Új privát üzeneted érkezett!

Betti!Boldog 5 hós fordulót :lol: !

Ami! Nekem is tetszik a hajad :lol: .

Továbbra is minden baba szép :lol: :lol: :lol: :lol: !

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Adri!
Hát igen! Ezért volt jó Bettóék szépségversenye, mert ott 1 személy csak 1szer szavazhatott. Ill. 1 e-mail címmel csak 1x lehetett.
Már mi is tudjuk, hogy esély sincs sajna, de azért nyomjuk mi is a szavazatokat, hátha kisorsolnak valami különdíjra! :) És köszi Neked is!!!!!

jutiboszi
 
 


Halihó!
Ma voltunk a "díjkiosztón" :shock: Kincső egy tanuló kutyust kapott, egy kis játékot a fürcsihez és egy oklevelet. Szóval elvileg a 3 helyezett ajándéka volt össz értékben 100eft. Fél óra volt az egész. Képek még a haonon nincsenek, csak amit mi csináltunk:
Kép Kép

Kép
bettó
 
 

 
 

Nagyonédi Milcsi tigrises szerkója! És a vidámság :lol:

Kép
bettó
 
 


Juti! Ez tényleg szuper oldal. Már találtam is az én Tündéremnek egy pár hasznos játékot. Láttam olyat, hogy járássegítő. Szerintem mi nem is igen fogunkkompozni. Ez valahogy szimpatikusabb és tovébb is tud vele játszani. Pesze amíg nem lesz stabil a járása segíteni kell szerintem ennél is.
Úgyis jön a névanpja, már tudom milyen listát adok a családnak :lol:

Kép
bettó
 
 


Na, Bettó, örülök!!! Nekem is van sok ötletem, én mondjuk a nagyon drága játékokat a vaterán fogom megvenni használtan, mert úgyse használja sokáig, és ott az eredeti árhoz képest jóval olcsóbban meg lehet venni.

Megint peteérésem van, most a jobb oldalon. Nagyon érzem, fáj megint. Nem tudom, hogy örüljek-e vagy nem, mert fáááááj. De azért örülök is, mert így tuti tudni fogom mikor kell tesót gyártani.
Az ikres barátnőm ma mondta, hogy megbeszélték a férjével, hogy jöhet a 4. gyerkőc. Én már 3-nál megálltam volna! De hát ők tudják. Mondjuk abba a családba 15 gyereknek is lenne hely, nagyon szépen nevelik a gyerekeket.

Na, megyek, Milcsi ma is szépen nyafi nélkül elaludt a kiságyában. És ma lesz a 2. nap, hogy nem alszom a szobájában. Úgy fáj a hátam meg a derekam azon a kiságyon, hogy inkább megyek a hálóba. Reggel meg jön hozzám át Milcsi, de addig is hadd aludjon nyugodtan.

Na pussz!

jutiboszi
 
 


Juti! No mi is megtárgyaltuk, eleinte járássegítőt szerettem volna neki, de az szerintem akkor jó, hogyha már egész stabilan tud járni. Amíg ingadozik nagyokat esne. Viszont van egy hiper szuper komp, ami nem is olyan drága, legalább is a debreceni árakhoz képest, úgyhogy lehet az lesz a névnapi ajándéka. Veterán én eddig csak nézegettem, nem vettem sose. Én kis félős vagyok, mi van, hogyha még sincs olyan állapotban, mint ahogy hírdetik? :shock: De neked a mellszívóval is szerencséd volt :D
Mi ilyen peches család vagyunk. A múltkor kellett venni dvd lejátszót a tékába, az első kérdésünk az volt az eladótól, hogy hol van a szervíz. Mondta, hogy hozzájuk kell visszavinni, hogyha rossz lenne és hozzátette, hogy még így sem vásárolt nála senki, hogy egyből ezt kérdezné. Másnap újra találkoztunk, mert bizony rossz volt a lejátszó :lol:

Kép
bettó
 
 


Tündérkém és a nyeremények:
Kép
Kép
Sziasztok!
Kép

Kép
bettó
 
 


Képzeljétek!
Jázmin 1 hete átalussza az éjszakát. Lili változó, de fél 4-nél előbb ő se kel. Ma ez fél5 volt. :lol: :lol:
Kép Hát ez nagggyon vicces!! (Jázmin)
:D Kép Lili Pápá :D

Kép
Kép
labasv
 
 


Vivi!

