Sziasztok!
Monee!
Lassiccs!!!!!!!
Ha a feje beékelődik lefelé, akkor a tágulást max kézenállással tudnád megállítani.
Meg saját tapasztalat, h. a zárt méhszáj egyáltalán nem jelenti azt, h. abból nem lehet két napon belül szülés! (pénteki UH-on még 4 centi hosszan zárt voltam, hétfőn hajnalban meg szültem!)
Norbi hazajön, kifest, te meg max a hengert kened és adogatod, mi is így csináltuk.
Utána meg bepakoltok.
Kiságyatok megvan? Komód kész, más egyenlőre úgysem kell. Az első hetekben lavórban is lehet fürdetni. Utána meg már újra mobil leszel.
Ráaplikálás:
Selyem v. szaténszalaggal.
Csakegy!
Akkor nem fogjátok Rambókának elkeresztelni? Bánatos vagyok!!!!
Gratula a kiscsajhoz!
Akkor nekem megint fiam lesz?
Nem lehetne most inkább lányom????
Hajni!
Ne várj!
Mamint!
A mi felültöltősünk egyáltalán nem ugrál (kivéve, ha a párom ingei egycsomóba gyűjtik az összes cuccot a mosás során), be kellett állítani a lábait vízszintbe, így nem megy sehova sem.
Valamikor régen láttam egy olyan elöltöltőst, aminél alatta volt a szennyestartó is, így az ajtaja emberi magasságba került.
Talán ez volt az:
http://www.elektromania.hu/index.php?pl ... =Whirlpool AWM 1000 + AMC 892 fiók Elöltöltős mosógép
Csak hát az ára!
Monácska!
Szépek vagytok!
Retro babakocsi felújítása megoldható!
Kilós méterárú v. bőrboltokban kell keresni minden irányban rugalmas műbőrt (yersey a hátulja).
Valami komolyabb ragasztóval beragasztózod a letisztított felszínt, aztán ráteríted az anyagot (célszerű kicsit lesúlyozni, h. ne gyűrődjön össze pl. olyan kis csipeszes súlyokkal, amiket a terítőkre szoktak aggatni szél ellen), aztán szépen kézzel belenyomkodod a felszín mintázatába. Az élekre veszel vmi retro gumiszegélyt és kész is!
Viszket rá a tenyerem!
( A majdnem-oldtimer Toyotánk szétrepedezett műszerfalát csináltam meg ilyen műbőrös anyaggal, tök jól lehet dolgozni vele! Mondjuk a babakocsinál tuti lefújnám két réteg lakkal, h. ne sérüljön!)
Mniki!
Mindenképpen kérjetek OEP támogatást! A véradótól tuti kaptok igazolást, h. nincs más megoldás. Hátha!
És mindent bele! De NEM DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!
Bettica!
Sógornőm elsőszámú tanácsa imígyen hangzott: Soha ne ébressz fel alvó gyereket szoptatni, ha éhes, úgyis szól! (Ez nem vonatkozik a szülés utáni sárgaság eseteire, ott muszáj ébreszteni)
Gabika!
Gergő is a galambrágta zsemle megtalálása után fosott rettenetesen. (Nemhiába hívják az Ántsz-esek repülő patkánynak az utcai galambokat!
)
Dokinéni sem tud túl sokat tenni, Smecta por, folyadékpótlás, protexim Restore.
Jobbulást!
Cuccok felszedése és szájba tevése ebben a korban teljesen természetes, ki fogja nőni. Az elrohangászást is, csak azt jóval később! Mi is küzdünk. Mostanra eljutottunk oda, h. úttest előtt 2 méterrel megáll, ha rászólunk és leszáll a motorról, megvárja míg apa megfogja a kezét, én felveszem a motort és csak úgy megyünk át az úton.
De persze ez csak egy 0 forgalmú szervízút, élesben meg sem közelítheti motorral az autóutakat egyenlőre.
Rólunk:
Ma elég hisztisen indult a nap, mindkét fél részéről, Kistesó viszont alig mocorgott. Tuti melegfront van!
Ded délután 20 percenként felsírt, már bekentük zsibbasztózselével, simiztem, énekeltem, anyám is simizte és énekelt neki, de semmi nem használt, úgyhogy hagytuk felkelni. Erre megrohanta a poharát és kiitta.
Úgy tűnik tényleg sós volt a lecsó!
Csak, amikor az ember a fogfájást teszi a fókuszba, eszébe sem jut, h. csak szomjas a gyerek!
Onnantól viszont tündéri volt! Komolyan mondom ma olyan fejlődési ugrást mutatott be, amit el sem hinnék, ha nem látom!
Elkezdett szavakat utánozni!
Szinte napról napra bővül a szókincse!
És már nem csak az van, h. kimond valamit véletlenül, mi örülünk, ő meg elraktározza, h. akkor ez erre a dologra jó lesz, hanem megpróbál utánunk mondani szavakat.
Tudom, ez mindazoknak, akiknek már tíz hónaposan elkezd dumálni a gyerekük, nem nagy szám
, de ahhoz képest, h. Gergő mindeddig csak állathangokat volt hajlandó ímmel-ámmal utánozni, hatalmas fejlődés!
Ma kétszer is belepisilt a bilibe!
A bili már jóideje az életünk része, de csak mint valami, ami úgy van. Akár bele is lehetne pisilni, és akkor kiöntenénk a wc-be és akkor a Gergő lehúzhatná a wc-t és bekapcsolhatná az elszívóventillátort, és akkor milyen jó lenne, de nem muszáj!
És ezt úgy mondogatjuk neki egy ideje, de ha lepisili a lábaszárát, akkor sincs családi tragédia, már annak is örülünk, h. tudja, h. az volt a "püpü", és, h. az elől jön ki, a "kaka" meg hátul és az utóbbi "phűj!".
Már az is nagy lépés volt ma reggel, h. megjelenik a konyhaajtóban, h. "kakuk" és húzza a kezemet. Nézek rá, h. mi van, erre mutatja a pelusát. Na, a szagról rájöttem, h. kaka van.
Szóval már legalább utána szól.
Ehhez képest délután, mikor anyuéknál pucéran lengethette a pöcsét és már egyszer lepisilte a lábát, minekutána megint kilátásba lett helyezve az elszívó bekapcsolása, egyszercsak megy anyámhoz rettentő lelkesen, húzza oda és mutatja, h. belepisilt a bilibe! Húúúúú, de nagyon örültünk!
Mehetett is lehúzni, meg elszívót bekapcsolni!!!
Aztán utána mégegyszer sikerrel járt!
(Utána mondjuk nem, ne ne legyünk maximalisták!
)
Kis lépés az emberiségnek, de nagy lépés egy kis embernek!
Aztán rájött, h. ha felviszi a labdát a kert végébe, akkor onnan magától legurul, úgyhogy onnantól kitartóan tanulmányozta Newton összes ide vonatkozó törvényét, bár apám szerint inkább a görög mitológiából elevenítette fel Sziszüphosz legendáját, de a lényeg ugyanaz.
És édes pofa, és bár megpróbálja az összes létező módon keresztülvinni az akaratát, de rendkívül segítőkész is (pl. ő hordta ki a kerti székekre az ülőpárnákat), szóval imádom úgy, ahogy van!
Na, nem ömlengek itt tovább, megyek aludni!