Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Én sem bírom, ha valamire számítok és nem úgy sülnek el a dolgok. Nekem ha ideges vagyok, vagy feszült akkor egyáltalán nem mozog, ő is meghúzza magát. Mondjuk nekem amúgy is nagyon keveset mozog, kezdem azt gondolni, hogy ez sem normális.

Cumisüveg: Én veszek egy nagyot és egy kicsit, nem tudom melyik hány ml. Az tuti, hogy én az AVENTET utáltam, mert állandóan folyik. Akár hogy teszed rá a tetőt midig orrán-száján fogyik a cucc. Szerintem felháborító, hogy ennyi pénzért ilyen a minősége. Elöször azt gondoltam én vagyok a béna, de a környezetemben mindenkinek folyik aki ilyet használ. Ezért aztán áttértem egy másikra, bár a mellszívóból marad az AVENT mert az viszont jó!!!!

Szerintetek, miért nem látszik mindenkinek a vonalzója????

MAREK!

Mikor mész a kórházaba (pestre)???

Majd még jövök, csak most takarítanom és vasalnom kell, ja és persze még valami kaját is kéne csinálni.

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Mtücsök
Kedden megyek, akkor szerintem egész délelőtt ott leszek. És utána minden héten egyszer, szóval többet leszek ott, mint itthon... :cry:

marek
 
 


Sziasztok!

Marek!Fel a fejjel!!!!

Kata!Nekünk Zsófival Aventos volt nekem semmi bajom vele.De Zsebinek már másikat vettem és 2X150ml és 2x 260ml-et kezdésnek elég ha kell még akkor max egy nagy de több szerintem nem :roll: Belinkelem milyet vettem azért tetszik mert olyan mint ha cicizne és ha vízet vagy teát iszik akkor sem szokik le a ciciről

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =3&whid=25

cumit is ott vettem ennek a Tomfénak de még veszek egy Nuk 1-et majd kiderül melyik jön be :lol: Amúgy van az Aventnak újszülöt szetje de nekem a 4 csumisüveg sokkal olcsobban jött ki mint ha aventett vettem volna még egy cumimoso fej és szerintem kezdetnek elég lesz :lol: :lol:

Ildi!Sajnálom,hogy tegnap nem tudtál vásárólni :cry: Gratulálok a 100 naphoz :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 

 
 

Sziasztok!

Sajnos a mai vásárlás se jött össze :? Elmentünk de. a Brendonba, erre nem volt már a komódból, amit kinéztünk 19 e forintért. Körbenéztünk, de az összes pelenkázó 30 e forint felett volt, sőt, volt ami 80 e forint volt, jó, jó, nagyon szép volt, nagy, fiókos, színes, de hát a gyerek sejhaját törölgetni jó egy 19 e forintoson is, nem??? :shock: Komolyan, lehúzás! Szóval nem vettük meg a matracot sem ezért, úgyhogy majd a héten valamikor elmegyünk az M5-ös Brendonhoz, mert ott van a komód. Már nem mentünk el Aréna Plázába se, mert durva meleg volt és nem bírtam. Itthon is csak folyik rólam víz, pedig nemrég fürödtem, alig várom, hogy ideérjen a jégeső és a vihar!!! :twisted:

LKata - cumi, üveg, hőmérő... ezeket az apróságokat majd csak az ucsó 1-2 hónapra hagyom, amikor már javában itthon leszek. Amit Kata befűzött linket a Brendonból, az a cumisüveg nekem is bejön, de még nincs elég tapasztalatom és összehasonlítási alapom, mert ezeket a dolgokat nem nézegettem egyelőre. A nagyobb dolgokat szeretném előbb megvenni, mert a kis csipcsupra lesz mani, de a nagyokra nem, szóval most jön a komód és a matrac, majd a köv. a mellszívó & autósülés-hordozó lesz, szülinapomra bébiétel melegítőt kértem és egy jó könyvet a csecsemőgondozásról és mindenről, amit tudni kell ahhoz, hogy elláss egy kisbabát. Jó, tudom, jön magától is, meg anyai ösztönök, de nem árt tudni előre, hogy mire számíthatok :lol:

Kata - köszi, jó már a 100. napnál tartani :wink:

Amúgy nagyon nehezen bírtam a mai napot és érzem, hogy a hasam feszül, szerintem most van keményedésem :? És rúgdosott szegény baba egész nap, nem bírta a meleget vagy nem tudom, a hasam is fájt ma kicsit, szóval próbáltam pihizni, de nem bírtam elaludni sem, mert ömlött rólam a víz.
Ti hogy bírtátok?
Mindenki jól eltünt, remélem tartalmasabb volt a hétvégétek, mint az enyém :?

Na megyek pihizni tovább és várom a vihart,

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok Csajok!

Megjöttünk a Balcsiról.Szerencsénk volt meg nem is, mert volt 3 nap mikor esett az eső, akkor nehéz volt ábelt lefoglalni.de egyébként klassz volt, kapott egy bálnás uszógumit amit imádott, ki sem lehetett rángatni a tóból.nekem is jól esett a fürdés, bár ezt az egy hetet azért nem nevezném pihenésnek, inkább élményszerzés volt.jól lefáradtam, illetve lefáradtunk Ábi után való futosásban, de nem bánom, mert ahogy vigyorgott, ahogy tetszett neki minden, attól elolvadtam.vannak képek is, majd teszek fel, csak még le kell tölteni, meg kicsit lekicsinyiteni.
rengeteget irtatok, most megyek, és visszaolvasok amennyit csak tudok...
emmalena
 
 


Ildi!Sajnálom,hogy a komodot se tudtátok ezen a héten megvenni :cry: Könyveket én egyet nagyon tudok ajánlani:Suttogó Titkai nekem nagyon bejött Kép Nekem is olyan nehéz volt a mai napom olyan hányingerem volt délután mint az első hónapokban :shock: Szerintem ez az idő komolyan ki bírja ezt egyik nap majdnem 40fok másik nap 28fok Kép

