Sziasztok!
Tegnap elfenykepnezegettem az osszes netidomet, es meg mindig nem vagyok kesz, ugyhogy csak beugrottam atfutni a termes veget...
Virag,
vegyszer :-( Levi okos volt, hogy nem ette meg! :-))) Szerencsere nekunk ilyenunk nincs is :-)
Leszter,
lepedo szerintem jo otlet. Bebihordozoban, ringatva se marad mar meg Petra? Vagy azt mar ki is notte? :-)))
Furdoszoba szetveres :-( egyutterzek. Hetek ota dugul a mosogatonk, kihivtuk az elharitot, es kiderult, hogy a kinti csatornaban van a difi. Lehet, hogy asni kell :-( francnak van kedve telen... erre par napja lerohadt a lenti WCnk. Meg jo, hogy ketto van, lesz kis vadlim a lepcsozestol...
Gratula Petranak 8hossaghoz!
Csucsuka,
amennyit en lattam tied ifjusagbol, az minden volt, csak nem elrettento :-)))
Orulok, hogy felspiralozas nem fajt:-) remelem, hogy nevezett eszkoz csendben ellesz es ne bant Teged semmilyen modon! :-)
Sofka,
tenyleg kitalalhatnak mar okosdokik, hogy mi van, zsakbolha karanten "vicces" lehet...
Heppi,
minden jo, ha a vege heppi end ;-)))
Ari,
nekem szuper volt igy a hazafuvar! :-)))
Nagy drukk mutethez, es hogy hamar virgonc legy utana! ++++++++++++++++++++
Jo atyam (belgyogyasz) nagyon dicserte ezeket a laparoszkopias technikakat, remelem, bejon! A gyerekek meg tapasztalataim szerint szukseghelyzetekben mindig sokkal jobbak, mint altalaban :-))) utolag persze bepotoljak :-]
Norka,
szegeny parod :-( csak fog neki sikerulni, Pecs azert nem egy Mucsa! De imadnivalo, mikor ilyen "humanusan" sakkozik a munkahely az emberekkel... :-(((
Ruhak :-))) tolunk is megkerdezte egy bacsi a villamoson, hogy a rozsaszin anorakos Vilcsi kisfiu-e :-)))
Gratula 10hos Jazinak!
Nadine,
baratosnednek GRATULA
Ricsike gyonyoru! Korhaz viszont :-(((
Gomboc,
Zsombi viselkedese abszolut normalis, es pont a koranak megfelelo! :-))) A csaje kevesbe :-] legalabb kerdezne, mielott osztja az eszt, valszeg 5 ev alatt elfelejtett mar ezt-azt.
Nyugi, par honap, aztan gyozz utanarohangalni a Te kis matricadnak ;-)))
Ellimami,
jobbulast a kezednek! :-)))
Myssnia,
Szilard gyonyoru, kesz ferfi! :-))) Munka massziv, de remelem, belerazodtok! :-)
Andi,
jobbulast mindkettotoknek! :-)))
Urszila,
gratula 8honapos alldogalo Julkanak!
Zsuzsi,
juuuj, durva egy lancfureszes bacit kajalhattal be :-( drukk, hogy Gyurit kevesbe usse ki (vagy hamar leirtsa az antibio)!
Miki naggyon ugyi! :-)))
Mano2,
OTP rendesen gaz :-(((
Ugy latom, igy karacsony elott csostul jonnek a hasonlo oromok... ezennel hajtovadaszatot jelentek be Murphyre! Utalom!
Zsuzso,
nagy-nagy GRATULAK Dananak szulinapra
es Neked Pocakbabahoz!
Babaforgatashoz nekem bejott a "muzulman imadkozos" pozicio napi 2-3 percre (ha nem vilagos, mire gondolok, kuldok kepet)!
Miszike,
Mikulas Beki tenyleg maxicuki, fotogen a leanyzo :-))) Tali utan nekem is lett egy csomo jatekotletem :-)
Kangi,
a papi is biztos finom, de szerintem Julcsi a zabalnivalo ;-)))
Szivacsugyben megnyugtattal, akkor nem vagyok sikhulye, csak felrehallok :-)))
Mezeskalacs recept :-)))
Wow, sikerult befejezni felebredt Viola mellett, ez a vilag 8. csodaja! :-))) Mondjuk most mar nagyon hangosan csorgozik, es kezdi kiolvasni apaja fizikakonyveit...
Amugy most vad kopp-kopp, de kezd egy emberileg elfogadhato napirendet kialakitani a lany, bar sajnos lehet, hogy ez is addig tart, amig az osszes tobbi! :-)))
Eddig az elalvas volt a leginkabb gaz, tegnap (3 het munkaval) sikerult rabeszelnem apajat, hogy tologassa babakocsiban, 2 perc alatt elaludt, melyen! :-)))
Viszont duhos vagyok a bebifon miatt. Hiaba rakom max erzekenysegre, csak akkor kapcsol be, ha izombol ordit Viola. En hamarabb meghallom a tetoterbol, a zugo gep mellol! :-((( Es marha draga volt... :-(((
Van valakinek tapasztalata, hogy ez ilyen sz*r konstrukcio, vagy a mienk gyari hibas? (En barom meg ratehenkedtem a dobozara, a vegen azert nem veszik vissza... :-((( ) Amugy Philips, oda-vissza dumalos, ami most kuponakcios a Kismamaban.
Na megint monstre alkotas szuletett, bocs...
Csak jokat! :-)))
Kaska