Új privát üzeneted érkezett!

Köszi csajok az együttérzést! :?

Nagyon aktív voltam mert úgy döntöttem nem levélben fellebbezek, hanem fogtam magam és minden bejelentkezés nélkül elmentem ma a vezető óvónőhöz.Mármint a fő,fő óvódavezetőhöz.Nagyon kedves volt, fogadott, jól elbeszélgettünk igazándiból a lényeg, hogy annyira nincs hely, hogy nagyon :( 300-an jelentkeztek, és abból 164-et tudtak úgy fölvenni, hogy az egyik oviban még külön egy könyvtárszobát is csoportnak alakítanak át!Mondjuk olyan értesítőt kaptunk, hogy lehetőség van az évközi felvételre amennyiben lesz hely, lemorzsolódás miatt, de igazándiból az is reménytelen, mert annyian kaptak ilyen levelet is, hogy ott is rangsorolás lesz.És vannak 3 évesek akik pl. dec.-ben töltik, nincs tesó, tehát januártól kéne hely, mert anyuka akkor menne vissza dolgozni, de még őket is el kellett utasítaniuk.Aztán jönnének ugye ezek, aztán a 4 gyerekes családok, a 3 gyerekes elutasítottak, és csak utána mi kistesósok!Tehát durva, de ez van!Érveltem, hogy én is pedagógus vagyok, de............................ennyit ért :( semmit!Pedig lehetne azért legalább ennyi előnyöm belőle, dehát.nincs!
Hát ez van, jövőre ugye tuti, mivel 5 éves lesz, és azt törvény írja elő, hogy fel kell venniük, mégpedig oda ahová iratom!Hanna szintén tuti lesz, mert ő meg már eleve bölcsis lesz, és onnan megyünk!
Az volt amúgy igazán idén az érvágás, hogy rentgeteg olyan gyerek van aki már mehetett volna suliba, de egyszerűen nem iskolaérett, és még vissza tartották őket!Vagy szülői kérésre, vagy pszichológus javaslatra!Csúnya ilyet mondani, de ŐK foglalják a helyet most, ezért nem jutottunk be! :twisted:
Meg az a baj, hogy nem született Eszti május 31.-ig.Akkor felvették volna! :x Hát ez van!
Elég rosszkedvem van, de majd gondolom megemésztem, mint eddig is!

Úgyhogy lányok nem panaszkodni, hogy hogy fogjátok kibírni a rosszcsontokkal a szünetben, és fellélegzés lesz a szeptember, mert akkor jussak csak eszetekbe rögtön! :evil:

Timi,mi lehet a gépetekkel???Nekem nem is kell följelentkeznem, ha írni akarok, mert automatikusra állítottam, tehát, ha feljövök a B. netre rögtön bent is vok a rendszerbe.Próbáld ezt ki.
Bölcsi :) reméljük bejön Csiguszkának .
Kardiológia :( reméljük minden ok. lesz a kicsi lánnyal!Azért, ha bármi lenne, szólj.Tudom nem Pestiek vagytok, de ha a gyerek egészsége úgy kívánja, gondolom bárhová.......Ezért ajánlom, /ne kelljen, /de ha mégis az Orsz. Kard.Intézetben a gyerek kardiológiai részlegen egy fődokinő nagyon jó ismerősünk.Anyukám dolgozott régen vele, mert anyu onnan ment nyugdijba./Aneszt. asszisztens volt/És nagyon nagy név ott a dokinő!Szólj, ha bármi kellene :!:

Egcsi,nagyon jó az autós kép, ezt nem is írtam tegnap :oops: :wink:

Andrea,úszás, na akkor jól tudtam, 5-6 évesen érdemes csak vinni őket :)

Na, mennem kell, Hannus fürdetés!Utána Eszti ma végkimerülésig maradhat :lol: Átjönnek barátaink, szalonnasütés, és a fiúk meccsnézése a kertben :P
manóci

Sziasztok :D

Úgy látom csak nekem tetszett... :cry: :( :?

Manó
Annyira sajnállak! Téged is és Esztikédet is! Tényleg borzasztó szerintem a helyzet ovi és bölcsi téren itthon, én ismerek olyat, akinek nincs kistesó, csak éppen anyuka otthon maradt 3 évig a gyerekkel, novemberben lesz 3 és nem vették fel, mert nem tölti be szeptemberig. Anyuka meg menne vissza dolgozni, de így hogyan? Magánovi iszonyat drága, most próbálkoznak a bölcsivel, de onnan meg azért fogják elküldeni, mert már nagy...szóval baromi gáz! :evil:
Tényleg nagyon sajnállak titeket, de nem tudsz mást tenni, csak amit írtál, hogy beletörődsz. :(
Esetleg azt is lehet, hogy családtaghoz, ismerőshöz bejelented a gyereket és más kerületbe próbálod meg beíratni, de mindenütt óriási a túljelentkezés, szóval nem hiszem, hogy sok reményed lenne.
Nálunk Szilason is annyi a túljelentkező, hogy az ikreket (elég sok van ebben a korosztályban) rögtön elküldték, meg a kistesósokat és még így is csinálnak egy plusz csoportot.
Amúgy baromi idegesítő, hogy az állam a helyett, hogy mindet megtenne azért, hogy ilyen helyzetbe ne kerülhessenek a kisgyerekesek érezhetően nem tud mit kezdeni a szituval, amúgy meg örülhetnének, hogy ilyen sok baba születik, de nem. :evil: Még jó, hogy sokan nem ettől függően vállalnak gyereket, mert tuti kihalna a magyar. :evil: Na befejezem, mert már hasonlítok erre: :evil: :evil: :evil:

Hoztam pár képet és mára ennyi leszek, ja Egcsi nagyon cuki a kis sofőr! 8)

Puszi mindenkinek :D

Orsi

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

avocado

Sziasztok!

Most nem reagálok, csak beállítottam az automat. bejelentkezést. Hátha!