Már csak 2nap és megyek a Dokihoz Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Hát jól eltűntem, meglátszik, amikor melózom. Sajna szerdán már mennem kellett. A gyereket jól elkapatták a 10 nap alatt Izraelben a nagymama és a nagynéni. Most minden alkalommal, amikor nem kap meg vmt, vagy nem szabad vmt, földhöz vágja magát, ül a fenekén, és bőg, mint állat. Vicces. Szerencsére a szülőkkel együtt csak röhögünk rajta, és észre sem vesszük...vigyázni kell, mert könnyen a fejünkre nőnek ezek a kölkök! :twisted: Egyébként aranyos, mióta visszajöttek, sokat bújik hozzám, meg csak úgy beleül az ölembe egy könyvével vagy játékával...jófej gyerek. Na meg képzeljétek, bementünk egy boltba, reklamálnom kellett, mert a fényképezőmet már 2 hónapja elvitték szerelni, és még mindig semmi, el sem kezdték még a javítást, lúúúúzerek! Szal a lényeg, h beszéltem a csajjal, álltam a babakocsi mellett, Aidan meg elkezdett mutogatni a hasamra, meg rángatta fel a pólómat ezerrel, h "baby, baby"! :D Vicces volt... amúgy naponta párszor megcsinálja ezt otthon is...ülök a földön, egyszercsak odajön, felhúzza a pólómat, simogatja, vagy mutogat, esetleg nyomkodja egy ujjal a köldököm és "baby, baby" ezerrel. :D Az anyjával is eljátszotta ezt Izraelben, a többiek meg csak néztek, h mi van? Aztán mondták, h csak a nannyje babát vár... :)

Olvasgattalak titeket minden este, és bocsi, de most képtelen vagyok az utánaolvasós kisregényre. Azért pár dologra reagálok emlékezetből az uccsó 1-2 oldalról.

Marek!
Sajnnálom a cukrodat, de nyugi minden rendben lesz!!! És már csak 95nap, gondolj erre, ezt már fél lábon is! :wink:

cumisüveg: Szerintem is a Tomy Tipee a legjobb üveg, amit Kata is mond...én is ezt néztem ki. Én tapasztalatból is mondhatom, h Aidan is sokkal jobban szerette őket, mint az Avent-eseket, amíg számított. Mostmár nagyfiú, úh tökmind1. Itt "closer to naure"-nak hívják mindenhol, ami annyit tesz, h természetesebb, szal tényleg ez hasonlít legjobban a cicihez, ezért szeretik a babyk.

"punciban rugdosás": én is csatlakozom, igaz az én csajom rugdos minden fele, valamikor már köldök felett 3-4cm-el, vmkor oldalt összevissza, de nagyon sokat lent is, és ilyenkor komolyan úgy érzem, mintha a hüvelyemben rugdosna...persze tudom, hogy nem, ti se aggódjatok! :D Gondolom pörög-forog össze-vissza a csajszi, remélem kint nem lesz ilyen hiperaktív! :P

babakocsi: hát én 2éve tologatok babakocsikat, mert azóta dolgozom gyerekekkel. Szerintem a bolygókerék létszükséglet, én tutira nem vennék stabil kerekes kocsit. Sztem belehalnék a tologatásába. Nálam az is feltétel, h egy kézzel is simán el lehessen tolni, ehhez meg ugye nélkülözhetetlen a bolygó. Nem hiszem, h hamarabb tönkremenne a bolygókerekes, bár nagyon olcsó no name kocsiknál előfordulhat...ebben az esetben nem is hiszem, h a bolygókerék a bűnös, hanem az egész úgy, ahogy van. Mindkettő, amit kinéztem bolygós, és még mindig ezen agyalok egyfolytában, képtelenség dönteni, és lassan már a falra mászok ettől. :( Mindig afelé hajlok, amelyikbe épp belebotlok, és tologatom kicsit...és ugye ez nemsokára meg is változik, amint a másikhoz is szerencsém lesz. Gondolkodtam azon, h megveszem mind a kettőt, de ha így tennék, asszem jó nagy barom lennék...úh csitítgatom magam. :D Aztán majd a szüleim jönnek 2,5hét múlva, akkor majdcsak döntünk valahogy...arra a hétre céloztam be a vásárlást, úh azon a héten muszáj döntést hozni, és meg is venni. :)

Ildi!
Nagyon sajnálom a barátaitok kislányát! :( Én is parázok eléggé, h hamarabb el fog indulni a leányzó, mint kéne...én 38 hetet tűztem ki neki, remélem addig szépen marad a helyén. Én most elértem a 24hetes bűvös határt, amikor is már 50% esélye van a túlélésre, következő héten már 65% lesz, 27hetesen pedig 80%, de ez annyira rossz, asszem belerokkannék egy ilyen koraszülésbe amikor minden nap egy mérföldkő. :( Arról meg ne is beszéljünk, h mennyi az esélye annak, h egészséges lesz, ha esetleg túl is éli. :(
Sajnálom a tegnapi rossz napodat is.

kínai horoszkóp: nem találtam a forrást, de ha a nemekről van szó, akkor nekem nagyon nem jött be!!! Fiút jósoltak és lányom lesz! :D

Na hát most ennyire futotta, bocsi, de most tényleg nem tudok jobban visszamenni...nincs rá erőm.

Én elvagyok egyébként, a munka változatlanul egyre nehezebb, de megpróbálom egyre jobban visszavenni magam, és így már talán jobb...csak ne kéne 10órát ott lennem minden nap. :?
Ma is voltam mini vásárló körúton, találtam tökjó strech hosszúujjúkat fillérekért, vettem 4-et, és itthon rápróbáltam szines trikókkal tökjól mutat...úh asszem hűvösebb időkben így fogok nyomulni...meg otthon majd a campen este/északa. :) Próbálom palástolni a bálnaságomat, és ezzel a szettel egész jól mutatok. :D Meg amúgy már kezdek barátkozni magammal, és mostmár ki merem nyitni a fél szemem, ha tükörbe nézek. Ahogy a nő a hasam, talán egyre jobban ellensúlyozza a lejjebb lévő zsírpárnákat, és ez jó. :P Merészeltem hozzácsapni egy bikinit is a mai kollekcióhoz, de abban nem vagyok biztos, h lesz is rajtam. Olcsó volt, úh ezért vállaltam csak be, na meg alul felül kötős, szal a mérettel nem lehet gond, amúgyis 8-as (36) szal ha mást nem, jövőre jó lesz...amúgy nem annyira szörnyűen mutatok benne...ha nagyon meleg lesz otthon, lehet megkockáztatom. :P Persze a kiscsaj sem maradt cucc nélkül...újabb szerzemény 2 5-5 darabos csomag sima fehér, totál pamut puha rövid body, majd őszre/télre a kezeslábasok alá...újszülött és 0-3hó méretben 2-2font volt. Meg egy kapucnis zsiráfos törölköző, fehér, pirosas-sárgás pöttyös szegéllyel, és zsiráffal a kapucniján...3font. :)
És amint írtam már a babakocsikérdésbe meg kezdek már becsavarodni, de pár hét, és dűlőre jutunk.
Alig várom már, hogy menjünk haza, már csak 1 (!!!)hét...ebben az időben már otthon leszünk jövő vasárnap, sőt már a 4D-n is túlleszünk, tökre várom már!!!! Na meg persze utána a reggae campet...rám fér már egy kis nyaralás. Csak még ez a hét meló...blaaaaa :P Rossz rágondolni...

