Új privát üzeneted érkezett!

Na de a 9-re, miért jött be? Annyi lehetősége lett volna, míg fölér hozzám...

Az a 9 kiló nem semmi!
Mi most vagyunk/leszünk 7,5. Mondjuk az 1800-hoz képest, amivel születtünk, szép eredmény :lol:
Vendég
 


Nálam csak egy szöcske volt a konyhában tegnap. Azt sem tudom, honnan került fel az 5.-re... Én nagyon kemény voltam, fogtam egy poharat, rátettem, alátoltam egy papírlapot, és az ablakon kinyúlva elengedtem. nem tudom, hogy élte túl a kötél nélküli bangee jumpingot... Tudnek ezek repülni, vagy csak ugrani??? Nagy biológus vagyok....

Vivien! A 9.-en laksz?? Bár gondolom, ott azért van lift... kemény lehet, ha elromlik. Nincs nagyon meleg odafönt?

Panka

KépKép
pankamama
 
 


Sziasztok!

Panka!

Alkoholmentes, vagy sima???? Mert én szoktam alk.menteset inni szinte mindin nap, de nem nagyon nyomja meg a tejcit. Kipróbáljam a simát????

Nagyon cuki Dani!!!! Kis Michlen-baba! Szép pofija van!!! És azok a hurkák....egy kicsit adhatna Milcsinek belőle :)

Vivi!

Hát ezt nem hiszem el!!! Nálunk most szerdán volt egy nagy sáska abban a szobában, ahol a gyerkőccel békésen aludtunk. A férjem reggel akarta felvenni a ruháját, és a kezére ugrott. Szegény majd frászt kapott. De szerencsére nem ijedős, így kihajította az erkélyen! Nekem csak szombaton mesélte el, akkor is csak véletlen említette meg, hogy ne ijedjek meg.
Ne aggódj Vivi, nekem most 18 kg feleslegem van, persze tudom, ez nem vigasztal, csak érezd, nem vagy egyedül.

Bettó!

Megzabálom!!! Nagyon aranyos!!!!! Iszom a port most én is, köszi, egyelőre még egy darabig kitart. Majd időben szólok, ha esetleg kezdene fogyni.

Csajok!

Milcsi még nincs 6 kiló se!!! Asszem azért nem irigyellek Titeket, így se könnyű kivenni a kiságyból néha, hát még ha 9 kiló lenne! Panka, jó erős vagy!!!!!!!

jutiboszi
 
 

 
 

Súlyban én már visszatértem teljesen. dani leszívott nagyon hamar. Most már kezdek minuszba menni... Az alakom persze átrendeződött kicsit. Nagyobb mellek, kissebb fenék. Érdekes... de a lényeg, hogy nem kellet új ruhatárat beszereznem! Anyagi csőd let volna... Egyedül a melltartók, fürdőruhák ugrottak. De melltartót meg kaptam húgomtól, amit ő már megunt :)

Panka

KépKép
pankamama
 
 


Igen, olyan izmaim kezdenek lenni, lassan mehetnék body builder szépségversenyre :):):) A lábaim is..., mire a tizenkilókat néha naponta 5x fel-le cipelem az 5re...

Jön a sáska és szöcskejárás veszedelem????

Juti! ezek szerint ti épp fordítva vagytok , mint mi.
Nálatok baba kicsi, Te nagy, nálunk baba nagy, én kicsi.
Pár hónap szerintem, és normalizálódik.

Panka

KépKép
pankamama
 
 


Én már a jövő nyarat tűztem ki legvégső időpontnak, hogy addig emberi külsőt öltsek. Addigra már strandolós korban lesznek, és nem akarok egy sátrat magam köré tekerni :wink:

Jah, 9. De a vicc kedvéért van egy plussz emelet (csövek vannak ott vagy mik). Múltkor rossz volt a lift, majd egy hétig. Persze annyi intéznivalóm nem volt még, mint akkor :roll:
De szerencsére mivel ez panel (bár annyira nem érzem ezt szerencsének), a mellettünk levő házzal átjárás van a 6.emeleten. Az ő liftjük jó volt.

De a séta az kizárt volt. Ikerkocsit+2 gyereket nem cipelek se le se föl a 6-ról.
Vendég
 


Vivien! Amúgy nálatok az apuka milyen gyakran érkezik látogatóba? És segít valamit?

Panka

KépKép
pankamama
 
 


ááááááááááááááá most szállt el egy kisregényem :twisted: :twisted: :twisted:

Mindjárt jövök és kezdem előről :twisted:

Kép
bettó
 
 


én tapasztalatból már - ha többet írok - CTRL C-zek menet közben többször...

Panka

KépKép
pankamama
 
 


Pedig már annyiszor megjártam. MÁr az iwiwen meg hogyha mail-t írok, mindig megteszem :?