Jövök majd, csak holnap elpusztulok a magyar vizsgán. :x

Puszi!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Rita!
nagyon tetszettek a képek :) láttam kisbarátunk is ott volt :wink:

Orsi!
milyen nagyok már :shock: édesek ahogy együtt játszanak :)

Timi
++++++++++++++++++

bálint felkelt :evil:

képdömping bocsi(Apuka elkezdte kiszűrni a júniusi képeket )

Így eteti míra Bálintot :)
Kép
ezért kicsi az ágy ,nem fér el Míra :)
Kép
ez még azülinapi tortám.Robi alkotta a díszítését :)
Kép
Bálint Csirkecsontot ropogtatott :)
Kép Kép
ezek meg csak úgy :)
Kép Kép
Kép Kép
Kép
s egy Míra belerepül az ugrálóvárba :)
Kép

KépKép
viranka

Vera
Szuper az összes kép!!! :D
Mi is jókat hülyéskedtünk ezekkel a műanyag izékkel, mikor Anyukámtól megkapták az ugrálót. 8)

Enyéim bizony nagyok! :shock: 8) Kíváncsi is vagyok a nyaralásunkra, mert mind a kettő olyan öntudatos, hogy ihaj! :roll: Szerintem fáradtabban fogunk hazajönni Karcsival, mint ahogy elmegyünk. 8) :D

Lányok
A talit nem felejtettem, csak még fogalmam sincs mikor legyen, egyelőre elmegyünk nyaralni, és ha onnan megjöttünk várom az ötleteket és összejövünk végre! :D

Valószínűleg most egy darabig nem leszek, mert szombaton utazunk és jövő hét pénteken jövünk, addig is jók legyetek és nem ér nagyon sokat írni, mert nem fogom tudni visszaolvasni. 8)

Orsi

avocado

Sziasztok!

Köszi a szorításokat...már kész vagyok idegileg...

Manó!

Köszi a felajánlást, ha gond lenne élnék vele. Szerencsére úgy néz ki, hogy kinövi a baját a drágám.

Vera, Orsi!

Nagyon jók a képek!

Segítsetek nekem!

Hétfőn megyünk Pestre, viszem Lillát állapotfelmérésre. Anikó adott egy címet még a hallásával kapcsolatban Lillának, de így is elviszem oda, hogy jó a hallása. Tudom, hogy okos, ügyes...de a kíváncsiság nem hagy nyugodni. (Imádom az ilyen pszichológiai, fejlődéstkövető...felméréseket. :oops: )

Szóval a felállás, hogy Ricsi megy Pestre hétfőn, így vele megyünk. Már ott leszünk 10 óra körül, de csak fél 4-re van időpontunk. A kérdés az, hogy mit tudok csinálni Pesten a két gyerekkel, amíg apa dolgozik? Egyig tuti dolga van. Ő budaörsre megy. Mondjatok valami jó elfoglaltságot, amivel el lehet ütni az időt, nem főzöm meg a gyerekeket a napon...!

Köszönet. Nagyon nem vagyok otthon Pesten. :?

Mentem, pakolok, fürdök...és minden egyéb...csak lefeküdni ne kelljen, mert akkor hamar itt a reggel. :?

Puszi!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Orsi,Nagyon jó pihenést nektek! :wink: TALIT PEDIG NEM FELEJTJÜK, NE FÉLJ 8) 8) Ez véletlen lett nagy :oops: de már úgy marad :lol:

Timi,Háááát ami itt van Budaörshöz közel az Ikea, Kika, ebben ugye mindkettőben van játszóház, vagy itt van egy tök jó nagy McDonald's ahol szintén egy nagy játszórész van benne.És persze mindegyikben lehet enni+inni. Vagy, ha végképp gázos, hogy mit csináljatok 3 órán keresztül, akkor gyertek el hozzánk :) Itt lakunk Budaörs mellett, és itthon leszünk!Ha gondolod :wink:
manóci

Timi :)
Te is hiányzol nekem! 8) Berci mikor nézegeti a Lillás képeket, mindig mondja, hogy ezzel a kislánnyal játszottam, mikor baba voltam. :wink:
Eü ellátás gáááz! :shock:
Bölcsi:Hát már Csenge is nagylány, szeretni fogja a gyerekeket biztosan! :)

Orsi :)
Nagyon jók a képek! (mint mindig :D ) A borostyán nyaklánc használ? Gondolom a fogacskák miatt van...

Vera :)
Szuperjó képek! :)

Galagonya :)
Na, hogy bírod a szünetet? :)

Vegasban hőség van! 45 fok! Állítólag jön a lehülés, akkor csak 42 lesz. :roll:
Gyerkőcök jól vannak. Tegnap megrendeltük a tortát, ma vettem egy-két ajándékot.. Bencét átköltöztettem a hordozóból a nagy autósülésbe, már nagyon ordított, az új felállást viszont élvezi. :wink:
Az egyik csaj felmondott a munkahelyemen-persze az akivel jobban kijövök :roll: -így 2 hét múlva 4 napot kell dolgoznom hetente. Egyik szemem sír a másik meg üveg. 8)
Mennem kell, felébredt a törpike.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Manó!

Köszi a gyors reagálást! :)
Érdeklődnék, hogy hol is laktok? 8) Esetleg meglátogatnánk Titeket, így a lányoknak is lenne társaság, és nekem is. :roll: :lol: (ha nem lenne gond! :oops: )

Egcsi!

Lassan Te leszel a fogorvos! Még nem gondolkoztál ezen a lehetőségen? 8)

Orsi
Jó nyaralást!

Mentem, lányok alszanak, pihizek én is egy kicsit.

Ja, nem is mondom! Sikertült a magyar vizsgám!!!!!!!!!!!! A köv. szülinapom a 39. lesz. :lol: Öregedtem vagy 10 évet. :shock: :?

Puszi!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Ne haragudjatok,de nincs időm visszaolvasni :oops: Megjöttünk a nyaralásból,próbálunk visszarendeződni.Pénteken délután kiderült,hogy nem műtenek holnap,és azt sem tudják,hogy melyik nap.MInden délután telefonálnom kell,hogy másnap mehetek-e. :evil: Borzasztó ez a bizonytalanság!!!
Bizik szépek lettek,Kata és Geri is kapott jutalomkönyvet. :lol:
Esztinek holnapra boldog szülinapot! Ugye jól emlékszem?

Puszi Nektek és gondoljatok rám a következő napokban!

Anikó
vakili

Sziasztok!

Nagyon jók a képek!

Egcsi!
45° árnyékban????? :shock:
Hogy bírjátok?
Úgy tűnik Bence is megköveteli magának ami jár! :)

Vakili!
Megy a drukk gyorspostán!!!!!!
A nyaralás jól sikerült remélem!

MAnó!
Nagyon sajnálom Eszti elutasítását. Tényleg csendben maradok gyerekügyben, mert nekükn őssztől "könnyebb" lesz.
Marcit felvették a bölcsibe, ma du van a szülői. Annyi előnyünk volt, hogy egy éve jár felügyeletre hozzájuk és nincs több kistesó.
Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz, mert bár megszokta a délelőtti programot, nagyon kötődik egy óvonénihez, és nem tudom kikhez fog majd kerülni ősszel. Igaz ez már lényegesen kisseb gond hozzátok képest.
Nehéz azért tudomásul venni, hogy elutasítottak, de rajtad tényleg nem múlt és ez talán némileg könnyíti a helyzetbe való beletörődést.

Rita!
Jó nagy szülinapot csaptatok!

