Új privát üzeneted érkezett!

Ildi.... a fehér együttest itt Lábatlanon vettem, nem hinném hogy neked ez útba esik! :( Ugye?
Örülök hogy tetszik! Nekem is , nagyon.S, ha vigyázunk rá, és köv. baba lány lesz annak is jó! Nem? Nem volt vészes mert 3400 ft volt az egész! :D A Brendonban csak a kocsikabát lett volna ennyi! :shock:
Kata...hát igen...eszembe se jutott hogy mást kérjek szülinapra. Igaz, hogy majd aug.13-án lesz, de ez volt az uccsó ilyen fehér...és nem tudtuk otthagyni. :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Marek!Abba rakom a kakás/pisis pelust van benne zacsi ami lezárja és a kellemetlen szagok nem jönnek ki.Tavaly naponta vittem le a szemetet 2-3pelussal 6-ról mert nyáron tök meleg volt és az a szag Kép
Itt van ami nekünk vanhttp://www.brendon.hu/ProductSearch/ ... =1&whid=43 azt írja 28pelus fér el de amikor kicsi a baba 1-2pelenka méretnél sokkal több és ha te tök kicsire hajtod össze akkor is több fér bele.
NYUGI!!!!Jó lesz a cukrod!!!!!

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Kata!Nekem augusztus 1-jén lesz a szülinapom :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 

 
 

Ja, én is arra hajtok hogy ne nagyon legyek több mint 90kg! :oops: :( :roll: Pedig csak 165 magas vagyok.
Sose voltam 55kg, nem vagyok olyan alkat, de remélem 68kg leszek még, mert 2 éve még ennyi voltam. :D Az első vetélés után kicsit híztam és akkor 74kg voltam. :oops: De, úgy még jól éreztem magam!
A csokiskeksznek ellenálltam, de csak mert nem volt itthon! :wink:

Gratulálok minden vércukor-vizsgálatos túlélőnek! :D

További szép estét, pussz! :D

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Akkor 2db Kata Oroszlán van a fórumon! :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Kata
A Brendonos linked nem tudtam megnyitni, de nekünk ilyenünk van:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Akkor valami ilyesmiről beszélsz? :roll: Vagy pont erről? Mondjuk még nem jöttem rá, hogy működik, a légzésfigyelőhöz kaptuk ajándékba....

marek
 
 


Merek!Igen ilyenünk van :lol: :lol: És nagyon jó!!!!Jó kis ajándék nekünk is Angel Care légzés figyelönk van és külön kelett venni 8000ért :?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


hali
Bolygósítható kerék: egy ismerősömnek olyan van, ami bolygó kerék , de ha rákattint egy-egy kallantyút (és ő általában rákattintja, de a 3.gyereknél már meg kellett egy befőttes gumival erősíteni :) ), akkor fix kerék lesz. Sztem ez lehet a bolygósítható. :shock:
A súlyom nekem most 88kg (79-ről kezdtem), ezzel talán most én vagyok a csúcstartó. :) - igaz 185cm magas vagyok. Csokis keksz helyett jégkrém(ek)ben utazom. :D
Az Angel Care-t nekem is dícsérték, következő fizuból meg is vesszük- a 301-t.
Ha meg nem kapom szülinapomra, ami ugye július 29.-én lesz:-) :lol:
Mindenkinekjóéccakát,
M.

macianyu
 
 


Marek, Kata - tök jó a pelenkatartó vödör, én is valami ilyesmit szeretnék majd venni, bár most ezt néztem : http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Pont akciós a Brendonban.
Én jövő héten leszek 30 éves :lol: Most valahogy azt is letojom, pedig tavaly azt mondtam, hogy fú, milyen nagy szám, de most valahogy minden kisebb dolognak tünik az érkező babánál :D

LKata - na igen, a rucikért azért nem megyek Lábatlanra :lol: De tényleg nagyon jó árban volt, ügyi vagy!!!

Most mondta húgom, hogy az Aréna Plázában minden durván le van árazva, mert állítólag nincs meg a megfelelő forgalmuk, ott is van H&H, szóval lehet, hogy elmegyünk szombaton megnézni a babarucikat, hátha le vannak árazva!

Köszi a bolygókereskes infókat, különösképpen neked, Marek :wink:
Amúgy ha valakinek van kifejezetten kedvenc babakocsija, jöhetnek a tippek, mert nekem fogsincs, hogy milyet vegyünk majd, de tényleg, annyi van és nekem mind ugyanolyannak tünik :roll:

Na mentem ágyba, mert a gyerek össze-vissza rúgdos és most már köldök felett jóval, úgyhogy néha már nem kellemes :?
Jó éjt Mindenkinek!!!

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Nagy a szám, de úgysem lesz bátorságom szembeszállni egy egész János Kórházzal :roll: :roll: :roll:
Megiszom a limcsit aztán csapolhatják a mézem ööööö a vérem :lol:
Egyébként tényleg nem izgulok, Barbival 4,1-ről 4,5-re sikerült felmennie a cukromnak, azt sem tudom, előző nap mit ettem.. szóval nem hiszem, hogy most magasabb lenne, legalábbis nem sokkal..
Azért egy kicsit visszafogom majd magam, mert ma is lecsúszott 1 kiló barack :oops: :oops: :oops: Igaz, ma csak gyümit ettem, ezen kívül még 2 db zöldalmát és 4 szam sárgabarackot. Nem kevés :oops: De sajnos / szerencsére imádom a gyümit, és ilyenkor olyan jó, hogy simán tudok WC-re menni :roll:
Egyébként csak szenvedek :shock: :shock: már sokat panaszkodtam emiatt, de ezért jó anyár, mert nem csak almát lehet enni, ami székrekedést okoz.