Na megyek is, ennyi bőven elég volt belőlem, ahhoz képest, h alig tudtam vmre reagálni! :P Vigyázzatok magatokra!

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Ja és a 100 naposoknak gratula! Nekem még pont 111 van. :P

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Sziasztok!

Megnéztem én is ezt a cumis üveget, nekem is tecc, csak kár, hogy nincs belőle 125 ml. Én szoptattam és nagyon sokáig elég ez e méret, tudom nem sokkal nagyobb az 150-es, de mégis csak nagyobb. Nagyon sok márkából van ilyen pici, nem értem ebből miért nem csinálnak.

Csajok!

Szerintetek normális, hogy annyira fáj a derekam, hogy már szinte alig tudok járni???? A hasam egyáltalán nem fáj, de a derekam valami brutális. AKár mit csinálok majd le akar szakadni, nem jó se ülni, se feküdni se állni. Ha valamelyikötök tudna segíteni, azt megköszönném. Ha nem múlik el felhívom a dokimat. :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
mtücsök
 
 


sziasztok.
Mtücsök, ne ijedj meg a derékfájástól, nekem is szokott, nem könnyen múlik el.Én úgy szoktam enyhíteni a hát és derékfájást, hogy többször keveseket pihenek, mielőtt még nagyon fájna, estére így is szörnyű, de napközben bírhatóbb.
Egyre nagyobb a pocilakónk, tegnap az enyém reggel öttől, este 6 után aludt el végig ébren volt, nagyon erősen rugdal, éjszakánként arra ébredek hogy nyöszörgök, mert olyan fájdalmat okoz, főleg ha befelé rugdal.
Csajok nem szabad mindentől megijedni, a terhesség nem hiába kapta ezt a nevet, mert néha tényleg terhes dolog, hogy nem úgy van mint a munka hogy hétvégére letesszük, cipeljük 9 hónapon át, de azért édes teher nem igaz?
Nekem fejjel lefelé van, és mégis úgy érzem néha mintha a kezét már ki szeretné dugni, éles hasító fájdalom, egy két pillanatig tart, de látom ez másnak is így van
Sensi, sok türelmet nekd a kiscsajhoz.Én már néha úgy is türelmem vesztem hogy a saját fiamra vigyázok és 6 éves :roll:
Nusildi, egerben van ebből a komódból, és interneten is meg tudod rendelni
Marek, engem is megijjesztettek, de a doki nem hitte el a cukor eredményemet, újabb vérvételt kért, másodszorra a 2 óra múlva levett vérben kevesebb volt a cukor mint az éhgyomriban.
Cumisüveg.Én üveget akarok, a fiamnak is azt használztam amíg ő meg nem tudta fogni, csak attól kezdve volt műanyag, az üveg mosogatógépben is sokkal jobb mert nem borítja föl.

Kép

Kép
napsugár035
 
 


Mtücsök!Csalós ám mert életben tök kicsinek tünik a cumisüveg.Én kerestem a 330-asat erre közlik velem olyan nincs mondom csak kicsi van és közepes erre mutatják,hogy a kicsi 150ml csak csalos :oops: :oops: Nekem is fáj a hátam meg tudod mim szokot ne neves a fenekem mint ha becsipödne egy ideg :oops:

Sensi!Tök jó megint jöttök haza :lol: :lol: Már nem sokat kell aludni hozzá.Ti már megvettétek a babakocsit?Vetettek valmit mostanában?

Kínai horoszkop:Nekem Zsófi és Zsebit is "megjosolta"de szerintem csak pont beletrafált a sors Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok!
Képzeljétek, szépen fölkeltem reggel, megreggeliztem, gondoltam bemegyek a védőnőhöz megméretni a cukrom.Erre felhívom, hát ne menjek, mert nincs tesztcsík... :roll: :roll: :roll: K@rva jó ez a magyar egészségügy. Asszem vehetek magamnak egy vércukormérőt, mert azért jó lenne tudni, hogy mit csinál velem ez a diéta...

marek
 
 


sziasztok

hogy vagytok?remélem mindenki jól van :lol:

marek
nagyon sajnálom,h nem lett jó a cukor eredményed :(
nekem vannak cukorbetegeknek diétás receptjeim,plussz sok tapasztalatom a cukorbetegséggel kapcsoltosan,mert apukám cukorbeteg sajnos, ha gondolod és felveszel msn-re,akkor átküldöm neked a recepteket,hátha találsz benne valami jót :roll:
ancsa-27@windowslive.com

én a hétvégén turótortát sütöttem,ugy megkívántam,hogy csak na :shock:

a hétvégén megvettem a babakocsit,kiskádat, plussz szivacsos betéttel :lol: törölközőt a babának,rugikat még, teás és 1 plussz cumisüveget, meg cumit, rágókát, fésüt-kefét :lol:

azt hiszem már csak a babágy és a pelenkázó meg a szekrény hiányzik :roll:

na meg a teljes lakásátalakítás :oops: amitől előre parázok rendesen, így nyitott méhszájjal és hogy sokat fáj a derekam :oops: hát nem is tudom hogy fogom bírni,mert már lassan a napi teendőket se tudom ellátni,illetve azokat is csak részletébe csinálom meg,mert annyira leszakad a derekam :oops:
a védőnéni szerint az meg nagyon nem jó :roll:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Marek!
Én a Schobert Norbiék féle szénhidrát szegény életmóddal csodákat értem el. Nagyon hálás vagyok nekik. Minden könyvüket és velük együtt a recepteket, életvezetési tanácsaikat is áttanulmányoztam és alkalmaztam. A tavaly nyáron megjelent -10 kiló/hónapban igazán kegyetlennek tűnő dolgok vannak, de amikor csináltam, egyáltalán nem volt semmiféle hiány-, és megszorítás-érzetem. Éhezni pedig végképp nem éheztem, mivel a napi 5-6-7-szeri kajálás simán belefért a rendszerbe. Nálad éppenséggel nem a fogyás a cél, de a cukorbetegség kordában tartására épp olyan jó, mint a fogyásra "ítélteknél". Megnézheted a www.norbiupdate.hu oldalon is...de gondolom a Réka tornák kapcsán eléggé képben vagy. :) (Most látom, hogy új honlapjuk van, azért a videogalériában vannak érdekességek..)

Én továbbra is dilemmázom, hogy utazzak-e Münchenbe, vagy sem. Ma fog eldőlni...