Panka! Akkor már ti is totál kettecskén vagytok?
Rólam, hogyha megy le kiló, mindig először a pofiról, majd utána a többiről. Így a gatyók jók még rám, de kicsit feszesek :?
Melltartó? Na arról inkább nem is beszélek :oops:

Viven! Jujj egy hétig a lányokkal sehova? Nem lehetett könnyű egész nap lefoglalni őket. Mi már ilyenkor készen vagyunk. Kincső nagyon mászkálós. Mostmár a babakocsiban is nagyon szeret lenni.

Juti! Köszike! :wink: Milcsi súlya miatt ne aggódj, barátnőm kislánya 02-14-én született 3350-el és még nincs 6 kiló. Ugyanúgy vidám, kiegyensúlyozott baba :wink:

Csajok Kincső tud tolatni. A játszószenygtől mostanában mindig fél méterre találom meg. Tegnap már a kiságy alatt volt, csak a buksija látszott ki :shock: :D Hogyha megfogom a lábát, akkor már szépen halad előre és a kezét is teszi úgy ahogy kell, csak még hason :D

Ja tele pocakkal ma reggel 6,74 volt a csajszi

Na megyek, nagyon nyűgi már :cry:

Kép
bettó
 
 


Vivi!

Jövő nyárra már én is szeretnék egy szép új bikinit, és hordani is szeretném!!! Idén hát nem is tudom, nem mernék napozni fürdőruciban se!!! Nemhogy bikiniben......:)

Panka!

Legyen igazad! Pár hónap és normalizálódik!!! Én is szeretném. Sok anyukától hallottam, hogy a bébi leszívja a szopival a felesleget, hát Milcsi nem az a típus! Sajna. De végül is nem bánom, örülök, hogy szopik!!! Ja, és alk.mentes sör, vagy sima????

jutiboszi
 
 


Bettó! Gratula! Hason tolat? Vagy háton? Tök ügyi! Milcsi is addig ficánkol, míg egyszer leficánkolja magát az ágyról! Már Mili is nagyon ügyesen forog, és újabban emeli hason a seggét. Olyan cuki, kis büdösbogár. Ja, és hason próbál ő is haladni, de egyenlőre csak helyben mellúszásnak néz ki az egész mozdulatsor. Mókás gyerek. Ja, és nagyon anyás lett mostanában. Nyúl értem, hogy vegyem fel, és bújik, 2 kézzel körülfogja a nyakam. Nagyon jó érzés!

jutiboszi
 
 


Panka: Jön hetente kb 2x. Régebben (már amennyire lehet régebbenről beszélni 6 hós babáknál) ilyenkor akár fél napot is itt volt.
Most (mikor egész nap ráér), megjön kb.2-3-ra, és 6 körül elmegy. Fél órát ididóta hangokat ad ki a gyerekeknek, majd lerakja őket é elfekszik a kanapén, hogy fáradt. Néha csinál kaját ( :shock: ) vagy rendel, mert éhes, én meg mondtam, hogy arra nem számítson, hogy én ebéddel várom. Ez a kajacsinálás amúgy újdonság, de nem hat meg. Főleg, mert szükség nincs rá. Én kibírom kaja nélkül. Inkább foglalkozna a csajokkal, vagy tenné lejjebb a kiságyakat, vagy fúrna nekik pár polcot, hogy én meg intézhessem a többi. (mosás, rendrakás..stb). De inkább kisüt pár mirelit húst, csak ne kelljen megeröltetnie magát a lányokkal. Ugyanis fáradt a lelkem.
Van, hogy el is alszik.

Tehát: fál óra idétlenkedés gyerekenként, majd pihenés vízszintesben, majd evés és megy haza.

Ha a sáskát meglátta volna, szerintem kirohan a alakásból. Nem vicc... Egyszer a hátam mögé bújt egy darázs elől :shock:
Vendég
 


Vivien! Egyem meg jól kifogtad :roll: De legalább csinált két jó "dolgot" az életedben :wink:

Juti! Hason tolat. Mászni szeretne, csak még nem olyan erős, így a lábfelhúzásból valahogy mindig hátrébb kerül :wink: Én is úgy imádom, amikor pucsít :D

Kép
bettó
 
 


Mi idén az össze ablakra szúnyoghálót tettetünk, mert tavaly meguntuk, hogy minden szöcske hozzánk ugrált be és egyikünk sem szívesen nyúl az ilyen kis jószágokhoz. Igy most védve vagyunk, de igy is valahonnan bejön egy-egy légy vagy méhecske, de még nme jöttünk rá, hogy hol. :)

szépen fejlődnek a babáitok, nálunk Kristóg azóta sem forog, sok nem kell neki, de valahogy nem hiányolja a fordulát, megakad oldal helyzetben, ha megtartom a popoját, akkor megfordul persze. Viszton a tengelye körül elforog 360 fokban is, pillanatok alatt. Igy viszont belát maga körül mindent.:)

Kép
k.krisztina78
 
 


Kriszta!