Gratula!!! És Te is kipihentebb vagy????

Bettó!

Az utolsó képpel újabb szépségversenyt nyerhetne! Nagyon cukiiii!!!

jutiboszi
 
 


Vivi!

Látom egyforma dolgaink vannak. Az a lógós bigyó (bébitornáztató) nekünk is van, meg van olyan felfújható karika, amihez elvileg tartozik egy medence is, nem??? Nekünk is van!
A lányok nem rántják magukra azt a lógós bigyót? Milcsi 2 nap után rájött. hogy elmozdítható, és azóta egyfolytában magára húzza, nem hagyhatom vele egyedül. Az egyik lábát a fejére meg a nyakára teszi.

jutiboszi
 
 


Vivi! Gratula s irigy-irigy :lol: :lol: .

KépKép
KépKép
jadika
 
 


sziasztok

A héten nem voltam,még olvasóban sem :roll: .Apu szabin van a héten.
Nálunk pont fordítva van.Múlthét péntek körül óta 5-4-3 sőt már előfordult 2 meg 1 óra is hogy felkelt Tomi enni :( .De tényleg eszik nem csak cicizget.Este cicitik sőt van olyan hogy próbálok pótolni üvegből de max 20-30ml kell még neki.Szerintem a mozgásásra kel fel és ha már felkelt akkor kell neki a hami is.Végül is akkor már kb 5-6-7-8 óráa evett utoljára.Csak 2 hónapos kora óta nem kelt fel enni csak 6-7-8 körül és ez most nem túl jól esik.Próbáltam már teával,vízzel visszaltatni sőt már úgy is hogy engem ne is lásson csak Aput ,de nem hatásos:ÉHES!!!!Úgyhogy csatlakoztunk az éjszakai evősök táborához :cry: :roll: :wink: Jövőhéten lesz az utolsó oltás megkérdezem majd a védőnő és dokinéni véleményét!Lehet már kevés neki az anyatej éjszakára?De én 6 hóig csak ciciztetni szeretném ha van elég tejcsi.
Na mindegy!Ez van!Ezt kell szeretni! :wink:

Mindenkinek jó hétvégét!!!!

Kép

Kép
lecso
 
 


Hu, én is de kimaradtam, igyekszem visszaolvasni!

Gratula Kincsőnek, hajrá Milcsinek! Szavazok.

Szépek a babák.

Kép
monkeyhead
 
 


Juti: de, van hozzá medence is :lol:
A tornáztatót nem húzzák magukra, mert hamarabb megunják. Vn egy másik tornáztató (corás), de annyira béna, hogy azt meg én nem szeretem odaadni. Az nehezebb, sokkal stabilabb, de ha azt valahogy mégis makura ránják, akkor az ám nagyon fog fájni. :cry:

Nálunk most az újságokért vannak oda nagyon. Meg a zacsikért. Gondoltam szülinapra veszek pár különböző színű kukászacsit. Olcsón megúsznám, ők meg boldogok lennének :lol:

Kép
Kép
labasv
 
 


Figyúzzatok: Ez a "szerkeszt" dolog, mindig itt volt? :oops: :oops:

Kép
Kép
labasv
 
 


Hahó!

Babaúszásra mi is a Rubin hotelbe járunk! Krisztina! Ti milyen időpontban? Mi hétfőn 3/4 2kor.