Kép
szöszke
 
 


Szia Marek!
Már írtam neked a másik topikban, de itt olvastam, hogy hetente Pestre hívnak. Minek? Mit néznek ekkor? Diabetológia minden nagyobb városban van ...bár nem tudom te merre laksz.
Egyébként, Dr. Csákány György [csmgy@t-online.hu], minden kérdésedre válaszol ha van és ő nagy kopony a témában.
Az éhgyomri cukrod is magas lett? És egyébként a terhességi cukorbetegség még nam egyenlő a cukorbetegséggel!Te nem tudod mikor vetik be az inzulint?Ettől tartok a legjobban....

dazsi
 
 


Sziasztok, már a mh-ről jelentkezem.

Ancsa - jó sok mindent megvettél hétvégén, ügyi vagy! Babakocsit milyet, mennyiért? Nézegettünk mi is babakocsikat a Brendonban, de annyira drágák :? Pedig láttam nagyon szépeket is. Képet tegyél fel, ha tudsz!

Kínai horoszkópban nem hiszek, sőt, asszem nekem fiút jósolt :D

Sensi - akkor kitartást, lassan már jössz haza! Amúgy igen, tényleg durva ez az esélylatolgatás, de nem szabad erre gondolni, nem lesz baj, ha pedig lesz, azzal előre úgy sem tudunk mit csinálni, az ilyen dolgokra nem lehet rákészülni. Eszünk-iszunk rendesen, eljárunk a vizsgálatokra, vigyázunk magunkra, tehetünk többet???
De jó neked, hogy ilyen jó olcsón tudsz vásárolni, irigyellek!
A munkához pedig kitartást, nekem még van 3 hetem, de már most otthon maradnék, mert nehezen megy a reggeli felkelés.

Tücsök - nekem is sokszor nagyon fáj a derekam :? Olyankor háton fekszem felhúzott lábakkal és próbálom ellazítani a hátamat. A mh-en is fáj du. már a sok üléstől, a helytelen testtartástól, de nem tudok egész nap úgy ülni, mint aki karót nyelt. :roll:

Napsugi - köszi az ötletet, de szerintem megpróbálom rávenni a páromat, hogy ma meló után menjünk el az M5-ösnél lévő Brendonba, ott van a honlapjuk szerint komód és a matrac is.

Amúgy nagyon jó ez az idő, úgy örülök, hogy végre túlvagyunk a dögmelegen, már nehezen bírtam, a tegnap du. volt a mélypont.
Megyek tovább dolgozni, bár az eső miatt egy db ügyfél sincs :lol:

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


ildi
ugyanolyat vettem,mint amit felraktam nektek is,csak piros és krémszínű és használt, de kb 4-5 hónapnál többet nem használták mert nagyon megkímélt állapotban van :lol:
és van hozzá minden ami kell :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Szia Dazsi!
Én soltvadkerti vagyok, a legközelebbi diabetológiához már volt szerencsém. Már majdnem inzulint kaptam, amikor eljutottam Csákány doktorhoz, aki nagy piros betűkkel beírta a kiskönyvembe, hogy nem vagyok cukorbeteg.
Tudom, hogy ő sokat tud segíteni, ha kérdésem van mindig hozzá fordulok.
Pestre ultrahangra kell mennem hetente, mert ilyenkor állítólag jobban kell figyelni a babát, meg a lepénnyel is lehet gond. Persze ezt a környéken is meg tudnák nekem csinálni, de inkább megyek a saját orvosomhoz, mint egy idegenhez. Ja, és hetente nézik a vércukrom is, de azt meg szerintem én megoldom itthon, veszek magamnak egy vércukormérőt....
Az éhgyomri cukrom nem lett magas és remélem, hogy inzulinra nem lesz szükségem, de persze amilyen szerencsés vagyok, még az is előfordulhat.

Szöszke
Köszi a tippet, majd megnézem a honlapot!

Ancsa
Majd kereslek a receptek miatt, bár én édesítőt nem fogok használni, mert attól rosszul vagyok, meg nem is tartom egészségesenk. Simán kibírom édesség nélkül, nem fog hiányozni a cukor....legalábbis most még azt mondom.

marek
 
 


az ára lemradt.27.000. ft volt

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Boldog viharnapot mindenkinek!

Timi - Ha már most parázol a szoptatás miatt, vedd meg a Kismama Szotpatás c. könyvét! Nekem is megvan és tényleg nagyon jó! A pelenkázásban meg majd belejön az ember, azt könnyebb mentanulni! Lehet kérni a fogorvosnál érzéstelenítőt, úghyogy ha gond van, ha nincs, inkább most menj, mert a baba mellett nem lesz rá időd, erőd stb.


Marek - Fel a fejjel!!!! Biztos nagyon rossz lesz tartani a diétát, de próbálj arra gondolni, hogy Borókáért bármire képes vagy! A nagyidnak üzenem, hogy .... szerintem köztünk eddig is te voltál legszigorúbb magadhoz ezügyben! Hozzám képest legalábbis mindenképp! Egyébként meg a nekem azt mondta a dokim, hogy ez nagyon kis százalékban függ attól, hogy mit eszel. A hormonális változások okozhatnak szénhidrát feldolgozási zavarokat.

Dalma - Derékfájás megvan! Van mikor majd elszakad és sehogy se jó!!!

Ildi - ÉN az elejétől fogva megiszom a reggeli 3 in1-benemet. Gatual a 2 számjegyhez!!!

L.Kata - Én semmi ilyesmit nem vettem még. Amink van (mózes, autós ülés ilyesmik), azokat örököltük. SZerintem még ráérünk erre!

Emmalena - Örülök, hoyg jól sikerült a nyaralás!Én csak mondogattam apának, hogy jövőre már 3-an jövünk!

Mtücsök - A derékfájás normális. Tágul a medencénk meg minden odalent, hogy elférjen a baba.

Rólunk - Képzeljétek, péntek este vacsimeghívásunk volt egy nagyon puccos helyre! Szuper jó volt! Mindezt úgy mondom, hogy engem a legtöbb esetben feszélyeznek az ilyen helyek, mivel nem sűrűn van benne részem.
Aztán apa feldobdta a labdát, hogy nincs-e ekdvünk lemenni a Balcsira, mert az egyik haverjáék kivettek egy házat Zamárdiban, mert mennek a Soundra, de van egy üres szoba. Mondtam, hogy akár lehet is róla szó, így vacsi után gyors pakolás, reggel indulás. Míg a fiatalok fesziváloztak, mi strandoltunk! Tök jó volt! Bár az utat nem kívánom senkinek! Oda és vissza is kijutott egy-egy baleset a pályán, ami km-es dugót okozott még a 7-es főúton is.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Dazsi....az inzulint csak a nagyon magas cukornál adják. Először diéta, aztán gyógyszer és ha az nem elég csak akkor jön az inzulin!
Ennyire nem lehet rossz egyikünknek sem a cukra, a terhesség alatt kialakult cukor sosem ér el olyan drasztikus szintet, csak diétát alkalmaznak! :)
Marek....ne aggódj..ha nem eszel cukrot, fehér lisztet akkor kordában tudod tartani a cukrod. :)
Aki alapból cukros, annál komolyabb ez a dolog, egyik rokonom így szült, őt végig megfigyelték és befeküdta már a 7.hónapban. De ő más eset! :roll:
mtücsök.... nekem is fáj a hátam, meg a lapockém alvás után! Egyszerüen nem tudok oldalt aludni, többször felébredek arra hogy elzsibbadtam és fáj mindenem! :roll:
A párom megmaszírozott kicsit tegnap, az jólesett! De többet nem tehetek6tehet ő sem. Ez van!