Nem baj, a gyógytornász néni azt mondta, hogy 6 hós kora körül ráér forogni, de addig is jó, ha oldalra fordul, mert azzal gyakorolja. Egy idő után rá fog jönni, hogy hogyan kell hasra fordulni. Nekem azt mondták, hogy hagyjak neki nagy teret, hogy legyen helye a forgáshoz, én leterítettem 2 vastag takarót a földre, és azon forgolódott ügyesen. Meg még most is szoktam a földre tenni a takarókra. Szereti is, csak most már kell egy csomó játék is, mert csak úgy unalmas.

Csajok!

Erről jut eszembe, kinek mi a kedvenc játéka? Ezt csak azért kérdezem, mert egy-két jó ötlet nekünk is jól jönne, néha már nem tudom, mit adjak neki, mert szeretnék újabb játékokat is venni. Nekem szereti a kiselefántot, ami zenél, ha megnyomjuk az orrát, meg szereti a műanyag rágókákat, meg van egy nagy cipőnk, anyutól kapta, szép színes, meg van rajta mindenféle madzag,gomb, rágóka.

jutiboszi
 
 


Juti! Nálunk a rágóka meg csörgős dolgok a kedvencek. Hallottam egy jó, olcsó játékot. Mot a Brendon oldalán találtam egy (1690-be kerül azt hiszem) kis játékot, kis ugráló valami, picike és ösztönzi a babót, hogy menjen után. Persze nekik még nem nagyon lenne jó, mert nem tunak utána menni, de lassan már az ilyenek is be fognak jönni. Én úgy szoktam, hogy kezdünk a hordozóban. Ott rágóka, csörgő ilyesmi. Majd a játsziszőnyeg, végül én mullattatom a csajszit. Mostanság folyamatosan megy Halász Judit zenéje. És szépen lassan elfárad. Hogyha valami nagyon nem tetszik, szoktunk sétálni a lakásban és megérint mindent, ami a keze ügyébe kerül. De ilyenkor már nagyon álmos és akkor csucsu következik.
Ja amúgy én is úgy imádom hogy már tényleg látszik az arcán, hogy megismer és szeret minket. Imádom mikor ébred, vagy álmos és szépen leteszi a fejét a vállamra és átölel. CSODÁLATOS ÉRZÉS!!!!

Kriszta! Tesóm kislánya 5 hónapos korában fordult hasról hátra, és már az is jónak számított. Szóval nem vagytok elmaradva :wink:

Kép
bettó
 
 


Ja, egyébként Milcsi még mindig "csak" hátról hasra fordul, vissza még nem megy.

Ugrálós játék??? Na, gyors meg is nézem, jó ötlet!! A kis elefántja, ami zenél, zene közben rezeg is, de nem megy arrébb. Pedig milyen jó lenne, spórolnánk egyet! :)

jutiboszi
 
 


Bettó!

A szívem szakad meg, annyi sok szép játék van a Brendon honlapján. De egy vagyon!!!! Nagyon drágák szerintem, bár van 1-2, ami olcsóbb, de ha csak mondjuk 5-6 játékot vennék, az is min. 10.000 Ft, ha nem több!
Ami nekem tetszik: chicco lullaby night light
ez most a tulli.hu-n 11.000 körül van, de a vaterán láttam 7.000 körül újan! Nekem nemsokára névnapom lesz, majd ezt kérek a családtól névnapomra! De az is lehet, hogy inkább ruhákat kérek Milcsinek! Majd meggondolom.

jutiboszi
 
 


Tiny Love Készségfejlesztő játék Jumpy : ez a játék neve. Én éjszakai fényt nem szeretnék neki, mert Kittiék is úgy jártak, hogy Lizinek mai napig fény kell, mert fél a sötétben.

Csajok! Tuti meg fog jönni, legalább is mostmár nagyon remélem, hogy igen, mert egész nap 2 cici kellett, pedig ma már ittam eddig, vagy 3 deci lötyit is. Még most megiszom a maradékot. Igazán megjöhetne és visszaállna az egy cici egy kaja. REMÉLEM! Még ivott is most, remélem mostmár tud majd aludni. Töb, mint fél órája forgolódik, igaz nem sír, csak kicsit nyöszörög. Le van főve teljesen a kis drága :(

Játékok azok bizony méreg drágák. Így első gyereknél nem semmi kiadás. :shock:

Kép
bettó
 
 


VIVEN! LÁTOM A SZERKESZT BIGYUSZT!!!!! :wink:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Zalánom is forog össze -vissza és maga alá húzza a lábát úgy rugózik egy darabig és utána vagy előre vagy hátra kilöki magát nagyon édi :lol: , meg ma elkezdte mondogatni hogy daj-daj-daj, de nagyon hangosan :lol: . Anna felfedezte a lábát és most az a kedvenc "játéka". Egyébként a kézségfejlesztőt, a csörgöke és a kis könyveket szeretik a legjobban, amit be tudnak vennni a szájukba. A kis könyvek közül a egyik csörgösanyagból van a másk meg csipog.

