Új privát üzeneted érkezett!

Szerintem igazad van Ildi, akárki akármit is mond, a vége felé bizony tényleg teher. Nekem egy férfi kollégám szólt rá mindig a többiekre, amikor kiejtették a szájukon a terhes szót, hogy az mennyire csúnya, hiszen az nem lehet teher, ha az ember gyermeket vár. Valószínűleg ő még sosem volt fent azért egész éjjel, mert valaki a bordáit szadizta, nem kelt fel 5-ször pisilni, nem voltak méhösszehúzódásai, és lehet, hogy a méhszáját sem nézegették hetente. Nem panaszkodni akarok, mert nem élem meg ezeket tragédiaként, de szerintem tagadni is kár, hogy ez bizony megviseli már az ember testét.
Most már azért úgy várom, hogy történjen valami, annyira a vége felé járok, és majd szétvet a kíváncsiság, hogy milyen lesz az én kismanóm. Nyilván tündéri, elvégre mégis csak az enyém lesz, de ez tartja bennem a lelket még az utolsó napokra, hogy egy hajszál választ csak el a csöppségtől!
Kitartást mindenkinek!

Kép
marcsi0503

Sziasztok!

Jelentem még mindíg egyben vagyunk! (úgy érzem még így is maradunk egy darabig)

Köszi a kedves biztató szavakat és a drukkot, most már nagy szükségem van rájuk! Nagyon hullámzó a hangulatom, mintha kezdenék egy kicsit hisztis lenni! :oops: (NEM ISMEREK MAGAMRA)

Bábaildi: Tegnap megnéztük a méhszájat, már egy picit több mint egy újjnyira nyitva van, a méhnyak is egy picit kezd megrövidülni. Azért az már jó érzéssel tölt el, hogy elindult a folyamat. Próbálok türelmes maradni, csak annyira jó volt kedd éjszaka azt hinni, hogy szülünk. Úgy örültem, teljesen fel voltam dobódva, anyukám még meg is jegyezte, hogy nem vagyok semmi, más ilyenkor idegeskedik, belőlem meg dőlt a duma, meg vigyorogtam mint a vadalma. Végül is a lényeg az, hogy minden rendben legyen a többi nem is számít annyira.

Marcsi: Ha jól látom a vonalzókon, ugyanannyi időnk van hátra! Vicces lenne, ha ugyanakkor szülnénk!!!! :P :P :P :P

Üdv.Móni

Kép

Kép
morca

Igen Móni, nagyon úgy tűnik, hogy egyszerre készülnek majd ki a babócák. Bár én a Bajcsyban fogok szülni, csak valahogy ide csapódtam hozzátok, így találkozni nem nagyon fogunk, de mindenképp sokat gondolok Rád, mint sorstársra, és szorítok Neked. Tökéletesen megértem a reakciódat is, én is nagyon örülnék, ha beindulna a szülés. tegnap nagyon lelkesen néztem az órát, hogy hény percenként jönnek a keményedések, hátha.....de sajna elmúltak. Ja, és üdv Neked a hisztisek klubjában, én is állati nyűgös vagyok, semmi sem jó, pedig alapvetően nem vagyok egy nehéz eset! Méhnyak-ügyileg is nagyon egyformán állunk :D

Üdv: Marcsi

Kép
marcsi0503

Marcsi: Pedig jó lett volna talizni a kórházban! Amúgy én is a Bajcsyban születtem, csak az már jó régen volt (33 éve).

Ja, és én is nagyon szorítok Neked!

Tök jó, hogy írtam- írtatok már ettől jobban érzem magam, most új erőre kaptam, csak a melegtől tartok, hogy megint visszajön.

Üdv. Móni

Kép

Kép
morca

lányok kitartás nemsoká karjaitokba tarthatjátok a babókat!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!!