Panka

KépKép
pankamama
 
 


Panka,

Mi szombatonként járunk 3/4 2-től.Ti mióta jártok? Nem voltal eselteg az eligazításon júniusban, mert ott találkozhattunk esetleg:)

Kép
k.krisztina78
 
 


Juti! Köszike :wink:

Viven! Olyan kis tünci, huncut csajok! Gratu az átaludt éjszakához :wink: Mi pár napja csak hajnal 3, vagy 4 körül kelünk, majd 6-kor és akkor még 3-an alukálunk 7-ig. Csak addig, mert utána a drága Szaffi már mosolyog és dumcsizik :D Viszont ennek már nagyon örülök. Remélem nem térünk vissza a többi időponthoz :shock:

Lecso! Szegény! Jó rossz lehet újra többször éberdni. Egy ismerősöm (kölcsönző) úgy járt, hogy neki a babája kezdettől fogva átaludta az éjszakát, majd egy megfázáskor éjszaka orrot kellett szívni és hol nyugodott meg a legjobban??? CICIN. Azóta felébred éjszaka is hamizni. :shock:
Remélem hamar visszatér a régi alváshoz. A por nem segít annyira, hogy ne kelljen pótolni?

Vivien! Hol van a "szerkeszt" dolog?

Kép
bettó
 
 


Én arra gondolok, hogy valószínű kevés már a tejcsi Milcsinek, azért marad éhes, és azért eszik ő is éjjel. Lehet, hogy mennyiségre elég, csak már nem lakik tőle olyan jól, nem tudom. Majd én is megkérdezem a védőnénit.


Én most napközben másképp szopiztatok, mint eddig, és így úgy tűnik többet eszik. 3 óránként adok 1 ciciből, és ha szopi után még kérne, akkor ugyanabból adok. Szóval ha 3kor jobb, akkor 4kor, 5kor is jobb, és csak 6kor bal. Remélem érthető. Eddig bejött, így legalább 3 órája van egy cicinek, hogy pótolja a lemaradást, eddig volt hogy óránként volt ciciváltás. Régen úgy mondták, hogy ha 1 órán belül megéhezik, akkor még ugyanabból adjunk, 1 óra után meg a másikból. Na nekem ebből az lett, hogy 1-másfél óránként váltogattuk a cicit, és újra fájni kezdtek. És mintha nem is termelődött volna annyi. Remélem lassan visszaáll a rendes 3 óránkénti, mert ha nem, akkor jön majd a gyümi, és akkor úgy már elég lesz a tejci is remélem. Majd meglátjuk.

Képzeljétek!!!!!! Elfogyott Peti baba!!! De tök rendesek voltak akartak ajánlani helyette egy másikat, és én írtam nekik, mint a kisgyerekek, hogy nekem csak az a baba kell, másik nem jó! Úgyhogy sajna nem lesz Peti babánk! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

jutiboszi
 
 


Juti! Sajnálom, hogy már nincs Peti baba! :cry:
Amúgy én is gondoltam már ilyenre. Teganp olvastam egy oldalon, hogy 6 hós kortól már mivel mozgékonyabbak is a gyerkőcök, több energiabevitelre van szükségük, ezért nem elég a tejcsi. De mi van azokkal a babókkal, akik hamarabb mocorognak? Vagy ez megint hülyeség? Hm... enm tudom. Mi mindenesetre gyümizünk mától 10 óraira. Kb. 3/4 őszi barackot evett meg, de utána még cicizett a drága. Inkább szerintem a megszokás volt, mint az éhség.
Valahogy nekem is kevesebb, vagy nem tudom, mostanság este a bal kiürül és még egy picit jön a jobb. Igaz lötyit sem ittam, de lehet, hogy mensi lesz belőle. Pedig annyira nem hiányzik. :roll:

Kép
bettó
 
 


Ja mi így eszünk mostanság, és ez úgy néz ki, hogy beválik: reggel 6, 10, 13, 16, vagy 17 között, ez még ingadozik és 20. És hajnalban mostanság 3-4 között.

Kép
bettó
 
 


Juti! Amúgy szerintem jó csinálod, mert így lehet a legkönnyebben szaporítani a tejcsit. Jó sok ingernrek kell lennie. (na a tapasztalt anyuka megszólalt :lol: )

Kép
bettó
 
 


Bettó, ha írok valamit, akkor oda van írva a sarokba, hogy szerkeszt.
Vendég
 


Ja, megváltoztaattam a nevem, de ÉN vagyok :lol:
Vendég
 


Vivien! Én nem látok "szerkeszt" dolgot :oops: :roll:
Miért lettél anny81?

