Szép reggelt!
Olga: Angelinába majdnem belevágtam tegnap én is a távirányítót... hát kistesója született, azt elajnározták, vele senki nem törődött, el akart költözni a nagyszüleihez, de azok is épp akkor érkeztek babanézőbe... hát eléggé hülye egy mese... A férjem is megállapította... Most épp Barney van, az nálunk szent, így nem zavarhatom... Mind a hármat az 58 fokban azért nem, de majd választok.
Bbj: nekünk nincs üvegünk, anyámékhoz hordjuk ki mindig, ők befőtteznek. Én is keltettem ma B.-t 7-kor. Tegnap reggelre úszott a pisiben, aztán délután is... és az az érzésem, hogy épp akkor sikerül be neki, amikor már ébredés közelében van... Ma száraz volt minden hála égnek. Két hete szárazság, most meg sorozatban mosok, szárítok... Mondjuk éjszaka megpisltettem, mikor szomjas volt és kért inni. Szegény tiszta kóma volt, szerintem ébren sem volt, én támogattam. Két nővel mész a Cora-ba? Nem szaladnak el?
Dorka: én is jelentem az e-ont, meg a tigázt évek óta (kivéve mikor elfelejtem), dehogy a vcsm-et is kéne?! Hozzánk be tud jönni a leolvasó. Ezek szerint már van gyakorlat első év végén is, annyit tudok csak, hogy bárhová mehetett volna a kórházon belül... aztán végül is itt kötött ki... nem is értem, miért...
Nem tudom, mit csinálhat ott. Betti biztosan tudja... ha olvassa, remélem el is árulja... Nem tudtam, hogy főov.
Rami: a Tiszaligetben a főiskola csarnokában (nem körcsarnok) volt. Köszi neked is (mindenkinek).
Ditke (Dorka, Niki): sétafikálgattok a városban újfent?
Szilbee: jobban-e? Hát mindennel együtt azért már nagyon kellemetlen ez a nyavalya.