Képzeljétek, azt álmodtam, hogy nagy pocakom van!!! :shock: :shock: Aztán felébredtem, úgy hogy füli g ért a szám úgy mosolyogtam és simogattam a pocakomat. Aztán jött a rettenetes igazsgá, NINCSEN POCAKLAKÓM :shock: :shock: :shock: Szörnyű volt szembesűlni az igazsággal. De aztán megfordultam és megsimogattam a 6 hetes volt "Pocaklakómat". Én tényleg visszasírom a pocakom, pedig nem volt kicsi. Ja és én + 30 kg-ot híztam. Már lement 15 kg :P

Móni kitartás, már majdnem VÉGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon drukkolok Nektek. Azért küldesz egy sms-t, ha bemész???????????? Mi július 19-én megyünk a kórházba UH-ra. Lehet, hogy összefutunk??????????????? :shock: :shock: :shock:
bluebox

Kép

Tegnapi fotó. Mi már ekkorák vagyunk :wink:
bluebox

Márti!

Kristóf milyen nagy baba!!!!
30 kg??? :D
Anyu velem 22kg-ot hízott és lement rögtön a szülés után mind.
Én 14-et híztam,szülés után lement rögtön 8 kg. Aztán a többi megmaradt.

Most nyomom a 90 napos diétát, már fogytam. Igaz, nem tudom mennyit.Kb fél évet szánok a fogyásra, havi 1-2 kg-al számolva. Ez így ideális is.

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Norinának Nagyon Boldog Névnapot kívánunk itt is!!!

üdv

Mesi és Lara-baba
Kép
m.mesi

Én is szeretnék Norinának sok boldog névnapot kívánni!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

bluebox nagyon nagyott nőtt Kristóf!csak így tovább!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mi is kívánunk Norcsikának sok-sok boldog névnapot!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Sziasztok!

Ezúton kívánunk mi is NORINÁNAK nagyon sok boldog névnapot!!!

Lilla és Kira
Vendég

Sziasztok! Jelentem az elmúlt 36 órában 27 újszülött látta meg a szép napvilágot a Délpestiben. Vagyis: pillanatnyilag csak ülőhely van a szülőszobán és a gyermekágyon. Vagyis: aki eddig nem szült meg, az most már tartsa vissza! :cry: :cry: :cry:
Marcsi! Morca! Mi újság? A következő front keddre várható! :lol: :lol: :lol:
Egyébként hullafáradt vagyok! Este pedig újra megyek dolgozni! :? :? :?
bábaildi

Te jó ég! Tényleg ezt hozza ki a front az emberekből????? Én még jelentem, egybe vagyok, várom a keddi frontot, hátha....
Remélem Ildi vége a műszakodnak, és ezek után tudsz pihenni is egy kicsit!

Kép
marcsi0503

Hogy van az, hogy eddig csak a saját dokim nézte a méhszájamat, és soha nem fájt egyáltalán, még csak kellemetlennek sem mondhatnám, igaz, eddig tökéletesen zárva is volt minden. Most kedden viszont a helyettese nézte, és azt hittem lemászok a vizsgálóról, nagyon rosszul esett amit csinált, tovább is tartott, mint szokott, és kifejezetten fájt, most viszont már a külső 1 ujjnyira nyitva van. Ez a dokin múlt, esetleg rajtam, mert feszengtem esetleg az idegen orvos miatt, vagy a méhszáj állapotától függ, hogy mennyire fáj ez a vizsgálat? Csak azért érdekelne, mert ha a keddi front nem csalogatja ki a babómat, akkor bizony ennél a helyettesnél fogok szülni, és ha vajúdás közben még vizsgálgat, annak marhára nem fogok örülni!
Elképzelhető, hogy esetleg kézzel tágított valamennyit, vagy csak bebeszélem magamnak ezeket a hülyeségeket???? :shock:

Kép
marcsi0503

ildi nem semmi mennyien szűltek!
amikor én szűltem akor is teltház volt az összes szűlőszobán de azért nekem sikerűl kisírni a lila szülőszobát! :oops: :D

További jó munkát neked estére,nemsoká jön a várva várt pihenésed!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Képzeljétek ma a kis pöcsösöm 3-szor is pisilt a wc-be!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!!!!

Nitacska: Hatalmas gratula a pisihez :P
Morca: Merre vagy?????? Ugye nem voltál benne a 27-ben???????

Bábaildi: Nem irígyellek Téged - Titeket :roll: :roll: Azért egyszer úgy megnézném így teltházasan a szülőszobát :P Én mindíg szinte üresen láttam.