Timi!
Gratulálok a vizsgához!
Mennyi van még hátra a suliból?
Hajrá állapotfelmérés!

Vera!
Képek :P !
Azt az alvást hamarosan én is testközelből fogom tesztelni, amikor megyünk majd sátorozni a kölkökkel. Idén még az egyterű kis sátorral megyünk, és a fiúk is valahogy így alszanak az ágyukban, és feltételezem, ott sem lesz másképp.

Orsi!
Igen, nagyon nagy a valószínűsége, hogy dögfáradtan jöttök meg a nyaralásból, de ha kifújtátok magatokat, már tök jó buli lesz az egész.

Bennem már motoszkál a vezérhanyga. Este fürdetés után indulok ebbel és barátnővel újabb németországi útra, ami péntekig fog tartani. Cél Neuschwanstein, Münchentől nem messze. Gyönyörű vár, ez ihlette a Disney-féle logot. Gyönyörű kastély mégszebb helyen.
Már rákészültem tegnap reggel, hogy ezúttal is hozzuk a formánkat.
Mivel nem tudtam 5-nél tovább aludni, nekiálltam tenni-venni a ház körül. Kikeféltem a kutyát, majd elkezdtem az árokban gazolni a tavaszi ültetésű sásliliomok körül. Mirefel apró kis légyszerűségeket zavartam fel álmukból, amik elég keményen csíptek, ezért úgy lóbáltam egyik lábam a másiknak, mint ló a farkát. Sajnos bő szárú sort volt rajtam. Hogy ez miért is fontos információ? Mert bikinivonalon teljes hosszban megmartak a kis dögök, és nem holmi szúnyogcsípések, konkrétan úgy nézek most ki, mint valami nemibetegségben szenvedő asszonynép a hatalmas vörös foltokkal és puklikkal. És jöhet ide Fenistil, Aloe friss nedve, égnek mint a fene. Úgyhogy fürdőruci marad a szekényben. Hurrá, nyaralunk! :lol:
És hogy miként fogok órákat ülni a sofőülésben ezzel az altájjal? talán becsomagolom Pamacs mellé az Aloét is. :wink:

Másfelől, nem is olyan rossz előjel ez az esemény, mert talán idén is írhatok majd olyan élménybeszámolót mint tavaly, vagy akár még jobbat is! :)

Sziasztok!
Mindenkinek a legjobbakat!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Timiiii,kivagyok, hogy nem tudtalak elérni :twisted: :( Szombaton nem értem rá, mert a lányok közös családi szülinapozása volt, és egész nap család itt, 18-an voltunk :shock: :lol: Főzés, tortázás, ajándékozás, és stb.stb.stb.Aztán vasárnap mire rendbe szedtem a lakást meg mindent, gondoltam géphez ülök, hogy láttad-e hozzán szívesen jöhettek!Erre nem volt netünk :cry: :cry: Egész nap nem tudtam felcsatlakozni!Még este 9 után is gondoltam megpróbálom, de akkor se ment!Annyira sajnálom, és bár nem az én hibám , de úgy szégyenlem magam :oops:
Végül merre voltatok, vagytok?Mart ugye még látom gyerek az idő, éshát még Bp.-en lehettk!Tényleg olyan klassz lett volna , ha bejöttök, a lányoknak is, meg tök jó lett volna megismerni téged is! :(
Legközelebb okosabb leszek, és rögtön telszámot cserélünk, akárkivel is, ha ilyesmi helyzet lesz!
Az a baj én itt nem is tudom senkinek se az alérhetőségét, mert ugye én már jóval a szülés után csatlakoztam csak ide.Hát ez van, mégegyszer bocsi :? hogy így alakult!

Egcsi,az kemény, 45C?????Én ezt is alíg bírtam ami itthon volt asszem 35-talán??!!
Fogorvos, az jó 5let, lehet helyette is be kell majd ugranod :lol: egyszer

Eszter,köszi az együttérzést, így is voltam vele ahogy írtad!Mivel úgy érzem mindent megtettem, beletörődtem már :? :roll:
Nektek viszont gratula ovi+bölihez is :wink:
A Németországi út tök jó lesz :wink: :lol:
manóci

Ja, és Anikó!!!Annyira drága vagy, hogy eszedbe jutott Eszti, igen pont ma 4 éves 8) 8) Pontosabban, 17:21-kor születik majd meg!!!!
Műtét, drukk, hogy mihamarabb legyen időpont!
manóci

Esztinek boldog szülinapot kívánunk :) Kép

KépKép
viranka

Vera, köszi :)

És akkor rakok pár képet!

Eszti zsúrja
Kép

Kép

És a lányok szombati közös családi szülije
Kép

Kép

ezen a torta is látszik, úgyhogy arról nem rakok külön :wink:
manóci

Sziasztok!

Benéztem. Már a múltkor is akartam írni, de nem engedett a bnet. :roll:

Nem leszek fogorvos, elég volt a suliból. :wink:

Anikó
Jó bizikhez gratula! :D Gondolok rád! :wink:

Eszter :)
Kertészkedés :shock: De legalább a humorod megmaradt. Az élménybeszámolót várjuk! :D

Manó
Esztinek boldog szülinapot! Klassz volt a torta! :wink:

Mi jól vagyunk. Srácok egyre többet játszanak együtt, 2 percig nem is csinálnak semmi rosszat. :D Tegnap kint játszottak a nappaliban én néztem a tv-t a szobában. Gyanús lett a nagy csend, jöttem felmérni a helyzetet és a károkat. Berci ül a kanapén, kezében csokipudingos ibrik és kanál, Bence áll előtte, tiszta csoki a képe és várja a következő falatot. :D Kár, hogy nem volt kéznél a fényképelőm....
Hétvégén nálunk is szülinap, majd lesznek képek.
Mennem kell, üdv mindenkinek!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára galagonya1 2009.03.04 19:31-kor.
galagonya1

Sziasztok!

Anikót tegnap megműtötték,Ő volt az első,jól van,bár még voltak tegnap este fájdalmai :(

Andrea,Manó!
Jók aképek :) abban a medencében én is csobbannék :)

Timi!
mi volt a dokinál?

Eszter!
utólag boldog szülinapot Olivérnek :)
jó utat :) aza kastély gyönyörű :) van 3d-s kirakós szgépes játékunk róla és vmi veszett nehéz :)

Mi voltunk allergiadokibácsinál sürgősen vissza kell mennünk gasztróra Bálint tovább kajáltatása céljából :( szerencsére krumplira nem allergiás így azzal tudom a kajáit sűríteni,a Sinlacot utálja :(
a héten 1gyerekes vagyok,Míra "táborban" 8-16ig péntekig,de már annyit rohangáltam,h. izomláz van a combomban.

most is rohanok tovább :)

pusza

KépKép
viranka

Vera,
Hol táborozik Míra? :D Te hogy altatod Bálintot? Kedves kisfiam jól el lett kényeztetve, csak a karomban alszik el és egy óra ringatás után alszik 20 percet. Kezdek kicsit kipurcanni.