Ildi én jövő héten megyek a terhelésesre. Mindegy melyik nap, minden nap jó a dokimnak, ugyanis előtte fel kell őt keresnem a kórházban, hogy adjon beutalót a laborba. Utána mehetek az első adag vérvételre és jöhet a szörpi :x . Ugyi vagy, hogy ilyen jól viselted! Büszke lehetsz magadra! És még utána le is dolgoztad a napot! Szuper csaj vagy!
Tényleg menjenek az emberek a fenébe!!!! Én csak pozitív visszajelzéseket kapok, ha valaki megtudja, vagy véletlenül észreveszi hogy terhes vagyok. Nem mindenki, mert ugye a lány, aki csak derékig látszik...abból pedig csak azt látják, hogy kikerekedett a fejem és a cicim :wink:
De azért sokan gratulálnak, és amikor mondom, kisfiú, akkor örvendeznek a vegyespárosomnak. Nagyon jól esik, mert ezek az emberek régi törzsutasaink, az elmúlt 3 évben nem láttak, mégis tudják, hogy ki vagyok, és nagyon kedvesek.
alapvetően én nagyon szeretem a munkám, jó volt kicsit visszatérni és "alkotni", hiányzott azért nagyon. Az a jó a munkámban, hogy nincs két egyforma nap, minden nap, minden ügy másképp alakul, és ezt én nagyon kedvelem.
Csak hulla fáradt leszek már estére....de ezzel Ti is így vagytok.

Adrinak most lesz az esküvője? HAHÓ!!! Még egy uccsó bejelentkezést kérünk, mielőtt asszony leszel :lol: :lol:

Andi
Kép
handrea75
 
 


Ildi!Belvárosba laktok?Panelba?Én azt javaslom,hogy könnyü legyen mert azért Pesten közlekedni egy 15-20kg babakocsival hát nem semmi.Nekünk Graco van én nagyon szeretem mikor még csak fekudt Pier Carden volt igaz 15kg de mikor beköltöztünk a városba muszály volt venni egy könnyüt amit annyira megszeredtem,hogy lehet csináltatok hozzá lábzsákot és az lesz Zsebié.Ha most van akció légzésfigyelő+vödör és te szeretnél légzésfigyelöt vedd meg mert ha sokat agylasz rajta már nem lesz és nyernél 8ezret :wink: De bébiörhöz is van ám :wink:

Majd fel robantam a Brendonba kinéztem testvérkocsit és a pontjaimat beváltva 44ért megkaptam volna erre nem leakciózták hanem egy 10-sel emelték Kép Gabi nem akar használtat venni és most abba maradtunk megvárjuk mert lehet Zsófi tökre élvezi az öcsi tologatást és nem is kell majd :roll: De közbe meg félek mert tök izgi lesz egyiket tolom a másiket meg lehet húzom Kép

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Sziasztok, jó reggelt Mindenkinek!

Képzeljétek, egyik közös pár barátunkak 2 hete császárral kiszedték a babáját, mert gondok voltak és 1200 gramm volt a baba, meg is műtötték, úgy nézett ki, hogy oké lesz minden, már "csak" fel kell híznia 2000 grammra, erre most hívott párom, hogy meghalt a baba!!!! :cry: 8 órán át műtötték, agyvérzést kapott :cry: :cry: :cry: Nagyon szomorú vagyok, meg is sirattam itt a mh-en, de milyen az ember, lányok, rögtön arra gondoltam, hogy nekünk ne legyen bajunk. Annyira sajnálom és nem tudok még napirendre térni felettük. Ugye nekünk nem lesz bajunk???

Andi - köszi, de azért nem voltam olyan szuper csaj, be voltam tojva az ital ivása előtt, hogy milyen lesz, aztán amikor belekortyoltam nyugodtam meg, hogy cseppet sem vészes :)
Amúgy jó neked, hogy csak pozitív visszajelzést kaptál eddig, megmondom őszintén, én is nagyon sok pozitív dolgot kaptam az ügyfelektől, csak amikor van pár negatív, valahogy azt jobban megjegyzi az ember :? Viszont olyan szép ajándékokat kaptam már eddig is, ez nagy előnye az ügyfelezésnek, hogy pl. Karácsonykor Zoli kocsival jött értem minden nap, mert nem bírtam hazahordani az ajcsikat :wink: Viszont amikor megjegyzést kapok, azt jobban megjegyzem, mint a sok jót, ilyen az ember.

Kata - Zuglóban lakunk egy kétemeletes téglaépítésű házban (2.emeleten-lift nincs), szóval olyan kocsi kell, amit lehet cipelni, bár van a földszinten tároló, de a házba is lépcsőn kell felmenni, de ott van egy rámpa.

Na lányok, megyek dolgozni, hogy elterelődjön a gondolatom a kisbabáról, annyira sajnálom őket és annyira nem akarom, hogy velünk is ez történjen, de hát ezt ők sem akarták, ők sem gondolták, sőt, senki, akivel ilyen szörnyűség történik.... ááá, bocsi, letargia a köbön... :cry:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Jó reggelt!

Örülök, hogy Perdo&Marek jobb kedvében van mostanság. :lol:

Dragonfly nagyon eltűnt. Remélem jól van!

Lovaszkata! Fehér rucik nagyon szépek! És hasznosak - ki lehet mosni, fehéríteni (ha baleset éri).

Légzésfigyelőből én is kinéztem az Angelcare-t, amihez van pelenkatároló ajándékba. Sógornőmnek is van, nagyon hasznos, tényleg teljesen elzérja a szagokat, és jó sok pelus fér bele- újszülött babáéból majdnem 2 heti adag! Kinyitva egy nagy pelus-kígyó van benne, nejlonban.

Adrinak tényleg valamikor most van az esküvője, határozottan úgy emlékszem ezen a héten.


Bettyna! Akkor Te inkább szeptemberben mész tanfolyamra? (mert akkor minden meg lesz tartva...)

