Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ez jellemző, amikor nem a gép előtt gubbasztok és nyomkodom 5 percenként a frissítést, akkor egy csomó hozzászólás van. :lol:

Niki!

Sajnálom, hogy nem sikerült a donor dolog. :( De annak azért örülök, hogy van más megoldás is, remélem az segíteni fog Nektek! :wink:

Mona!

Nagyon retro ez a babakocsi. :lol: :lol:
Én ilyet már nem láttam az utcán futkosni, uh. biztos nagy feltűnést keltene, ha megszereznéd, Té meg beborítaná valami kircsi anyaggal. :D Remélem -ha sikerül megszerezni- láthatunk képet is róla elkészült állapotában! :wink:

Kincs!

Nem akartam személyeskedni, tudom, hogy nem csak Ti vagytok ilyen helyzetben. :wink: Többek közt a mi családtagjaink sem tudták, hogy vártunk a babára, vagy hogy mikkel járt ez, nekik már csak az eredmény jutott. És persze az is érthető, hogyha nem akartok erről beszélni. :wink:

Norka!

100-as pocak?! :shock: Wowww... :D
Tegnap direkt megmértem, az enyém 107-es most. :lol:
Súlyban az viszont tök érdekes, hogy mióta inkább ilyen hűvösebb van (amikor meg meleg van, nem megyek az utcára) 1,5 kilót "fogytam" a mérleg szerint. Most megint a +6 kiló környékén járok, biztos lement az elraktározott kevéske vizem is. :lol:

Hajni!

Kíváncsi vagyok mi lesz ebből... de ha Raminak van igaza (és miért ne lenne) akkor érdekes lesz ennek a ciklusnak a kimenetele. Nem csak a mintapélda görbékből születnek babák. :wink:
De végülis, akár 51., akár 57., akár 61. napon volt PÉ, Ti ügyesek voltatok és elcsíptétek, szóval esély van!
Egy tesztet azért vegyél és rakd el. Ha a sokadik napon is ilyen szép magas marad a hő, akkor érdemes pisilni egyet!

De amit akartam még:
IdefigyeljTenő! :D Ugye tudod, hogy mindig idegbajt kapsz ha volt PÉ?! :lol: Ha személyesen találkoznánk, akkor azt mondanám, hogy "hámaraggyámá!". :lol: Nyugodtság. Volt-van PÉ és ez jó, ennél már csak jobb lesz! :wink:

Zazzy!

A lánykátok szempontjából gáz a dolog, bár nem vagyok benne biztos, hogy mi teljesen jól csináltuk így, hogy Katának már csak a gólyahírkor szóltunk. Szerintem a lányzó így sokkal közelebb kerül Hozzád és a leendő kistesóhoz és később majd értékelni fogja ezt az őszinteséget felé.
Egyébként hozzám is közelebb került Kata a baba miatt, bár én sosem erőltettem semmit. Egyszerűen a tesóbaba miatt csak így alakult a helyzet. Örülök neki.

Mamint!

Gratula Neked is a szép ciklushoz! :D

Zsizsik, Apple!

Most mondjam azt, hogy a majd 32 hetemmel én is nézem még mindig?!
Ha folyik valami futás a WCre, de a kis dolog elvégzése után is mindig megy a papír csekkolás, hogy nincs-e valami rendellenes rajta. Pedig én már lassan a nyákdugó miatt aggódhatok, nem a vérzés miatt. :lol: :lol:

Rólunk:
Délután elhúz a Férjem az ország másik felébe és nem is jön haza vasárnap estig. Addig tulajdonképpen egyedül leszek otthon. Valahogy most nem örülök ennek... annak ellenére hogy tök jól vagyok, bennem van a félsz, hogy valami bajom lesz és senki nem lesz a közelben hogy segítsen. Asszem extrán óvatos leszek... :roll:

A helyi tömegközlekedés valami katasztrofális. 4 megállót kellett mennem busszal, de már megint tök rosszul lettem. Meleg van, nincs levegő, emberszag, fújj... Buszozás leépítve amég egyben vagyunk a babával. :roll:

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok

Húú de rég jártam már erre,,hát nálunk mindig van vmi(jön a fogunk,tegnap éjszaka belázasodott,de nem tudjuk mitől,,ma megyünk vissza orvoshoz,,adtunk le kaki mintát(bűdös volt a kakija nagyon ,,meg párnapja evett egy kis madárkakit :twisted: :oops: ,,,az apjával ott álltunk mellette és nem látuk ,csak h már a szájába a keze :x )akkor a játszón a krétát i s megkóstóltuk,a homokot ,kavicsot folyamatossan eszük,,,,segitsetek hogy tudnám leszoktatni h ne vegyen mindenféle sz.rt a szájába...szó szerint :x :? :lol: ,,,ja és ha már a kérdéseknél járunk,h tanitsam meg h sétáljon mellettem,,,,kirakom a kocsiból és mint a mérgezett egerek megy összevissza,hiába hivom,gyere nézük meg a kutyát stb.. bólogat h nem :? ,,vagy még kicsi,????most van egy kis időm.

Csakegy

a 15 hós oltást mi nagyon beszivtuk,,3-4 napig 38,5-38,9 volt a láza és nagyon semmi n em vitte le,ill. nekünk doki néni azt mondta h a 7. nap után is várható láza 14. napig,,,,jött is 39,6 volt 1 napig,,,,semmivel nem tudtuk levinni,kúp,panadol hütőfürdő...aztán magától elmúlt,,,,viszont akárkivel beszéltem,max egy kis lázuk volt!Remélem ti megúszátok!

Niki
:shock: :shock: :shock: ..ilyenről még nem is hallottam,,,az összes drukkom megy nektek!!!!!!

Monácska
Lányod egy tündér! :wink:

Bocsi,h magunkról irtam elöször csak belemerültem!

NA megyek kajcsizni

Puszi nektek
Vendég

Amit akartam még:

A babácskám egyre lejjebb kavar. Tegnap éjjel a köldököm fölött volt a térde, ami normálisan a cicim alatt szokott alienezni.
Vissza tudom valahogy csalogatni, hogy ne nyomuljon már ennyire a kijárat felé? Kicsit aggódok, hogy bajság lesz ebből így... Jövő csütörtökön találkozok a dokimmal, akkor őt is megkérdezem, hogy mi a véleménye.

Mona!

Nagyon szép Nóri! Annyira szép csajos pofikája van! :D

Monee

monee85

Monee!!!

Pihenni vazze!!!!! Még megszülsz, míg apa nincs otthon!!!

Az első gyanús jelre hívod a dokidat megértetted???????????????????????????????????????

Fekszik! Most!!!! De komolyan, jön a melegfront, és nem bizti, hogy neked mászkálni kéne...........