A lábam is olyan duzzadt volt, tele volt vízzel :( Most szebb, mikor hideg van sokkal jobb! :D Csak most meg a fejem fáj! :roll:
Hát ki bírja ezt követni egyszer 40fok van egyzser meg 22fok! :shock:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Húúú, bocsi a hibákért, jól elírtam pár szót! :oops: :D

Holnap megyek 4D-re! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Szép Jó Reggelt,

Eltűntem a hosszú hétvégémre, de most előkeveredtem. Megpróbálok visszaolvasni, hátha sikerül.

Ancsa - bolygós kerekek: szerintem peched volt velük. Nekem Lilivel 4 babakocsim is volt (Ebből 3 még megvan :) ) Van egy kerekes hordozó, annak a kereke elgurult egyszer babaúszásra menet, ez nem volt bolygós. Inkább olyan, mint egy játék (már megszereltem). Kicsi, könnyű, remek BKV járgány :D 6 hós korig.
Volt a gracco, ami bolygós kerekű volt. Imádtam, csak meguntam Lili két éves korában (menőbbet szerettem volna). Soha nem volt gond vele, pedig rendszeresen túlterheltük (na, nem Lilivel, hanem a bevásárlások alkalmával). Egyszer-kétszer két gyereket is ültettem bele, ha kaptam kölcsön Lili barátnőt, akit játszótérre vittem a sajátommal.
Van most egy quinny-nk, azt nem szeretem. 3 kerekű ici-picire csukható, autósoknak, nem dönthető támlájú ülős kocsi, bár bolyog az első kereke (azzal nincs is baj), de ha felemeled a kocsit, hogy felszállj a buszra, kipattannak a hátsó kerekei. Típus hiba, rengetegen panaszkodnak miatta. Könnyű visszatenni, de pont ez hiányzik nekünk egy buszra fel-leszállásnál, nem? Hogy szaladj a guruló kerekek után… :S
És most van a kedvencem, ez lesz Bori első járgánya is, szintén bolygós kerekekkel (a stokke). Már egy éve használjuk Lilivel sportüléssel, jól megpakolva. Még semmi bajom nem volt vele (csak a színe, meg az ára :S )
Tehát lehet, hogy csak peched volt a bolygósokkal, nem? (Mondjuk nekem mind új volt, a használtakkal nem tudom mi a helyzet…)

Nusildi: a bolygós kerék az ami a bevásárló kocsikon is van elöl. Forog körbe-körbe, néha önállósítja magát, de mégis könnyebb kanyarodni vele, fűleg szűk helyeken, és nehéz kocsival :)
Ildi, egyszer belinkeltem a gracco-s oldalamat, most megint beteszem, hátha érdekel még. Már rég eladtam, de hasznos szempontokból mutattam be a babakocsit, ami nem biztos, hogy eszébe jut egy kezdő anyukának. Nézd meg, és utána nézz szét a piacon :D Szerintem. http://hasznaltbabakocsi.blog.hu/

Szöszke, és babakocsi vásárlók: a Brendonnak a babakocsi (kupon) akciói sokszor nagyon jók!!! Mi anno a graccot ott vettük 120 helyett 80 eFt-ért és két év után 60 eFt-ért el tudtuk adni. Tehát 2 évig 20 eFt-ért használtam a vacsi új full extrás kocsit :)

Szülinap: nekem október 15, a tervezett szülés napom is :D Remélem, Bori azon a napon jön majd :D

Ildi: Most értem a császáros baba történetéhez :’( Nagyon sajnálom! Próbálj nem rájuk gondolni, és még jobban vigyázni magatokra. Remélem, egyikünk sem jár hasonlóan. Borzalmas dolog egy kisbabát/ gyermeket elveszíteni.

Gratulálok a jó cukros vizsgálat eredményekhez! :)

És nagyon mélyen együtt érzek Marekkal, a cukros diéta miatt. A szememben te egy hős nő vagy, hogy ezt bírod csinálni, nekem azaz egy nap sem ment, amit a tervezett 2. vizsgálat miatt kellett volna tartanom. :S
Marek: jobban szeretem a vicces kedvedet, szólj neki, hogy jöjjön vissza :)
Nekem a nő dokim, aki gyermek gyógyász is egyben elmondta, hogy milyen baja lehet Borimnak, ha cukros vagyok, de nem diétázom: meghízik, és a rossz vérem miatt, ami benne is kering neki alacsony lesz a cukra, vagy mi. Tehát valami cukor bajjal tud megszületni. Ezzel akart rávenni arra, hogy ha kell, akkor tartsam a diétámat.


Lovaszkata: a te hozzászólásod hatására leírom a mi tapasztalatunkat a vödröt illetően. Nekünk van. Lili pár hónapos koráig nagyon jó volt, sokat használtuk. De megkezdődött a hozzátáplálás, és a kakik egyre büdibbek voltak. Amíg a vödör zárva van, addig ok, de előbb utóbb ki kell szedni a kígyót, és az tényleg undorító. Sok fér a vödörbe, bár nekünk a kisebb verzió van, de mire üríteni kellett, az alján lévő pelusok bepenészedtek :O Hamar apa feladata lett a pelus lecipelés. Aztán áttértünk a könnyebb megoldásra: tescos szatyi van, mint égen a csillag, tehát abba gyűjtjük az erkélyen. Ott lehet büdös. Ha kész a szatyi, apa kint köt rá egy jó kis csomót, és futás vele a szeméttárolóba. (5.em-ről lifttel le) Ez sem szagmentes, de olcsóbb, és könnyebb. Nem kell a vödröt szagtalanítóval kimosni 2 hetente (átveszi a „kellemes” szagot :S ) és nem kell 2000 Ft körüli zsákot venni a vödörhöz (akkoriban ilyesmi ára volt).