Kép
bettó
 
 


Vivi!

Nekem nincs odaírva a "szerkeszt" !

Bettó!

Én is ezért gondoltam, hogy több inger érje a cicit, ezért többször teszem cicire, de néha úgy érzem, ez is kevés. Biztos a mozgás miatt is igényli a több tejcit, meg hát növöget is folyamatosan, kell az "üzemanyag". Meg lehet, hogy szomjas is lehet, nem tudom, de én is kitalálok valamit sürgősen, hogy Milcsi is végre újra 3 óránként szopizzon. Már gondoltam én is, hogy megint renszeresen adok neki enni, és ha nincs itt az ideje, akkor egyszerűen nem kap, de úgy tud nyüsszögni, hogy nincs szívem nem adni neki. Na, olyankor kellene valami más. Ötlet????? Mert mondjuk teára gondoltam, de milyen legyen? A kamillát nem akarom egyfolytában, mert nem tesz jót a gyomrának rendszeresen, gondoltam ezekre az instant teákra, de abban meg annyi cukor van. Esetle még ami szóba jöhet: gyümölcslé, de azokban is sok cukor van, csak néhány fajta cukormentes, de azok meg marha drágák. És kevés is van belőlük.

Na, mit szólt Kincső a barackhoz??? Gondolom nyelte, mint kacsa a nokedlit. :)

Egyébként tuti hogy lassan jön Mili foga, mert egyfolytában a szájában van a keze, és az alsó ínyét piszkálja. És esténként nyűgösebb is, hiába alszik el időben, éjfélig sokszor felébred, úgy, hogy meg se moccan, hanem csak hirtelen felsír. Aztán cumi a szájba, és visszaalszik, de 5-10 perc után újra felsír, és csak vergődik szegény. És nem a melegtől, mert estére kellemes idő van nála, nincs kánikula. A gyógytornász is mondta, hogy érezte, hogy alul duzzadtabb az ínye. Jaj, milyen cuki lesz majd 2 kis fogacskával. De onnantól aztán vigyázni kell a cukros kajákkal, meg innivalókkal.

jutiboszi
 
 


Bettó!

Egyébként azt néztem, hogy tök jók az időpontok, csak sajna Milcsi nem várná ki! 4 órát mostanában csak akkor bír ki, ha alszik, az meg igen ritka, hogy ennyit aludna. (szerintem pont azért, mert éhes)

jutiboszi
 
 


nagyon útáltam az előzőt.

Akkor nekem nemtom miért van odaírva. Mikor elküldöm amit írtam, még akkor is ott van. Aztán többszöri frissítés után eltűnik. Másik fórumon már láttam ilyet, de itt nem. No meg ti se :shock: :oops:
Vendég
 



81.04.14.
Vendég
 


Hih-hi én 81.04.10 :wink:
Majd még írok, csak nagyon éhes vagyok :oops: :roll:

Kép
bettó
 
 



Na, kapott ma egy kis gyümit. Almát. Reszelve, kb. 5-6 kiskanállal, aztán kidőlt. De utána még szopizott egyet, és most alszik! Gyorsan kell főznöm, bár nem tom, most jobban tele a poci az alma miatt, lehet, hogy tovább alszik? Majd meglássuk!

jutiboszi
 
 


Juti! Mi nagyon sok vizet is iszunk. Teát nem próbáltam, pont a cukor miatt :wink: 1 decinél többet is megiszik. Nem csak akkor adok neki, mikor nyűgös, hanem olyan fél óránként kortyol sokat :wink:
Barack??? Majdnem egy egészet megevett. Utána azért cicizünk, nem sokat eszik belőle, de azért kortyol párat. Nem akarok okoskodó lenni, de szerintem, hogyha tényleg kevésnek érzed neki a tejcsit, nyugodtan lehet neki gyümit adni :wink: Viszont én is rosszul csinálom, mert civi után kellene nekik adni, így nem fog ellustulni állítólag. Mondjuk, hogyha cicit adnék először, akkor már nem sok gyümit enne. Bár most is odaadtam délben a másik cickót is. Itt van közel a mensi :twisted:
Na jó, tegeződhetünk :wink: :lol:

Kép
bettó
 
 


Ja, Bettó, én most azért adtam cici előtt, hogy elég legyen neki az alma+cici, mert most megint kevés a tejci, de holnaptól már megpróbálom vagy 2 szopi között félúton, vagy szopi után. Bár én azt hiszem nem is próbálkozok szopi után, mert ma is úgy ette, hogy alma és utána ő kérte a szopit. Szóval lehet, hogy én tényleg egyik délelőtti szopi előtt adok neki majd gyümit elsőre, mert utána cici, aztán alvás.

jutiboszi
 
 


Bettó! Összesen 1 dl iszik egy nap, vagy egyszerre 1 dl-t? Mert Milcsit hiába kínálom, elsőre jól belekortyol, aztán amikor rájön hogy víz, még azt is kiköpi, ami a szájában van. Gondolom már tudja, hogy a cumisüvegből fincsi jön, nem pedig íztelen víz.

jutiboszi
 
 



Juti! Egy nap iszik annyit :wink: Akkor lehet, hogy tényleg a teát kellene, tesóm hippes teát adott Lizinek régen.
Igen, innám és, de két napja mindig olyat eszek, amihez tej nagyon nem lenne jó :? Magában meg még mindig nem bírom. Most este szendvicsezek, úgyhogy tejcsi kesz hozzá. Szerencsére elég neki így is, de azért jó lenne, hogyha még mindig csak az egyik kellene neki egy kajcsinál. Na mejd helyreáll. Néha már tényleg úgy féj a pocim, mint mikor meg akar jönni, meg a derakam is. Jujj de utálom. Ilyenkor sehogy sem jó, még aludni sem tudok rendesen :twisted:

Kép
bettó
 
 


Bettó!

Megivott egyszerre 1 dl csipkebogyó teát. tettem bele egy csipetnyi cukrot, de szinte nem is lehetett érezni. És utána még vizet is ivott. Most akkor éhes lehet? 16.15kor cicizett, és most 18.00kor itta a teát. De előtte nem akarta elfogadni, most meg egyszerre megitta. Szerintem már éhes volt. Hétfőn elmegyek a védőnénihez.

jutiboszi
 
 


Vagy csak újra meg kellene szoknia, hogy 3 óránként eszik, és akkor egyszerre többet enne??? Nem tom. Bár most nagyon meleg van, szerintem szomjas is lehetett.

jutiboszi
 
 


Szerintem éhes volt. Hogyha kevés a tejcsi, akkor 2 órára rá éhes lehet. Kincső, hogyha csak szomjas, akkor max. 10ml szokott egyszerre inni, de akkor már forog az agyam, hogy nem éhes-e. :roll: Küldjek porocskát?
Én valahogy kialakítanám megint neki a 3 órát, de persze, hogyha éhes, akkor úgy nehéz lesz, és közben itatni. Én nagyon sűrűn itatom, hogyha nem szomjas, akkor úgysem kéri és kitolja a nyelvével.

Kép
bettó
 
 


Juti, Bettó

Azért én irigykedem rátok, hog még minidig egy ciciből etettek.:) Nálunk már pár hetes kora óta 2 ciciből eszik, és ugye 8 hetes kora óta az sem volt már elég neki, ezért kaptunk tápot kiegészítésnek.(az a furi ebbena tápozásban, hogy a igazodikazért a tejcsim Kristóf fogyasztásához, mert kezdettől fogva 60-90 ml tápnál többet seosem eszik meg, érdekes) Igaz nagy súllyal született baba volt, (4400 gr) bár ez azért nem jelenti azt, hogy másképp is lehetett volna az evés nála. Iszom én is a port, de nagyon nehezen nyelem, hiába próbáltam már kakaóval is, de most hiába iszom, a pótlás akkor is kell neki.:(
Én is próbálom vízzel itatni, de amint rájön, hogy víz, köpi kifelé, igy 2-3 kortynál többet nem igazán iszik, de gondolom ha szomjas lenne, inná, nem?
Nálunk a barack evés minidg szopi után történik, igaz nálunk napközben mindig kell táp is, igy nem félek attól hogy a cicitől jól lakik.:)
Nálunk az evés viszont már inkább 3,5 óránként van, sőt van, hogy 4 óra os eltelik. fura nála ,mert ha nagyon elfoglalja magát, akkor nem annyira jut eszébe hogy éhes.:)

Ma pedig tökre élvezte az uszit, aranyos volt, mosolygott, meg nyúlt a játékok után a vízben, alakul ez...