Na, most meg aggódhatok!
Vendég

Mona!

Nemá! Tényleg ennyire reális a veszély? Komolyan kérdezem. Mondja valaki azt hogy igen és nincs kérdés tovább.
Be van zárva minden, nem keményedek (na jó tegnap keményedtem párszor), így is kibújhat hirtelenjében ez a baba?!

Egyébként pont úgy gondoltam, ahogy mondod. Nincs mérlegelés, ha valami van, doki felhív, vagy irány a kórház. A ridó láncot megszerevezem (anyukámék, apukámék), nem maradok teljesen egyedül. Éjjelre bekapcsoltatom mindenkivel a mobilját.

Monee

monee85

Szerinted???

Ha lefelé vándorol a fiad, szépen rövidíti a méhszájadat, másfele nem mehet!!!!!!!
Ha tovább feszíted a húrt, majd megnyílik szépen lassan.....
Az utolsó időszakban híznak a legtöbbet a babák, a súlyánál fogva is okozhat gondot a méhszájadnál!

Nem kell feltétlen keményedni ahhoz, hogy gond legyen...................
Vendég

Na, ez jó szigorúra sikerült, de azért nem akarok én szigorkodni na!!!
Csak vigyázz még kicsit magatokra jó?????
Vendég

Áh, tudom hogy igazad van.
Kismama vagyok, nem versenyló. Tegnap döbbentem rá, hogy annyira sikerült elhitetni a környezetemmel, hogy jól vagyok, nem változott semmi, hogy már fel sem merül bennük, hogy kicsit kevesebbnek kéne lenni az elvárásoknak az irányomban. Ez az én hibám. :roll:

Le kellene ereszteni kicsit, elfogadni, hogy nem most kell megváltani a világot. És kell tudni segítséget kérni. Asszem ha hazamentem, intimen leülök magammal és végiggondolom, hogy kivel mit tudnék megcsináltatni azok közül amik a babáig még tervben voltak. A többi meg marad úgy ahogy van, ha eddig jó volt így, akkor pár hetet kibírok még. A baba születése után megint fel lehet venni a lendületet.

Cupp!

Monee

monee85

Monee!!

(((((((())))))))

Vigyázz magadra!

Cuppppppp :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na, Mona, nem menekülsz!
Ha Zazzy is igent mond, akkor a trió össze is áll a filmhez - istenem de jó volna!

Mona, nemmondod, nekifutottál a Színművészetinek? :shock: Mintha említetted volna, hogy a fiad is remek előadó. Akkor ezek szerint tőled örökölte?
Látod, engem az ilyesmivel lehet levenni a lábamról. És akkor Nórinak most versikézel, danolászol?

Monee, szerintem is visszafogni a tempót. 31.héten "szállt le" nekem Bogi anno, és hamarabb is jött picivel - pedig pihentem ám, ugyan szigorlatoztam, de nem mászkáltam sehova. Nem éreztél mostanában olyat, hogy szétfeszül a csípőd, a forgóid a combtőnél fájnak, lazák az ízületek? Az a beilleszkedéstől van, annak a jele.

Tombol a fészekrakási micsodám, már említettem. :shock: Tegnap ruhákat szelektáltam, mostam, ma pedig megrendeltem a Faktum bútort a fiamnak. Nem tudom, mi ütött belém, hisz ha minden jól megy, visszavan 3 hónap. Veszekszem a férjemmel, hogy a ház belső újrafestését (repednek a falak a süllyedés miatt) mielőbb kezdjük meg.

Pénteken pedig szülésznő találka... a Szt Imrében tök hamar kell az ilyesmit intézni, ha valaki fel akar fogadni szakembert... :roll:

Monee, nálam 7.5-8 kg... :oops: 30 hetesen most is meglesz a +10. Te nagyon jól állsz! Ja, én is észrevettem már, hogy van olyan, hogy egyik napról a másikra felszökken jó 1 kiló, de az tényleg víz!

Mamint, elvesztettem a fonalat, neked ez most már emelt Avandametes ciklus volt? Vagy hogy van, mire vonatkozik a metformin adag korlát. Másképp kérdem, szedsz rozit is mellé?
Vendég

Norka!

Nem, ilyenem még nem volt. A pingvines járás is még elkerül, tehát annyira még szerencsére nem készül a szervezetem, hogy aggódni kelljen.
A keményedés újdonság, mert eddig nem volt, bár tudom, hogy ez a terhesség természetes része. Meg annyi van még, hogy a jobb oldalon az elmúlt napokban néhányszor ilyen késszúrás érzésem volt, ami eltartott jó pár percig és fájt eléggé.

Pihenni fogok, megígérem. Mostantól.

(Az előbb mondta a Párom, hogy anyukámék valami disznóvágásból adódó fél disznó feldolgozásra akartak még rávenni a héten talán. Szerencsére ez nem jutott el hozzám... bár úgyis nemet mondtam volna.)

Az én fészekrakásim is tombolna, de csak a komód van még kész. De arra is fel kell még fúrni a kapaszkodókat, tehát nem lehet belepakolni. Ráadásul a szoba ugye nincs kifestve, tehát hiába pakolnék, akkor sem lenne kész, egy csomó mindent ki kell onnan hordani és ilyenek. És akkor ne kapjak agybajt és ne legyen "haszontalan" érzésem, hogy semmit nem tudok már megcsinálni. :cry:

Nincs jó napom ma, bocs. :( :( :(

Monee

monee85

Monee!
Nyugi, kérlek!Máskülönben a babó sem nyugizik!!!Ha szép, türelmesen(tudom, tudom...), pihenve várod ki a végét, és csak az utasításokat osztogatod, még belefér majd minden!Ellenben nem lesz szegénynek ideje megvárni szép szobát meg mindent!
Elbeszélgetés magaddal(és a babával)szerintem jó ötlet!
((((((((((((((((((((((((((((ölellek én is))))))))))))))))))))))))))))

Norka!
Én már rádumáltam magam, már csak a férjem van hátra, bár nem hinném, hogy nyilatkozásra rávehető lenne, legalábbis jó sokáig kéne puhítani! :lol:
Ahogy írtam, rólam viszonylag sokan tudják, hogy mi a helyzet, ettől nem tartok!De tényleg, milyen célközönsége lenne ennek a filmnek?Úgy értem, hol lehetne vele találkozni?

