Sziasztok!
Hogy bírjátok ezt a hőséget?
Gina nagyon nyűgös, alig van rajta egy ujjatlan kombidressz mégis tiszta nyirkos a kis teste. Úgy sajnálom szegényt.
Most kívételesen adtam neki forralt vizet pici cukorral és facsartam bele kevés citromlét. Nagyon ízlett neki, itta nagy kortyokban.
Szerintem ilyen kánikulában kevés folyadék az anyatej.
Márti! Nagyon klassz kissrác Kristóf. Vannak babák akikről csak a ruha alapján lehet eldönteni hogy fiú vagy lány. Na, Kristóf nem ilyen. Ő rajta látni hogy "pasi".
És irigyellek, hogy így elfogadja a cumit. Ginával kipróbáltam minden fajta és féle cumit. Jó nagy ívben köpi ki.
Móni, Marcsi kitartás! Már nincs sok hátra. Tudom nagyon rossz ebben a melegben nagy hassal, a fiam júl.21-es születésű. Vele fogtam ki egy három hetes kánikulát. Egy héttel így is tovább húztam mint a kiírás, aztán jött egy hidegfront és ő is megjött.
Nitácska! Gratula Máténak! Jól dícsérd meg! Mi mindíg megtapsoltuk amikor sikerült a fiamnak. Annyira élvezte, hogy egy idő után már csak ő tapsolt magának. Amikor hallottuk a tapsot, tudtuk, hogy pisilt. Egyem meg, most meg azért izgulhatok, hogy időben hazajöjjön a randiról....
Szép napot sziasztok!
Judit