Jóreggelt Kívánok!
Elnézést, hogy eddig nem jöttem...de...sorolhatnám.
Manó!
Nekem is épp ez a bajom, hogy nem tudom senkinek az elérhetőségét, így csak a netre hagyatkozhatok, az meg sokszor nem elég! (Ja, de tudom az Anikóét)
Végül az M1 Outlet Centerben sétáltunk, szerencsére apa nem dolgozott sokáig, addig kihúztuk. Lányok édik voltak, élvezték, nem volt velük semmi gond, semmi nyafi, pedig készültem, hogy lesz.
Vizsgálat:
Lillám hatalmas, okos, szépséges lány!
Na jó, ezt nem mondták ilyen formában.
Szóval korához képest nagyon szépen beszél, tisztán, érthetően. Kezdeti meglepődés, elbújás után nevét teljes egészében megmondta, még a Biankát is hozzátette. Társalgott, kérdezett, válaszolt. Hatalmas a szókincse, és használja is. A jobb- és bal oldalt tévesztés nélkül nevezi meg. Szóval ilyen téren teljesen rendben van a csaj, sőt!
Vizsgálták a fülét, beszédértést néztek egy készülékkel. A jobb füle teljesen rendben van, 80%-os, ami tökéletes. Viszont a bal füle elsőre csak 20 % volt, ami nagyon rossz. MÁsodik nekifutásra már 60%-ot produkált, de ez sem jó, vagyis vizsgálódásra ad okot.
Így mondtak egy kúrát, amivel az arcüregét tisztítjuk. Nem drasztikus módon, hanem inhalálással, orrsprével... Mivel a hallásvizsgálatok általában jók voltak, ezért lehet, hogy az arcürege tele van, amiatt nem hall rendesen.
TEgnap voltunk vérvételen. Az allergiavizsgálathoz kellett. Végre megnézik rendesen, hogy van e valami, mert mikor Pestről jöttünk is, ül a kocsiban, majd közli, hogy "anya, folyik ak önnyem. Miért folyik? Nem is sírok!" Hátranézek, hát patakokban folyik az arcán a könny. És emellett állandóan folyik az orra is...Szóval valami van.
A vérvételt ahhoz képest egész jól türte. Szegénykém nagyon ideges volt már két nappal előtte, mert mondogattam eki, hogy mi fog történni, csak nyafizott, nem játszot. Vérvételkor üvöltött, de nem hadonászott, nem rúgkapált, csak kérte a nénit, hogy hagyja abba. Viszont néha abbahagyta az üvöltést, megnézte, hogy mi történik, aztán ismét közölte, hogy "folyik a vérem...".
Négy kémcső vért vettek le...kíváncsi leszek!
Vérvétel után, mint akit kicseréltek, tündér volt, boldog volt, játszott, látszott rajta, hogy mázsás súly esett le a szívéről.
Aztán elmentünk fodrászhoz, Lilla most először életében, eddig én nyírtam. Majd teszek fel képet, tündér szépséges hölgy lett belőle.
Orsi!
Örülök, hogy sikerült a nyaralás!
Vera!
Sajnálom az allergiát, szemét dolog.
Egcsi!
Bencét Isten éltesse sokáig!!!
Andi, Andrea, Manó!
Jók a képek!!!
Na, most el!
Úgysem ússzátok meg a velem való találkozást! Egyszer...majd...
Jaa, most, négy év óta először kettesben vagyunk Apával!
Tegnap elvittük a lányokat anyukámékhoz, és holnap megyünk értük! Elmentünk tegnap, megnéztük a Marica grófnőt. EGyszerűen imádom!!!! Sokáig aludtunk (7,20), sétálunk majd, romantikázunk, kávézunk, elmegyünk étterembe...Szóval isteni hétvégénk van mindamellett, hogy már akkor hiányoztak a bitangjaim, mikor otthagytam őket a nagyszülőknél. Tudom, jó helyen vannak, meg Csigusz imád kint lenni az udvaron, ő már hajnalban áll az ajtóban,és közli, hogy "kimegyünk, megnézzük a kakast! Kutyust is! Keresünk epreset (az epres az az eper volt, de most a málnára használja
)..." Szóval nem lehet bevonszolni.
TEhát most itt ennyi, a laptopról még küldök képet!
Puszi!