Andrea,
Nagyon jó az a medence, én is el lennék ott egész nap :)

Eszter,
Nekünk is puzzle formában van ez a kastély, a képen tényleg gyönyörű. Jó nyaralást utólag is.

Anikó,
Jobbulást kívánunk neked.

Egcsi,
Mit kap Berci ajándékba?

Veronika a Gyerekszigeten

Kép Kép Kép

Kép[
Kép[
kostyika

Megjöttünk a Balcsiról, szuper volt, idő isteni, víz elmondhatatlanul finom, szóval nagyon jó hetünk volt, leszámítva, hogy TOTÁL lefáradtunk Apjukkal. 8) Gyerekek hozták a formájukat, de sebaj, végül is készültünk a dologra és a lényeg az volt, hogy Ők igazán felejthetetlen élménnyel gazdagodjanak, ami szerintem meg is volt, mert Gergő ma kb.25x mondta el hazafelé úton (miután Pest határában felébredt a végigaludt út után 8) ), hogy "Anya, olyan kár, hogy el kellett jönnünk a Balatonról!" Szóval TÖK JÓT NYARALTUNK!!! :D

Végigolvastam mindent, de tényleg iszonyú hulla vagyok (Karcsi már húzza a lóbőrt Gergővel 8) ), szóval most csak sok puszi mindenkinek, reagálni képtelen vagyok, ne haragudjatok! :oops:

Puszi :D

Orsi

avocado

Szia Mindenkinek!

Végre ide is eljutottam, néha annyira el vagyok havazva...

Galagonya :)
A 4 nap hetente kicsit sok lesz, de remélem nem tart sokáig és találnak valakit a csajszi helyett aki elmegy. Leginkább a hajnali kelés miatt nyavalygok, nem vagyok egy korán kelő alapból. Persze a muszáj nagy úr. 8)
A medencétek csúcsszuper! Látszik a képeken, mennyire élvezi a fiatalság. :D
Sógórnőd :shock: No comment.... :roll:

Milyen tábor? Hát nem egyszerű a kaját megoldani nálatok. :?

Andi :)
Sziget :D Berci tutter nem maradt volna meg a maci karjaiban. Egyébként játék vadászpuskát kap, a tv-hez lehet csatlakoztatni és lövöldözni. :roll: Nem vennék neki ilyet, de nagyon akarja. :?
Zsombi egy kis cukkeróni. :D

Üdv itthon, azaz otthon! :D Gondolom a képes beszámoló nem várat magára sokat. 8)

Mi újság? Mi volt Pesten?

Anikó :)
Gyors és problémamentes felépülést! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Bencének boldog szülinapot :)

Egcsi!
A legrosszabb az egészben,h. mivel még szopizik,a doki által felírt sinlacot utálja én sem ehetek sok mindent :cry: gasztróra meg csak 3 hét múlv kaptunk ip-t...hogy miért csak heti 1* rendelnek a dokik aikhez járunk :roll: no mindegy ...

Kostyika!
Bálint 6-7hós koráig kiságyba betettem,nyöszögött és elaludt :)
aztán elrontottam,kézben alszik el,de nem ringatom.Az alvásideje változó.Van h. 1 órát,van hogy 3órát alszik egyszerre :) Sajna(vagyis nem)a kiságyában is feláll már így kicsit trükkösebb lesz az életünk.az is előfordul h. hagyom kicsit bömbizni abba is lefárad és könnyebben elalszik :wink:
gyerekszigetre mi is kimentünk,de nem találtunk sehol semmit :oops: de sétáltunk egy jót :)

Orsi!
Üdv újra itthon :) elhiszem h. jó volt :)

Tábor: Míra hetente jár ide a ref.templomba gyerekistentiszteletre,3 hetente meg gyerekösszejövetelre a gödi templomba :) s a gödi imaházban volt a "tábor",nagyi befizette :) játszott sokat, a legújabb dilije h. furulyázni fog,ott meg hagyták hadj fújja :)

törpe már reklamál mindjárt ideér ,megyek :)

szép napot :)

KépKép
viranka

Jóreggelt Kívánok!

Elnézést, hogy eddig nem jöttem...de...sorolhatnám. :oops:

Manó!

Nekem is épp ez a bajom, hogy nem tudom senkinek az elérhetőségét, így csak a netre hagyatkozhatok, az meg sokszor nem elég! (Ja, de tudom az Anikóét)

Végül az M1 Outlet Centerben sétáltunk, szerencsére apa nem dolgozott sokáig, addig kihúztuk. Lányok édik voltak, élvezték, nem volt velük semmi gond, semmi nyafi, pedig készültem, hogy lesz.

Vizsgálat:

Lillám hatalmas, okos, szépséges lány! 8) Na jó, ezt nem mondták ilyen formában. :lol:
Szóval korához képest nagyon szépen beszél, tisztán, érthetően. Kezdeti meglepődés, elbújás után nevét teljes egészében megmondta, még a Biankát is hozzátette. Társalgott, kérdezett, válaszolt. Hatalmas a szókincse, és használja is. A jobb- és bal oldalt tévesztés nélkül nevezi meg. Szóval ilyen téren teljesen rendben van a csaj, sőt! :D
Vizsgálták a fülét, beszédértést néztek egy készülékkel. A jobb füle teljesen rendben van, 80%-os, ami tökéletes. Viszont a bal füle elsőre csak 20 % volt, ami nagyon rossz. MÁsodik nekifutásra már 60%-ot produkált, de ez sem jó, vagyis vizsgálódásra ad okot.
Így mondtak egy kúrát, amivel az arcüregét tisztítjuk. Nem drasztikus módon, hanem inhalálással, orrsprével... Mivel a hallásvizsgálatok általában jók voltak, ezért lehet, hogy az arcürege tele van, amiatt nem hall rendesen.

TEgnap voltunk vérvételen. Az allergiavizsgálathoz kellett. Végre megnézik rendesen, hogy van e valami, mert mikor Pestről jöttünk is, ül a kocsiban, majd közli, hogy "anya, folyik ak önnyem. Miért folyik? Nem is sírok!" Hátranézek, hát patakokban folyik az arcán a könny. És emellett állandóan folyik az orra is...Szóval valami van.
A vérvételt ahhoz képest egész jól türte. Szegénykém nagyon ideges volt már két nappal előtte, mert mondogattam eki, hogy mi fog történni, csak nyafizott, nem játszot. Vérvételkor üvöltött, de nem hadonászott, nem rúgkapált, csak kérte a nénit, hogy hagyja abba. Viszont néha abbahagyta az üvöltést, megnézte, hogy mi történik, aztán ismét közölte, hogy "folyik a vérem...". :? Négy kémcső vért vettek le...kíváncsi leszek!
Vérvétel után, mint akit kicseréltek, tündér volt, boldog volt, játszott, látszott rajta, hogy mázsás súly esett le a szívéről. :roll:
Aztán elmentünk fodrászhoz, Lilla most először életében, eddig én nyírtam. Majd teszek fel képet, tündér szépséges hölgy lett belőle. 8)

Orsi!