Nusildi: nekem sokszor van depi napom, olyankor nagyon sajnálom a páromat! :S

Lovaszkata: cumisüveghez anyatejes táplálású (1-es) lyukú gumit vegyél (kicsit is, nagyot is, ha kell még, apát leküldöd, hogy hozzon ilyet, ennyit :) ). Szerintem jobb a szilikonos, mert annak nincs olyan fura íze. Cumi is szilikon, és 0-6 hónapos korig kategóriát válasz. Lázmérő: fül, vagy homlok lázmérő a legjobb, nem kell a beteg, sírós, fázós babát levetkőztetni, hogy mérj. Szerintem tök mindegy, hogy 38,5, v 38,6 a láza, ha tudod, hogy 38 felett van, azonnal akciózni kell. Ezt a digitális homlok- ill. fülhőmérő nagyon tudja. Alvó babán, félhomályban is mérhetsz vele. Nem kell éjszaka egy ellenőrzés miatt ébreszteni.
Hőmérő a vízbe: higanyos legyen, mert az pontosabb mint ha elszíneződő valamit veszel. Nekünk az csak a túl meleg vízben színeződött el (38-39 fok). Hajkefe mindegy milyen, lehet, hogy nem is kell majd…. :D
Márka mindegy, ami neked tetszik. Nekem aventes volt, az üvegek bejöttek, alapból drágák, nem használtuk sokáig. Most tommee tippee lesz, mert nagyon tetszik az üvege :) .

Avent árakat nézz a forgalmazó honlapjáról. Az a legolcsóbb sztem. És ott el is olvashatod, hogy miért ajánlják, az alapján eldöntheted, hogy a másik is tud-e olyat, ami neked fontos lehet, és böksz egyet :)

Nekem meg pont az avent kézi mellszívó nem jött be, szivárgott mindig a szilikon és a tölcsér között…

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Jó hosszú lettem... És nem is tudtam mindenre reagálni... Na mindegy!

Megyek táblázat készíteni :D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Kissé irigykedve olvasom a beszerzéseiteket. Mi továbbra sem vettünk még semmit. Se bútor, se babakocsi, se hajkefe. :shock: Egyelőre a rendrakással bíbelődünk, ha selejteztünk, akkor lesz hely a babacuccoknak.

Kép
szöszke
 
 


Jó reggelt!

Látom Szöszkén és rajtam kívül mindenki belehúzott a shoppingba- többkevesebb sikerrel.
De még itt az augusztus, akkor még tudunk mozogni- remélhetőleg.

Mellszívó/cumisüveg téme: én is filózok, mindenhol az Avent-et reklámozzák....nem is tudom mi alapján lehet dönteni.
De köszi a hsznos infókat, tapasztalatokat.

Sensie! Néha engem is elfog a statisztikai-depi. De nem is szabad rá gondolni!

Jó az idő!-vége. láb sem dagad ezerrel.

Minden hát és derékfájós sorstársnak köszönöm az infót, megnyugodtam, hogy nem velem van a baj.
Ma megyek dokimhoz, megkérdezem lehet-e kenni rá valamit, ha okosabb leszek a témában, jelzem. :)

Marek! Kitartást a diétához! Hősnő vagy (Heroin :) )

Velünk: baba mocorog, de picit parás vagyok- mintha nem nőne a hasam! Bár relatíve nagy volt 4 hete, azóta elig 2 cm....remélem doki megnyugtat és a héten uh.-ra is megyek.

No, kész az ebéd. Megyek enni! (ezért jó hotelben dolgozni, főleg ha a kedvesebb szakács van)

Szép napot Nektek!

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Kép
Ezt a kocsit ismeri valaki?
Vélemény?

Kép

Kép
napsugár035
 
 


Napsugi: szépkocsi, biztosan jó lesz.
Egy pár apróság: úgy látom nem túl egyszerű pelenkázótáskát tenni rá (belelóg a baba lábába), vagy bevásárló hálót tenni a tolókarra, mert alá lóg a lábzsákos rész. Lehet, hogy ezért a tolásnál is eröltetett testartásra lenne szükség, ezt nem tudom. Képzeld el, hogy tolod, és a lábad mindíg nekiütközik a kilógó résznek. Ha van lehetőséged nézd meg ilyen szemmel is vásárlás előtt. A bevásárló rész alul jónak néz ki, szélvédettnek látszik, ez téli babáknak fontos. Ha jól látom ülős kocsinak is jó lesz :) sokáig lehet majd használni...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Kép
Így néz ki a sportrész

Kép

Kép
napsugár035
 
 


sajna van igazság a dologban, pedig nagyon tetszett

Kép

Kép
napsugár035
 
 


Peva, Szöszke - Örülök, hogy nem vagyunk egyedül a vásárlás halogatásásval! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 



Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


A sport részre már tudsz tenni táskát, bevásárló szatyrot :) Akkor a másik ldalon van a tolókar :)
Gondold meg, szeretnél-e /fogsz-e sokat vásárolgatni kb 6 hónapos korig :D A pelenkázó táska a hátadra, vagy a váladra is tehető... Vagy a kocsiba alulra a tárolóba...

Nézd majd meg, hogy ha belepakolsz dolgokat a kocsiba, kiesnek-e (cumi, keksz, pénztárca, mit tudom én mi...) Van aminek le van varva a napfénytető a támlához, ott nem esik ki, amit beteszel. Van aminek nyitott, abba nem lehet pakolni. Pedig kismamaként mindíg mindenhova pakolni akarsz majd, mert hihetetlen mennyi kütyü kell egy babához, és persze nincs annyi keze az embernek, hogy mindent fogjon, közben töröljön gyereket, letegye a kakis pelust, amíg töröl, etessen, közben takarítsa le a gyerek kezet, hogy az ne maszatolja a babakocsit, stb.

Tudjál fektetve pelenkázni a babakocsiban. Sosem tudhatod, hol ér az áldás, és akárhova nem teszi le az ember a gyerekét...

Na mennyi mindent összehordtam már megint.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


csak gyors bekukk- élmény megosztására (Marke ne figyeljen ide)

Ebédnél szombati lagziból maradék tortát is kaptunk. Én még sosem ettem ilyen finomat! Általában nem bírom akrémes sütiket, de ez: kakaós piskóta-jó könnyű- tészta, csokis krém, szinte fekete, annyi kakaóval, egy vékony lap marcipánnal az egyik krémes réteg alatt....tetején csokimáz.

Hasméret-ügyben megnyugodtam, bjött ge yvolt takarítócsaj, szept. elején szül, ugyanakkora a hasa, mint az enyém. Talán csak megpihenek a növekedésben. :lol:

No, megyek dolgozom picit.