Dobok egy mai fotót is :P Szóljatok, ha nagyon úúúúúúúúúnjátok már. A nővéremnek ma van a szülinapja, hát Neki kedveskedtem egy picit :wink:

Kép
bluebox

Sziasztok!

Még mindíg egyben vagyunk, szerencsére kimaradtam a 27-es buliból!
Szép komótosan tágulgatok, reggel valószínűleg elhagytam a nyákdugót is, úgyhogy minden oké, csak már megint ez a meleg tesz próbára!

Márti: Kristóf gyönyörű és óriási kis fickó!!!!!! És nem lehet megunni, jöhetnek a képek folyamatosan. Én is raknék fel Matyiról, de nem tudom átalakítani a képeinket.

Bábaildi: Jó kis mulatság lehetett odabent, nem bánom, hogy ebből kimaradtam! Tényleg ezt a méhszáj piszkálást nem lehet megúszni valahogy? Amúgy kitartás, mindjárt kezdődik a jól megérdemelt pihenés!!!!!!!!

Marcsi: Sajna rászoktak segíteni a méhszájra és hát az nem a legkellemesebb. Sőt!!! (Mondjuk szólhatott volna előtte a doki)
Esetleg kérdezd meg az orvosodat, hogy feltétlenül szükség van- e erre, hátha megkímél. Az előző szülésnél bennem ezek a vizsgálatok hagytak nyomot igazán, maga a vajúdás nem annyira. De ha nincs más választásod, lebegjen a szemed előtt az, hogy nemsokára összebújhatsz a babáddal és ahhoz az érzéshez képest minden fájdalom eltörpül.

Üdv mindenkinek! Móni :lol:

Kép

Kép
morca

Sziasztok!
:shock: :shock: Én nem szeretnék akkor szülni, amikor teltház van...! Naggggyon durva!!!

Kristóf baba gyönyörű! Olyan jó nézni a babás képeket!!!

Morca, Marcsi
Drukkolok nektek! Most épp azért is, hogy legyen hely az osztályon... :roll:

Képzeljétek, magas lett a cukrom, úgyhogy most 150g szénhidrát diétán vagyok... :cry: Nagyon el vagyok keseredve!!! Azt hittem most megúszom, de úgy látszik, hogy nekem ez a sorsom... :cry: Ráadásul sokkal sűrűbben kell feljárnom Pestre vizsgálatokra, az meg nekünk még akkor is másfél óra, ha üres az autópálya... :roll:

marek

Sziasztok!

Marek: Köszi a drukkot, elfér!!! Ma este megyek ctg-re, majd meglátjuk mi újság. Jó lenne megúszni a teltházat, de elég nagy az esély arra, hogy hét elején is sokan lesznek, mert megint jön egy front. (hát ha ezt is kibírom szülés nélkül, lehet, hogy örökre terhes maradok....... ) Nekem is magas lett a cukrom a terheléses vizsgálaton, szintén 150g-os diétára lettem ítélve+ heti kontroll vizsgálatra járok és persze, hogy vidékről kell bejárnom!!!! (nekünk "csak" 40 perc az út!) De legalább az inzulint megúsztam!!!!!

Kitartást a diétához!!!!!!

Üdv. Móni

Kép

Kép
morca

bluebox nagyon helyes a Kristóf a virággal a kezében!!!!!! :lol:

lányok kitartást a diétához!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hogy bírjátok ezt a hőséget?
Gina nagyon nyűgös, alig van rajta egy ujjatlan kombidressz mégis tiszta nyirkos a kis teste. Úgy sajnálom szegényt.
Most kívételesen adtam neki forralt vizet pici cukorral és facsartam bele kevés citromlét. Nagyon ízlett neki, itta nagy kortyokban.
Szerintem ilyen kánikulában kevés folyadék az anyatej.

Márti! Nagyon klassz kissrác Kristóf. Vannak babák akikről csak a ruha alapján lehet eldönteni hogy fiú vagy lány. Na, Kristóf nem ilyen. Ő rajta látni hogy "pasi".
És irigyellek, hogy így elfogadja a cumit. Ginával kipróbáltam minden fajta és féle cumit. Jó nagy ívben köpi ki.