Köszönjük az információkat a bolygósítható kerékről! Én sem tudtam mi az.....összefoglalva: nálunk föld út van, szóval legyen nagy kerék, és lehetőleg bolygósítható - ha jól értelek Titeket.

Ildi! Jövő héten valószínűleg én is megyek az Uszokiba, kifaggatom a dokit a 2 ágyasról, lehetőségekről.

Volt már valaki nagy Kenguru Goldban? (Dunakeszi vagy Székesfehérvár). Kismama magazinban volt egy szórólap, akciós 100% pamut kombik, röd ill. hosszúujjú, 700,-Ft, és goldolom már is van akkor ilyen jó áron....csak filózom megéri-e kimenni oda (augusztusi project).
Augusztusra jól betábláztam már magam....szeptember elejre meg szertnék lenni mindennel!
Bár szomszédasszony szerint, ha kész leszek a 36. hétre mindennel, úgyis túlhordom a babát. ha nem, akkor előbb jön. Murphy.

Nálam is köldök felett ér a baba- inkább mondanám mell alattinak már....nagyon erős.

Valakinek fáj még rajtam kívül a farokcsontjánál? (2 napja megőrülök a fájdalomtól...ma 4-kor fel is ébredtem rá) Nem tudom mi lenne a jó. Ülni, feküdni is kellemetlen. Néhány mozdulatnál meg majd besz...ok.
Azt hallottam pár hét múlva enyhülhet, csak rendeződnek a dolgok.
Bíztassatok légysziiiiiiiiiiiiiiii

Szép napot Nektek!

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Jó reggelt Csajszik!

Marek - Látom formában voltál tegnap! :lol: A csokis keksz hatott rád ilyen formában vagy a vasalás? :lol:

L.Kata - Boldog szülinapot előre is! Szépek a rucik! De ezt akkor most ki is kapta? :lol: Ma már 2 számjegyűek vagyunk!!!!

Kata, Macianyu, Ildi - Nektek is boldog szülinapot előre! Nincs rá garancia, hogy aznap nem felejtem el! :oops:

Ildi - Sajnálom a barátaitokat!!! :cry: SZerintem tök természetes, hogy az ember lánya ilyenkor a saját gyerekére gondol először. Ez az emberi gyarlóság! Ne aggódj, velünk minden rendben lesz!

Peva - Még nem döntöttem el igazándiból. :roll: Szerintem attól is függővé teszem majd a dolgot, hgoy augusztusra hogy állunk a lakással (festés, ilyesmi), kell-e őriznem az embereket. Bíztatás: nekem a derekam akar leszakadni napok óta!!!! REmélem rosszabb nem lesz, csak jobb. :roll:

Nekem is jó lett a cukrom! Most beszéltem az orvossal. Azt mondta, jó, bár szerintem határérték. Az első 3,9, a második 7,0. szerintetek? Kérdeztem teganp a dokit, hogy mitől lehet valaki terhességi cukros. Azt mondta, hogy csak nagyon kis hányadban bűnös benne az evészet (persze nem a mértéktelen cukorzabálás esetében), leginkább a hormonális változás okozza a szénhidrátfeldolgozási problémát.
Gratula mindenkinek, aki szintén sikeresen vette azt az akadályt is! :D

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


JAJ, majdnem elfelejtettem! Van egy eladó cserépkályhánk. Bontásért elvihető. Érdekel esetleg valakit? VAgy megbízható kályhás ismerőse valakinek? Köszi!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Peva!

Nekünk is bolygó kerekes van, de én azt csak annak javasolnák aki aszfalton tolja többet. Földúton a lényeg szerintem a minnél nagyom és szélesebb nem bolygósítható kerék. A bolygók az ilyen úton tönkre mennek, mikor mi vettük a kocsit direkt rá is kérdezett az eladó, hogy milyen úton fogom használni.

Én szoktam menni a Dunakeszi Kenguruba, bár szerintem a kenguru alapvetően elég drága, de az akciók nem csak erre a két helyre vonatkoznak. Más kerngurukra is érvényes szokott lenni, vagy a szórólapon az van, hogy csak itt?????


Nusildi!

Sajnálom az ismerőseidet, és ne is gondolj arra és senki sem, hogy ilyen fog történni. Pozitív energiákat kell sugározni a kis pocaklakókak.

Majd még jövök, de most mennem kell.

Kép

Kép
mtücsök
 
 


Megjártam a háziorvost.Minden oké és megnézte a cukromat elötte ettem egy túrosbuktát és 3in1-es kávét+3cukorral és így is 5,3lett a cukrom.Most tök happy vagyok!Megyek is takarítnai :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Ildi, hány hetes volt a kisbaba, aki meghalt? :(

Kép
szöszke
 
 


Szöszke - a lány kb. 7 hónapos terhes volt (augusztus közepére volt kiírva), amikor császárral ki kellett szedni a babát, ez volt 2 hete, volt egy műtétje, ami jól sikerült, és már 1300 gramm volt, csak jött hirtelen a gond és aztán 8 óra küzdelem után agyvérzést kapott a baba :cry: Borzalmas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó, tudom, nem szabad erre gondolni, de más az, amikor az ember közvetlen környezetében történik ilyesmi.
Amúgy én is mindig azt mondom, hogy minden rendben lesz és kész, de azért mégis felkavaró.

Bettyna - én nem tudom, mennyi a jó érték, ráadásul én csak jövő hét kedden tudom meg, hogy mi az eredmény, mert nekem a doki elhozza a kórházból, de valahogy érzem, hogy nincs gond ezzel a lelettel.