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Nálunk Kincső sunyiban tolja magát hátra. Hogyha ott vagyunk a szobában, sosem tornázza le magát a szőnyegről :lol:
Van még egy új. Tudjátok, ilyen félig űlő tartója van a kádban. Hogyha valamilyen játékot nem ér el, de a lábával igen, akkor tolja oda a kezéhez, vagyis néha csak próbálkozik, de volt már olyan, hogy úgy tudta megkaparintani a csörgőt :D

Kép
bettó
 
 


Nálunk Kincső sunyiban tolja magát hátra. Hogyha ott vagyunk a szobában, sosem tornázza le magát a szőnyegről :lol:
Van még egy új. Tudjátok, ilyen félig űlő tartója van a kádban. Hogyha valamilyen játékot nem ér el, de a lábával igen, akkor tolja oda a kezéhez, vagyis néha csak próbálkozik, de volt már olyan, hogy úgy tudta megkaparintani a csörgőt :D

Kép
bettó
 
 


Nálunk Kincső sunyiban tolja magát hátra. Hogyha ott vagyunk a szobában, sosem tornázza le magát a szőnyegről :lol:
Van még egy új. Tudjátok, ilyen félig űlő tartója van a kádban. Hogyha valamilyen játékot nem ér el, de a lábával igen, akkor tolja oda a kezéhez, vagyis néha csak próbálkozik, de volt már olyan, hogy úgy tudta megkaparintani a csörgőt :D

Kép
bettó
 
 


Olyan titokzatos lett ez a "szerkeszt" dolog, most már én is akarom látni!!!!

Bettó! Milcsi meg olyat csinál, hogy ha a lábánál van egy játék, akkor két lába közé fogja, és úgy emeli a kezéhez. Nagy rafkósak ezek a gyerekek! És olyan hasizmuk van!

Na, megnézem azt az ugrálósat.

Egyébként tényleg lehet, hogy meg fog jönni, de ne lepődj meg, ha nem rögtön, én asszem 2 v. 3 hetet is vártam , és minden nap azt hittem, hogy megjön. Aztán egyszer csak meg is jött, majdnem frászt kaptam, eszembe jutott, amikor terhesség alatt volt néha olyan barnás. Rossz emlék, az bizti.

jutiboszi
 
 


Bettó!

Nagyon cuki ez a Jumpy!!!! Szerintem benevezünk egy ilyenre!!! De majd kicsit később, mert most még nem nagyon élvezné, szerintem onnantól lesz jó, ha már ülni tud. De szupi ötlet!!!

jutiboszi
 
 


igazi sör!!! én alkoholmentessel nem mérgezem magam :)

Panka

KépKép
pankamama
 
 


Kincső nagyon ügyi, mozgékony kiscsaj. Hát mi nem vagyunk ilyen helyváltoztatók még. Sőt a helyzetváltoztatás is gyengécske még...

Panka

KépKép
pankamama
 
 


Sziasztok!

Hú csajok,annyit irtok,én meg el vagyok havazva.Most csak Jutinak:
Nekünk(még Aminak vettem)Júlia baba van meg,ugyanennek ababának a lány párja.Amúgy miért Peti baba?Bocsi ha hülyeséget kérdezek.ÉS miért nem tudsz venni ilyet?ezer helyen van.vagy már vettél?

KépKép

KépKép
pilchard
 
 


SZiasztok!
Nálunk Dóri legújabb mutatvány a nyelvnyújtogatás, nagyon édes! :) És közben huncutul mosolyog.
Nagyon le tudja magát foglalni a cumikötőjével (amit a ruhájához kell erősíteni, h ne essen le a földre...), cumi nélkül a kezébe veszi és a szalagot hosszú percekig forgatj a pici ujjai között. Meg egy fonal lóg kb10 cm, anyunal a kiságyon, egy játék van vele felkötve, az ugyanúgy nagyon leköti. Érdekes...
Mi még sosem vettünk neki játékot, az összeset kaptuk szerencsére, a játszószőnyegtől kezdve a bölcsőhintáig... :) Van egy nagy kockánk szivacsből, aminek minden oldalára más van rakva, tükör, tépőzás, figura, csíkos anyag, pillangő, zizeg, csörög stb. Azt nagyon imádja. Itt egy kép róla. Kép

Én is nemsokára 30... de szintén lélekben fiatal!