Örülök, hogy sikerült a nyaralás!

Vera!

Sajnálom az allergiát, szemét dolog. :?

Egcsi!

Bencét Isten éltesse sokáig!!!

Andi, Andrea, Manó!

Jók a képek!!!

Na, most el!

Úgysem ússzátok meg a velem való találkozást! Egyszer...majd... 8)

Jaa, most, négy év óta először kettesben vagyunk Apával! :roll: Tegnap elvittük a lányokat anyukámékhoz, és holnap megyünk értük! Elmentünk tegnap, megnéztük a Marica grófnőt. EGyszerűen imádom!!!! Sokáig aludtunk (7,20), sétálunk majd, romantikázunk, kávézunk, elmegyünk étterembe...Szóval isteni hétvégénk van mindamellett, hogy már akkor hiányoztak a bitangjaim, mikor otthagytam őket a nagyszülőknél. Tudom, jó helyen vannak, meg Csigusz imád kint lenni az udvaron, ő már hajnalban áll az ajtóban,és közli, hogy "kimegyünk, megnézzük a kakast! Kutyust is! Keresünk epreset (az epres az az eper volt, de most a málnára használja :lol: )..." Szóval nem lehet bevonszolni.

TEhát most itt ennyi, a laptopról még küldök képet!

Puszi!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

És a képek!

Lilla hajáról, és a mostani én!

Kép

Kép

PUssz!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Sziasztok!

Egy rövid bekukk,még nem tudok sokat ülni.Szerdán megműtöttek, tegnap ki is raktak a kórházból.Most pihengetek amíg tudok,hétfőtől nem tudom mennyire lesz segítségem. Az egyik pajzsmirigy lebeny megmaradt,az teljesen ép volt.Nekem elég nagy vágásnak tűnik,de több ápolónő is mutatta,hogy milyen szépen gyógyult az ő sebük.És tényleg alig látszik. Fájdogál még rendesen,de elviselhető.Ha nincs gondom,egy hónap múlva kell visszamennem kontrollra.A MÁV kórházról megint csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni,egyszerűen csillagos ötös volt minden.Profi,kedves,segítőkész csapat,a doktoroktól az ápolónőkig minden.

Igyekszem majd jönni,és köszönöm mindenkinek a drukkokat!

Puszi:Anikó
vakili

Köszönjük a köszöntéseket! :)

Lillusnak nagyon klassz lett a haja, annyira nagylányos! :D
A hajszínedre irigy, már nekem is festeni kellene... :roll:

Anikó :)
Pihengess, gyógyulj! :wink:

Szülinapi képek:
A torta, ami 2X is majdnem halál fia lett, apjuk majdnem elejtette hazafelé a boltból. :roll:
Kép

Tortára várva:
Kép

Szülinapos a tortával és az ajándékokkal:
Kép Kép Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!

Képek nagyon édesek!!! :D Isten éltesse sokáig Bencét! Olyan fura,hogy már 1 éves,most izgultunk értetek a szülésnél. :shock:

Timi: szépek vagytok!Nagyon menő Lilla haja. :wink: Örülök,hogy sikerültek a vizsgálatok.Nekünk ez a kúra 2 hónap alatt 20-20%-ot javított Kata mindkét fülén. :) Ha legközelebb jöttök,lehet,hogy össze tudunk hozni egy talit,most sajna nem ment. :?
Vérvétel:szegénykém! :cry:

Vera:köszi az sms-t. :) sajnálom a mizériátokat Bálinttal. :cry: Hú,ez a kézben altatás de rossz volt nálunk is.

Andrea:örülök,hogy bejött a doki.Nem tudod,van már kórháza?
Medencétek szuper!!! Mutattam a gyerekeknek,nagyon tetszett nekik.Hátha összejön majd az a látogatás,és leteszteljük. :wink:
Sógornőd: :evil:

Orsi:üdv itthon! :) Talin gondolkoztál már?

Andi:nagyon szépek a gyerkőcök! :D
Üdv a klubban! nekem mindkét fiam ilyen rossz alvó volt. :?

Manó:szépségesek vagytok! :D

Bocs,eddig jutottam,már nagyon fájok. Puszka:Anikó
vakili

Veronika,Andi!
Boldog születésnapot mindkettőtöknek :)

Anikó!
gyógyulj gyorsan :? +++++++++++++++++ küldöm a sok+++++++++ :)

Egcsi!
de jól néz ki aza torta :) olyan zenélő FP tornyunk nekünk is van :) úgy szereti csapkodni a földhöz :)

Én meg rájöttem miért nem találtuk a gyerekszigetet a Margit szigeten 8) mert a hajógyári szigeten volt :oops: de becsülettel végigsétáltunk programokat keresve :) milyen hülye vagyok :) tegnap esett le mikor néztem a honlapjukat :)

Bálint 9 hónaposan :) Kép
Pancsolás :)
Kép Kép

KépKép
viranka

Egcsi,[/b][color=green]Bencének nagyon Boldog 1 éves Szülinapot!!!![/color]
Nagyon édik a fiúk, és nálatok is tök jó volt a torta :) Olyan fiús, itt meg csajos :wink:

[b]Andrea,
jók nagyon a medencés képek :) Irígykedve néztem, de nálunk is nemsoká lesz, már csak össze kéne rakni, alíg várom :wink:

Vera, Andi,képek szuper aranyosak :wink:

Orsi,Balcsi, de jó is lehetett :) Örülök, hogy jól nyaraltatok :wink:

Timi,Lilla, csodaszép kiscsaj :) és a haja, naggyon tetszik édes, tündéri :) /nekem is az volt a tervem, ha megyünk oviba levágatom, ilyen kleosra :) , ha nem akkor megnövesztjük tök hosszúra :lol: Hát most ez utóbbi lesz :lol: :lol: :wink:
De te is tök csini vagy :wink:
Ja, és a magyarodhoz, gratula, el is felejtettem a múltkor írni!