Kép
k.krisztina78
 
 


Hahó!

Az eligazítást lekéstük... csak telefonon érdeklődtünk. De úgy látom, semmiről nem maradtunk le. Hát akkor valamikor mehetnénk majd együtt is uszásra. Bár mi ezután a tanfolyam után csak ősszel megyünk, addig alig leszünk Pesten. Csopakon kellemesebb...
Amúgy Dani is 2 ciciből szopizik, már kb 2 hónapos kora óta. baromi gyors, az első mllemet elintézi kb 3-4 perc alatt. A másodikon kicsit tovább rágódik, kb. 5 percig, atán kész. Közben a nagy hévben mindig kiizzad a kis feje :)
Múltkorokban 4 óránként evett, most újból 3 óránként kér, gondolom a meleg miatt - szomjas lehet inkább. Vizet teát mi nem iszunk, csak néha (napi 1x) alma vagy barack vagy répalé.
Milyen jó nektek csajok, hogy többen is 81esek vagytok! Fiatal anyukák... Én múlt héten lettem 30 éves. De lélekben 18 :):):)

Panka

KépKép
pankamama
 
 


Megmutatjuk magunkat :) Mekkora is egy 9,16 kilós 4 hónapos baba :)

Kép ünepélyesen kinőttük a dézsát

Kép ha a laptopot nézhetem, elfelejtem, hogy fárasztó hason lenni

Kép anyával a Balcsinál - nem vitt be a vízbe a mocsok :(

Kép úszáson

Kép úszáson még 1x

Kép és még 1x

Panka

KépKép
pankamama
 
 


Ja és csajok!!! A sört már próbáltátok??? Egy fél liter esténként, ha van rá lehetőségetek. Ennél jobb tejserkentő szerintem nem létezik (max a pezsgő - de az már kicsit túlzás lenne) Megisszátok, 1 óra múlva szét akar repedni az ember melle :):):)
Most szombat este van, ketten vagyunk itthon Danival, ő már alszik, így én kirúgok a hámból, bedobok egy üveg sört, garantált, hogy lesz mit ennie daninak hajnalban :)

Panka

KépKép
pankamama
 
 


Panka! Jesszus jó nagyok vagytok :roll: :D Kincső elveszne Dani mellett :lol:

Kép
bettó
 
 


Kriszta! Én ezért iszom a port akkor, amikor eszek is. Így sokkal elviselhetőbb :wink:

Kép
bettó
 
 


Én is vékony akarok lenni!!!!!

Mi lenne, ha a vékonyak közt elosztanám a feleslegemet? Nektek föl sem tűnne, de én karcsú lehetnék :lol:

Pankamama! ne viccelj! 27 éves vagyok. Az már majdnem 30 :wink:

Lányok! tegnap akkora sáska volt a konyhámban, mint az öklöm :shock: Azt hittem sokkot kapok! :shock: :shock:
Na ilyenkor jól jönne egy pasi! :wink: Gondoltam nekiadom a konyhát, aztán erőt vetem magamon, de a visítófrász kerülgetett!! :|
Vendég
 


Jujj Vivien! Attól én is rosszul lennék. Nagyon régen egyszer nyitott abalk mellett aludtam, és akkor ugrott be egy. Én fogtam átköltöztem a másik szobába, míg az ex haza nem jött és ő elrendezte a sorsát :D
Nekem még vagy 3 kiló jó lenne, ha lemenne. De az majd lemegy. Remélem :roll:
Kincső két napja megint ébred 11 körül :( Remélem, hogy csak a meleg miatt! :roll:
Ennyire szeretem Peti babát:
Kép
Dumálok 1000-el :D
Kép
Nagyon jó kedvem van:
Kép
Kép
Kép

Kép
bettó
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?