Még a kajáláshoz annyit, hogy én vártam a csodát az almától, hogy majd nem kell annyi tápszer és nem jelentett semmit, hiába evett meg sokat belőle. Aztán rájöttem, hogy az alma savat csinál... Nekem sem megy el tőle az étvágyam... :D

Bogarak: csípte meg valamelyik babát szúnyog? Mit csinálnak? Sírnak, ha viszket vagy mit? Nekem ez a rémálmom. Vettem szúnyoghálót a kiságyra, de persze magasra állított kiságyra nem lehet feltenni, mert húzza magára... És futottam már méhecske elől babakocsival, na, az vicces volt...

Kép
monkeyhead
 
 


Juti! Na az f..a :twisted: 2 hétig alig volt tejed is? Engem ez már kikészít. De este eldöntöttem, hogy nem idegesítem magam, lesz és kész. Most az is eszembe jutott, hogy a nagy melegben is ugyanannyi vizet ittam, mint szoktam. Igen ám, de az én szervezetemnek is több folyadék kell a melegben, plussz még a tejcsihez :roll:

Pilhard! Tesóm kislánya nevezte el Peti babának. Ez az övé volt, mi meg örököltük tőle :wink:

Panka! Nem vagytok még lemaradva a mozgással szerintem. No meg gondolom a súlya miatt, lehet nehezebben megy neki nem?

monkeyhead! Darázstól én is szaladnék :lol:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Tej témához em tudok hozzá szólni...max annyit, hogy az exem hugicája (22 éves), egyik nap újságolja nekem, hogy képzeljem el, az anyatej fehér! Ő meg azt hitte átlátszó. Most szóljak hozzá!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Jázmin baba még mindig alszik éjjel. Hallelúja!!! :D

Lili kel egyszer 3-4 között. :? Majd elmúlik :wink:
Viszont Lili most már egyre ügyesebben áll négykézlábra, és ringatja magát előre-hátra :) Olyan aranyos egy ekkorka babát négykézláb látni. Sőt, tegnap kinyújtotta a lábát, popsi meg égnek :lol:
Vendég
 


Ja, még valami: Egyre többször csinálja a babnet, hogy egyszerűen nem enged be a felhasználónévvel és jelszóval. Biztos, hogy jól adom meg. Unom, hogy állandóan új jelszót kell igényelni :? Aztán visszaváltoztatom az enyémre, pár napig semmi gond, majd egyszer csak megint kezdi.

Ti ilyet nem tapasztaltatok?
Vendég
 


Jaj, Dóri ma éjjel alig aludt, f3-tol eloszor 5 percenként menetem hozzá, aztán 3-kor elaludt, utána 4-től fél óránként. Etettem, itattam, altattam, de semmi. Nem sír, csak mintha panaszkodna, na meg az a fránya cumi, no meg hogy hasról nem tud visszafordulni... Még próbálom visszaaltatni. Ha én nem is tudok visszaaludni, legalább vasalhatnék kicsit... :( Lehet, hogy fogacska????

Tej témához én sem tudok hozzászólni, max annyit, hogy 6 hetes volt, amikor elfogyott, hát nem volt könnyű elfogadni, de utána, amikor végleg befejeztük és belenyugodtam, sokkal egyszerűbb lett minden, kiegyensúlyozottabbak lettünk mindketten. Egyikünk sem sírt már annyit :D Utána még egy darabig hallgattam az okoskodást, hogy ez így mennyire nem jó, hogy nem szoptatom, akkor én bizonygattam, hogy de ha nincs tej, mégis hogy??? Meg, jaj, csak tápszert ne adj neki!!!! Szeretném hozzátenni, hogy Dóri még nem volt beteg, aki meg a főtápszerellenes volt, annak a babáját, ennyi idősen röntgenezték, mert annyira köhögött. Inkább a gyerekére figyelt volna, minthogy engem okít. Természetesen nem vitatom, hogy az anyatej mindennél jobb, de nekem nem sikerült, mégis élünk, egészségesek vagyunk :)

Ti mivel fürdetitek a babókat? Még mindig a gyógyszertárival, amit a doki ír fel? Mi már szeretnénk váltani, pusztán kényelmi okból, mert a nagykádba öntjük ki a kiskád vizét és ez a kenőcs beletapad az aljába és naponta ki kell(ene) mosni. A védőnőt elfelejtettem megkérdeni. Természetesen nem erőltetnénk, ha még nem lehet, de jóóóó lenne....

Na, Dóri nem alszik vissza...Megyek babázni

Jól látom, hogy nem látok Jázminról és Liliről képeket az albumba? :D

Kép
monkeyhead
 
 


Ja, és én nem szoktam mindig belépni, nekem alapból be van állítva, hogy be vagyok lépve, amikor elindítom az oldalt... már nem tudom, hogy csináltam, az is lehet, hogy véletlenül...

