Hahó!
Megvagyunk mi is, csak anyuméknál "nyaralunk". Próbáltam visszaolvansi
Humanka
Sajnálom a cukros dolgot, végülis a 2. teszt mit mutatott? Poci nagyon helyes!
Jaaaj, én a minap voltam hasonlóan ajtóügyben: elromlott a bejárati ajtónk, igy csak belülröl lehet zárni (kivülröl utána nem lehet kivenni a kulcsot) igy a garázson keresztül szoktunk kimenni, végülis a biciklim is ott van, ugyhogy valszeg egyébként is ott mennék ki. Node, mire hazaértem a boltból, elment az áram, igy a garázsajtót nem tudtam kinyitni, a bejárati a jtóban pedig bennehagytam a kulcsot és hiába tettünk a fáskamrába pótkulcsot, nem tudtam kinyitni. Igy kénytelen voltam fél órát a hátsó teraszon dinnyeevéssel tölteni
és még örülhettem, hogy ennyi idö alatt visszajött az áram...
bejci
jobbulást, remélem, már sokkal jobban vagy.
anyoooka
nagyon aranyos lett a szoba!!!
Akinek készen van már a babaszoba, dobjon pár képet, én nagyon kiváncsi vagyok!!!
röné
nekem Nándival nem volt elötejem egy csepp sem, mégis rengeteg tejcsim volt!
ági
csakhogy te is elökerültél
POntos adatokat mots nem tudok adni, kb 54 kg lehetek, 6 kilót hiztam eddig asszem (épp irtam, hogy most 1 hónap alatt nem hiztam semmit, de a védönénivel betudtuk ezt a sok gyümölcsevésnek)
honeymoon
Aztaaaaaaaaaaaaa, szemböl milyen viccesen nagy a pocid
Tényleg olyan, mintha egy strandlabdát nyeltél volna
oopsz, táblit majd javitom, el ne felejtsem.
nyuszifüllke
irtad hogy apájának venni-vinni kell ruhát, amit gyógyászati segédeszköz boltban lehet venni. Ezt ott a kh-ban nem lehet megvenni? És van ennek valami neve? eldobhatós mütösruha, vagy mittomén
Anno nekünk a Söfiben adtak, igy nem is gondoltam, hogy itt külön vinni kell.
judit (báló anyukája)
jaj nagyon sokat gondoltam ám rád, kicsit aggódtam, hogy hol vagy, mert jó sokáig nem irtál. Örülök, hogy minden rendben!
ormolya, csehi
táblihoz az adatokat irjátok meg PÜ-ben és beteszlek titeket is a tábliba, bár valszeg csak hét vége felé, mert az otthoni gépünkön maradt az excel.
ormolya
Én is szentimrés vagyok, de túl sok infóm nincsen. Tanfolyamra én is mennék, de nekünk elég késön kezdödik, nem nagyon tudok ott maradni addig
na, ledölök pihizni én is, amig alszik elsöszülöttem.
Pusz mindenkinek!