Szép jó napot mindenkinek!
El se tudom mondani, hogy mennyire jó újra olvasni titeket!
Igazából még nem is olvastam végig, csak nagyjából átfutottam, majd pótolom, ahogy tudom!
Gratulálok én is Ildikónak és Mesének is!
No és köszönöm szépen én is a sok gratit
Hát igen, végül csaszi lett, mert Máté nagyon jól érezte magát odabent
De a 37 cm-es fejkörfogat felfogása után, már nem is bánom
A spinális érzéstelenités kicsit más volt, mint amit vártam, mert azt hittem, semmit nem fogok érezni, ehhez képest mindent, persze a fájdalmat kivéve.
Na és amikor kiemelték Mátét, a műtőben a szivhangom olyan gyors lett, hogy azt hittem, ott patkolok el
Úgyhogy mindenképp megérte
Szirom,
Nem tudom, te hogy birtad olyan sokáig bent, le a kalappal, én előtte csak 3 napot voltam, de addig is 3 szobában, és hát a negyedik lett a végleges helyem. És milyen sors, ugyanazon az ágyon voltam, mint Regivel
Az amnioszkóiát mégse úsztam meg, de legalább már tudtam, mire számitsak
Amúgy a végén a 21-esben voltam, a kettes ágyon. Szirom, te hol is voltál?
Doki bácsi természetesen egy tündér volt, és a rendelőből az asszisztense is (talán Judit?), aki ugye műtős. Ő is ott volt, látogatott is rendszeresen. Persze, minden babást, aki a doki bácsinál szült, mivel jól beindult, volt hétvége, hogy haza se ment, mert négyen szültek!
Szerintem mindent össze-vissza zagyváltam, mert ugye még tele vagyok élményekkel, de remélem, érthető
Viszont ma reggel Reginek fájt a füle, úgyhogy apa a Jókaiban kötött ki vele, felszúrták neki
Szegény, annyira megviselte, hogy mikor hazajött, összehányta a fél lakást
Úgyhogy jól indult a nap...de jól végződik, mert már jól van
Amúgy egyelőre nagy az imádat, mindenhol ott sündörög, ahol öcskös van, simizgeti, puszilgatja, és megjegyezte, hogy majd csak akkor harapja meg, ha nagyobb lesz
Kedves gyerek
Máté eddig nagyon jó gyerek, bár ez Regivel is igy volt az elején...eszik, alszik, sirni nem nagyon szokott, az éjszaka is jól telt, bár volt két óra, mikor csak úgy nézelődött, de akkor se sirt.
Egyelőre még nincs mérlegünk, de még gondolkodom, hogy kell-e...a kórházban az utolsó két nap már 110-130 grammokat kajolt, úgyhogy nagy baj nem lehet
Sőt, nagyobb súllyal jöttünk el, mint amivel született
Na és akkor egy-két kép, bár tudnék vagy százat is feltenni
A minőség nem csúcs, mert a gép már nem igazán birja
Még kórháziak csak, egy a születés utáni.
Remélem, mindenki jól van!
Kriszta