Anikó,Jobbulást, gyógyulást, és minden jóóóóót!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ha tudsz gyere, írj hogy vagy! :) Puszi
manóci

Manó, Andi, Egcsi, Vera, Andrea, Timi
Képek mindenkinél édesek, szuperek, amilyenek mindig is szoktak lenni! :D :wink:

Bocsi mindenkitől, de itt vannak unokatesómék, ma is egész nap kirándultunk, hulla vagyok ezerrel, szóval tegnap elolvastam mindent, de már nem emlékszem mit is írtatok, szóval nem nagyon fogok reagálni. :oops: Ezer bocs, de tényleg!!!! :oops: :oops: :oops:

Anikó Drága
Sajnállak nagyon a műtét miatt, remélem hamar felépülsz és bírni fogod a gyerkőcöket is! Majd hívlak!!! :D

Egcsi
Munka :?

Timi
Hát, nem valami jó, hogy ilyen picurkának allergiás, sajnálom szegénykét!!!:( Én az vagyok, tudom milyen rossz! :( Remélem találnak megoldást! Ha már semmit nem tudnak mondani menjetek homeós dokihoz, állítólag a személyre csinált szerek csodákra képesek. Sajna magamra sajnálom a pénzt, ezért nem tudok jó példával szolgálni, de ismerős mondta, neki elmúlt az allergia, mióta megtalálták a neki való szert.

Többieknek puszi.

Most még nem ígérem a nyaralásból a képeket, de ha lesz időm és energiám....tudjátok. :roll:

Orsi

avocado

Sziasztok! :)

Csak egy rövid bekukk, még élek....

Köszi mégegyszer mindenkinek a szülinapi jókívánságokat! Képzeljétek, anyósék annyit sem mindtak-írtak, hogy fapapucs! :shock: :evil: Ez azért ciki, szerintem....
Bence tegnap éjszaka belázasodott, adtam neki Nurofent, aztán délután megint 38 lett, megint Nurofen, azóta semmi. Se nem taknyos, se nem köhög, eszik, úgyhogy ráfogtam a fogzásra. :roll:

Pancsis képek írtó cukik! :D

Na, már robogok is tovább.

Pussz,

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi,Lehet a 3 napos láza van!Nekünk az volt, és semmi tünet csak 3 napig baromi magas láz.Aztán egyszercsak varázsütésre minden elmúlik! :wink:
Anyósék :twisted: No comment!
manóci

Manó :)
Köszi, ez is eszembe jutott. Bercinek is volt anno. Ez most csak 1 napos láz volt, mert azóta semmi baja. :D Sőt tegnap átaludta az éjszakát is! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok :)
Csend megtörve :)

Egcsi!
ugye már jól vagytok? szerintem is 3napos láz lehetett ha az volt :)
Anyósék :shock: :evil:

Timi!
nagyon jó Lilla haja :) s neked is jól áll ez a hajszín :)

Orsi!
képek?

Csütörtökön voltak itt Ritáék,Míra kissé érdekesen viselkedett,aztán mikor elmentek lelkibeteg volt,h. mikor jönnke vissza Liliék :) de mi Ritával beszélgettünk legalább egy kicsit :)
Kitti is igazi nagylány a göndör szőke hajával,Lilinek meg annyira tetszett a hangja :)Örültem h. itt voltatok :wink:

S pár kép :) tegnap Visegrádon a palotajátékokon voltunk :) délelőtt 9es komppal mentünk át Nagymarosról kora du. jöttünk vissza :) tök jó volt,Míra élvezte nagyon a banzájt :)
Kép Kép
Bálint is a zászlót lengető emeberek nagyon tetszettek neki azoknál hangosan kacagott,tapsolt :) Kép

A végén volt sok puskadörgés,ott elszakadt a cérna szegéynkém annyira megijedt a fülét nem igazán tudtam befogni :( Visszafele a kompon akezemből majd kiugrott örömében annyira élvezte a hűs szellőt a Duna fodrozódását :) Lányom ma is meg holnap is akar menni.Én nem igazán ,mert anyasors és magunkat barátnőmmel nem kentük be naptejjel és a hátam olyan mint ewgy rák :) szerencsére még nem igazán fáj,fújkálom Aloe First-tel és kenegeti Robi körömvirágkrémmel :) hátha nem lesz semmi gond :) Éjszaka jól aludtunk,bár gőzőm nincs Míra mikor és hogy került közénk,Bálint hajnal 4-f6 között félóránként felsírt,de aztán csak n 9kor kelt :) olyan jó volt pihizni :)

s pár kép bocsika :) Apa az összes képet kiszűrte ami eddig nem volt kész :oops:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
cumipótló
Kép
Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép

KépKép
viranka

Nem tudom 3 napos láz volt-e, mert csak 1 napig tartott. Viszont jön a felső két metszőfoga a fiatalembernek, úgyhogy az is lehetett a hunyó.
Nagyon aranyosak a képek, főleg a tesós! Bálint jó kis husi baba. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Orsi, ironram: mi öregek vagyunk. :D Edina július 10-én volt 4 éves.

viranka:
hát... 6 évet voltam itthon. Tavaly ősszel kezdtem újra dolgozni teljes állásban. Segítégem szinte semmi nem volt, esetleg néha betegápolás.
Nem panaszkodom, mert a csajok jól viselték az ovit. Alig voltak itthon.
Én is túléltem az évet. A suliban a gyerekanyag sokkal de sokkal gyengébb, de ez van. Nem várok sokat, és így nem csalódok akkorát.
Most "pihenek", és ősszel újabb év kezdődik. Több órám lesz, és életemben először osztályfőnök is leszek. Zsófi kezdi az iskolát,...
Szóval nem unatkozunk!

manóci:
tanár ügyben így van. ÉS ha a férjem kitalálja, hogy októberben, vagy áprilisban menjünk nyaralni... Nos, az nem megy!

Anikó: jobbulást!

Előkapartam pár régi képet! Nosztalgiázzunk! :P

Kép
Kép
Kép
Kép

Minden 4 évesnek boldog születésnapot!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa :)

Edinának boldog szülinapot!

Képek :D El sem hiszem.... :)

Örülök, hogy mostanában benézel! 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Épp egy zsúron vagyunk túl, én hullaság, Apa elaludt Gergővel, de muszáj volt benéznem. Viszont túl sokat nem fogok írni. :oops:

Egcsi
Húú, szerintem én is elfelejtettem boldog szülinapot kívánni, úgyhogy így utólag : boldog szülinapot Bencének!!! Lassan Berciét is ünneplitek, ahogy mi is Gergőét. Milyen gyorsan megy az idő!!! :shock:
Azért anyósod nem semmi! :evil: igaz, gondolom TÉged meg sem lepett a dolog! :roll:

Zsuzsa
Képek: már olyan messzinek tűnik! :? De jó is volt! :D
suli: én is kezdem jövőre, igaz márciusig kitart a szabim és akkor is csak félállásban, mert nincs bölcsi és Flórát nem akarom nagyon ráterhelni Anyukámra. Megmondom őszintén nem nagyon vágyom vissza, de muszáj, a gyes nem elég. :roll:
Edinának mégegyszer, most már utólag boldog szülinapot!