Peva - Kenguru Goldban voltunk Dunakeszin, ott vettünk rugdalózókat, amik az akciós újságban voltak, asszem az a neve, hogy kék áru vagy ilyesmi, viszont csomó minden nem volt a boltban, ami a szórólapon igen. Egyébként minőségben nagyon jó, de nem olcsó, de ki lehetett fogni akciósat! Pár oldallal arébb vannak a képet a rucikról, amiket ott vettem, nézd meg, ha érdekel. Jó nagy a bolt, babahordozóból rengeteg volt, babakocsiból kevesebb, de amúgy minden van, mi szem-szájnak ingere :D
Kérdezz rá a kétágyasra és ha tudsz infót, írj majd mindenképp! Én is szeretném a kétágyasat, csak olyan gáz, hogy ennyit kell költeni és akkor még az is legalább 35 e forint :?

Hol lehet kapni azt a légzésfigyelőt most, amihez van ajándék pelenkatartó vödör??? Nekünk kell mindkettő, szóval jó lenne!

Na megyek dolgozni, megettem egy Twixet, hogy termeljen boldogsághormont, erre beindult a gyerek :lol: Legalább ő ne érezze, hogy szomorú vagyok!!!

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


csajok, ugy ráálltam ma a pizzára, hogy meg is zakkantam volna,ha nem ehetek :shock: gyors rendeltem egyet és egy az egybe bedörgöltem :lol: muszály volt,megkívántam :lol:

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


:oops: :oops: :oops:
nusildi ez nagyon szomorú

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727
 
 


Ildi...hát ez nagyon szomorú! Tök átérzem a helyzetet! Ha belegondolok hogy én ...meg még jó páran csak 800-1000grammos babát hordunk! :( Semmi esélye. Én is mindíg ilyen hülyeségekre gondolok ám, főleg mióta kórházban voltam, úgy megijedtem akkor. Aztán rá egy napra volt a Tv-ben az koraszülött babákról műsor, hogy a 600 gramm feletti babák fele már megmarad Kórházi segítséggel, csak 80%-uknál van valami baj vagy rendellenesség, agyi károsodás! :shock: Az nagyon sokkkk :cry:
Ugyhogy ilyenre gondolni se szabadna! Mi ki fogjuk hordani, muszáj! :D Legalább a 37.hétig!

Kata...nagyon jó árban van a Brendonos pelenkatartó :D
Filóztam én is ezen. De a férjem beszólt, -hogy minek az nekünk, van fasza teraszunk majd kitesszük a büdi vödröt! :wink: Jó mi???Ilyenek a pasik!
Mentünk volna VÉGRE Budaörsre, Ikeába, meg Kikába...meg lehet Brendonba kiságyat nézni, de olyan meleget mond holnapra, hogy nem tudom jó lenne e ? :roll:
Nincs légkondi a kocsiban, és így a Fecó nem mer majd elvinni szerintem. Műűűű..olyan szomi vagyok
:cry: :cry:

Ancsa...néha én is éhségrohamot kapok! Hébe-hóba lehet pizzázni! :wink: :lol:

Bettyna....igen látom, már csak 99 nap! :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Ildi!Nagyon sajnálom Kép Ilyenkor mindenkinek az jut eszébe jaj csak velünk ne forduljon elö de nem szabad ezen rágodni.Velünk nem fordulhat előBrendona szerintem van légzés figyelő nézd meg a honlapon az tuti,hogy a bébiör mellé van akkor a légzésfigyelöhöz is szokott lenni.

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Ja, és igen látom Ildi meséli a Kenguru Kid boltokat! Valóban jó akció van! :D Emlékeztek én is meg voltam zakkanva hó elején, mert volt 1690-ért hosszú ujjas rugi, meg hálózsák....
Csak nem mentünk Pestre, a Tatabányai meg tök szar kis bolt, semmi se volt nekik!
Ha, tudtok menni , akkor Óbudán mindíg van akció és a nagy bolt! Én ott voltam május végén! :D Ha, nem lenne ilyen meleg, most is mennénk. :roll:
Jövő hónapban már másra kell a pénz, jó lenne megvenni a lényeget.

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Nekünk merevkerekes van, és pont azon gondolkoztam, h lehet jobb lett volna a másik...irtó jó lesz ha kicsit jobb idő lesz, és vehetek újat, de lehet h ez lesz.Amig tél van meg hideg ugyse nagyon sétálok vele max. az udvarra viszem ki levegőzni.

peva, nekem is nagyon fáj a farokcsontom, de már kb. 1 hónapja, sztem a súlytöbblettől, bár nem tudom, de kellemetlen az biztos!

Kép
babe.
 
 


Sziasztok!
Tudtam én tegnap, hogy meg kell ennem egy rakás csokis kekszet! Természetesen magas lett a cukrom, úgyhogy lehet diétázni, örülök, ha inzulint nem kapok.
Szóval most szar kedvem van...meg amúgy is.... majd jövök, ha összeszedtem magam.

Nekünk ilyen van:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Légzésfigyelő + bébiőr egyben. Ehhez mindig ajándék a Captiva. Remélem jó is valamire, sajnos még nem volt alkalmam kipróbálni... :cry:

Na, mentem bőgni. A mai témák nem annyira segítettek a lelkemen. :cry: Meg minden összejött... :cry:

marek
 
 


sziasztok
perdo: a dokim kiirta a beutalót, ami 1 hónapig jó, ezért mondta, hogy a 28.hétig menjek el.jók a fotóid, nagyon tetszik a fürdö rucid

lovászkata: édik a rucik

babe: többet az idén én se fogok sehol fürdeni.se medence, se tó

szöszke: én 5 órát utaztam kocsiban hétfön, amikor jöttünk haza kirándulásról és nem volt semmi gond.

nusildi: gratula a sikeres löty iváshoz. nem tudom mi a gyógyszer neve, mert a doki sima zacsiba adott nekem pár drb-ot, amúgy kis sárga golyók. nagyon szomorú,amit irtál, ne agódj velünk minden rendben lesz.

