Sziasztok!
Hát végre ideértem!
Először is,
IBM NAGYON_NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK NEKTEK ÍGY UTÓLAG! GRATULÁLOK A BABÁDHOZ!!
Aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok, szégyellem is magam rendesen, hogy nem voltam ilyen sokáig. Kb. két hete kezdtem el újra olvasgatni, írogatni, de ide még idő hiányában nem jutottam.. Ezt a lustaságra, időhiányra, kedvetlenségre, itthoni zűrökre, napközbeni alvásokra és rohangálásokra tudom fogni...
Látom jól halad az idő! Már Wruska, Hajnski, és Eperke is jól benne van a kismamiságban! Gratula nektek, csak így tovább!
Wruska, tök jó! Neked is fiad lesz! És már nevet is választottatok. Ez meg még jobb, mi még agyalunk 3-4 név között..
Babakocsi témában én szögletes vagyok.. Teljesen Wruskával értek egyet. Nekem a mózes (hagyományos, nem textil) fontos volt. Én nem vagyok hordozópárti, az a nézetem, hogy egy újszülöttnek nem egészséges sokat a hordozóban lenni. Tehár én is olyan babakocsit vettem végül, amihez megvan a mózeskosár.. Ezt egyébkéánt 5-6 hónapig lehet használni, babától függően persze.
Természetesen nem mindegy, hogy hol lakik az ember. Nyilván Bp-en ahol tömegközlekedni kell, nem a legjobb választás egy nagy babakocsi. De én kisvárosban fogok lakni, ahol végre nem kell mindenért autóba ülni. Ott nekem tökéletesen meg fog felelni a mózesem. Már alig várom, hogy tologathassam. Egyébként én is nagy sétálós vagyok, és imádom a friss tiszta, téli levegőt!
Szóval Wruska, ha az a szíved vágya, akkor vedd azt! Praktikus, ha minden van hozzá, sport, hordozó rész is! Azt praktikusan azért szükség esetén a vázra rá tudod ughyanúgy tenni.
Panny, nagyon helyesek a kis lurkóid! Igazi kis huncut szemű pasik mindannyian! Biztos vagy benne, hogy nem lesz nektek még egy csomagocska??? Az lehet hogy rózsaszín lenn...
Eperke, a védőnők néha több riadalmat keltenek mint kellene! Én egyébként úgy tudom, hogy a vizeletben alapban nem szabadna cukornak lenni, független attól hogy eszel előtte cukrosat vagy sem. Ezt inkább beszéld meg az orvosoddal!
Nekem a védőnő egyszer mért egy magas vércukrot, mire adott egy javasolt diétát (nem volt vészesen magas, épp a határon. 7,1).
Köv. alkalommal két hét múlva meg mért egy 0,6-osat. Ő majdnem rosszul lett, és úgy nézett rám, mintha egy élő halottat látna. Én mondtam, hogy ez lehetetlen, mert 2 alatt már rég kómálni kéne.
De szerinte jó volt a szerkentyű és az érték is. Persze ő sem értette, hogy vagyok még magamnál. Még 1x megnézte egy másik újjból, hát az 0,7 lett. A köv. kismaminak meg tökéleteset mért. Szóval dokihoz küldött. Persze doki is azt mondta ez lehetetlen, de azért nézzük meg. Szóval a laboros tejes-zsemlés vérvétel 5,2 lett, ami tökéletes!
Szóval a védőnők aranyosak, meg jó hogy vannak, de némelyik túl paráztatja az embert.. Én azóta nem engedem azzal a kütyüvel böködni magam.
Pumpóka, nem tudom mi történt megint, de le a fejjel, hogy te még mindig csak nyelsz. Nem semmi türelmed van még a 3 gyerkőc mellett! Még igyekszem mindent visszaolvasni, csak a legrégebbi oldalakat olvastam, meg ezt az uccsót.
Megígérem, hogy mostantól összeszedem magam, és sűrűbben jövök, mert így rossz, hogy nem vagyok képben!