Na, meg is érkeztem.
Látom Niki valami csúnyaságot összeszedett!!!!Hess!!!!!!!!!!!Én is ilyen vagyok, ha fürdőbe megyek, azonnal összeszedek mindent.Főleg ha melegvizes:)
Zsu!
Gratula az áthelyezéshez, sztem már tuti áttesznek! Nem véletlen, a jó munkaerőt mindenhol megbecsülik
Húúúú, most kicsit irigy birigy vagyok, ennyi szép helyre elmenni!!!!!! Sajnos mi nem megyünk már az idén sehova, de tervben volt horvátország, csak a fránya anyagiak:(
Reméljük sok szép élménnyel gazdagodtok!
Kiri!
MIcsoda bulit csaptatok:) Én nem szoktam eljárni csajokkal sehova, pedig nem árt néha leereszteni!Példa erre, ahogy Te is mesélsz róla:)Biztos jó lehetett!
Esküvő sikeresen végetért, csak hát hogy ne legyen teljes az örömünk, mi pakoltunk össze a végén, és reggel(10 körül) vittük el a maradékot, amit éppen nem tettek el a pincérek.Történt ugyanis, hogy tudtam mennyi kaja maradt meg, és a felét kaptuk meg
HIába mondtuk, láttuk mennyi volt, azt aválaszt kaptuk, ők ennyit vettek át:( Sztünk a piából is vettek el(azt nagyker áron vettük, és nem csináltunk buli után leltárt), mert a végén nagy számlát kaptunk:(
Szomorú az egészben az, hogy még nekik is pakoltam sok sok sütit, és lazán fogyasztottak ők is a piákból:(Engedve volt, nem akartunk bunkók lenni.
Rengeteg husit rendeltünk, semmi nem maradt, (sztünk ki sem hoztak annyit), leves sem, pörkölt is 3 kis piklivel, ami azért feltünő , mert 75 vendégre volt rendelve, pedig 66.-an voltunk:(Szóval bőven maradnia kellett volna:(
Bérleti díjat 2 órával többet számoltak el, mert ott maradtunk segíteni összepakolni.Szóval ez volt a negatív része.
Maga a buli része nagyon jó volt, rengeteget táncoltam, szinte egész éjjel, a kaja finom volt(már amit kaptunk):)
Eddig pozitív vélemények jöttek vissza.
Majd csinálok egy honlapot, ahova felteszem a képeket, csak legyen időm:)
Nászúton a Kékesbe, Eger, Egerszalók, Aggteleki cseppkőbarlangban voltunk.Nem foglaltunk szobát, elindultunk a vakvilágba, mondván, majd alszunk valahol:)Szuper volt, erről is majd lesznek képek:) 3 napos kis túra volt, jól elfáradtunk.Voltunk az egerszalóki élményfürdőben, 17 medencés "kis" starnd, oltári nagy! Szuper volt!
Na, nem foglalom tovább a sorokat, megyek vacsit adni a párocskámnak.
Gyógyszert szedem rendületlenül, (csak 2 X felejtettem el ebben a hónapban),aztán ha most megjön(remélem nem), akkor nézetek egy prolactint, hogy is állunk:)
Puszi mindenkinek, bocsi a litániáért!