kata84: gratula a jó eredményekhez

peva: nekem is szok fájni. néha annyira, hogy bögni tudnák, máskor meg semmi.

marek:fel a fejjel.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Marek!Sajnálom.De fel a fejjel.Nagyon szigorú a diétád?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


végre sikerült befejeznem a vissza olvasást.
igaz a felét már elfelejtettem, de pár hozzá szólásom van.
vicky6: nekem bejött a kinai horoszkóp

rúgások: én a 23.héttöl érzem aktivan, reggel pihen, du, este mozog.néha olyat rúg, hogy megmozdul a pocim is. elötte csak pici mocorgásokat éreztem föleg mozdulatlan állapotomba

fogorvos: tényleg lehet terhessen zsibasztót kérni és fogat fúratni? mert akkor jövö héten elmegyek

álmok: 1x én is azt álmodtam, hogy a férjem megcsal és bögve ébredtem fel

kórház: nálunk is 5napot kell bent tölteni sima szüléskor. ettöl nagyon félek.pl:hogyan kell szoptatni, pelust cserélni, stb. de remélem, hogy segitenek és nem fognak kiröhögni, ha bénázni fogok.

várakozás: ez pofátlanság, hogy egyes helyeken mit müvelnek

ancsa le a kalappal elötted. 2gyerek utánn is tökéletes alakod volt. helyesek a gyerekeid!

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Sziasztok, már otthon, pihi és kaja után.

Timi - én sem tudom, hogy hogyan kell szoptatni, de szerintem a baba ráérez és nekünk is jönnek majd az ösztönök, pelust cserélni nem nehéz, a múltkori babalátogatáson láttam a 2,5 hónapos babának a peluscseréjét és cseppet sem nehéz, sőt! Majd belejövünk a dologba és a kórházban is megmutatják!
Én úgy tudom, hogy simán lehet érzéstelenítő injekciót kérni a fogászaton, nyugi!!! Én is jövő héten akarom rászánni magam végre. :?

LKata - nem biztos, hogy a kis súlyú babának semmi esélye, kolléganőm barátnőjének 600 grammos volt a babája, amikor ki kellett szedni és most már otthon vannak és minden rendben és a bébi is egészséges! :D Valamiért biztos így kellett történnie, lehet, hogy később derült volna ki, hogy nagyon beteg a baba vagy nem tudom. :cry:

Marek - sajnálom, hogy ha felkavart ez a sztori :cry: Velünk tényleg nem lehet gond, én is kicsit magam alatt voltam, de most már átlendültem a dolgon, nem agyalhatok rajta, mert az kihat rám és a babára és a páromra és mindenre, NEM LESZ GOND!
És mi van a magas cukorral???

Mi megvagyunk amúgy, nagyon rúgdosott egész nap a kisasszony, a melegtől már kivagyok, de végre péntek.

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Beszéltem a dokival, aki szerint bizonyítottan cukorbeteg vagyok, úgyhogy mostantól 150g szénhidrát naponta. Egy korpás zsemle 25g szénhidrát, a vacsorám 20g lehet. Ez mondjuk viccnek is rossz.... :cry:
Ja, és hetente járhatok fel Pestre ultrahangra, mert figyelni kell a lepényt meg persze a babát. Pest nekünk 1,5 óra, ha nincs forgalom a pályán... :roll: Az anyagi oldalát nem is említem...
Rohadtul fel vagyok dobva!!! Nemtom miért nem akar nekem semmi összejönni... :? :roll: :cry:

marek
 
 


Marek!Neked terheség elött is volt bajod a cukroddal?Nem tudod elintézni,hogy ne keljen Pestre rohangálni mert itt Kecsón kicsit közelebb is vannak nagyon jó genetikusok?!Az viszont jó ha a Doki annyira lelkiismeretes,hogy minden héten meg akara győződni arról Boróka jól van oda bent!Nyugi nem lesz baj!De elhiszem,hogy anyagilag sem könnyü ezt álni :cry:

Nekem néha olyan lent rug és van,hogy már fáj remélem nem a méhszájam nyilogat :roll: Kedden megyek dokihoz és addig megpróbálok nem hülyeségeken agyalni :oops: :roll: :oops: :roll: Neketek is van ilyen?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84
 
 
 
 
 


Kata
Az előző terhességnél volt gond a cukrommal, illetve igazából nem, csak az itteni kórházban azt mondták, ezért diétáznom kellett, meg állandó vendég voltam a diabetes szakrendelésen. Majdnem kaptam inzulint, de szerencsére felkerültem Pestre, ahol közölték velem, hogy nem vagyok cukorbeteg.
Azért most jobban figyeltek rám, a terhesség elején is voltam terhelésen és az jó lett. Ezért gondoltam, hogy most nem lesz gond.
De most tényleg magas. Remélem, hogy ezzel a diétával sikerül rendbehozni, mert nem szeretnék inzulint.
Mondjuk ez a 150g szénhidrát szerintem k@rva kevés, állandóan éhezni fogunk Borival.
Ráadásul azt se tudom, hogy jól csinálom e a diétát, mert engem az itteni kórházban képeztek ki, de azóta kiderült, hogy tök hülyék a dologhoz, tehát lehet, hogy valamit nagyon elrontok.
Annyira félek, hogy valami baja lesz Borinak ettől a hülye cukortól!!!

marek
 
 


Sziasztok, végre hétvége, bár rohadt meleg lesz ma, nem tudom, hogy fogom bírni :?

Marek - sajnálom, hogy gond van a cukroddal, de biztos nem lesz baja Borinak, ne is gondolj erre! Jó, tudom, könnyű mondani, de próbálj meg nem aggódni! Muszáj feljárni Bp-re az UH-ra? Ott a közelben nem tudják megoldani valahogy?

