Sziasztok!
Tegnap totál rossz napom volt!!! Elmentünk de. az Aréna Plázába, de a parkolóháznál visszafordítottak mindenkit, és tele volt emberrel a környék, úgyhogy bombariadóra tippeltünk. Annyira letörtem, hogy máshová nem is volt kedvem már menni, dögmeleg volt, így hazajöttünk és onnantól kezdve végigdepiztem az egész napot, de durván. Néztem ki a fejemből, bőgtem, aztán jobban lettem volna, de egy nagyon szomorú filmet kezdtünk el nézni párom jóvoltából, erre ott is kiakadtam, szinte egész nap nem szóltam hozzá, csak bőgtem, tévét néztem és depiztem
A baba tuti megérezte, mert egész nap durván rugdosott, ennyire talán még sosem volt aktív, bár ki tudja, talán a nagy meleg miatt is beélénkült, nem tudom, de iszonyatosan rossz volt a tegnapom.
Másnak van/volt ilyen vagy hasonló depinapja, amikor nem tudta megmondani, hogy mi a baja, egyszerűen csak nem tudta túltenni magát a rosszkedvén és az elhatalmasodott rajta???
Vagy csak én vagyok ilyen nyominger???
Dalma - nekem nagyon fáj a derekam sokszor!!!
Néha egy oldalon hátul, egy ponton, de ált. az egész hátam és nem tudom, mitől van, talán a nagyobb súlycipelés vagy rossz tartás vagy a kényelmetlen alvás (ugye mindig csak oldalt, háton már nem jó), de nagyon kellemetlen. A mh.-en is szokott fájni du. a sok ülés miatt.
Jól van, látom, más is bírja már a kávét
Nekem amúgy a durván alacsony vérnyomásom miatt is javasolta a védőnő, hogy igyak, csak akkor még nem bírtam.
LKata - ne izgulj, néha nekem is annyira alul rúg, hogy úgy érzem, mintha puncin rúgna
Vagy hogy mondjam, értitek. Nem hiszem, hogy a méhszájjal lenne gond, egyszerűen csak minden teret kihasznál ez a gyerek a mozgásra
A 4D-n biztos látják, hogy mi van a méhszájjal, mert amikor nekem sima UH volt, a doki akkor is írta a méhszáj adatait a kiskönyvembe, szóval rá is kérdezhetsz akár, de biztos nincs gond! Cukik a rugik, a Tescoban tényleg vannak jók, nem túl extrák, de teljesen jók simán otthonra, meg arra, hogy legyen cserelehetőség, ha összekoszolja a gyerek majd.
Marek - nagymamád kedvességére nem találok szavakat
Amúgy a nagymamák nem épp mindig tömik az unokákat sütivel és minden jóval és mondják mindig, hogy egyél, mert elfúj a szél??? Mert nálunk a nagyszülők mindig ezt mondták, mikor lementünk hozzájuk vidékre vagy mikor ott nyaraltunk!!!
És jól telt a lánybuli?
Babe - én is rászánom magam most már, nem halogathatom a fogászatot, mert kb. 2-3 éve rá sem nézett senki a fogaimra!!! És van is olyan fogam, amiből kiesett a tömés tavaly
Szóval ezért is húztam a dolgot, mert tudtam, hogy ha elmegyek, nem úszom meg az injekciót meg az egész tortúrát, de muszáj. Lehet, hogy jövő hétre beiktatom!
Amúgy tegnap tényleg mindenki eltünt, hol voltatok csajok? Ilyen melegben ki mit csinált??? Annyira irigylem azt, akinek van pl. Balcsin nyaralója!!! Mert úgy én is elmennék, hogy füri a tóban, kicsi napozás, aztán vissza a nyaralóba, de úgy, hogy nekivágunk kocsival reggel, majd egész nap ott fekszünk a parton, hát azt nem bírnám ki, nem tudnék ott ülni annyit és árnyékos helyeket is tuti elfoglalják hajnalban, szóval egész nap napon... szóval maradt a punnyadás a lakásban és ugye nekem a depi
Na megyek, majd ma benézek még, megyünk a Brendonba, hacsak nem lesz ott is bombariadó, amilyen az én formám
Hisztiildi