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Nem láttam csak interneten ezt a kocsit.Sztem nincs neki semmiféle zsebrésze, táska nem jár hozzá, sztem még az sincs ahova cumisüveget rakhatnék.
Ismertek hasonló babakocsit ami könnyű fektetve is és sportnak is ugyanolyan jó, könnyű, és nem kell lecserélnem fél év múlva , mert nem férek be a boltokba.
Kisvárosban lakom, én itt ritkán ülök autóba, mert minden közel van, viszont a 8-kon lakom, ha gyalog föl kell vinnem liftkarbantartás miatt....... hát....

Kép

Kép
napsugár035
 
 


Ú, jó sok rózsaszín van a táblán! :lol: Köszönjük!!!

Nyugtonmalac - köszi a jó sok infót a bolygókerékről, feltétlenül ilyet fogok választani majd! Amúgy annyi féle van, megnéztem az oldaladat is, ahol árultad a kocsit, az nagyon szép kis babakocsi, de az tényleg az ucsó dolog lesz, amit majd megveszünk, legalábbis így tervezem.

Kupon? Hol lehet olyan kupont szerezni, melyik újságban van?

Ancsa - jó árban volt a babakocsi!!!

Bettyna - örülök, hogy jól érezted magad a Balcsin, megmondom őszintén, én pont az ilyen kiszámíthatatlan dugók miatt nem mernék elindulni, mert behülyülnék, ha órákig kéne az autóban ülni, főleg, hogy nem légkondis :? De persze valamit valamiért, ha van nyaraló, akkor jó a Balcsi, ha nincs, akkor gáz egész nap a parton ülni-feküdni így, nagy hassal, nektek így jó lehetett.

LKata - a maszírozás talán segít a hátfájáson, bár én hallottam olyat is, hogy nem jó, mert megindíthatja a szülést, bár az gondolom a vége felé van, nem?
Na megyek, mert jött ügyfél :cry:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Nyugtonmalac
A táblába hogy én is színt kapjak, fiucskánk lesz, és 29+2 vagyunk.
Balázs lesz a picurka, a nagy tesó pedig István

Kép

Kép
napsugár035
 
 


Nusildi: nézd a brendon oldalát, ott vannak az akciók, interneten is megnézheted. Megtetszik, és ott helyben (a boltban) meg is veheted az újságot, és kivágják neked a benne lévő kupont, amit beváltasz. :) Király.

Most megyek, mert ebben a hónapban az anyáklapjában (ez az egyik újság) van bandázs 1700-ért (800 Ft megtakarítás) és 2db tommee tippee cumisüveg (26ml) újszülött cumival 1190.- ért (700 Ft megtakarítás)

Pont ilyeneket szeretnék. Bár kellene még egy v kettő kicsi üveg is...

Napsugi: én az 5-en lakom, de ahhoz képest, hogy új építésű ház (kb. 3 éves) nagyon sokszor kell felcipelnem a babakocsit. És még peches is vagyok, mert ez legtöbbször akkor fordul elő velem, amikor nagy bevásárlás volt, és minden benne van a kocsiban, plusz a gyerekem is. :( Most a stokke már tud a lépcsőn fel, és le gurulni. Ez eggyel jobb, mint hátsó kerekeken felhúzni. De jobb lenne, ha nem kellene cipelni. A keskenység valóban fontos szempont. Nekünk városlakóknak pl. a buszokon nem hátrány. Ha keskeny kocsid van, többször lesz alkalmad leülni a babakocsiddal az új járgányokon, mint ha széles lenne. És az nembaj, ha ülni szeretnénk. :D Hihetetlen mennyit kell kolbászolni babakocsikkal, csak akkor veszed észre, ha végre leültél.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Napsugi: táblát frissítettem. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 



Találtam hasznos infot a magnéziumról,bemásolom nektek,hátha valakit érdekel.

A magnézium-hiány megelőzése
A terhesség zavartalan lefolyásában és a magzat egészséges fejlődésében egyéb ásványi elemek, vitaminok mellett a magnéziumnak is nagy jelentősége van. A születendő gyermek növekedése szempontjából fontos az anya vérének megfelelő magnéziumtartalma.
A magnézium segít továbbá az izomgörcsök és az idő előtti fájások megelőzésében. Ezért fontos a megfelelő magnéziumellátás biztosítása.
A szoptató anyáknál fokozott a napi magnéziumszükséglet: 355 - 375 mg.
Aktuális tanács
Magas magnézium tartalmú táplálékok
• Gabona (búzacsíra), zöldség (szójabab), teljes kiőrlésű lisztfélék, dió, mogyoró és tejtermékek.
• Magas magnéziumtartalma van sok ásványvíznek is, így ezek fogyasztása is ajánlott.
• A magnéziumot ezen kívül itallá oldható granulátumként is magáhozveheti. Például egy tasak Magnesium-Diasporal® 300 granulátum mártartalmazza az átlagos felnőtt számára szükséges napi adagot.
• Napi egy tasak Magnesium-Diasporal® 300: ennél egyszerűbben nem lehet!
• Napi 1 magnézium tartalmú pezsgőtabletta


Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


És még egy kis info a baba növekedéséről....

Milyen gyorsan nő a baba?
A magzat várandósság alatti hozzávetőleges növekedése:
A 4. héten még nagyon picike az embrió: 0,1 mm!

• 1-5. hónapig a hónap számának négyzete cm-ben (pl. 2. hónapban 2x2=4 cm)

• 6. hónaptól a hónap számát kell szorozni 5-tel cm-ben (pl. 7. hónapban 7x5=35 cm)

• Születésekor a baba mérete kb. 10x5 cm = 50 cm


A magzat megfelelő fejlődését mutató mérési lehetőség: A várandósság 15. és 35. hete között a szeméremcsont és a méh kitapintható felső pontja között cm-ben mért érték (symphysis-fundus távolság) a mindenkori hétnek felel meg: pl. 24 cm = 24. terhességi hét.
Természetesen ez az érték ikerterhesség esetén változik.



Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Nyugtonmalac.
Köszi.
Szemtelen vagyok igaz?
Jó ritkán jövök, és akkor is követelőzök.

