Vivi!
Nekem nincs odaírva a "szerkeszt" !
Bettó!
Én is ezért gondoltam, hogy több inger érje a cicit, ezért többször teszem cicire, de néha úgy érzem, ez is kevés. Biztos a mozgás miatt is igényli a több tejcit, meg hát növöget is folyamatosan, kell az "üzemanyag". Meg lehet, hogy szomjas is lehet, nem tudom, de én is kitalálok valamit sürgősen, hogy Milcsi is végre újra 3 óránként szopizzon. Már gondoltam én is, hogy megint renszeresen adok neki enni, és ha nincs itt az ideje, akkor egyszerűen nem kap, de úgy tud nyüsszögni, hogy nincs szívem nem adni neki. Na, olyankor kellene valami más. Ötlet????? Mert mondjuk teára gondoltam, de milyen legyen? A kamillát nem akarom egyfolytában, mert nem tesz jót a gyomrának rendszeresen, gondoltam ezekre az instant teákra, de abban meg annyi cukor van. Esetle még ami szóba jöhet: gyümölcslé, de azokban is sok cukor van, csak néhány fajta cukormentes, de azok meg marha drágák. És kevés is van belőlük.
Na, mit szólt Kincső a barackhoz??? Gondolom nyelte, mint kacsa a nokedlit.
Egyébként tuti hogy lassan jön Mili foga, mert egyfolytában a szájában van a keze, és az alsó ínyét piszkálja. És esténként nyűgösebb is, hiába alszik el időben, éjfélig sokszor felébred, úgy, hogy meg se moccan, hanem csak hirtelen felsír. Aztán cumi a szájba, és visszaalszik, de 5-10 perc után újra felsír, és csak vergődik szegény. És nem a melegtől, mert estére kellemes idő van nála, nincs kánikula. A gyógytornász is mondta, hogy érezte, hogy alul duzzadtabb az ínye. Jaj, milyen cuki lesz majd 2 kis fogacskával. De onnantól aztán vigyázni kell a cukros kajákkal, meg innivalókkal.