Kép
Kép
zazzy

Jaj Monácska!Majdnem kihagytalak!Ez a leányzó (még mindig)gyönyörű!!!És ne aggódj!Amióta nincs suli, én is hagyok ám kívánnivalót magam után!Nem vagyok egyébként sem nagy sminkes, de azért egy kis alapozó, szempillaspirál, szemceruza bejátszik a sulis hétköznapokon, most még ezek se nagyon, az a pár szál hajam is többnyire zsíros(biztatnak, hogy most legalább hagyhatom, mert ha hagyom, akkor utána nem lesz annyira, hát mit mondjak, nem nagyon jött be! :lol: )Szóval gáz.3naponta észbe kapok, hogy ha így folytatom, még a férjem is elmenekül!Neked meg még baba is van!

Kép
Kép
zazzy

Norka!
Danolászok és verselek, de sokat felejtettem, elvégre 18 éve érettségiztem!!!! Nem tudnék a felvételi műveimből egyet sem elmondani............... Talán a Waelsi bárdokból pár sort, vagy Randnótitól...... A dalok közül meg!!!! Ajjjjajjj, néhány nóta, de a műdalokból semmi nem jut már eszembe...... És hallod, a hangom................. Ez is olyan ám, mint a nyelv, ha nem gyakorlod, tönkre megy. Elég érdekes lett mindenesetre! :lol: :lol: :lol: Bár lányka imádja!

Zazzy!
Nálam azért más is van, de majd meglátjuk! :)
Lányom dícséretét köszi............. :oops: :oops: :oops:
Vendég

Dimet!
Neked elfelejtettem, hogy ez a "jó munkához idő kell" szöveg nagyon jó!Ha nincs szabadalmaztatva, eztán én is bevetem! :lol: Hátha több sikerrel :roll:

Kép
Kép
zazzy

Helló Lányok!

Rambóka!
Hogy Te mi mindent nem tudsz, ez hihetetlen!!!Komolyan elismerésem! :D
Kerestem azt a W alakú izét amit írtál, de totál hülye és fáradt vagyok így nem találtam, vagy nem jöttem rá. :oops: Így számolni sem tudok.... :? De azért nem adom fel! :lol:

Monee!
Ezen az IdefigylejTenő-n akkorát röhögtem hogy megkérdezte tőlem Férjuram, na ki írt ilyen vicceset, hogy egy jóízűt nevettem???Azta ez nagyon magyaros vót! :lol:
Néztem ezt a 61.napos pé-t, de akkor arról csontra lecsúsztunk nem???
Most viszont Te figyusszál!PIHENNI NEM UGRÁLNI ÉS NEM EMELNI!!!!!!!!!!Máskülönben odaröpítek egy fenékbebillentést!!! :wink: :D

Mona!
Ez a leányzó annyira Ééééédes! Tényleg nagyot nőt!

Már csak 3 nap!!!!!Annyit pakoltunk ma hogy hihetetlen:van 10 nagy doboz ruhánk, mellé konyhai cuccok. Holnap még megyünk vásárolni madaras teszkóba 8) aztán pakolás tovább könyveket meg apróságokat.
És még főztem is, bár nem a legdiétásabbat:petrezselymes kumpli rántott cukkinivel. :oops: Hiába na ezt kívántam......

Mostmeg itt ülök a gép előtt és hányni vóna jó és szurkázik a pocim :? Annyira jó lenne ha nem vasárnap jönne meg, bár amilyen szerencsém van......
mai hőm:36,7 tehát araszol lefelé.....no comment

Mamint!
Ez jólesett!Köszi :wink:

hajni...
Budaörs

Húúú! Pörög a topik!

Rambóka, erre számítottam. ;) Köszi! A felültöltőssel az a bajom, hogy 1. bazira ugrál, 1. oda is jól le kell hajolni egy-egy zokniért. 3. Nem lehet pakolni a tetejére, ami egy pici fürdőszobában hátrány.
Wp-t néztem én is, de még nincs konkrét kiszemelt.

Hajni, holnapután izgi lesz! Drukkolok!

Babszika, szegény kis picik nem elég, hogy teljesen új nekik minden, még az időjárás is össze-vissza. Odabenn mindig ugyanolyan meleg volt, most meg minden olyan fura! Bence is megszokja előbb-utóbb. Aztán jön a fog-as korszak! ;)

Monácska, Nóri valami tünemény!

Monee, pihenjél is! Én csak figyelek, hogy kismamként sokkal többet pörögsz, mint p. én! Tessék hátradőlni a kanapéban, lábadat fel, és férjed hozza ágyba a reggelit..stb. ;)

Norka, na szóval: avandamet 2007. november óta napi kétszer 2/500mg. Május-júniusban akartuk emelni napi kétszer 4/1000mg-ra, de nagyon nem ment. (Tavaly ugyanígy akadtam meg a 2X1000mg meforallal. Akkor visszacsökkentettem 3X500-ra. Úgy látszik a 2000mg metformin már sok.) Most visszaálltam 2/500-as kiszerelésű avandametre, és próbálom napi háromszor 2/500-ra felépíteni. Ha a 4/1000-st veszem, be kikészülök: hányinger, hasmenés (ez még sima meforálnál sem volt!), gyomorgörcs, és ájulás érzés.

Kép
mamint

Bevágtam egy hatalmas adag fagyit. :twisted: Lelkiismeretfurdalásom van. Pedig úgy érzem erre most szükségem volt.

Norka, nem tudom pontosan milyen oldalakra gondolsz. Én nézegettem, beírtam olyanokat, h low progesteron, meg hasonlók, kiadott egy pár chates fórumot, de azoknál konkrét válaszokat, mi lett a történet vége, nem tudtam meg.
Ha tudnál adni 1-2 honlap címet, nagyon megköszönném.

Az Ikeában néztétek a gyerekszoba bútorokat? Ott is vannak nagyon jók.

Mona, nagyon édes Nóri. Mekkora szemei vannak!!

Zazzy, még Neked akartam a múltkor írni. Nem emlékszem pontosan alulműködésed van?
Nálam az volt,h már 8-9 hónapja szerdtem a metet (korábban mindig jó volt a TSHm), mikor Tűű dokival észrevettük, h megemelkedett a TSH. Kaptam rá gyogyit és 3-4 hónap alatt szépen helyrejött. Emiatt ne izgulj, gyógyszerrel be lehet állítani.

Szép estét Mindenkinek!
apple

Na cső csajok!

Asszem megmaradok, már nagyon rossz kedvem sincs, viszont fájogat kicsit a fejem. :roll: Képzeljétek, a nagy "befenyítés" hatására egész délután pihentem, feküdtem. Ennek eredményeként elkészült egy újabb kiskacsa a baba takarójára keresztszemesből (fingom nincs hogy fogom még a takaróra ráaplikálni :arrow: újabb project :lol:) és rájöttem, hogy innen nincs tovább élet valamilyen kábeltévé nélkül. Vaaagy újabb sorozatos DVDk nélkül. :lol:

Mona, Zazzy, Norka!