Vera
Annyira jók a képek!!! :D
Leégés: ejnye, ejnye! :evil: Tessék kenegetni magad szigorúan!!! Nem véletlenül mondják ezeket a riasztásokat!! Én gyerek koromban mindig csoki barna voltam, soha nem égtem le, egész más volt a napsütés, most meg kenem magam mint állat, és így vagyok rendben, különben tuti pecsenye lenne a bőröm. Nagyon kell vigyázni! Az aloe jó lesz rá.
Képek: sajna még nem volt időm kicsinyíteni, de komolyan. Próbálom utólérni magam, ha sikerül teszek fel sokat.
8)

Képzeljétek pénteken voltunk Gergővel hallásvizsgálaton és annyira örülök, mert teljesen rendbe jött a hallása, szuperül hatott a műtét! Akkora kő esett le a szívemről!!! :roll:

Na, most ennyi voltam.

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi: :)

Köszönjük a gratulációkat! Ugyan tudom, mikor született a lányom, de elírtam! Június 10-én volt, így már egy bő hónapja. Júliusban Zsófi ünnepelt!

Szép napokat mindenkinek!

ZSuzsa
zerko

De meglepett, mert eddig mindenkiére emlékeztek. A sógórnőm mondta, hogy tényleg elfelejtette, de könyörgöm, mikor eszébe jutott, akkor miért nem szólt valamit? :( Nem értem én ezt és bánt a dolog. :evil:
Hajrá képek! Mit kap Gergő?

Zsuzsa
Akkor Zsófinak is szól a Happy Birthday!

Kép tegnapról
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Zsuzsa
Akkor Zsófinak is boldog szülinapot utólag! :D

Egcsi
Hát, elég gáz!!! :? Sajnálom, hogy bánt a dolog, gondolom nem egyszerű szóba hozni. :roll:
Gergőnek Karcsi valami autópályát szeretne, hát kíváncsi vagyok a kínálatra és az árakra! :roll: Ráadásul zsúrt is szervezünk, szóval még nagyon át kell gondolnom a dolgokat és augusztus elején elutazunk, csak 1 héttel a szülinapja előtt jövünk meg, szóval már meg kéne venni az ajándékot utazás előtt, hogy aztán már csak a többivel kelljen törődnöm.

Képeket most megpróbálom kicsinyíteni, de nem ígérek semmit. :roll:

Puszi

Orsi

avocado

Na, sikerült, de megint baromi sok, nagyon nehezen hagyok ki és ennél 5x több van. :oops:

Első reggeli

Kép

Gergőnél itt látszik a szeme, de lesz jobb is (leesett az ágyról indulás előtti éjjel és beverte a kisszékbe :roll: )

Kép

Így aludtak minden nap a strandon!!! Mi is persze, de nem akartuk elhinni!

Kép

Kép

Kép

Kép

Egyik ebéd a strandon (minden nap ott ettünk, nagyon finoman főznek!)

Kép

Apa+Lánya

Kép

Kis vasutas

Kép

Kép

Kép

Ezt a képet Gergő csinálta!

Kép

Kép

Itt jobban látszik Gergő monoklija :(

Kép

Kép

Hajókiránduláson (ezt az elsőt is Gergő csinálta):
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Pakolás 8)

Kép

Kép

Hát ennyi. :oops:
Most megnézem és ha nagyon sok, akkor nem tudom hogy, de kihagyok. 8)

Puszi :D

Orsi

avocado

Nagyon jók a képek, nem is olyan sok! :P Gergő monoklija :shock:
Jó képeket csinált a kis fotós is. :D
Nagyon csini vagy, diétáztok még?
Rajtam még van vagy 2 kg felesleg a Bence előtti súlyomhoz képest, de nem teszek különösebb erőfeszítéseket, úgyhogy marad is azt hiszem. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Zerko!
4 év az 4 év! :lol:
Aranyosak a nosztalgia képek!!! :)

Orsi!
nagyon jók a képek, ráadásul ötletet is adtál, mert eszembe nem jutott volna Olivér kezébe adni a gépet! :oops: Pedig hááát...
És nagyon jól sikerült képek! :shock: Jesszumppe, tényleg nagyok a gyerekek!!!!
Én még mindig nem tudom mi legyen a mandulával, mert mostanság mintha a horkolás is elmaradt volna. Tényleg el kell majd mennem vele egy gégészhez.

Vera!
Leégés! :cry: Tessék jobban vigyázni saját testi épségre is ám!!!
Nagyon jók a képek, és olyan jó nézegetni őket!

Egcsi!
Rokonság. No, nem is mondok semmit, tudom milyen, igaz nálunk nem az anyósék, hanem a saját familiám tojik a fejünkre, de határozottan!

Megvolt az anyaszabi.
Jól sikerült idén is, bár nem volt annyi baki mint tavaly, bár a vízmelegítő nosztalgiázott, így nem volt hajlandó melegíteni. Így ezúttal is hideg vízben oldottuk a 3 az 1-bent, ami elsőre elég vad, de hamar beleszokik az ember, ha koffein kell. talán még magában is elnyalogattuk volna, mint régen az 50 filléres tejport, bár az határozottan kellemesebb emlék! :)

Eb is jó gyerek volt, nem rágta meg az új autót sem, és még a szőrét is igyekezett odakinn kirázni magából.

Rengeteget fürdött, főleg az első két nap. Volt tóban, folyóban, tlalálkozott más kutyákkal is, de a hajókirándulást nem vállaltuk vele, mert kissé hangosan vittatta meg a filozófiai kérdéseket a haverokkal, így gondoltuk nem égetjük le magunkat egy háromnegyed órás sétahajózáson.

Neuschwansteinnél ugyanígy jártunk, csak a lovaskocsikkal. Azért kívülről jól megnéztük, és éjszakai felvételt is készítettem mindkét várról. majd felteszem.

találtunk a bajoroknál egy mennyei éttermet, ahol a saját nevelésű husi volt, és azt kell mondjam, gyerekkorom óta nem éreztem ilyen igazi hús ízt. A legjobb az volt, hogy szinte semmi nem volt rajta a són és borson kívűl és mégis olyan zamatos volt, hogy mmmmmoáá!!! :oops:

Most pénteken meg indúl a családi menet a Balti-tengerhez Warnemündébe. remélem csak egy kicsikét jobb idő lesz, hamár megbírkózunk azzal a hosszú úttal, már amennyiben kölkök is úgy gondolják....