Móni, Marcsi kitartás! Már nincs sok hátra. Tudom nagyon rossz ebben a melegben nagy hassal, a fiam júl.21-es születésű. Vele fogtam ki egy három hetes kánikulát. Egy héttel így is tovább húztam mint a kiírás, aztán jött egy hidegfront és ő is megjött.

Nitácska! Gratula Máténak! Jól dícsérd meg! Mi mindíg megtapsoltuk amikor sikerült a fiamnak. Annyira élvezte, hogy egy idő után már csak ő tapsolt magának. Amikor hallottuk a tapsot, tudtuk, hogy pisilt. Egyem meg, most meg azért izgulhatok, hogy időben hazajöjjön a randiról....

Szép napot sziasztok!
Judit

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
yusz

yusz dicsérjük folyamatosan,annyira akr a wc-be pisilni hogy inkább sokszor és többet iszik! :lol: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok! Nagyon határozottan lehet tiltakozni a kéretlen méhszájtágítás ellen! Nem az a gond, hogy csinálja az orvos, hanem az, hogy nem szól. Sajnos néha szükség van rá, de mindig meg kell mondani a kismamának, mi következik. Ha felkészül rá az ember, sokkal kibirhatóbb. :( :( :(
Egyébként nem minden frontnál v. újholdnál van ilyen sok szülés, csak ez most így összejött. :) :) :) Ezek a kicsik tavaly október végén készültek. Lehet, hogy mindenki félt kimenni az utcára (23-a), inkább összebújtak otthon? Hm! Egy kis tüntetés a legjobb népességszabályozó? :wink: :wink: :wink:
Lányok! A diétát NAGYON SZIGORÚAN betartani. Sok sikert! :roll: :roll: :roll:
bábaildi

én is mostanába szűltem volna ha a baba januárba nem hal meg! :cry: :cry: :cry: annyira hiányzik!!!!!!! :cry: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitacska!

Nem tudom szoktad-e nézni a Született feleségeket. Ott volt az egyik részben, amikor elvetélt a Gaby, hogy a férje börtöntársa kivitte egy helyre, ahol adott neki egy lufit, és azt mondta neki, hogy ez a lufi a kisbabája, és most engedje el. Nagyon nehezen, de elengedte és "Ő" felrepült az égbe.

Valami hasonlót próbálj ki, tényleg nehéz elengedni, de jól kibőgi magát az ember ott, de utána megkönnyebbül.

Szia
Lilla
Vendég

szia.igen szoktam nézni és azta részt is láttam emlékszem is rá!
Lehet megfontolom amit mondtál,veszek egy szép fehér lufit illetve 2-őt a másik baba miatt és elengedem őket!!! :cry: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia!

Nehéz, de el kell engedned Őket. Már csak azért is, hogy teljes lelki nyugalommal fogj bele a következő próbálkozásba.

És hidd el a következő próbálkozásod sikerülni fog!!! :P :P :P

Lilla
Vendég

Jó estét!

Morca: örülök, hogy látlak! Kívánom, hogy minden klasszul menjen, ahogyan olvasom, minden esély megvan ehhez. :)

Bábaildi: szabira mész? mikor leszel itt újra? (már bocsánat, hogy így, a jól megérdemelt pihenést megelőzően már arról érdeklődöm, meddig is tart. :)

Kép
anhel

Szióka!

Nitacska: Mindíg előre nézz és bízz magadban!!!! Lillának igaza van, engedd el, és koncentrálj arra, hogy sikerülni fog! Sajnos velem is történt ilyen tragédia, pontosan tudom, hogy mit érzel. Szurkolok Neked, hogy minél hamarabb pocis legyél!!! :P :P :P

Üdv. Móni

Kép

Kép
morca

Sziasztok! Anhel: jul. 20 és aug. 20 között leszk szabin. Ebből két hetet itthon, két hetet vízparton, sátorban, barátokkal és rokonokkal. Valszeg azért is van rajtam némi háj, mert előző életemben vizipaci voltam. A következőben is lehetek az, azután megint szülésznő. :lol: :lol: :lol:
Nitácska! Ereszd el azt a két fehér lufit, és zárd le a múltat. :( :( Szeptemberben találkozunk, és nekilátunk a jövőnek! :idea: :idea: :idea:
Még 4 műszak a szabadságig!
bábaildi

ildi azt is fogom tenni,eleresztem őket!!!!!!!!
:lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó estét Lányok!

