Sziasztok!
Na, hogy beindultunk, alig győzök visszaolvasni!
Bettó!
Igen, lehet akár 2 hétig is, mire megjön a mensi, de jól csinálod, ne aggódj!!! Felesleges. Nem biztos, hogy nálad is így lesz! Meg az se biztos, hogy emiatt érzed kevesebbnek a tejcit, lehet, hogy hirtelen Kincsőnek lett nagyobb étvágya, vagy a kevesebb folyadékbevitel miatt érzed! Én amikor elkezdtem akkor inni a port, onnantól mintha több lett volna a tejci is, és akkor nyugodtabb is lettem. De így utólag azt tudom mondani, hogy semmi gond nem volt, mert megjött, és már előtte pár nappal a tejci is visszaállt. Most meg szintén elég a tejci, csak Milán már hozzászokott a gyakori szopihoz, és azért kérte sűrűbben. Most már hogy kap almát, meg folyadékot, így visszaállt a 3-4 óránként, 1 ciciből való evés. Igaz, éjjel megint felkel, ma is 1.17kor etettem, aztán meg 4kor, de hát ez is elmúlik egyszer! De az az érdekes, hogy 10kor aludt el este, és éjfél körül is felébredt, de aztán vissza tudott aludni 1.17ig. Majd meglátjuk.
Gyógytornán láttam egy babát, ő is nagyon pufi baba, mint Dani, de nála sem okozott semmit a mozgásban, szóval szerintem Dani is majd szépen elkezdi (vagy folytatja) a dolgokat, a forgást, meg mindent, csak épp a maga tempójában. A súly egyáltalán nem befolyásoló tényező - szerintem!!!
Andi!
Lehet, hogy lassan elindul a fogacska, attól aztán tudnak mindenfélét produkálni a babók. Pl. folyik az orruk, mintha taknyosak lennének, habos lesz a kakijuk, mindent a szájukba vesznek, éjjel csak úgy hirtelen felsírnak, napközben is nyűgösek, nehezen alszanak el......ezeket a barátnőm mondta, nála ezek a fogzási tünetek jelenleg. De Boti már 9 hónapos!
Nekünk új fajta fürdetőkrémünk van, mert Milán bőre is nagyon érzékeny, neki is a sima fürdetőkrémtől full pöttyös lett a bőre, és most is gyógyszertári van, csak nem víz alapú, hanem krém alapú, és nem kell nagyon lemosni. És jobb is a bőre tőle. De sajna ugyanúgy ott marad a kádban, úgyhgy én mindig mielőtt fürdetem Milánt, kitörlöm egy szivaccsal a kádat, már oda van készítve a kád mellé.
Ami!
Nagyon cuki lehet, ahogy utánoz! Milcsi is másképp dumál ha énekelek, mintha ő is énekelni akarna. Nekem a kék elefántjára mosolyog, és ha megnyomom az orrát, akkor úgy elkezd kapálózni, meg akarja szerezni azonnal.
Lányok!
Bemutatom nektek Álommanót, ő ma reggel 4 órakor született, gyorsan meglett, tegnap este 11kor kezdtem el varrni, és reggel 4ig le se tettem!!! Kézzel varrtam, belül puha párnácska van, és ezentúl ezzel fog aludni Milcsi. Még nincs arca, mert arra nem volt már energiám, de lassan az is lesz! Remélem megszereti: