Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Kata, nem semmi virnyákos napjaid vannak, én is be lennék tojva rendesen ezektől a hüllőktől, meg társaiktól!! Azért gyere ám el, jó lenne találkozni, dumálni egy kicsikét, meg Bencét is olyan rég láttuk!!!

Szilbee, nagyon szép lett, majd megsasoljuk élőben is valamikor!! Ügyesek vagytok!!!!!! :)

Olga, talán voltunk arra, asszem.. de összemosódnak a napok-hetek...

Ditke, azért én még bepróbálkoznék pár üveg átvételével, hátha Szabi még eszi a püréset is (bár ma sikerült este is egy fuldkolást produkálnia, úgyhogy nem is bánom, ha pürézünk még legalább gyümölcsben)

Mit is??? Ja, Rossmannban holnaptól 129 Ft a gyümipüré!
(kekkeméti)

Kép
Kép
dorkáék

Veszéjbe került a Talira menetelünk. Elkaptam a kórságot a fiúktól és Ádám is érzi már a hasát. :( Pocsék íccakém volt... de inkább nem részletezem...

Ma itthon marad velem...
szilbee

Szilbee! :cry: Gyógyulgassatok!
Ja, ja, ovis-bölcsis tali oké! :D

Anna! Persze okés, akkor szombaton!

Juditom! Anna megelőzött! Én is kérek két kilo mézet. Ha még van, akkor selyemfűből. Köszönöm!

Hmm... ennyi. Jó kislány voltam, még a gyerekem aludt (csak 1 órát!!!), addig a nagyszobában és a konyhában lemostam az ablakot. :lol:

Ja tényleg! Kedves anyukák! Otthon a dvd gyűjteményben véletlenül nincs ilyn mesétek:
Barney
Sam a tűzoltó
Bob a mester

Ha minden igaz Thomas van sogórnőméknek. A letültés meg olyan tetű lassú... Peti szerint... én meg nem kisérletezek vele.

Olga

Kép
juhaszolga

Hálócsákó!

Most néztem hg tegnap egy csomó hozzászólás nem volt látható számomra.....mondjuk amúgy is szarakodott a babanet.... :?

No nem is akartam semmit....pedig most ráérek.... :roll:

fanna3

Hali!

Jaimee: köszi, megnyugodtam egy kicsit. Akkor jó, ha vízisikló, de erre lehetne valami baromnak komolyabb kígyója is és véletlenül megszökik... vannak erre emberszabású állatok... Azért nem szívesen taliznék egy v.siklóval sem. A szomszédom szokta figyelni, ha meglát egyet... volt már, hogy végignézte, amint lenyel egy békát...

Fanna: látom Te is elvagy... :lol:

Ja, nem aludtam el véletlenül :roll:

Rami: hát nem tom, júniusi (május vége) számlával kaptunk egy tájékoztatót, hogy telszám, meg sms, meg www.... kell bejelenteni és a végén egy mondatban, hogy egyébként meg leolvassák... most akkor nem tom... de még lusta voltam megkérdezni.

Bbj: akkor éjjel olyan fájdalmaim voltak, hogy azt hittem elveszítjük Marcit... nem kívánom senkinek... valószínű az volt a tetőpontja az engem ért pszichés megrázkódtatásokknak. Ma már jobban vagyok. Az gáz, ha a család...

Szilbee: de ügyi vagy! Honnan van ennyi energiád? :roll:

Dorka: igyekszem(ünk) ott lenni. (Doki bácsinknak a lánya a szülészeten van gyakorlaton... csak érdekesség. Ja, Betti lehet, hogy össze is fut vele)

Olga: ezeket a meséket szereti Balázs? Bence ha nagy lesz, Barney akar lenni, nála az a favorit. Ti is a JimJam-en nézitek?

Kép

Kép
szolkata

Kép ...

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Hm, Kata, ez a vizísiklós-békás sztori, fúj, elképzeltem :?
Nagyon csini voltál ebben a talárban :wink: Bocsika, de nem rémlik, most Te mi lettél, hogy nagy lettél :wink: :lol: (mármint mi lett a végzettséged)

Nálunk is gond van a bővebb családban, de most nem írnék róla, tekintettel a kismamikra....

Szilbee, azta, de ügyesek vagytok, biztos nagyon szép lesz a lakás! Szóval megint van valami vírus.... jaj, jobbulást nektek!

Hát Fanna, ha már ennyire ráérsz, dobj fel valami témát, hátha "ráharapunk" :wink:

Szami, kitartás, mindjárt itt a felújítás vége! Meglátod milyen jó lesz az új házba költözni!

No, ezen a vízdíjas dolgon tegnap én is elgondolkodtam. Mivel lusta disznó vagyok, mindig elfelejtem kiírni a vízdíjat. De meg volt egyezve a leolvasóval, hogy 6 m3 mindig írjon be. Erre már a második számlát kapom, amin csak valami havidíj szerepel... szal akkor most nekem be kellene diktálnom, gondolom...

Évi és
Kép
csongianya

Évi: Pénzügy, adó, illeték, vám szakértő. Olvastam a másikban a kismamátokról, sajnálom őket ( ez nincs rossz hatással rám). Hát ha nem lesz nagyobb baj... a tüdejét tudják erősíteni, reméljük nem lép fel oxigénhiány nála...

Kép

Kép
szolkata

Háj!

Szilvi: Juj, jobbulást! Teccik a bordűr!

Kata: Csini voltál.

Fanna: A Popipopi, ill. Popi Apa találmánya. A Porontyból ered. :roll: :roll: Porontykám, Pótyorkám, Popipopi, Popi, Cukkerborsó, Nyafi, Talpas, Hagymácska, Szuszánka, Rúgkapa...ezek mind Réka becenevei. Volt értelme annyit törni a fejünket a keresztnevein. :roll:

Évi: Közgazdász lett megint (?) a Kata asszony.
jaimee1

Jaimee: hát eddig nem volt közgazdász diplomám, így nem szakközgazdász lett a megnevezés a diplomámban, csak szakértő... így csak egy kicsit vagyok közgazdász... :oops:

Szilbee: hasmars? Hátha nálatok is csak átmeneti lesz (mint nálam).

Mennem kéne vasalni..., de ilyenkor délután már úgy nincs kedvem semmihez.

Kép

Kép
szolkata

Azon gondolkodom, hogy szombatra diós kosárkát vagy valamilyen gyümölcsös lepényt (linzer tésztás) süssek. Vagy valami sósat?

Kép

Kép
szolkata

Katám! Ha lehetne mindháramt süssed! :lol: Na jó persze nem...
Tényleg csini voltál ám a diplomaosztódon! És hát igen Jim Jamezünk! Csak mióta betették az Angelina balerinát, és ha az jön el kell kapcsolna, mert jön a cenzúra: Ez nem jó, rossz! Úgyhogy dvd-zünk, a Pingut, de már azt is unja (én is...).

Olga

Kép
juhaszolga

Hall!

Sajna nem egyszerű hasmras... láz, róka rege róka, szédülés, izületi fájdalmak. De holnapra már csak jobb lesz. Remélem...

Sajna Ed-nek munkát rendeltek el szombatra, így tuti nem megyünk... :cry: meg sajna ez a kórság is fertőz még pár nappal azután is, hogy tünetmentes lesz az ember. Így nem is merek nektek sütni, nehogy elkapjátok. :(

Bakker... mikor jutok én el egy talira?! :( :(

Tavaly is pont ebbe voltunk márciusban.

No menek, mert szaggat a fejem... nem sokat aludtam az elmúlt pár napban.
szilbee

Kata!
Jó a kép! mind a négyen....

elhiszem, hoyg megijedtél, de akkor most már nyugi, aztán sütögessél!

Szilbee!
jajjj. a gyerekek is hánynak/f..nak továbbra is? vagy nekik már lecsengett? igyál sokat! ha van hozzá gusztusod, ha nincs!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Olga!
ok. vettem a rendelést! még valaki, feleslegessé vált üvegeket szívesen fogadunk!

Judit,
Kép
Kép
bbj

hali,

midenkinek jobbulást kívánok, aki beleesett ebbe a kórságba.... :cry: :cry: Remélm gyorsan átszlad mindenkin, bár tom, naon le tudja teríteni az embert.

Kata, elhiszem, hogy aggódtál Marciért is odabent, de minden rendben van vele, és most már veled is, ez a lényeg!!! ÉS de jó lehetett a diplomosztód! Kár, hogy picipoci alig látszik! :)
A doki lánya már gyakorlaton? Első év után már mennek gyakszira? ÉS amúgy csinálhatnak is valamit? nem mintha gond lenne, csak kváncsi vagyok, mit tehet egy elsőéves orvostanhallgató! (Tudtad, hogy már főorvos a dokibácsi?)

vízdíj: én már most 2. hónapja a www.vcsm.hu-n "diktálom be " az óraállást, az e-onnál is már vagy egy éve, tök kényelmes így, én is miindig elfelejtettem időben kiírni.

sikerült vau-vau-t vennem Szabi nevenapjára (még azért odébb van...), nagy kutyamánia tört ki nálunk az elmúlt hetekben! :)

Kép
Kép
dorkáék

Szép jó estét mindenkinek!

Szilbee:Gyógyulást nektek.Nincs is rosszabb a hányásos,hasmenéses nyavajánál.

Kata:Csini voltál a talárban.Hol volt a diplomaosztó?
Holnap felhívom bent a csajokat és megkérdezem,hogy akkor most változtattak és tényleg le kell-e jelenteni.Szerintem nem,csak egy lehetőség.Ma voltunk bent a cégnél és nem monták,hogy változások lennének,a levelet meg nem szoktam elolvasni,amt a szálához küldenek,így elkerülte ez a dolog a figyelmemet.Rákérdezek és szólok,hogy mit mondtak.

Magunkról:Minket ezen a nyáron az ág ishúz.Nem elég,hogy nem tudtunk elmenni Horvátországba,most a Bajai hétvégénk is veszélybe került,mert ma bejelentette párom főnöke,hogy holnap éjszaka mennek ellenőrizni.Még jó,hogy 3 hete szólt neki,hogy mennénk Bajára.Úgy látszik idén még egy hétvége sem jut ki kikapcsolódásnak.Ja és mindennek a teteje,hogy ma van a szülinapja és még fel sem tudtam köszönteni,mert még ott kell lenniük a kúton.Szóval megint jó a hangulatom,de nem "sírok"tovább.

Mindenkinek jobb estét!

Kép
pné rami81

Rami! Megnéztem minap O. Ági rendelését... Pont mától van megint. Nem volt egy nagy szabadság. (0.7.04-07.11.)

Katlina! Nektek is jobbulást!!!!! +++++++++++++++++++
szilbee

Katlina, Szilbee! jobbulást!

Rami!
húúú akkor rátok jár a rúd!

apának boldog szülinapot!

Kata!
arra én is kivi vagyok, hoyg mit csinál kedvenc dokibácsink lánya....
mármint a kórházban... már ilyenkor is van gyakszi? jó, nekik még alaposabban meg kell tanulnia gyakorlatot, mint egyéb területeken, de.....

Na mi van lányok, mindenki szombatra tartogatja a mondanivalóját??!!

Keltem a lányokat, ezer a dolgom, még be kell ugrani a corába, kong a hűtő. aztán meg takarítok ezerrel!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit!
Szerencsére a fiúk nagyon gyorsan átestek rajta! 8) De az egész family toták kidőlt ettől a kórságtól (a hétvégi nagy családi összeröff után), legalábbis a mi águnkon... keresztanyumékról és nagybátyámékról nem tudok semmit. Annak viszont nagyon örülök, hogy a nagyszüleim nem kapták el. Elég korosak már, őket különösen megviselte volna a dolog.
szilbee

Szép reggelt!

Olga: Angelinába majdnem belevágtam tegnap én is a távirányítót... hát kistesója született, azt elajnározták, vele senki nem törődött, el akart költözni a nagyszüleihez, de azok is épp akkor érkeztek babanézőbe... hát eléggé hülye egy mese... A férjem is megállapította... Most épp Barney van, az nálunk szent, így nem zavarhatom... Mind a hármat az 58 fokban azért nem, de majd választok. :lol:

Bbj: nekünk nincs üvegünk, anyámékhoz hordjuk ki mindig, ők befőtteznek. Én is keltettem ma B.-t 7-kor. Tegnap reggelre úszott a pisiben, aztán délután is... és az az érzésem, hogy épp akkor sikerül be neki, amikor már ébredés közelében van... Ma száraz volt minden hála égnek. Két hete szárazság, most meg sorozatban mosok, szárítok... Mondjuk éjszaka megpisltettem, mikor szomjas volt és kért inni. Szegény tiszta kóma volt, szerintem ébren sem volt, én támogattam. Két nővel mész a Cora-ba? Nem szaladnak el?

Dorka: én is jelentem az e-ont, meg a tigázt évek óta (kivéve mikor elfelejtem), dehogy a vcsm-et is kéne?! Hozzánk be tud jönni a leolvasó. Ezek szerint már van gyakorlat első év végén is, annyit tudok csak, hogy bárhová mehetett volna a kórházon belül... aztán végül is itt kötött ki... nem is értem, miért... :roll: :lol: Nem tudom, mit csinálhat ott. Betti biztosan tudja... ha olvassa, remélem el is árulja... Nem tudtam, hogy főov.

Rami: a Tiszaligetben a főiskola csarnokában (nem körcsarnok) volt. Köszi neked is (mindenkinek).

Ditke (Dorka, Niki): sétafikálgattok a városban újfent?

Szilbee: jobban-e? Hát mindennel együtt azért már nagyon kellemetlen ez a nyavalya.

Kép

Kép
szolkata

Még mindig nem tökéletes, de annál ami volt már minden jobb!!!!
szilbee

Na már itthon is....

Kata!
nincs velük különösebben semmi. csönd és hullaszag, integetnek babáknak, ide nézz, oda nézz, de nincs sem hiszti, sem rohangálás. Leti a kosárban ül, Gréti legtöbbször áll a kosár pakolójában, aztán a cuccokra szorul. nem szoktam kivenni őket, de nem is igénylik, elvannak a senekükön.

Szilbee!

na legalább a fiúk átvészelték gyorsan, és nem lett semmi komolyabb belőle. Ti csak jobban tűrtök, vagy nem? :wink:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Á dehogy! :lol: :lol: Nekünk már sajna van betegségtudatunk!

Na meg tök gáz, mikor a két szülő egyszerre van kiütve, a két gyerek meg 6000-es fordulaton pörög... de tudod te hogy van ez... gondolom nektek is volt már benne részetek...
szilbee

Hella :)

Vagyok, olvasok, csak írni diccse időm... Nameg agyalok, hogy mitsüssekmán holnapra :roll: Valami sósat kéne...talán pogit...

Ehh...mennem kő...

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!

Időm megint nincs, apa már itt áll mögöttem, hogy siessek.

Rami: Küldd már el Kati számát priviben, szerintem rossz számra küldtem neki sms-t.
Ha nem mentek Bajára, gyere el szombaton! (Küldj emilcímet!)

Kata: Szépek vagytok! Azért szépen látszik a pocid is.

Lányok! Emilen küldöm a címet és megközelíthetőséget. Aki nem kapja meg, szóljon.

Niki

Kép
Kép
csni

hali,

Szilbee, az jó, ha javulófélben vagytok! Ez akkor gyorsan átszaladós- de kiütős vírus lehetett!!!

Ilyen dögmelegben ki mit csinál? Én lassan takarítok, ha elalszik Babó, most altatja magát! :)

Asszem este apjuk nem fog megdícsérni.... levágtam Törpe haját.A gép 3 mm-esre volt állítva, én meg meg sem néztem, mondom biztos úgy tettük el, ahogy legutóbb nírtuk. Hát nem.... Na, majd megnő....

Kép
Kép
dorkáék

Szilbee: Jobbulást! Sajnálom, hogy nem tudtok jönni.

Niki

Kép
Kép
csni

Én wc-t, fürdőt, konyhát takarítottam, főztem husilevest, meg bakonyi csirkemellet, rizzsel, néha leordítottam a lányok haját. asszem ennyi.

most kivagyok, mint a kutya.. de folytatni kellene, gondolkozok, hoyg elkezdjem a keksztekercset megcsinálni... hmmm várom apát, pergetnek, de már lassan kész az is.

Szilbee!
ja ismerős, mi még együtt betegek nem voltunk, de hullafáradtak elég sűrűn! még az az igazi együtt játszás nincs, de már annyira várom!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Leti addig nyarvogott, míg leesett, eltartott egy pár percig, míg rájöttem, mit akar, és ráültettem eredméyn nem volt, de borzasztóan tetszett neki, de én akkor sem fogom biliztetni, majd csak jövőre.

Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Mostanában csak olvasó üzemmódban voltam :oops: Minden időmet leköti a lakésfelújítás hogy mindenkinek jó legyen az időpont ja meg egyáltalán még azt is ki kell találnom hogy mit akarok :oops:

Holnap mi ketten megyünk Védikével apa dolgozik :cry: Még nem tom hány órára érünk oda majd Védike eldönti :)

De azt mér tudom hogy barackos meg csokis meg smartiesos muffint sütök ha megfelel ha nem akkor is :lol:

Szilbee jobbulást a csipet csapatnak!

Kata gratula a diplomádhoz!Biztos a picur is nagyon okos lesz már ő is diplomázott.Védike meg érettségizett!Na befejezem az agymenésem :lol:

KépKép
viragb88

Ditke, Virág: Tőletek visszajött az emil, úgyhogy küldök privit.

Niki

Kép
Kép
csni

Judit, leadtam a könyveket a Marcipánban. Egy fekete papírzacskóban vannak és Bea - szőke copfos - betette a szekrényébe (délután ő lesz, délelőtt meg mondd, hogy azokért a könyvekért jöttél, ami Bea szekrényében van :lol: )

Dorka, holnap így Te is csak megkapod a Katedrálist és a folytatását, hozzám meg majd visszakerül, ha egyszer nálunk lesz a tali :wink: :lol:

Katlina, Szilbee, jobbulást Nektek!

Lányok, Mindenkinek jó szórakozást holnapra, de ha már nagyon elunjátok magatokat, jöhettek dobozolni-zacskózni, ennyien biztos hamar kész leszünk :roll: :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Nos, úgy néz ki, hogy köszönjük a meghívást, de Csongit nem tudom babás talira rábeszélni... :?
Délelőtt megyünk a MÁV strandra, ha véletlen meggondolná magát, akkor odatalálunk!

Érezzétek nagyon jól magatokat, és csináljatok sok-sok képet!

Évi és
Kép
csongianya

Szasztok!

Judit: Cukkerek a lányok, mint mindig.

Niki: Köszi, megkaptam az e-mailt. Rékám ebédje után megyünk. 2-3 között valamikor. .....Bár a múltkor is kettőre mentünk valahová és már fél 4-re ott is voltunk. :oops: :oops: ..... Őőőő....Ha mégsem mennénk, akkor szénné égett az almatortám és elbujdokoltam. :lol:
jaimee1

Szami!
ok. lehet akkor most hozzád kellett volna szervezni a talit? a gyerekek is biztos szívesen rámoltak volna, most legálisan.

Évi!
óóóh! nemcsak babák lesznek, már vannak korban hozzá illő lányok is! csinosak, szépek.... :wink:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Még mindig reménykedem,hogy reggel el tudunk menni,de már egyre kevesebb a remény.

Niki:Küldtem privit,remélem meg is kapted,ha nem írj,megpróbálom mégegyszer.Köszönjük még egyszer a meghívást és ha nem tudunk elmenni és apa nem viszi el a kocsit,akkor bemegyünk mi is.E-mail címem:thalie@freemail.hu

Szilbee:Köszönöm szépen,hogy írtad,hogy rendel Orosz Á.Remélem jövő hónapban sem megy el,mert nem akarom,hogy más szúrja meg Gabót.Hogy vagytok?Gyógyulgattok már?

Judit:Köszöni szépen apa a köszöntést.Nagyon édesek a csajszik.Gabó is szokta hozni a bilit,fürcsi előtt rá is szokott ülni,de még nem történt bele semmi.Mindent a maga idejében.

Na ha holnap nem mennénk,akkor mindenkinek nagyon jó szórakozást kívánunk!

Kép
pné rami81

Húh, de fogyatkozik a talis létszám! :cry:

Rami! Én is köszöntöm férjuradat szülinapja alkalmából! (Bocsi, tegnap nem voltam gép közelben).

Talán Balázs is ma kap bilit (3 in 1= kis létra, hogy a wc-re is fel tudjon ülni, plusz wc szűkítő), sógornőméktől, előszülinapi ajándék.

Judit! Első ránázésre azt hittem mindkét lány bilizik. :D

Dorka! Na majd lemeozzuk Szabi haját! :wink: Olyan furcsa, azt írtad Babó. Nem vettem még észre, hogy rajtam kivül itt a topikban írta volna valaki ezt a gyerkőcére.

Rami! Remélem tudtok jönni!

Valaki aki toppon van: kik lesznek ott a talin? Két Juditék, Annáék, Dorkáék, talán Ramiék, Jaimee-ék, Virágék, talán Éviék, Katáék, mi.