Csak egy gyors bekukk, és visszaolvasásra volt ma időm. Holnap majd jövök :wink:

Bábaildi: Véletlenűl szerda délelőtt nem leszel bent a kórházban???? Megyek Kristóffal UH-ra.

Morca: és Pocakos Kismamik: Minden elismerésem a Tiétek, hogy ekkora melegben még bírjátok :roll: :roll: Megy a drukk Nektek :P

Jó éjt :wink:
bluebox

Bábaildi, akkor a vízparti és a kevésbé vízparti pihihez is nagyon jó időt kívánok és kellemes nyaralást!
Én következő életemben viszont kutya akarok lenni, nálam. :)
(szégyentelenül elkényeztetett dögről van szó ugyanis)
Augusztus elején bemennék a kórházba szülőszobalátogatásra, kit keressek szerinted? (akkor leszek a 30. hétben)

Én nem tudom, mi van velem, 2 napja a jobb oldalam görcsöl egész nap - tegnap vendégség volt nálunk, estére azt hittem megpusztulok, annyira fájt, erre ahogy eleredt az eső, mntha a görcs oldódott volna. Most is zuhog és mintha egyre lanyhulna. A lányom nagyon aktív odabent, ez viszont jó érzés, főleg ha közben nincs ez a méhszalagnyúlós görcs, hasogatás.
Ti hogy bírjátok ezt a hőség/vihar váltakozást?

Kép
anhel

Szia Anhel!!

A szülőszobalátogatás mindig ki van írva, egyébként, ha jól tudom minden hó első keddjén tartják, a nővérszállón az első emeleten. De szerintem, ha megkéred Ildit, biztos nagyon szívesen megmutat Neked mindent és persze kellő képpen felkészít :wink:
bluebox

anhel próbálj többet pihenni hátha akor jobb lesz!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok!

Teszek fel pár képet a Milánról,mert most alszik. Mi nagyon jól vagyunk,eszünk ,alszunk és a magunk nyelvén "beszélgetünk".

Morca: Kitartás,mindjárt találkozhatsz a kis babócáddal. Szorítok Nektek!

Marcsiról tud valaki valamit? Pénteken volt utoljára! Csak nem????

Morca és Marcsi: Ki lesz a hírhozótok?

Kép

Kép
mannogab

Kép

Kedvenc állatkámmal

Kép

Kép
mannogab

[img] [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1216030723.3081
.jpg[/img]

Fürdőrucimban:)[/img]

Kép

Kép
mannogab

Kép

Kép

Kép
mannogab

Kép

Vagányan

Kép

Kép
mannogab

Köszi Márti!

Igen, Bábaildi mondta, hogy minden hó első keddjén van erre lehetőség, és én szívesen élnék is vele. Sajnos a kórház elég messze van a lakóhelyemtől, ill. napi, bkv-val bejárható mozgásteremtől, és mivel nincs autóm, szervezést igényel az odajutásom. Tehát hiába van kiírva, nem tudok sajna csak benézni, hanem már a konkrét időpontra mennék. Ezt lehet telefonon is egyeztetni ott?