Kata - nekem inkább fent rúg mostanság, bár néha kapok alulra is és tényleg nem kellemes :roll: Persze inkább mocorogjon aktívan, mint nem, csak néha elég rossz, amikor pl. leköltözik alulra és kinyomja magát (hátát vagy fejét, nem tudom eldönteni) és szétfeszül ott alul mindenem :?

Tök jó, képzeljétek, már bírom a nescafe 3 in 1-et!!! Régen mindig kávéztam, napi kettőt, aztán amikor terhes lettem, nem bírtam még a szagát sem, most pedig kb. 1-2 hete kívánom, de csak a 3 in 1-et merem, a sima kávét nem. Ti kávéztok amúgy?

Ma elmegyünk az Aréna Plázába, ugye jövő hét szerdán van szülinapom és nem tudom, hogy mit kérjek, Zoli is kérdezgette, hogy mit akarok, de nem akarok semmit :lol: Tényleg, fura, mert mindig volt ötletem régen, de most a rucik nem jók, a parfum-öt keveset használom, ezért megvan az egész üveg, amit még márciusban kaptam névnapra, piperék nem kellenek, ékszer sem, cipő-táska-pénztárca van, szóval most a családtól pl. pénzt kértem és majd bébidolgokra költjük. Na de azért a páromtól csak ne pénzt kapjak :shock: Szóval elmegyünk, hátha találunk valamit, gondoltam, a Promodban megnézem a nem kismamának való de kismamás felsőket, úgyis hatalmas leárazás van, az Aréna P-ban meg még nagyobb, mert állítólag pang az ürességtől és a boltok akcióznak, mert különben nem megy oda a kutya se.

Na megyek tovább, írjatok, ja és Adrinak ugye ma van az esküvője, ugye jól emlékszem??? Adri, szép esküvőt, szép napot és jelentkezz, amint tudsz!!!

Ildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Sziasztok

Marek: nagyon sajnálom ami történik...szerintem menj fel egy párszor Pestre és ott mindenképp kérdezz bőven, hogy hogyan kéne csinálnod...én nem vagyok jártas ebben...árt a babának a cukor? nállunk miért nem mérik akkor?? külömben március elején szült az egyik barátnőm, és ő cukorbeteg (de már jó pár éve tudja), végig kellett dietázon..igaz éhezett, arra emlékszem hogy fontos mindig ugyanabban az időben kajálj, ő is mindig mérleggel jött mikor összeültünk egy-egy grillezésre, vagy valami...meg probáld meg a netten biztos kapsz valami hasznosat, ÉS egészséges Kincsője van :wink:

Fogorvos: én mult héten voltam, kaptam érzéstelenitő injekciót...azt mondta a doki, hogy pont ebbe az időszakba ajánlatos megcsináltatni ami rossz, szabad az injekció is...!!

Kata: nekem is inkább lent rugdos..pl most is :roll: , jo nagyokat..néha tényleg fáj, mert annyiura lent van...sokszor fogom a hasam :wink:

Derékfájás: van még valakinek...nekem nagyon fáj, az előbb is összesepertem a konyhát, és majd alig tudtam kiegyenesedni...és a mosogatásról nem is beszélve...de mi lesz később mikor kétszer ekkora hasunk lesz?? addigra belejön a hátam vagy még rosszabb lesz :(

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Ildi: én kb 4 honapos kortól kávézok, egyet egy nap, mh-n, de kb fele fele arány tejjel :lol: olyan fincsi :lol:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Dalma
Biztos, hogy nálatok nem nézik a cukrot? Azért fura, mert a kezeletlen cukorbetegség nagyon nem jó. :roll:

Merre van mindenki? Gondolom (remélem) nem a napon szaladgáltok!!!

Ja, egy jó hír. Ellenanyagot legalább nem találtak. Mert természetesen A Rh- vagyok, tavaly ellenanyag gondom is volt. De persze nem kiabálom el, mert hosszú még a nyár....
:roll:

Asszem megyek és lepihenek! Ebben a melegben semmi mást nem lehet csinálni... :roll:

marek
 
 


sziasztok
marek - sajnálom a magas cukrodat

kata - nekem mostanában a köldököm alatt rugdos, ritkán rúg lent, az tényleg iszonyatos

nusildi - én elejétöl fogva kávézom. a cigit mondjárt abba hagytam, de a reggeli kávét nem. 1 bögre jacobs velvet-et iszom tej nélkül, de ez alapból egy kicsit krémes.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld
 
 


Kata...pont én is így érzem a baba rúgását, hogy annyira lennt van, mindtha kilógna a lába :shock: Komolyan már olyan hülseségekre gondoltam hogy lehet hogy kinyílt a méhszáj :( , kezdek nagyon aggódni! És fáj tőle az egész pu..im :oops: :( A wc-zés se nagyon megy, lehet az se tesz jót! :(
De görcsöm nincs!
Én Kedden megyek 4D-re, hát nem tudom hogy ott látnak e ilyen méhszáj nyílást? Szerintetek? :roll:
És szerdán kell felhívnom a dokimat hogy mikor lesz a kontroll?

Marek.....nagyon sajnálom hogy diétára fogtak! :( De próbálj megnyugodni, ha kordában van tartva a cukrod nem lesz baj! :D
Ez a Pestre mászkálás ez rémálom! :? Van legalább légkondi a kocsiban? Meg ez valóban anyagilag is sokkkk!