Hajrá neki a filmnek! Tök jó, kicsikét sztárok lesztek! A mi szemünkben biztosan. Örülnék neki, ha összejönne! :D

Hajni!

Én a W betűt azon a napon láttam, ahová a tojcsifehérjét írtad és asszem együtt is voltatok apával. Ha Rambóka is azt látta, akkor ez már a tizensokadik DPO. A 36,7 még jó, nem temetünk! Ha 36,2 lesz, akkor lehet temetni, addig nem!
Nem beszéljük beléd a gyereket, nem lelkesítünk feleslegesen, de ha hányingerkedsz még egy pár napig és marad ilyen szinten a hő, akkor pisilj már egy tesztet! :wink:

Monee

monee85

Na... hazaértem... hogy lehet ennyit írni egy nap alatt??? Nem emlékszem megint semmire...

Na mindegy.

UH: Tutira kiccsaj úgyhogy nem lesz gondunk a babaruhákkal és Lilla alig használt cipőit is újra tudjuk majd hasznosítani:))))) (a férjem retteghet... 3 nő egy pasi ellen... a fél fizetését tamponra fogja költeni:))))))) A baba golyófejű (tényleg... tök kerek a feje:))) és (sajna) rövidcombú... úgyogy fotómodell már nem lesz belőle... (hja... ezt sajna tőlem örökölte... de a golyófejet is mert nekem volt kisbabaként golyógejem:))))) Egyébként meg minden tökéletes. Csak azt nem tudom hogy fogjuk hívni... 2 olyan név volt ami tetszet... és mind a kettőt megkapta Lilla... az összes olyan név kiesik amiben "r" betű van stb. stb. plusz ugye két név is kell majd nehogy később azért reklamáljon, hogy neki csak egy jutott Lillának meg kettő... Szóval szép lesz:)

Ja... vissza kéne megint olvasnom de nincs hozzá erőm...
Vendég

Monee drága!
Na azért irgumburgum teringetét nekijje. 8) Gyűtjs be a dcd-ket és tessék sokat sokat pihenni!!!!!!nem csak ma hanem minden nap!
Várhatok még pár napot a pisiléssel, de akkor nem nagyon fogjátok megtudni az eredményt, mert a háznál még nincs net. Utoljára szombat este max vasárnap reggel tudok életjelet adni magamról. Ezt azért nem tudom pontosan mert még gondolkodunk hogy szombaton vagy vasárnap kapjuk szét a gépet és mondjuk fel a netet itt.

basszus rettenet rosszul vagyok:kikívánkozik a vacsi amit azért ettem meg mert hátha az éhség miatt van a hányinger, esetleg hipo, de rá kellett jönnöm hogy nem mert azóta sem múlt el......és tompán fáj a hasam alja mintha meg akarna jönni... lehet túlhajtottam ma magam???

hajni...
Budaörs

http://forums.fertilitycommunity.com/in ... erone.html

Apple, emlékeim szerint a fórumozók sorsa, hasonlóan ehhez, követhető volt a vonalzóikból, aláírásaikból. Innen tudtam, hogy már túlvannak a félidőn stb. Érdemes keresgélni, hitet lehet meríteni ezekből.

Az RS bútorban rendeltem meg végül a Faktumos kiságyat stb. Nem csalódtam bennük, Bogié is onnan van, stabil, strapabíró, és árban is elég barátságos.

Ikea: ez egy fura sztori, nem kell velem egyetérteni, csupán megérzés-féle. Nem tudom, hogy így van-e. Szóval, amikor a rendszerváltás körül az első Ikea megnyitotta a kapuit az Örs téren, akkor a mi kis családunk is felkerekedett vidékről, Ladával meg utánfutóval, és megvette a nappali bútorát (komód, ilyesmik) és étkezőjét. Az a bútor még ma is ott áll anyuéknál (!), nagyon jól tartja magát, nem nyikorog, nem esik széjjel stb.
Ahogy teltek az évek, úgy sikerült egyre silányabb minőséget vásárolni ott. Én nem tudom, mi történt. De pl. amikor a párommal összeköltöztünk először, kb.7 éve olyan gagyi bútorokat sikerült kifogni, hogy adhattuk is tovább 2-3 év múlva.
Ezzel szemben azt hallom a külföldön élő ismerősöktől (pl. Franciaország), hogy a kinti Ikeában és itthon egyszerűen nem ugyanaz a minőség. Máshonnan szállítják a cuccot oda és ide.
Tény, mikor Bogival terhes voltam, néztem pl.kiságyat ott is, de egyáltalán nem tűnt számunkra meggyőzőnek még a drágább darabja sem. :(
Vendég

Csakegy!
Azért az szuper hogy minden okés! :D

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Monee!

Lassiccs!!!!!!!
Ha a feje beékelődik lefelé, akkor a tágulást max kézenállással tudnád megállítani. :twisted:
Meg saját tapasztalat, h. a zárt méhszáj egyáltalán nem jelenti azt, h. abból nem lehet két napon belül szülés! (pénteki UH-on még 4 centi hosszan zárt voltam, hétfőn hajnalban meg szültem!)

Norbi hazajön, kifest, te meg max a hengert kened és adogatod, mi is így csináltuk.
Utána meg bepakoltok.
Kiságyatok megvan? Komód kész, más egyenlőre úgysem kell. Az első hetekben lavórban is lehet fürdetni. Utána meg már újra mobil leszel.

Ráaplikálás:
Selyem v. szaténszalaggal.

Csakegy!

Akkor nem fogjátok Rambókának elkeresztelni? Bánatos vagyok!!!! :lol:
Gratula a kiscsajhoz!
Akkor nekem megint fiam lesz? :shock: Nem lehetne most inkább lányom???? :?

Hajni!

Ne várj!

Mamint!

A mi felültöltősünk egyáltalán nem ugrál (kivéve, ha a párom ingei egycsomóba gyűjtik az összes cuccot a mosás során), be kellett állítani a lábait vízszintbe, így nem megy sehova sem.
Valamikor régen láttam egy olyan elöltöltőst, aminél alatta volt a szennyestartó is, így az ajtaja emberi magasságba került.
Talán ez volt az:
http://www.elektromania.hu/index.php?pl ... =Whirlpool AWM 1000 + AMC 892 fiók Elöltöltős mosógép
Csak hát az ára! :?
Monácska!

Szépek vagytok!

