Sziasztok!
Evi itt nagyon meleg van,minden nap 32 es 35kozott.A tenger is 28 fokos.
Azt en is gondolom,hogy 2 gyerekkel tuti nem unalom az elet,bar nekem Nuncsi mellett sem
Ma is annyira rosszcsont volt,ketszer akkorat esett,utana persze torik a mecses,egy kis tea es folytatodik a rosszalkodas.
Ma volt anyos szulinapja,vettem neki egy szupi kis vasalot,amilyen nekunk is van.Nem sokat vasalok,de ha igen ezzel a geppel egy elmeny.
Nagyon orult neki,meg is hatodott,mivel annyira nem szokott ajandekot kapni a gyerekeitol.Teljesen kivagyok ezen.Ugy kellett megkernem a Danit,hogy amikor boldog szulinapot kivan,adjon mar puszit neki.Egyebkent itt nem modi a pusziszkodas.Itt kezet fognak,csajok is.Ugyhogy amikor a Dani Pesten van allandoan rohog a pusziszkodason.En meg ezen a kezfogason somolygok.
Csilla!Tegnap vegul 10:30kor adta fel,addig kokemeny kuszas,felhuzodzkodas es minden ami belefer.Ha valami rosszat csinal,kicsit eroteljesebben raszolok,Nuncsi!Nem szabad!Mit csinalsz?Erre ramnez es olyan edesen elkezd mosolyogni,hogy kesz,vegem van,elmosolyodok.
Reggel 7 korul keltunk,nem kelt fel ejjel.Ma mar a Baratok Kozt-on elaludt.
Elhiszem,hogy uncsi ott.Nekem is itt sz@r ha rossz ido van.Ha jo akkor mindig megyunk valahova.
Viszont Nuncsi mostanaban nem birja ha autozunk.Vagyis az uleset.ha kivesszuk belole mosolyog.otthon veszek egy autosulest,hatha abban jol erzi magat.
Figyu Edina!Nekunk egy van egy nagyon profi,jo gyogypedikurosunk.Daninak nagyon be volt nove a korme,iszonyu jol kiszedte,itt Dubrovnikban meg le akartak szedni az egesz kormet.Nagyon profi az oreg.Ha erdekel szolj,felhivhatod,elmondod mi a bibi,aztan megmondja tud e kezdeni vele valamit.
Orsi!Es megette Kolos a sinlacos papit?
Ma volt az elso,hogy Nuncsi benyomott egy egesz bebikajat,persze ket reszletben.Barack-rizs.Nagyon orultem neki.
Jo nyaralst a Balcsin!
Kuldok egy kepet.Nuncsi ebben a pozban,terdelve vegigjarta a szobat,hogy tologatta maga elott a jatekladajat.aztan amikor megakadt feltolta magat allasba,vigyorgott,majd egy akkorat esett szegenykem,hogy kiugrott a szivem.Csak ezeket a veszelyes dolgokat szereti.minden jatekat unja,eldobja oket.Mozogni akar es felfedezni mindent.