Kép
monkeyhead
 
 


CSak azért "aggódom" kicsit a forgás miatt, mert itt szinte minden babó forog már, persze haa másikoldalról nézem, akkor örülök, hogy nem forogm,mert legalább nincs eggyel töb gond az alvással.
Kristóf is nagyon rosszul aludt au éjjel, 2 óránként fent volt, nem sírt ő sem csak sikongatott, meg fújta a nyálát, de persze visszaaludni nem ment magától.

Andi,
Nekem is nagyon nehéz volt feldolgozni, hogy nem elég neki a tejcsim, és el kellett kezdeni tápozni is, de mikor láttam rajta, hogy sokkal nyugodtabb és nem sír annyit az éhésgtől, akkro mg azért voltam lekibeteg, hogy 2 hónapig éhezett a gyerekem. DE ezt is feldolgoztam valahogy, igy alakult, elfogadtam.
Ami a fürdetést illeti, mi nem a gyógyszertárival fürdetjük, mert attól is kiütéses lett Kristóf (olyan rossz a bőre mint az enyém volt kicsinek sajnos, ekcémás) igy nekünk a dokinéni ajánlotta a Babe omega 3,6 zsírsavas fürdetőt meg testápolót, azzal ápoljuk szegényt, egy vagyon, de a bőre sokkal szebb mint eleinte volt (igaz azt is mondta a dokinéni hogy a túlhordot babóknál nagyon gyakori a bőrszárasság, márpedig Kristóf a 42. héten született) és még az illata sem rossz.:) DE ennek ellenére sajnos vannak olyan részei a bőrének amit külön krémmel kell kenegetni,mert kiszárad állandóan és ekcémás lesz.:(

Nálunk a játék még mindig a bébitornázó, szereti őket nagyon, de inkább azzal van elfoglalva, hogy leszedje róla a játékokat, ha leszedte már megy is a nyöszörgés,hogy uncsi.:) CSak figyleni kell rá, mert magára húzza az egészet néha, meg a lábával kirúgja az oldalát. De Kristóf a földön van nagyon sokat, leteszem a takarókat azon fekszik.

Kép
k.krisztina78
 
 


Sziasztok!

Nemreg mentek el a vendegek,itt voltak baratnömek M-rol par napig.Olyan jo volt,kar hogy ilyen gyorsan eltelt.

Betto,Kincsö egyre szebb!!!Azok a hatalmas szemek! :shock: :D

Juti,talaltal mar Peti babat?Nalunk a kedvencek a csörgök es ragokak.Viszont van egy nagy sarga csillagja,barmikor mikor azt meglatja,elkezd nevetni es nagyokat mosolyog ra.Mostanaban mar meg is simogatja. :D Erröl jut eszembe hogy mostanaban mindent meg kell fogjon.Szombaton volt az apja bevasarolni es mikor hazaert,Mark mindent meg kellett nezzen es megerintse. :lol:

Panka,jo hatalmas fiad van,meg az enyemen is tultesz :lol:

Vivien,hat nem erölteti meg magat az exed..egy napig legalabb be kene fogni es kikapcsolni a telod is. :wink: ,bar lehet hogy szegeny csajok latnak karat. :?
Majdcsak lemegy a fölösleg!

Csajok,nektek nem uszogumis a hasatok? :( Nekem leszivta mar a fiam a plussz kg-okat,annyi vagyok mint szüles elött,de a bör a hasamon kicsit uszogumis.Es tök furi,mintha mindegyik fölsöm rövid lenne...lehet a cici meret miatt??Nektek is??Tornazni meg nem akarok,allitolag elapadhat a tej is.

Mark mostanaban utanoz. :lol: Pl. megharapdalom a nyakat es utanna ö csinalja ugyanazt csak velem. :lol: Mondom neki hogy ham-ham,erre ö is. :lol: Most mar lassan vigyazni kell,mert gyorsan tanul a gyerek.Anyu mindig enekel neki este elalvas elött,most meg mar ö is huzza a hangokat,altatja magat.
Ti voltatok mar allatkertben a csöppekkel?Tegnap voltunk,nagyon tetszett neki a zsiraf es a foka. :lol:
10-en azt vettem eszre,hogy ö is eszi a labujjait. :lol:

Kép
ami6
 
 


Fürdetö:en a Penaten fürdetöt hasznalom vagy pedig a Bübchen-t.Ez a kettö van.A Penaten meg a vizet is meglagyitja,szerintem nagyon jo.

Krisztina,tudom,könnyü mondani,de megis azt mondom hogy szerintem ne aggodj.Nem minden baba egyforma...Lehet hogy a tied majd hirtelen kezd el majd maszkalni..Persze ha nagyon nyugtalanit,kerdezz ra a gyerekorvosnal.