Retro babakocsi felújítása megoldható!
Kilós méterárú v. bőrboltokban kell keresni minden irányban rugalmas műbőrt (yersey a hátulja).
Valami komolyabb ragasztóval beragasztózod a letisztított felszínt, aztán ráteríted az anyagot (célszerű kicsit lesúlyozni, h. ne gyűrődjön össze pl. olyan kis csipeszes súlyokkal, amiket a terítőkre szoktak aggatni szél ellen), aztán szépen kézzel belenyomkodod a felszín mintázatába. Az élekre veszel vmi retro gumiszegélyt és kész is!
Viszket rá a tenyerem! :lol:
( A majdnem-oldtimer Toyotánk szétrepedezett műszerfalát csináltam meg ilyen műbőrös anyaggal, tök jól lehet dolgozni vele! Mondjuk a babakocsinál tuti lefújnám két réteg lakkal, h. ne sérüljön!)

Mniki!

Mindenképpen kérjetek OEP támogatást! A véradótól tuti kaptok igazolást, h. nincs más megoldás. Hátha!
És mindent bele! De NEM DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!

Bettica!

Sógornőm elsőszámú tanácsa imígyen hangzott: Soha ne ébressz fel alvó gyereket szoptatni, ha éhes, úgyis szól! (Ez nem vonatkozik a szülés utáni sárgaság eseteire, ott muszáj ébreszteni)

Gabika!

Gergő is a galambrágta zsemle megtalálása után fosott rettenetesen. (Nemhiába hívják az Ántsz-esek repülő patkánynak az utcai galambokat! :evil: )
Dokinéni sem tud túl sokat tenni, Smecta por, folyadékpótlás, protexim Restore.
Jobbulást!

Cuccok felszedése és szájba tevése ebben a korban teljesen természetes, ki fogja nőni. Az elrohangászást is, csak azt jóval később! Mi is küzdünk. Mostanra eljutottunk oda, h. úttest előtt 2 méterrel megáll, ha rászólunk és leszáll a motorról, megvárja míg apa megfogja a kezét, én felveszem a motort és csak úgy megyünk át az úton.
De persze ez csak egy 0 forgalmú szervízút, élesben meg sem közelítheti motorral az autóutakat egyenlőre.

Rólunk:

Ma elég hisztisen indult a nap, mindkét fél részéről, Kistesó viszont alig mocorgott. Tuti melegfront van!
Ded délután 20 percenként felsírt, már bekentük zsibbasztózselével, simiztem, énekeltem, anyám is simizte és énekelt neki, de semmi nem használt, úgyhogy hagytuk felkelni. Erre megrohanta a poharát és kiitta.
Úgy tűnik tényleg sós volt a lecsó! :twisted:
Csak, amikor az ember a fogfájást teszi a fókuszba, eszébe sem jut, h. csak szomjas a gyerek! :oops:
Onnantól viszont tündéri volt! Komolyan mondom ma olyan fejlődési ugrást mutatott be, amit el sem hinnék, ha nem látom! :D

Elkezdett szavakat utánozni!
Szinte napról napra bővül a szókincse! :shock:
És már nem csak az van, h. kimond valamit véletlenül, mi örülünk, ő meg elraktározza, h. akkor ez erre a dologra jó lesz, hanem megpróbál utánunk mondani szavakat.
Tudom, ez mindazoknak, akiknek már tíz hónaposan elkezd dumálni a gyerekük, nem nagy szám :oops: , de ahhoz képest, h. Gergő mindeddig csak állathangokat volt hajlandó ímmel-ámmal utánozni, hatalmas fejlődés!

Ma kétszer is belepisilt a bilibe! :D
A bili már jóideje az életünk része, de csak mint valami, ami úgy van. Akár bele is lehetne pisilni, és akkor kiöntenénk a wc-be és akkor a Gergő lehúzhatná a wc-t és bekapcsolhatná az elszívóventillátort, és akkor milyen jó lenne, de nem muszáj!
És ezt úgy mondogatjuk neki egy ideje, de ha lepisili a lábaszárát, akkor sincs családi tragédia, már annak is örülünk, h. tudja, h. az volt a "püpü", és, h. az elől jön ki, a "kaka" meg hátul és az utóbbi "phűj!". :lol:
Már az is nagy lépés volt ma reggel, h. megjelenik a konyhaajtóban, h. "kakuk" és húzza a kezemet. Nézek rá, h. mi van, erre mutatja a pelusát. Na, a szagról rájöttem, h. kaka van.
Szóval már legalább utána szól.
Ehhez képest délután, mikor anyuéknál pucéran lengethette a pöcsét és már egyszer lepisilte a lábát, minekutána megint kilátásba lett helyezve az elszívó bekapcsolása, egyszercsak megy anyámhoz rettentő lelkesen, húzza oda és mutatja, h. belepisilt a bilibe! Húúúúú, de nagyon örültünk! :D
Mehetett is lehúzni, meg elszívót bekapcsolni!!! :D
Aztán utána mégegyszer sikerrel járt!
(Utána mondjuk nem, ne ne legyünk maximalisták! :twisted: )
Kis lépés az emberiségnek, de nagy lépés egy kis embernek! :D

Aztán rájött, h. ha felviszi a labdát a kert végébe, akkor onnan magától legurul, úgyhogy onnantól kitartóan tanulmányozta Newton összes ide vonatkozó törvényét, bár apám szerint inkább a görög mitológiából elevenítette fel Sziszüphosz legendáját, de a lényeg ugyanaz. :lol:

És édes pofa, és bár megpróbálja az összes létező módon keresztülvinni az akaratát, de rendkívül segítőkész is (pl. ő hordta ki a kerti székekre az ülőpárnákat), szóval imádom úgy, ahogy van! :D

Na, nem ömlengek itt tovább, megyek aludni! :roll:

rambóka

Rambóka!
Ez a leírás annyira édes volt!Szinte láttam magam előtt.És csak úgy árad a soraidból a sok sok szeretet! :D

Hajni!
Tesztet akarunk!!!!Vagy valami elérhetőséget!!! :lol:

Kép
Kép
zazzy

Jó reggelt!

Gina: Már megkapta az oltását? Tényleg szalad az idő :) Nagyon nőnek ezek a gyerekek...

Rami: Tényleg nagyon jól leírtad! És nyugodtan ömlengj, imádom olvasni :) Gratu a bilibe pisihez :lol:

Csakegy: Kiscsaj??? Nahát :) Gratulálok hozzá!

Hajni: Drukk!!!

Apple: Ne legyen lelkiismeret furdalásod! Babás vagy és kívánós :lol:

Monee: Irigyellek. Én is letöltöttem egy csomó sorozatot, amit imádok, hogy majd a terhesség végén megnézegetem őket, időm lesz... Na, még mindig ott várnak a vinyőn, hogy végre kiírjam őket, mert foglalják a helyet... Van House-tól kezdve a ReGenesis-en át az eredeti CSI-ig minden :D
Szóval pihi és sorozat nézés rulez, használd ki a lehetőséget ;)

Monácska: Nóri még mindig hihetetlen szép csajszi :lol: Majd megy Bence udvarolni ;)
Tényleg :oops: Lefejem és odaadom neki a tejcsit, ha sokáig alszik. Bár nem akarom nagyon üvegre szoktatni, eddig ha 4 alkalommal kapott üvegből, akkor sokat mondok :) Remélem, nem lesz gyakran szükség ilyesmire.

