Sziasztok!
Hát jól eltűntem, meglátszik, amikor melózom. Sajna szerdán már mennem kellett. A gyereket jól elkapatták a 10 nap alatt Izraelben a nagymama és a nagynéni. Most minden alkalommal, amikor nem kap meg vmt, vagy nem szabad vmt, földhöz vágja magát, ül a fenekén, és bőg, mint állat. Vicces. Szerencsére a szülőkkel együtt csak röhögünk rajta, és észre sem vesszük...vigyázni kell, mert könnyen a fejünkre nőnek ezek a kölkök!
Egyébként aranyos, mióta visszajöttek, sokat bújik hozzám, meg csak úgy beleül az ölembe egy könyvével vagy játékával...jófej gyerek. Na meg képzeljétek, bementünk egy boltba, reklamálnom kellett, mert a fényképezőmet már 2 hónapja elvitték szerelni, és még mindig semmi, el sem kezdték még a javítást, lúúúúzerek! Szal a lényeg, h beszéltem a csajjal, álltam a babakocsi mellett, Aidan meg elkezdett mutogatni a hasamra, meg rángatta fel a pólómat ezerrel, h "baby, baby"!
Vicces volt... amúgy naponta párszor megcsinálja ezt otthon is...ülök a földön, egyszercsak odajön, felhúzza a pólómat, simogatja, vagy mutogat, esetleg nyomkodja egy ujjal a köldököm és "baby, baby" ezerrel.
Az anyjával is eljátszotta ezt Izraelben, a többiek meg csak néztek, h mi van? Aztán mondták, h csak a nannyje babát vár...
Olvasgattalak titeket minden este, és bocsi, de most képtelen vagyok az utánaolvasós kisregényre. Azért pár dologra reagálok emlékezetből az uccsó 1-2 oldalról.
Marek!
Sajnnálom a cukrodat, de nyugi minden rendben lesz!!! És már csak 95nap, gondolj erre, ezt már fél lábon is!
cumisüveg: Szerintem is a Tomy Tipee a legjobb üveg, amit Kata is mond...én is ezt néztem ki. Én tapasztalatból is mondhatom, h Aidan is sokkal jobban szerette őket, mint az Avent-eseket, amíg számított. Mostmár nagyfiú, úh tökmind1. Itt "closer to naure"-nak hívják mindenhol, ami annyit tesz, h természetesebb, szal tényleg ez hasonlít legjobban a cicihez, ezért szeretik a babyk.
"punciban rugdosás": én is csatlakozom, igaz az én csajom rugdos minden fele, valamikor már köldök felett 3-4cm-el, vmkor oldalt összevissza, de nagyon sokat lent is, és ilyenkor komolyan úgy érzem, mintha a hüvelyemben rugdosna...persze tudom, hogy nem, ti se aggódjatok!
Gondolom pörög-forog össze-vissza a csajszi, remélem kint nem lesz ilyen hiperaktív!
babakocsi: hát én 2éve tologatok babakocsikat, mert azóta dolgozom gyerekekkel. Szerintem a bolygókerék létszükséglet, én tutira nem vennék stabil kerekes kocsit. Sztem belehalnék a tologatásába. Nálam az is feltétel, h egy kézzel is simán el lehessen tolni, ehhez meg ugye nélkülözhetetlen a bolygó. Nem hiszem, h hamarabb tönkremenne a bolygókerekes, bár nagyon olcsó no name kocsiknál előfordulhat...ebben az esetben nem is hiszem, h a bolygókerék a bűnös, hanem az egész úgy, ahogy van. Mindkettő, amit kinéztem bolygós, és még mindig ezen agyalok egyfolytában, képtelenség dönteni, és lassan már a falra mászok ettől.
Mindig afelé hajlok, amelyikbe épp belebotlok, és tologatom kicsit...és ugye ez nemsokára meg is változik, amint a másikhoz is szerencsém lesz. Gondolkodtam azon, h megveszem mind a kettőt, de ha így tennék, asszem jó nagy barom lennék...úh csitítgatom magam.
Aztán majd a szüleim jönnek 2,5hét múlva, akkor majdcsak döntünk valahogy...arra a hétre céloztam be a vásárlást, úh azon a héten muszáj döntést hozni, és meg is venni.
Ildi!
Nagyon sajnálom a barátaitok kislányát!
Én is parázok eléggé, h hamarabb el fog indulni a leányzó, mint kéne...én 38 hetet tűztem ki neki, remélem addig szépen marad a helyén. Én most elértem a 24hetes bűvös határt, amikor is már 50% esélye van a túlélésre, következő héten már 65% lesz, 27hetesen pedig 80%, de ez annyira rossz, asszem belerokkannék egy ilyen koraszülésbe amikor minden nap egy mérföldkő.
Arról meg ne is beszéljünk, h mennyi az esélye annak, h egészséges lesz, ha esetleg túl is éli.
Sajnálom a tegnapi rossz napodat is.
kínai horoszkóp: nem találtam a forrást, de ha a nemekről van szó, akkor nekem nagyon nem jött be!!! Fiút jósoltak és lányom lesz!
Na hát most ennyire futotta, bocsi, de most tényleg nem tudok jobban visszamenni...nincs rá erőm.
Én elvagyok egyébként, a munka változatlanul egyre nehezebb, de megpróbálom egyre jobban visszavenni magam, és így már talán jobb...csak ne kéne 10órát ott lennem minden nap.
Ma is voltam mini vásárló körúton, találtam tökjó strech hosszúujjúkat fillérekért, vettem 4-et, és itthon rápróbáltam szines trikókkal tökjól mutat...úh asszem hűvösebb időkben így fogok nyomulni...meg otthon majd a campen este/északa.
Próbálom palástolni a bálnaságomat, és ezzel a szettel egész jól mutatok.
Meg amúgy már kezdek barátkozni magammal, és mostmár ki merem nyitni a fél szemem, ha tükörbe nézek. Ahogy a nő a hasam, talán egyre jobban ellensúlyozza a lejjebb lévő zsírpárnákat, és ez jó.
Merészeltem hozzácsapni egy bikinit is a mai kollekcióhoz, de abban nem vagyok biztos, h lesz is rajtam. Olcsó volt, úh ezért vállaltam csak be, na meg alul felül kötős, szal a mérettel nem lehet gond, amúgyis 8-as (36) szal ha mást nem, jövőre jó lesz...amúgy nem annyira szörnyűen mutatok benne...ha nagyon meleg lesz otthon, lehet megkockáztatom.
Persze a kiscsaj sem maradt cucc nélkül...újabb szerzemény 2 5-5 darabos csomag sima fehér, totál pamut puha rövid body, majd őszre/télre a kezeslábasok alá...újszülött és 0-3hó méretben 2-2font volt. Meg egy kapucnis zsiráfos törölköző, fehér, pirosas-sárgás pöttyös szegéllyel, és zsiráffal a kapucniján...3font.
És amint írtam már a babakocsikérdésbe meg kezdek már becsavarodni, de pár hét, és dűlőre jutunk.
Alig várom már, hogy menjünk haza, már csak 1 (!!!)hét...ebben az időben már otthon leszünk jövő vasárnap, sőt már a 4D-n is túlleszünk, tökre várom már!!!! Na meg persze utána a reggae campet...rám fér már egy kis nyaralás. Csak még ez a hét meló...blaaaaa
Rossz rágondolni...
Na megyek is, ennyi bőven elég volt belőlem, ahhoz képest, h alig tudtam vmre reagálni!
Vigyázzatok magatokra!