Kép
ami6
 
 


És a fiúk később érnek... ezerszer elcsépelt mondat... :)

Kép
monkeyhead
 
 


Kép Jázmint fél percre egyedül hagytam a szobában (volt emllette egy zacskó pelus)
:lol:
Kép Lili produkcióóóóóóóó :D
Kép Anya számára a legszebb Lili mosoly
Kép Elszomorít, hogy Anya még mindig napjában 100x fotózgat... :roll:


Nos lányok, lomtalalnítás van nálunk. Ami tök jó, meg minden, DE!
Ellepék a környéket a túrkálók. Minden kupac mellett trónol legalább egy "úriember", aki személyes tulajdonának gondolja a lomokat. Majd megjön a pereputty egy szakadt zsiguliva, és rogyásig tömik. Arról nem is beszélve, hogy már messziről kiszúrják a szatyorra közlekedőket, hátha azok is lomolnak, és ők lecsaphassanak elsőként az értékes holmira. Múltkor nagyanyám szemete fölött összeverekedett 2 pacák, hogy kié legyen. (100 éves szórólapok voltak a zacsiban :lol: ) Ezért érdemes volt.
Vendég
 


Sziasztok!

Na, hogy beindultunk, alig győzök visszaolvasni!

Bettó!

Igen, lehet akár 2 hétig is, mire megjön a mensi, de jól csinálod, ne aggódj!!! Felesleges. Nem biztos, hogy nálad is így lesz! Meg az se biztos, hogy emiatt érzed kevesebbnek a tejcit, lehet, hogy hirtelen Kincsőnek lett nagyobb étvágya, vagy a kevesebb folyadékbevitel miatt érzed! Én amikor elkezdtem akkor inni a port, onnantól mintha több lett volna a tejci is, és akkor nyugodtabb is lettem. De így utólag azt tudom mondani, hogy semmi gond nem volt, mert megjött, és már előtte pár nappal a tejci is visszaállt. Most meg szintén elég a tejci, csak Milán már hozzászokott a gyakori szopihoz, és azért kérte sűrűbben. Most már hogy kap almát, meg folyadékot, így visszaállt a 3-4 óránként, 1 ciciből való evés. Igaz, éjjel megint felkel, ma is 1.17kor etettem, aztán meg 4kor, de hát ez is elmúlik egyszer! De az az érdekes, hogy 10kor aludt el este, és éjfél körül is felébredt, de aztán vissza tudott aludni 1.17ig. Majd meglátjuk.
Gyógytornán láttam egy babát, ő is nagyon pufi baba, mint Dani, de nála sem okozott semmit a mozgásban, szóval szerintem Dani is majd szépen elkezdi (vagy folytatja) a dolgokat, a forgást, meg mindent, csak épp a maga tempójában. A súly egyáltalán nem befolyásoló tényező - szerintem!!!

Andi!

Lehet, hogy lassan elindul a fogacska, attól aztán tudnak mindenfélét produkálni a babók. Pl. folyik az orruk, mintha taknyosak lennének, habos lesz a kakijuk, mindent a szájukba vesznek, éjjel csak úgy hirtelen felsírnak, napközben is nyűgösek, nehezen alszanak el......ezeket a barátnőm mondta, nála ezek a fogzási tünetek jelenleg. De Boti már 9 hónapos!
Nekünk új fajta fürdetőkrémünk van, mert Milán bőre is nagyon érzékeny, neki is a sima fürdetőkrémtől full pöttyös lett a bőre, és most is gyógyszertári van, csak nem víz alapú, hanem krém alapú, és nem kell nagyon lemosni. És jobb is a bőre tőle. De sajna ugyanúgy ott marad a kádban, úgyhgy én mindig mielőtt fürdetem Milánt, kitörlöm egy szivaccsal a kádat, már oda van készítve a kád mellé.

Ami!

Nagyon cuki lehet, ahogy utánoz! Milcsi is másképp dumál ha énekelek, mintha ő is énekelni akarna. Nekem a kék elefántjára mosolyog, és ha megnyomom az orrát, akkor úgy elkezd kapálózni, meg akarja szerezni azonnal.

Lányok!

Bemutatom nektek Álommanót, ő ma reggel 4 órakor született, gyorsan meglett, tegnap este 11kor kezdtem el varrni, és reggel 4ig le se tettem!!! Kézzel varrtam, belül puha párnácska van, és ezentúl ezzel fog aludni Milcsi. Még nincs arca, mert arra nem volt már energiám, de lassan az is lesz! Remélem megszereti:

Kép

jutiboszi
 
 


Vivi!

nekem azt szokta csinálni a babanet, hogy egyszercsak kidob. de vissza tudok lépni azonnal, még jelszó se kell.

Nálunk is volt lomtalanítás, jöttek is a kis hangyák, Nekem ez nem bosszantó, hanem inkább elszomorító látvány volt! Ez Magyarország! Egymás "szemetében" turkálunk! Nagyon szívszorító szerintem!

jutiboszi
 
 


sziasztok

Ezt rakták fel egy másik topikban

http://www.lll.hu/node/303

Juti jó lett a baba!!! :D

Kép

Kép
lecso
 
 


Köszi Lecsó! Elolvastam, érdekes!!!