Gyereket én sem akartam ébreszteni, csak hát olyan sokat aludt, hogy kezdtem aggódni miatta. :oops: Sosem keltem fel, ha nem ébred időben, végre alszik :D

Bence is hihetetlen sebességgel fejlődik. Valamelyik nap benéztem hozzá, hogy alszik-e még és csak egy kiálló popót láttam :D kinyomta a szentem a fenekét :D A fejét már úgy emelgeti, hogy a könyöke is ki van nyújtva... :) Ja és persze a sarokból kipakolja a macit és a helyére költözik :lol: A gyereket minden alvás után a kiságy sarkából veszem ki :) Ja és a legújabb szokása: hason fekszik, cumi a szájban és nem oldalra fordítja a fejét, hanem a lepedőt nézi kicsit felemelve a fejét :lol: Ha a cumi kiesik csak rá kell hajolnia :lol:

Apa lefotózta:
Felülről...
Kép

...és oldalról, nem túl jó sajna a minősége :(
Kép

Holnap megyünk Perbálra a rokonokhoz. Rohadt meleg lesz, de vályog ház, szóval legalább nem itthon gőzöljük majd magunkat a panelban, hanem a hűvös házikóban ülhetünk. Majd jó korán elindulunk és sokáig maradunk ;) Már nagyon várom, megváltás lesz ez a mai nagy meleg után :)

Kép

Kép
bettica

csakegy, gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

mona, hétféé ok. najd hetvegen megbeszeljuk telon.

itt vagyunk lakiteleken, baratnomeknel. van egy masfel es egy 3 eves kisfiu. zsuzsi kesz van. iszonyat jol elvannak, tegnap egyutt furodtek. este alig lehetett elaltatni oket. en fel 9kor gyereket setaltattam, hatha elalszik:) remenytelen volt. szerintem hulyenek neztek az utcan, hogy szegeny gyereket jokor setaltatom.

na, buli tovabb. majd visszaolvasok,

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Sziasztok csajok,

CSakegy : GRATULA !!! És irigy !!!! Remélem, a miénk is kislány..... :lol:

Rami, annyira jó, hogy most nem a gaztettekről írtál, hanem erről a sok apró de ugyanakkor tündéri kis eseményről, ami Gergővel törttént a napokban........ imádnivaló kis gazfickó lehet, az tuti ! és nagyon okos az elszívós ventillátoros csel, van konkrét motiváció, miért is jó belepisilni a bilibe.....Gratula ! :lol:

Niki drágám, megy a pü !!

Dimet, világcsavargó, vasárnap délután 3-kor edzés van, utána akár szaunázhatnánk is egyet....... naaaaaaaa ????????? :wink: :lol:

Bettica, Bence engem egyfolytában Eszterre emlékeztet, ő is ilyen óriáskának született, és ilyen idősen már nyomta a fej-emelgetési trükköket, de ez a cumira csak rá kell hajolni megoldás zseniális.... :lol: :lol: :lol:
zsizsik

Sziasztok!

Hajni!

Akkor Rami is azt látta amit én. :lol:
Ha nem akarsz még tesztelni, akkor írj már valamelyikünknek smst, hogy megtudjuk a hírt amég nem vagy! :wink:

Csakegy!

Gratula a puncikához! :D
A nevekre szerencsére még jut egy kis időtök. :lol:

Rambóka!

Norbi is kiadta a parancsot, irány az ágy! Kivételesen most nem AZÉ, hanem hogy pihizzek, hímezzek, lassítsak. :lol: Így lesz. :D Anyumnak is szóltam, hogy helyzet van, kéne segíteni, uh beindul szépen lassan a gépezet.
Aham, kiságy összerakva, de gyereket most nem tudnék belerakni, mert az összes babacucc abba van felhalmozva a bútorfestés miatt. :lol: Mindegy, elkészül majd. :)

Ezen a ventillátor felkapcsolásos dolgon jót röhögtem. :lol: Akinek nincs gyereke szerintem nem is gondolná, hogy milyen kis "jutalmak" elegek a gyerek motiválásához. :D Remélem legközelebb ha találkozunk, sikerül Gergőt is elcsípni. :)

Bettica!

Ez az arccal lefelé fordulás valami fergeteges!!! :lol: :lol: :lol: Vajon miért jó neki így?! :lol:

Dimet!

Hihetetlenül társasági csajszi a lánykád!!!
Jó bulizást!

Nem megkövezni, de mára is jutott szándékomon kívül program. A sógornőmnek lesz diplomaosztója (mindig díjkiosztót akarok mondani, ez már beteges :lol:), oda vagyunk Katával hivatalosak. Ahogy nézem nem kell melegen felöltözni ma sem... bár nagyjából lövésem sincs mit vonjak magamra, amiben nem vagyok túl és alul öltözve és még bele is férek. :roll: :D Remélem a családi vacsi legalább jó lesz, nem tudom mit rendelt az anyósom az étteremben. :) Asszem lépek is csiga tempóban készülődni. :D

Monee

monee85

Rami!
Gergő fenomén!!!!! Akkorákat vigyorogtam................ És gratula bilibe pisihez! lesz ez még így se! Nálatok mikor is derül ki?????

Csakegy!
Ahhhhhhh és ahhhhhhhhhhhhh! Szegény párod!!!! :):):):) Istenem, nektek kéne még egy tengerimalac legalább, és az is legyen ám lány!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gratulálok, és főleg ahhoz, hogy minden teljesen rendben van!!

Bettica!
Nóri is így nyomta sokat, sőőőőőt, ő képes volt így aludni is! Anyósom szerint el kellett volna fordítani a fejét, amit én nem tettem, és érdekes módon magától leszokott róla! Szerintem szaglásznak ilyenkor, esküszöm! (hööööö kiborítottam egy tekjes pohár teát.......... Pffffffffffffffffffffff :x :shock: ) Ez az elmászás nekem olyan fura, Nóri még most sem mozdul, ha elalszik, max a fejecskéjét jobbra balra, de nem mocorgózik el semerre. Ezt tőlem örökölte, ha mélyen alszom, úgy ébredek, ahogyan este elaludtam!

Zsizsik!
Akkor én is remélem, hogy a tiétek is kislány!!!! :):) Hogy vagy? Hányinger?

