Ha kihűlt hosszúkás szeletekre (vagy kis kockákra) vágjuk.

Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 5 óra múlva
1 szelet: 548 kJ/131 kcal

1 szelet szénhidráttartalma 10,9g

Ha gondolod látogass el a canderer.hu oldalra!!!!

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Sziasztok,
túlvagyunk a vizsgálaton, úgy örültem neki, hogy most nem fáj!!! A múltkor nagyon rossz volt, most meg se éreztem, a méhszáj még mindig 2000, viszont nem múlt el a sárgás folyás teljesen, így kaptam egy 5napos kúpkúrát, ha ettől sem múlik el, akkor jövő héten valami hüvelytenyészetet néznek vagy mi... valakinek volt már ilyen? Ez sima kenetvétel?
Amúgy minden rendben, az éhgyomri cukrom 3,81 lett, a 120 p vércukor pedig 5,61, szóval oké, a súlyom volt 66 kg, ez 1,5 kilóval több, mint egy hónapja. A doki semmit se mondott rá, én kérdeztem, hogy gáz-e ez a súly már :lol: Amúgy azt mondta, hogy nem, de azért figyeljek rá. UH is volt, közben párszor átkapcsolt a 4D-re is, tök jól látszott már a baba arca, kaptunk dvd-t is, de képet nem tudok onnan felrakni sajna.
Szóval oké minden, majd csak aug. közepén megyek újra hozzá.

Kata - cukik a képek!!! Amúgy a súlya már ilyen sok neked? Persze te előrébb vagy valamennyivel, mint én, de nálunk a becsült súly 835g, nem túl kevés az? :roll:

Szöszke - nem gáz az a cukormennyiség, ha már össze van keverve a vízzel és a citromlével, kitartást hozzá előre is!

Marek - Promodban voltak egyberucik, de valahogy nekem nem jött be egyik se, bár én nagyrészt felsőt néztem ott, viszont nagy leárazás van, érdemes benézni.

Na most megyek, mert kicsit hányingerem van, mostanában néha előjön a hányinger, bár olvastam, hogy a 3. harmadtól visszatérhet :shock: Nagyon nem örülnék neki.
Jó éjt Mindenkinek!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


sziasztok...rovid leszek...
tegnap voltunk uh-n..minden rendben..habar ahogy olvasomKatat..nekunk csak 700 gr-ot mondott, 25 hetesen..de azt mondta az normalis ertek..es tutti fiu :lol: 6mm a futyije :lol: , ilyent..

Marek: fel a fejjel, bizz az osztoneidben...szerintem tutti jol csinalod az egesz dietat, meglatod minden rendben lesz...mert odafigyelsz, es szamolod...ez a lenyeg.

Bugyi tipp: utanna kell nezzek, itt van-e ilyensmi...halos..meg egyhasznalatu...fogalmam sincs.

Ildi: nagyon jo gyatyokat vettél!!...én a mult héten kellett vegyek...nem igazán fértem semmibe..itt is olyan drágák a kismama ruhák :? én már abszolut be sem megyek csak élelmiszeres, babás vagy lakásberendezési boltba...ruhásba..kizárt...bögök én is...régi 38 as méret...mar 44es...én ejsze pénteken megyek a családiorvoshoz...nem méretkeztem már 1,5 hónapja...tutti 70et érintem...de nem érdekel ki mit mond...én is tudom hogy nem eszek sokat, söt...de hizom..

Ja, és a dokim 5 héttelk ezelőtt mondta hogy szedjem a Maternat, most a tegnbap rákérdett..szedem...mondom hát, hébe-hóba, 2 egy héten, azt mondta tessék szedni...komolyan...ighyhát mától szedem...és ma már farkaséhes voltam egész nap...még mindig azt hiszem nem nagy bűn ha nem veszek be minden nap :roll: vagy igen??

meg jovok..
ja es képzeljétek holnaptól 2,5 hétig szabin vagyok...végre nem kell 8-9 orát seggen csücsülni...és hátha nekem is mulik majd a hátfájásom.... :lol:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?