Ildi pont szabin lesz, így őt nem tudom személyesen boldogítani ebben az időben, de biztosan ráaszabadítom magam még a közeljövőben :)

Kép
anhel

Anhel: Én megyek szerdán a kórházba, mert vinnem kell a kötelező UH-ra Kristófot :P Megnézem Neked, hogy hánykor kezdődik a szülőszobalátogatás. Ha jól emlékszem, akkor talán 16:30, de szerdán megírom Neked a tutit :P A nővérszállón tartanak kb 1 órás előadást a kórházat mutatják be egész pontosan a szülészeti ill. az újszülött osztályról mesélnek, betesznek egy videófilmet a szülésről, majd utána tájékoztatnak a lehetséges fájdalomcsillapításokról a szülés lehetséges választásairól illetve a vajúdások lehetőségeiről, majd ezek után átmentek a főépületbe felmentek a 9. emeletre és bevisznek benneteket a szülőszobába. Megmutatják a szobákat (nagyon tutik), utána levisznek a 8. emeletre és bevisznek a gyermekágyi osztályra is. Megnézhetitek a babákat is :P Nekem nagyon tetszett :P Jó volt, hogy láthattam, hogy hova fogok menni szűlni. Sajna én a műtőt ismertem meg inkább. Na azért volt szerencsém a szülőszobához is. (kétszer is :P ) Amikor bent voltam a kórházba bekerűltem a terhespatológiára, ott voltam 1 hétig, akkor meglátogattam Ildit a szülészeten. Nagyon jót beszélgettünk :P No para, nagyon tuti kórház, kellemes légkör mindenhol :P Szerdán jövök a tuti időponttal. :wink:
bluebox

Anhel! A szülőszoba látogatás mindíg a hónap első keddjén 14. 00-kor van. Kb. másfél órás program, beszélgetés-video-szülőszoba bemutatás. Nem kell bejelentkezni, a nővérszálló első emeletén van a gyülekező (ez a kórház területén van), ott van a duma+video, utána séta a szülszobra. :) :) :)
Ha meg tudod oldani, menj el, nézz körül, azután, ha én visszajövök szabiról, segítek szülésznőt választani. Ha nehézségbe ütközik a bemenetel, akkor várj meg engem, és egyeztetünk időpontot aug. végén, személyesen körbeviszlek, elmondom a tudnivalókat. :) Egyébként hol laksz?
Márti! Szerdán bent vagyok, csöngess be a szülőszobára! Szeretnélek látni Benneteket. :lol: :lol: :lol:
Már csak három műszak a szabadságig!
bábaildi

Hú, ennyire részletes? Ez jó!
Nagyon köszi a tippet is és hogy megnézed nekem!
Ildi azt javasolta, hogy kb. akkoriban válasszak szülésznőt - én kérdeztem tőle, mikor ideális, mert mindenképpen szeretnék fogadni - arra ott akkor is van szerinted lehetőség? Úgy értem, találkozhatok szülésznőkkel?
Bocs, hogy ennyire csimpilimpi vagyok, de a kórházat sem, a szokásokat sem ismerem és ráadásul az első babámat is várom, tehát máshonnan sincs tapasztalatom.

Azért a szakirodalmakat forgatom, nem szeretnék úgy menni szülni, hogy semmiről semmi fogalmam. Csak hát a helyi szokásokat is meg kell ismernem valamelyest. :)

Kép
anhel

Na, megéreztem, hogy most kell jönnöm ide, és tessék! :))

Köszi Ildi! Elmegyek hát, már teljesen izgatott vagyok! :)
Be is jegyzem a naptárba.

Budán, a XII. ker-ben lakom. A dokim Dr. Bárány János. UH-ra a magánrendelésére járok, az közel van szerencsére. Dolgoztál már vele?

Nem is tudom elmondani, mennyire hálás vagyok Neked és a többieknek is, hogy itt mindenki ennyire segítőkész!
Mégegyszer nagyon köszönöm!

Kép
anhel

Ja, bocs, még egy kérdés szülőszoba látogatással kapcsolatban: a férjem jöhet velem vagy ez inkább amolyan anyás program?

Kép
anhel

ildi így számolod a műszuakokat?! :lol:

Mi majd ha visszajöttél aug.20.-a után talizunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Mannogab nagyon szép kisfiu Milán,legjobban az utolsó kép tetszik na e a fürdőszerkós is nagyon helyes!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Anhel: Nem csak anyuciknak való a szülőszobalátogatás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sőt nagyon becsülöm azokat a leendő Apukákat, akik már oda is elmennek :P Bár a videót inkább csukottszemmel nézték, vagy összeszorított fogakkal (nagyon viccesek voltak), de becsületükre legyen írva :P
bluebox

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?