Hajni!
Én este voltam terhesen émelygős!! Tesztelj már a piklibe na!!!!! Hátha................. Mondd meg, mit veszíthetsz??? Legalább a pakolászásnak is óvatosabban fogsz neki ugrani! Egyébként Sleepin volt, akinek a 100. napi peteérésből lett babája! Januárban született.

Jah, láttam ma az MM-ben Lafikát és Hunort a fotón!!!!!!!
Gyerkek, aki a vért veszi, az egy tündér!!! Norka! Remek embert sikerült szerezni, tartsátok meg mindenáron!
Jut fejembe! Norka! Ikea.... Teljesen egyetértek veled. Már semmit nem veszek az Ikeában, pedig eddig azért sokat mentünk. Ötletelni szoktam menni, sok okosat lehet látni lakásberendezésből! Az RS jó, közép árfekvés általában, a közepesnél jobb minőségben! (Tudod, párom kárpitos!!! Szerinted???? Nálunk az ágyat is építeni kellett téglából............. A hülye pasi! Viszont nem esik szét alattunk. Emlékszel?????? )

Gabika!
Sajna ezen tán minden anyuka átmegy! Nekünk a gyerek nem a galambkakit ette, hanem a kutyatányérjából, persze idegenéből... Olyan tályogos volt a torka, két hétig még a vizet is alig itta, ordított, ha bármit nyelni kellett. Jajjjj és jajjjjjj! Még emlékezni sem szívesen teszem!

Monee!
Megkönnyebbülve látom, hogy jól vagy! Hát maradjon is így, mert csodát teszek veled!!!!
Ma mi a progi?

Fáj a fejem, görcsöl a hasam. Tán meg fog jönni?????? Nemáhogy! Tegnap egész délután szoptattam, annyira hisztis volt a lányom, hogy mondtam az apjának, vigye ahova akarja, de adjon fél óra CSENDET!!!!!!!! Hoooooooooogyne! Sikerült kb. 10 percre lefoglalnia, aztán mennem kellett, mert csak anya volt jó, lettlégyen bármilyen idegbajos is! Mármint én...........
Ma 5.15-kor keltettem a csajkát! Akkorát vigyorgott, hogy a nap is kisütött hirtelen! Mondom neki, hogy ez nem ér, legalább kicsit legyen már álmos............
Hajnalban 01.54-kor ő eldöntötte, hogy eszik! Én emg, mivel bent volt a telóm és ránéztem mennyi az idő, eldöntöttem, hogy NEM!!! Cumi be, fejet le, nyekergés, cumi be, fejet le, nyekergés, cumi be, fejet le, nyekergés, cumi be, fejet le, nyekergés............................ Stb. Végül én nyertem, és visszaaludt!

Na megyek, mielőtt kitiltotok "szófosásért"!
Vendég

Dimet!
Fél kilenc semmi idő!!!
Hát nyár van, legalább hagy nyaraljanak!!!
Így felpörögnek egymástól a gyerkek?????
No, kíváncsi leszek hétfőn!!!!!
Vendég

Szasztok! :)

Rambóka: ÉÉÉÉÉÉÉÉLJEN :))))) (Végre valami nagyon jót is hallunk Gergőről nem csak azt, hogy huncutkodik :))))) Még, még, még :))))))))

Mindenkinek köszönöm a gratulák :) (azért bevallom én mindig is vegyespárosban gondolkoztam, fura lesz, hogy két lányunk lesz... azt se tudom milyen az ha az embernek azonos nemű a tesója... szóval fura lesz:) Egy biztos: tovább lehet közös a szobájuk, nem kell kapkodi a költözéssel :) (na nem mintha tudnánk, pénz nélkül elég nehéz:))))

Ja.. és Lillánál az hiszem beköszönött a Rambka leírásaiból már jól ismert "nem-nem-nem" és a csak ő egyedül senki se segítsen korszak... A kezét se lehet megfogni az utcán, legközelebb pórázt kap... (nem vicc... tényleg!). Ha nem tetszik egy ruha akkor hangos nem-ek kíséretében leveszi stb. stb. Na meg hisztizik... vagyis próbál de azt szerecsére még könnyedén leverjük:)))) Ja... és bejött egy másik dolog is a pakliba aminek szerintem már 8 hónapos korában le kellett volna futnia... Igen... a szeparációs szorongás... vagymi. Állandóan "anya-anya" van... de állandóan.

Rám töri a fürdőszoba ajtaját, a WC-t stb. Hiába van itthon a férjem, akkor is "anya-anya". Tegnap a szüleimnél volt egész nap, egy ideig jól elvolt aztán "anya-anya"... aztán feladta, akkor jött a "mama-mama" (anyukám). Ja, ahányszor anyukám telefonált, Lilla ki akarta venni a kezéből a telefont, hogy "anya-anya"... Hála a jó égnek a szüleimnél már megszokta az életet, van homokozója, kisháza, hintája, medencéje, egy konténernyi játéka, kismotorja stb. Úgyhogy hiszti azért nincs... (Igen... a tesónál is ez lesz... 6 hónapos kora után lasanként hozzászokatjuk, hogy néha nélkülem van a szüleimnél... aztán 8hónapos lesz amikor lkezdődik a sulim úgyhogy talán ő is jól veszi majd az akadályokat...). Azért ez az "anya-anya" korszak elég durva...

Na megyek takarítani...

Dimet: jövő héten nekem elvileg végig jó... én legalábis nem tudok semmiről... (sajna marad a Ikea mert tömegközlekedni inkább nem...).
Vendég

(hm... lehet, hogy a férjem jövő héten szabin lesz??? Akkor lehet, hogy mi is el tudnánk ugrani hétfőn:) Úgy találkoznék már Moneeval is:)
Vendég

Bocsánat... Monácska menne Dimthez... (tök gáááááz... keverem a neveket:)))))))) Bocsi:))))
Vendég

Felébredt... pedig már elkezdtem visszaolvasni, hogy reagálgassak... na ez megint elmarad... "anyaaaaaaa -anyaaaaaaaaaa"
Vendég

Kép

Kép
bettica

Szép napot mindenkinek!

Képzeljétek, sikerült a korababás rucikat elajándékoznom egy ikerbabás családnak :)

Stresszes éjszaka áll mögöttünk. 2 napja nagyon rossz evő a lányom ( 30 -50 ml, a 75-80 helyett) és sokat sír. Sír, mert éhes, de akkor is sír ha szájába kerül a cumi, tej. Széklete nem elég híg, mintha hurutos lenne és csak segítséggel bírta ( sírva) kinyomni. De a cumit egész nap szájában tartja, erősen cuppog. Tanácstalan voltam. Ma felhívtam a doki nénit, berendelt minket. Megnézte a lányom, aki kedd óta nem hízott. De mindene oké, nem látta betegnek. Mikor a száját vizsgálta, meglepődött: alsó ínye keményedik és van ott 2 fehér valami. Diagnózis: fogzás indul! Nah ez meglepett. A lányom még csak 15 hetes, a korrigált életkora szerint pedig 6! Ehhez mit szóltok?? Találkoztatok már ilyennel??
Bízom benne, hogy amit vettem a fogzásra, segít és megjön az étvágya is.