Képzeljétek, szopi után olyan furcsa volt ma Milcsi, mert csak bámulta a ruhámat, nyújtotta a kezét felém,de semmit nem cibált meg, vagy húzott meg, csak nyújtotta. akkor felemeltem, és nagy sóhajjal hozzámbújt, rátette a fejét a mellkasomra, és mozdulatlanul bámult a nagyvilágba. Olyan érdekes, így szépen lassan fokozatosan alakul ki a kötődés. Eddig nem nagyon csinált ilyet, ha felvettem, csak emelgette a fejét, nézelődött, de most csak feküdt...úgy imádom!!!!!!!!

jutiboszi
 
 


Lecso,
köszi érdekes volt, de ez nekem olyan volt, mintha meg akarnák nyugtatni a nem alvós szülőket ezzel.:)) Plán ha az utolsó mondatot elolvasod..:)))

Kép
k.krisztina78
 
 


Na, ma egy szöcskét találtam az ajtóban... :D

Ma jóóó sokat aludt a kislelkem, ezzel ellentétben még hallok hangukot a szobájából.

Kriszta! A mi sorsunk kicsit hasonló, én is túlhordtam picit Dórit, fúúú, hogy milyen volt a bőre utána sokáig, már a doktornéni se tudta, mit adjon rá, de aztán rendbe jött. A lábkörme Nektek nem csúnya? Mostmár nő a szép körme le, de még van egy olyan fura, repedezett-redős, talán még, ami a pocakomban nőtt...

Juti! Neked nincs szükséged alvásra, hogy éjjel varrogatsz? :D Irigyellek!

Amikor úszni mentek, akkor mit csináltok a babával, amíg ti átöltöztök és utána, amikor visszaöltöztök, (gondolom, ilyenkor nincs zuhany)? Beviszitek a babakocsit? Befér az ültözőbe? És utána bent hagyjátok az öltözőben a babakocsit és ha szerencsenk van nem lopják el? Vagy hogy van ez? Gondolom, ilyenkor nemcsak a babások vannak az öltözőben.

Na, megyek, hallom elaludt Dóri, remélem, jobban telik az éjszaka, mint a tegnapi! :D

Kép
monkeyhead
 
 


Andi,
Dórinak magától rendbejött a bőre?
Én Krstóf lábkörmével is nagyon sokat szenvedtem, mert mikor megszületett a nagylábújján a körme nem volt meg, csak a körömágya, aztán szépen elkezdett nőni a körme, de mivel a körömágy jó mély volt, a köröm elkezdett a bőre alá nőni. Aztán jól begyulladt, de kamillával kellett áztatni, meg valami szemkenőccsel(!) kenegetni, és egy idő után rendbejött neki, utána meg kezdtük a másik lábával.:)

Mi olyan helyre járunk úszni, ahol csak babások vannak, bevisszük a hordozót, nem lopták még el, de mikor mi megyünk az elöző csoport hordózói is ott vannak még.:) Zuhanyozni pedig úszás előtt és után is kell a babókat. Az öltözőben pedig van 2-3 járóka, oda be lehet tenni adig a gyerekeket mig mi öltözünk. Biztonságos környezet.:)

Remélem nálunk is normális éjszaka lesz a tegnapi után.

Nyugodalmas pihenést mindenkinek..

Kép
k.krisztina78
 
 


Andi!

Én nem vagyok egészen normális! Ha kitalálok valamit, úgy be tudok lelkesülni, hogy azonnal meg akarom csinálni. És addig nem nyugszom, míg kész nem lesz. (Persze a rendrakással nem így vagyok :wink: ) 4kor befejeztem, ciciztettem Milcsit, és 10.30ig aludtunk együtt-egy ágyban! Közben még cicizett egyszer, de rendes gyerek, csak arra ébreszt fel, hogy keresi a cicit, akkor segítek neki, és amint rácuppan, én már alszom is tovább. Ma ő is elaludt velem-szerencsére!

jutiboszi
 
 


Juti! Miért nem csinálsz egy Juti babát és mindenki csak úgy kapkodna érte! NAGYON ÜGYES VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi is olyasmit használunk, mint Jutiék. Mármint fürdetőt :lol:

Viven! Annyira nagyok már a csajok! Nagyon édesek!

Kincső eredetileg egy héttel jött hamarabb, gyakorlatilag erősen túlhordott volt. Ki volt neki is ázva a bőre, ami le is hámlott, és nagy körmei voltak. Nekünk érdekes, nincs bajuk a bőrével. Ez a hydrofiles fürdető nagyon jó neki :wink:

Megyek, pihenek, kicsit nyűgös éjszakánk volt a vihar miatt :twisted:

Kép
bettó
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?