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Hali,

Itt van egy kis elveszett :D
Sajnos mostanában rám jár a rúd, végére jártam a térdproblémámnak, az MR vizsgálat kimutatta h porcleválásom van és meg kell műteni a térdemet még ebben a hónapban. Közben begyulladt a mellem is, 38 fokos lázam volt és pokolian fáj minden szoptatás. Antibika, fejés-fejés-fejés. A gyerkőcök legalább jól vannak, Veronika ezen a héten nyaral az apai nagyszülőknél, Zsomborral tegnap voltunk a 2 hós oltáson. Kicsit sírt de azért nem volt gond. Már 5 kiló lett.

Orsi,
Veronika is ilyen rózsaszín lyukacsos papucsot szeretne amilyen Flórán volt. Hol vettétek mert itt a közelben nem lehet kapni sehol. Jók a képek. Hol voltatok pontosan?

Eszter,
A kastélyról tegyél fel képet :D Hideg 3:1 :D

Egcsi,
Én most visszafogytam a szülés elötti súlyomra de akkor is volt rajtam kb 8 kiló, annak kéne nekiállnom. Szeptembertől szeretnék járni kondizni ha addig rendbe jön a térdem.

mennem kell, éhes a pici

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Kicsit izgultam, hogy rég nem jöttem és sok olvasnivalóm lesz, de látszik, hogy nyár van, így nem volt vészes, talán írni is tudok. :wink:

Egcsi, Eszter
Képeink: köszi :D

Egcsi
Diéta :oops: :oops: :roll: Háááát, egy darabig ment nálam, mostanság nem annyira és vissza is jött 1 kg, de még így is jobb vagyok, mint a szülés előtt. Arra a súlyra hamar visszamentem, de sajnos az plusz 7-8 kg volt a rendes súlyomhoz képest, így most van 6-7 rajtam, amitől nagyon szeretnék megszabadulni, csak épp lelkierőm nincs. :oops: Meg aztán rajtam nem volt olyan hatásos a diéta, mint Karcsin, összesen 2 kg ment le. Fogyiznom kéne a régi módszeremmel, hogy este már semmit, azzal régen nagyon klasszul lementek a kilók, de Flóra még ragaszkodik a cicihez és addig nem merem elkezdeni, azt mondják nagyon nem tesz jót a tejcsinek, mert felszabadulnak a méreganyagok és oda is bejutnak. :? Ami érdekes viszont, hogy ha nem is nagyon fogytam azért átalakultak a dolgok, hogy már keveset szopizik a leányzó és a vállam, mellem környéke vékonyodott, aminek nagyon örülök, mert van nyári ruhám,amit 4 éve most tudok végre újra felvenni.:D

Eszter
Gergő képei: végül is ő kérte el, de még itthon és régebben, van is egy külön mappa a számítógépben, Gergő fotói. És azért sok a homályos, de egyre többször kattint ügyesen, ezeken a nyaralásos fotókon én is ledöbbentem! :shock: :D
Csajos-nyaralásotok :D Klassz lehetett, fotókat kérjük gyorsan kiválogatni! 8)

Andi
Deichmannban vettük a papucsot, igaz Nyíregyházán, de itt is tuti lehet kapni. Nem olcsó, mert a Gergőé 899 volt az Auchanban, ez meg 1990, de nem bírtam otthagyni. :oops: :D
Porcleválás, melled :( Jobbulást!!

Mennem kell, itt a növendékem.

Orsi

avocado

Hali! :)

Nem látszik, hogy akármennyi felesleg is lenne rajtad. :wink:

Andi :)
Jobbulást! :?

Két kép, ami alátámasztja Darwin elméletét, miszerint a majomtól származunk. Ami a kisebbik fiamat illeti, lehet benne valami. :roll:
Kép
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Úgy látom mindenki nyaral ebben a rossz időben, el sem hittem, hogy csak Egcsi írt! :shock:

Egcsi
Képek 8) Egyetértek. :D

Nálunk semmi különös nincs, max.annyi, hogy Karcsi csinálgatja a kerti hinta-mászóka-csúszda dolgot, ami inkább vár lesz, olyan jól megterveztem. :roll: :D Egész jól halad, azért segítgetek neki, amennyire a gyerekek hagyják. A hinta része már kész van, de még nem teszek fel fotót, majd ha kész lesz, akkor dicsekszem.

Tali: sajna még mindig nem sikerült rájönnöm, hogy nekünk mikor lenne jó, van ugye ez a szuper idő, meg a játszó készítés, aztán 2-án már utazunk el, 11-én jövünk haza, utána 16-án Gergő-zsúr a csoporttársakkal, 18-án szülinap...szóval fogalmam sincs.
Vagy az van, hogy azt mondjátok, hogy mindenkinek jó a jövő héten mondjuk kedden és legyen akkor, vagy marad az augusztus vége.

Tehát a kérdés: jó a jövő hét kedd talinak??? Az júli.29.

Válaszokat elég gyorsan várom, hogy tudjak átgondolni, szervezkedni stb.

Pussssz :D

Orsi

avocado

Orsi,
Sajnos mi biztos nem tudunk menni mert szombaton műtik a térdemet. Utána egy darabig feküdnöm kell de már most kezdek félni.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Szebb napot :)

Orsi!
Mi nem tudunk menni,mert nincs autónk :( majd talán jövőre,addigra veszünk :) KÉpek csodásak,nagyon jól néztek ki :)

KOstyika!
++++++++Tesómat febr. műtőtte apósjelöltje,porcleválás térdben,azt az 1 napot sem kellett volna bentaludnia,de Ő úgy döntött ennyi belefér az életébe :) S Zsombor eteését hogy oldod meg?Vannak aranytartalékaid?Vagy tápszer arra az 1 napra? Veronika szereti nagyon kistesót?

Egcsi!
Aranyos a kismajmod :) rám is ez vár :?

MI vagyogatunk,Míra múlthéten kidekorálta tesóm szobájának a falát rúzzsal(ottfelejtette bnője vszínű apolcon) s kislányom csak rajzolni akart, a körömlakkot a szél ráfújta a körmére, a szempillája meg csillogós csipás lett :roll: :lol: 8) Aztán nagyit elkísérte fodrászhoz aszem pénteken s du. úgy döntött ami megy Kati néninek(fodrász) az megy neki is :) levágott a fufrujából egy részt,mert a szemébe lógott :) kb.5-8 cm szakaszon kb. 2-3 mm es lett akaja :) mókásan nézett ki :) Aztán állatkertbe is voltunk ,Bálint jót aludt a végére felkelt :) Kecskék neki is nagyon tetszettek :)
Pénteken meg megyünk vissza gasztróra,kíváncsi vagyok mit mond a doki,emelt csp-t kaphatok-e mert a lisztérzékenység ugyebár nem kinőhető :evil:

Anikó,Mesi,Rita,Málna,Manó,Timi??????????????????

KépKép
viranka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?