Kit hagytam ki? Mártiékról valami? Olyan régen írt.

Olga

Kép
juhaszolga

Olga: Még Ditkéék jünnek.

Évi: Csonginak beteszünk majd valami dvd-t. Ha így sem tudod rábeszélni, gyere csak Te. (Ha tudod kire bízni Csongit.)

Rami: Nem kaptam privit. Írj emilt: csniki@freemail.hu Én is írok Neked mindjárt.

Niki

Kép
Kép
csni

jó reggelt a frisseknek!

Már én is éppen listát írtam, hoyg miket kell vinnem, mert a felét tutira itthon hagyom!

Gréti kérdezte, hoyg akkor ma megyünk? és mikor? és tényleg? most meg visszaaludt....benyomta a teáját, az információkat elraktározta...

Dorka!
Na apa mit szólt? egyébként sztem nem lehet baj az a pici haj, most amúgy is pokolmelegek jönnek, és oylan gyorsan nő Szabi haja, 1 hét, és a kívánt hosszúságú lesz! legalább egy hajvágást megspóroltál!
:wink:

Sütik készülnek? vagy már készen pihennek?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

BBj jelentem a csokis muffin már mindjárt kész barackoshoz meg smartiesoshoz még a boltban várnak a hozzávalók :oops:

De már nem sokáig apósomat szalajtottam a spariba,délelőtt náluk lesz Védike hogy tudjak sütni :oops:

Na megyek kész a süti :lol:

KépKép
viragb88

Jaóreggelt :)

Judit, émmég mosmegyek bevásárolni a túrópogihoz :roll: Ahogy olvasom, tele leszünk kajával :D Jókor sütögetünk, ebben a dögmelegben biztosis, hogy telezabáljuk majd magunkat :mrgreen:

Judit
Kép

Kép
balwin

Sziasztok!
Olga! Köszönöm hogy hiányoltál.
Jól vagyunk, de hétköznapokon képtelen vagyok gép elé ülni, rengeteg a dolgom, du.-n még főzés ,pakolászás és persze estig játék a gyerekekkel. Ma reggel például ébredés után gyorsan beszaladtunk Kunszentre anyagot venni, mert a 3 hét múlva levő bálra szeretnék valami szépet és egyszerűt varratni, ma megyek a varrónőhőz. Ma délután pedig a keresztlányomékhoz megyünk névnapozni és a gyerekeknek lesz medenceparti. Ja és ma nem kell főznöm, mivela legjobb barátnőm ill. munkatársam anyukájának ma van a szülinapja és oda megyünk ebédre, bográcsos kaja lesz.
A talira jó szórakozást kívánok mindenkinek.

Kép
Kép
bmárti75

Márti: Most nézem a vonalzódat. Angéla is október 20-án született, mint Dorka?
Jó szórakozást Nektek mára!

Niki

Kép
Kép
csni

hali!

Most jut eszembe mindenki beszél róla hogy mit fogunk kajálni és inni mit fogunk?Én viszek inni is ebbe a nagy melegbe ki ne száradjunk :lol:

KépKép
viragb88

Szép napot!

Az almatorta készen van. Egész jól néz ki, remélem az íze is jó. Sajnos megkóstolni nem lehet, majd csak a helyszínen.
jaimee1

Nálunk meg sül a pogi... lesz, amillen lesz 8)
Szerintem mi 4 körül menünk...esetleg fél5 :mrgreen:

Moslátome...

Rékacicának Boldog Hófordulót! :D

Judit
Kép

Kép
balwin

No én készen vagyok, ha B. ébred, megyünk (4-fél5).

Kép

Kép
szolkata

siasztok!

látom az egész banda talizik:-D

várom aképeket!!!

haza fele volt időm rátok gondoloni de korábban nem, ma is több szülés volt kettőt én vezettem a többi császár volt

puszika

Kép
kbernadett

Sziasztok!

Tök jó volt a tali máskor is csinálhatnénk ilyet megéltem azt is hogy Védike nem ordított elalvás előtt hanem bedőlt az ágyba :lol: a sok inger biztos kifárasztotta :lol:

Ja és aki csinált képet tegye már fel légyszike mert én a nagy okos fejemmel itthon hagytam a fényképezőnket :twisted: Köszike!

KépKép
viragb88

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?