Nem mentünk ilyen melegbe Pestre, majd jövő hét végén megnézzük a kiságyat. de a Tescoba bementünk , arik ezek a akciós rucik! valóban 3 bady 1700ft, és 3 hosszú ujjas rugi 3200ft :lol: Jó-jó nem egy kenguru minőség, de pamut , patentos és itthonra jó lesz! :lol: Mindjárt megmutatom!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Kép

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Szerencsére van légkondi az autóban, de nem nagyon kell használni, mert amikor mi indulunk még hideg van... :roll: Mindig háromnegyed hétre megyünk, mert a doki még munkaidő előtt megnézi a magánbetegeit. Szóval itt nemcsak a benzinköltségről van szó, hanem arról is, amit a dokinak minden héten odaadok... :roll:

Ja, és ma a nagymamám megjegyezte, hogy biztos azért magas a cukrom, mert sok süteményt ettem. Ez vicces, mert a terhelés előtt szinte semmi édességet nem ettem. Úgy sütöttem a süteményeket a családnak, hogy meg se kóstoltam őket. :roll: :roll: :roll: Nem mondom, hogy jól esett...
Mondjuk előző hétvégén amikor fánk volt az ebéd náluk, úgyhogy én vittem magammal a kis rakott karfiolomat, hogy még véletlen se egyek fánkot, akkor azt mondta, hogy azért vagyok ilyen KÖVÉR, mert túl sokat ZABÁLOK. :shock: Ezekkel a kedves szavakkal!!! :shock: :shock: Cuki volt... :roll:

Ma meg lánybuliba megyek, ami arról szól, hogy eszünk/esznek meg iszunk..ööö inkább isznak egész este. Viszem magammal az abonettet meg az ásványvizet és azzal fogok bulizni.... :roll: :lol: Mekkora buli lesz!!! :lol:

marek
 
 


irto nagy meleg van itt is...

Marek: nem tudom mérnek vagy sem :shock: , tőllem senki sem mért még, de hétfőn végre ujból megyünk uh-ra, és megkérdem a dokitól.
Nahát akkor jó bulizást..nem mondom, má ha sikrül..én amiota terhes lettem sehova nincs kedvem kimenni, főleg bulikba nem, nem érzem jól magam...
:roll: és amit a nagyid mondott...hát szóhoz sem jutok..igyhát ma is buliba mész, nehogy sokat zabálj...lányok..mi vagyunk túl érzékenyek?? vagy a világ bolondult meg? :x

LKata: aranyos cuccokat vettél :wink:

Dalma
KépKép
Kép
biceboca
 
 


Én is kávézok, csak reggel 1et tejjel.Nem túl erőset. Nehéz volt ráállni a napi 1re, mert régen sokat kávéztam, evés helyett, a kávé jól elveszi az étvágyat.Sztem napi 1 tejeskávét nyugodtan meg lehet inni terhesen is...viszont más koffeintartalmút nem iszok, soha nem is ittam mondjuk kólát meg ilyesmit.

Fogorvosnál, 4.hónaptól csinálják meg azokat a fogakat amikhez kell érzéstelenítés, mert akkor már lehet injekciót adni, én is jövőhéten megyek, húzásra :(

Kép
babe.
 
 


Sziasztok!

Tegnap totál rossz napom volt!!! Elmentünk de. az Aréna Plázába, de a parkolóháznál visszafordítottak mindenkit, és tele volt emberrel a környék, úgyhogy bombariadóra tippeltünk. Annyira letörtem, hogy máshová nem is volt kedvem már menni, dögmeleg volt, így hazajöttünk és onnantól kezdve végigdepiztem az egész napot, de durván. Néztem ki a fejemből, bőgtem, aztán jobban lettem volna, de egy nagyon szomorú filmet kezdtünk el nézni párom jóvoltából, erre ott is kiakadtam, szinte egész nap nem szóltam hozzá, csak bőgtem, tévét néztem és depiztem :? A baba tuti megérezte, mert egész nap durván rugdosott, ennyire talán még sosem volt aktív, bár ki tudja, talán a nagy meleg miatt is beélénkült, nem tudom, de iszonyatosan rossz volt a tegnapom.
Másnak van/volt ilyen vagy hasonló depinapja, amikor nem tudta megmondani, hogy mi a baja, egyszerűen csak nem tudta túltenni magát a rosszkedvén és az elhatalmasodott rajta??? :shock: :cry: Vagy csak én vagyok ilyen nyominger??? :?

Dalma - nekem nagyon fáj a derekam sokszor!!! :cry: Néha egy oldalon hátul, egy ponton, de ált. az egész hátam és nem tudom, mitől van, talán a nagyobb súlycipelés vagy rossz tartás vagy a kényelmetlen alvás (ugye mindig csak oldalt, háton már nem jó), de nagyon kellemetlen. A mh.-en is szokott fájni du. a sok ülés miatt.

Jól van, látom, más is bírja már a kávét :lol: Nekem amúgy a durván alacsony vérnyomásom miatt is javasolta a védőnő, hogy igyak, csak akkor még nem bírtam.

LKata - ne izgulj, néha nekem is annyira alul rúg, hogy úgy érzem, mintha puncin rúgna :roll: Vagy hogy mondjam, értitek. Nem hiszem, hogy a méhszájjal lenne gond, egyszerűen csak minden teret kihasznál ez a gyerek a mozgásra :D A 4D-n biztos látják, hogy mi van a méhszájjal, mert amikor nekem sima UH volt, a doki akkor is írta a méhszáj adatait a kiskönyvembe, szóval rá is kérdezhetsz akár, de biztos nincs gond! Cukik a rugik, a Tescoban tényleg vannak jók, nem túl extrák, de teljesen jók simán otthonra, meg arra, hogy legyen cserelehetőség, ha összekoszolja a gyerek majd.

Marek - nagymamád kedvességére nem találok szavakat :? Amúgy a nagymamák nem épp mindig tömik az unokákat sütivel és minden jóval és mondják mindig, hogy egyél, mert elfúj a szél??? Mert nálunk a nagyszülők mindig ezt mondták, mikor lementünk hozzájuk vidékre vagy mikor ott nyaraltunk!!!
És jól telt a lánybuli?