Ma 2 től vagyunk ébren :D

Csakegy!
Gratula a kislányhoz! De jó..hugica!

Bettica!
Dorina is szokott így pihizni, próbáltam oldalra tenni a fejét..nem hagyja. Izgulhattam, kape így levegőt. De kap:) Szuper ügyi a fiad

Gina
Vendég

pillanatok

Kép

(Van egy új fotó progim, próbálkozom............................... Bocsi!)
Vendég

Sziasztok

A héten nem voltam,még olvasóban sem :roll: .Apu szabin van a héten.
Múlthét péntek körül óta 5-4-3 sőt már előfordult 2 meg 1 óra is hogy felkelt Tomi enni .De tényleg eszik nem csak cicizget.Este cicitik sőt van olyan hogy próbálok pótolni üvegből de max 20-30ml kell még neki.Szerintem a mozgásásra kel fel és ha már felkelt akkor kell neki a hami is.Végül is akkor már kb 5-6-7-8 óráa evett utoljára.Csak 2 hónapos kora óta nem kelt fel enni csak 6-7-8 körül és ez most nem túl jól esik.Próbáltam már teával,vízzel visszaltatni sőt már úgy is hogy engem ne is lásson csak Aput ,de nem hatásos:ÉHES!!!!Úgyhogy csatlakoztunk az éjszakai evősök táborához :( Jövőhéten lesz az utolsó oltás megkérdezem majd a védőnő és dokinéni véleményét!Lehet már kevés neki az anyatej éjszakára?De én 6 hóig csak ciciztetni szeretném ha van elég tejcsi.
Na mindegy!Ez van!Ezt kell szeretni! Véleményeteket szívesen meghallgatnám!

Kép

Kép
lecso

Csakegy gratulálok a kislánykához,Lillának hugija lesz!!! :D Szerintem tök jó az egynemű gyerekek.Igaz nálunk Levi már bejelentte hogy neki még kelle gy kistesó ,méghozzá:LÁNY,ESZTI.Nem tett még mindig le róla! :D

Hajni teszt,teszt,teszt!Várjuk az eredményt!

Kép

Kép
lecso

na felket Tomi,ennyit a visszaolvasásról! :wink:

Kép

Kép
lecso

Sziasztok !

Mona, gyönyörű a csajod :wink:
ez a fotósor nagyon tuti. Milyen progit használtál ?

Lecso :) mikor kezditek a kislány kistesó projectet :lol: ?

Csakegy, gratulálok a hugicához !

Zsizsik, várom a pü-t !

Babancs már rég jelentkezett, úgy eltűnt :roll:

Mindenkinek puszi és jó hétvégét !
Niki
mniki

Mniki drukkolok hogy minnél hamarabb eljöhessen az az idő,hogy a gólya felétek is járjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kislány kistesó project?Tervben nincs 3. baba,de soha ne mondjuk azt hogy soha,ki tudja! :D

Kép

Kép
lecso

Szia Lecsó!!!
Hát, előfordulhat igen, hogy kevés lesz a tej............ És ha estére próbából csak tápit adsz, akkor sem elég neki éjjelre????
Aztán lehet, hogy csak a melegre reagálnak így!!!!
Te figyi! Két ilyen gyönyörű fiú mellé kell ám egy szépséges, finom kislányka!!! Eszti pl a változatosság kedvéért! :)

Mniki!
PhotoScape-t!
És ilyeneket is tudok
Kép

Kép

Kép

Még keresek szép, nem giccses kereteket is, és asszem leállok.................
De ebből előhívatni párat, szerintem hatalmas ötlet!
Vendég

Mona!
Nagyon ügyi vagy!!! :D Imádom nézegetni ezt a leányzót!

Kép
Kép
zazzy

Mi van ezzel a babanettel, eltűnt amit írtam :evil:

Norka, nagyon köszönöm a honlapot!Érdekes dolgok vannak tényleg. Én nem találtam ilyen oldalakat.Mindjárt olvasom is tovább.

Csakegy, gratulálok! Nőuralom?! :lol:

Bettica, nagyon ügyes Bence Baba.

Rambóka, nagyon jót nevettünk urammal Gergő bilis sztoriján. Nagy kópé az a gyerkőc.
apple

Sziasztok!

Szerintetek mi a fenének teszteltem reggel????? :cry: :cry:
Hisz tudtam, hogy lez valami mert már reggel 36,5öt mértem.
Ez az én formám, teszt ungabung aztán jött piri gyengeséggel........ ez van. DE! Nem adom ám fel, hisz anyám is megmondta nekünk boszorkány lévén hogy tengerparti babánk lesz. És háth nem hiába volt z az álmom. tudniillik én :cry: ha megálmodok valamit akkor az előbb utóbb bejön, kár jó, akár rossz. Ezt azóta tudom amióta konkrétan megálmodtam Apukám halálát és tesóm autóbalesetét. Sajnos a lottószámokat még nem sikerült pedig pályázom rá nagyon :D

Egyszóval mindenkinek köszönöm a drukkot! Ígérem ezután nem fogok senkit sem zaklatni a hülye rosszulléteimmel és hőmmel......
Amúgy sem tudom meddig nem tudok jönni hisz lennt nics net, aztán meg aug 2ig nyaralás és csak egymásnak leszünk, pihi és stb.. :oops: :roll:

hajni...
Budaörs

Ja Mona neked akartam még írni!
Nem tudom ma tartjátok-e de Boldog 1. Névnapot Nóribabának!!!!

hajni...
Budaörs

Hajni!
Kérlek, ne keseredj el!!!Ez tökjó dolog, hogy van pé, és megjön magától!!!Hidd el jönni fog az a babó!!!Ez az előttetek álló időszak nagyon ígéretesnek tűnik! 8) Mindent bele! :wink: És amint tudsz, gyere, hiányozni fogsz nekem nagyon! :(
Szóval fel a fejjel, és csak a pozitív dolgokra koncentrálni!Van most nektek hál'istennek bőven!És ahogy írtad is, pihi, lazulás, majd meglátod!Nagyon drukkolok! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Én is akartam már írni, hogy aki ma tart Nóra napot(Norka, Nóri baba)annak nagyon boldogat!!! :D

Kép
Kép
zazzy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?