Kép

Kép
napsugár035
 
 


sziasztok

képzeljétek ma fel kelltt hívnom a válasutott szülésznőmet, mert a védőnőm pont szabin van.Mint kiderült a szülésznőm is, de kedves volt.Elfogott az aggódás, mert az előtejem már olyan mennyiséget kezdett ölteni, hogy az csak na.naponta 3szor fejem már le, és kb 20 grammot cicinként.azt mondta, hogy ez elég ritka "adomány", szerencséje van Emmának, mert rögtön lesz mit ennie, de azért ezzel óvatosan kell bánni.ameddig csak birom ne fejjem, és ha nagyon muszáj akkor se üritsem ki teljesen, mert annál több termelődik.és a fejés, meg a ciciingerlés oxitocint szabadít fel, tehát szülésbeinditó hatása van.persze nem eszik annyira forrón a kását, mert valaki pl egész terhesség alatt szoptat, de azért mégis...mindenesetre baromira nem díjazom, hogy szülés előtt 3 hónappal már ilyenekkel kell foglalkoznom.

ma délelőtt jól bedepiztem, pedig rám ez annyira nem jellemző.kiderült, hogy a szabad 5 napomból, amit a barátnőmnél töltöttem volna csak 3 lesz, és kiborulta,egész évben erre az 5 napra vártam, és most ez van.a hidegfronttól fáj a fejem, rosszúl alszom, Ábinak még nincs bölcsije igy egész nap itthon van.Ami nem lenne baj, de egy percre sem hagy leülni.szó szerint.ha leülök azonnal mászik a hasamra a fejemre, mindenhova.nem bírom megmagyarázni neki, hogy nem szabad.már mindent kipróbáltam, nem megy.pár napja ugy beleugrott a hasamba, hogy 2 napig fájt.ezek nagyon nem hiányoznak.egyet tudok tenni, hogy egyfolytában csináélok valamit.na ettől meg úgy elfáradok, hogy mire megy aludni, addigra kikészülök, bedepizem...szörnyű.És sajna az anyukám is egyre rosszabb állapotban van.na ez sem segít az állapotomon.

bocsi, most én borítottam a bilit...
emmalena
 
 


Napsugár...a Bergon kocsikat nem nézted még???Nagyon strapa bíróak és aránylag olcsók! Jó a formája, minden része mosható, tágas és újszülöttnek ideális a fekvőfelülete, de állítható is a késöbbiekben 4 pozícióban. Elfér a táska, és jó erős a "csomagtartója" :lol: Ja és minden féle kerékkel kapható már! :lol:

NyugtonMalac...tőled mindíg sokat tanul az ember! :lol: Köszi a hasznos infót a cumival, üveggel, láz-víz mérővel kapcsoltaban! :lol:
Majd megnézem az Avent oldalát, hogy milyenek vannak! :lol: Nekem a Nuk is szimpi, majd azt is meglesem.....most már tudom, hogy az a lényeg hogy szilikon és 1-es lyuk legyen! :D

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Napsugár...ja az elfeljetettem, hogy egy rossz azért van, kicsit nehezebb mint a többi, ezért ah cipelni kell emeletre vagy sokat utazol tömegközlekedésen akkor nem túl jó ez neked! :roll:
Mi kertes házban lakunk és az előszobában fogom tárolni, úgyhogy ez nem gond.
Nekünk ilyen lesz, és használtan veszem az unokatesómtól, ő nagyon szerette! :lol:

Emmalena.....ez elég rémisztő! :shock: Ennyi tejed van már most???? Ez nem normális! Illetve jó hogy van tej, csak nehogy tényleg beindítsa a szülést hogy fejed! :(
Ilyet én még nem is hallottam! Mindenképp el kell ezt mondanod egy orvosnak vagy védőnőnek! :shock:
Bezzeg nekem semmi jele, csak mirigyes a cicim udvara és ennyi! Most még csak nem is feszül mint 2 hete.

Ildi..azt hiszem te kérdezted a kupont...állítólag kaptunk a védőnőtől sok prosi, meg füzetet, egyik az a Felicitas Terhes Tanácsadó könyve, abban van egy kupon és azt be lehet válltani a bababoltokban. Pár termékmintát tartalmaz asszem.
De én jól sejtettem, ilyen könyvet én nem kaptam, amiben a kupon van! :(Pont ma keresgéltem. Majd rá is kérdezek ha megyek a védőnőhöz! Lehet el se hiszi! :roll:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!

Emmamlena - :cry: Sajnálom az anyukádat! Remélem a depid nem tart sokáig, lehet, hgoy csak az időjárárs és 5 napból 3 váltotta ki a dolgot. Ábinak minden jel szerint szüksége van rád és meg is követeli, hogy foglalkozz vele. Elvégre már csak 3 hónapja van, amikor csak az övé vagy. SZerintem ezzel ő is tutira tisztában van! :wink:

Nyugtonmalac - Köszi a táblát! Sajnos én még mindig nem tudok újabb infoval szolgálni, amivel bővíthető lenne. :cry: Roppant hasznosak a babakocsis tapasztalataid, igyekszem őket fejben tartani, hogy majd ha eljön az ideje, a voltban is emlékezzek rá! :lol:

Képzeljétek elmentem ma kismama tornára a kórházba. Tök jó volt! Rájöttem, hogy vannak olyan izmaim, amiket egyáltalán nem használok.PL. a talpamban. Tanultunk elvegőt is venni, ami majd nagyon hasznos lesz a szülésnél. És egy nagyon aranyos gyógytornász tartotta, egyáltalán nem éreztem magam kellemetlenül, hogy először voltam ott. Külön ifgyelt rám, hogy jól csinálok-e mindent. Megyek szerdán is! :lol:

Nálunk már megint olyan sötét van, mint este 9 után!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


elvegőt=levegőt, ifgyelt=figyelt! :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Lovaszkata!

A dokim is tud róla meg a védőnőm is, mindenki azt mondja ilyen előfordul, semmi gond, csak ha lehet ne fejjem egyfolytában.de ez még nem rendes tej, hanem előtej.olyan sárgás, átlátszó ragadós cucc.a rendes tej meg sűrű hófehér.szóval elvileg ilyen van, bár nem gyakori.megpróbálom nem piszkálni...csak elég kényelmetlen:-(
emmalena
 
 


Kép

Majd ez lesz a konyhánk! Oldalt meg a terasz kijárat látható. Apukám járólapozta és festette, pedig asztalos! Arany keze van! :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Ja NyugtonMalac...még azt is köszi hogy leítad a véleményt a pelenkatartóvödörrel kapcsolatban! Bevallom a Tescos zacsi megoldás a páromnak is tetszene! Meg ilyet tényleg csak akkor vennénk ha úgy álnánk anyagilag.....de ha nem akkor marad a terasz és a zacskó! :lol: Van még erre 3 hónapunk.
Más, sokkal fontosabb dolgok kellenek még a picinek! Meg hát látod...a konyha is egy csomó pénz lesz még! :?

Emmalena...akkor jó, csak vigyázz magadra, ez az idegeskedés meg a jövés-menés nem tesz jót! :(

Kép
Kép
lovaszkata
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?