Babe - én is rászánom magam most már, nem halogathatom a fogászatot, mert kb. 2-3 éve rá sem nézett senki a fogaimra!!! És van is olyan fogam, amiből kiesett a tömés tavaly :? Szóval ezért is húztam a dolgot, mert tudtam, hogy ha elmegyek, nem úszom meg az injekciót meg az egész tortúrát, de muszáj. Lehet, hogy jövő hétre beiktatom!

Amúgy tegnap tényleg mindenki eltünt, hol voltatok csajok? Ilyen melegben ki mit csinált??? Annyira irigylem azt, akinek van pl. Balcsin nyaralója!!! Mert úgy én is elmennék, hogy füri a tóban, kicsi napozás, aztán vissza a nyaralóba, de úgy, hogy nekivágunk kocsival reggel, majd egész nap ott fekszünk a parton, hát azt nem bírnám ki, nem tudnék ott ülni annyit és árnyékos helyeket is tuti elfoglalják hajnalban, szóval egész nap napon... szóval maradt a punnyadás a lakásban és ugye nekem a depi :?

Na megyek, majd ma benézek még, megyünk a Brendonba, hacsak nem lesz ott is bombariadó, amilyen az én formám :?

Hisztiildi

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Elértem a 100-at :lol:

Kép

Kép
nusildi
 
 
 
 


Jó reggelt!

Remélem ma mindenki jól ébredt! :wink:
Ildi....ha körülnézel, mindenkinek volt már borzalmas napja itt a fórumon! :( Sajnálom hogy nem jött össze a Plázázás! Én is majdnem sírtam hogy nem mentünk kiságyat venni, olyan vagyok mint egy gyerek! :oops: :(
Nem baj, fogjuk a hormonokra! :wink: Amúgy biztos van hozzá köze,mert néha madarat lehet velem fogatni :lol: , néha meg elviselhetetlen duzzogós vagyok, agódok mindenért, félek a jövőtől, az anyaságtól.....meg ilyenek! :roll:
Szóval neked is rugdos a bab lennt? Akkor jó, illetve megnyugtató.
Remélem a doki tényleg látja a méhszáj állapotát is 4D-n! :)
Már tényleg olyan mintha kilógna a lába. Multkor meg is tapiztam magam, hogy nem e lóg ki valami aminek bennt kéne lenni! :shock: :oops: :( Jó hülye vagyok, mi???? :oops:
De, abba bízok hogy a köv. terhességnél nem leszek ilyen parás és buta :oops: :)
Dalma....ez az érzékenység is megvan szerintem mindenkiben! Én is ilyen vagyok!Remélem ez is elmúlik! Csak az emberek is lehetnének hozzánk finomabbak, nem? A bunkó embereknek néha kívánom is hogy lehetne jó nyűgös terhességük és beszólhatnának nekik olyan durván, és ne adják át a helyet nekik a tömegközlekedésen dög melegben...akkor megtudnák milyen nekünk néha! :evil: Nem?
De ezt leszámítva, gondoljatok bele milyen szerencsések vagyunk, hogy ott a pici a hasunkban! :lol: Anyák leszünk! :lol: Valaki többszörös! Nem mindenkinek adatik ez meg! :lol:
Marek...buli jó volt???Remélem azért ettél, ittál, nasiztál valamennyit!? Ennyire nincs baj a cukorral és tök nem vagy elhízva! :evil: Úgy haragszok, ha ilyet mondanak. A nagyi elég tapintatlan volt veled!
A én nagymamám(már csak egy van) is néha beszól, hogy azért vigyázzak a súlyomra, meg mérjem magam....de durvábbat még nem mondott! :roll: Szerencsére!

Kávé téma...hát nekem alacsony a vérnyomásom, és nekem mondta a védőnő hogy egy 3 az 1-bent vagy tejeskávét igyak meg nyugodtan! :D

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Ildi...akarom mondani hogy a baba rugdos, nem a bab! :oops: :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Sziasztok!
Kicsit jobb kedvem van, mert egész jól sikerült a tegnapi buli. Magamhoz képest jó sokáig ott voltam, pedig mostanában nálam úgy működnek az ilyen bulik, hogy nézem a sok vidám embert, amitől annyira depressziós leszek, hogy bőgni tudnék és gyorsan hazajövök.
Tegnap szerencsére jobb volt...

Ildi
Elhiszem, hogy kiakadtál. Nekem is nagyon rosszul szokott esni, ha számítok valamire és nem "kapom" meg. Lassan én is meg szeretném nézni a leárazásokat, mert egy hónap múlva esküvőre megyünk és akkor már semmi nem lesz rám jó... :roll:

Én is szoktam kávézni. Reggel fél kávé és néha ebéd után is egy negyed... Ennyi kávétól semmi bajunk nem lehet...állítólag hármat meg lehetne inni, de azt azért kihagyom... :?

marek
 
 


Ilyen cumi, és cumisüveg, meg hajkefe, lázmérő, hőmérő.....még semmi sincs! Ti hogy álltok ezzel???
Vegyek azért egy -egy 150ml és 260ml-s cumisüveget???És minyen lyukkal??? Ehhez tök nem értek! :oops: :(
És milyen a jó, mert van Nuk, meg AVENT, meg Baby Brumi vagy mi???? :shock:
Még azt nem tudom hogy régen melyik termékre mondták hogy mérgező az anyaga????Hallottatok ilyet? :shock:
Van latex és szilikonos, most melyik a jobb? :roll: Vagy ez is mindegy?A nuk üvegek nekem szimpik, talán mert abból több félét láttam.
Meg vannak a tupperware termékek, azok jók???

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Ja, és az árakat se tudom, tök át tudnának ba...ni!Bocsi! :oops: :?
Most az Awentos 260ml-s üveg volt 1300ft a bababoltban! Az jó ár??
Vagy drága??? Lehet jobb a Tescoban megvenni?

Kép
Kép
lovaszkata
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?