Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajszikák!

Azt hittem már soha nem érek ide. Most is csak egy fél órám van, de remélem tudok mindenre reagálni.

Nati, én is nagyon örülök hogy taliztunk. A fotónak a vaku miatt más a színe, szerintem is látszik hogy 1 hét alatt is hatalmasat nőt Bencus.

Enikő, köszi ari vagy, pedig tényleg nem írtam le valami meghatóan. Turiba voltál a Távirda utcába és a Fal-közbe? Tegnap anycámmal beugrottunk (ott voltam dokinál), nagyon jó cuccokat turtam Roninak. A védőnéni csak azt nézi meg hogy milyenek a körülmények otthon, nyugi nem néz be minden sarokba.

Gabi, a Kertész vendéglőbe még nem voltam. Az ott van ahogy Fehérvárról Andeszékhoz le kell fordulni? Egyszer tuti kipróbáljuk. Úgy néz ki a vanish segített, egy icipicit látszik még, de egy-két mosás és végleg megszűnik. Köszi a tippet. A súlygyarapodás nagyon látványos, du. ha lesz időm lefotózom és felrakom hogy meg tudjátok nézni. Gratula a rendeződni látszó éjszakákhoz.

Andesz, hu, de megilyesztettél. Remélem Bencus már sokkal jobban van és tényleg "csak" ez a 3 napos dolog volt a gond.

Tündi, nagyon ari vagy, de azért van még szépülni valóm. Az arcom már egész szépen javul, tisztúl. Az esküvő Ágárdon volt a rendőrség csapatpihenőjében (sógórnőm arendőrségen dolgozik, a férje meg rendőr).

Alexa, én is pont ennyi időre járok szoliba (het 1x 6 perc), remélem nekem is olyan jó színem lesz mint neked.

Ágicám, nagyon örülök hogy jöttél. Én nem írok semmit hisz mindent megbeszéltünk már. Pocifotót kérünk Tőled is.

Alíz, nagyon kedves vagy, nagyon jól esett amit írtál. Köszönöm A pincurik szívdobogása a legszebb hang amit eddig hallottam. Tegnap dokinál voltam 6 hetes kontrolon, egy kismama épp nst-n volt, olyan jó volt hallani. Drukk mára az Uh-ra, de úgyis minden rendben lesz.

Bessy, tényleg nézz utána, hátha találsz ugyanilyet használtan. Utólag én is megtaláltam a mienket 20e olcsobban, de akkor már késő volt.

madiani
 
 


Tündi, ígérem godolkodok du-ig és írok pár nevet, ha tudok.

Rólunk: tegnap voltam 6 hetes kontrolon, minden rendben van. DEPO-PROVERA 150 injekciót kaptam fogamzásgátlásra. Valakinek van már tapasztalata? Remélem jó lesz, olvastam jó és rosz dolgokat is róla, de nem többet mint a tabblettáról.
Most rohannom kell, bocsika.
Du. ha lesz időm (úgyanis vasalni kéne már de nagyon) írok többet meg rakok képet Roniról is. Pusza nektek

madiani
 
 


Ani
Igen,a Kertész az amire gondolsz.Most épp átépítik,hatalmas lesz :o ,nem tudom mikor nyitnak.
Várjuk a képet Roni bébiről!

Csajok mi ennek segítségével választottunk nevet: http://www.tyukanyo.hu/articles/0/30/nevvalaszto-1.html
(letöltöttem a táblázatot és külön-külön leültünk apával és pontoztuk a neveket,persze egymás oszlopát nem láttuk ,elrejtettük,hogy ne befolyásoljuk egymást.A végén pedig megnéztük az összesítőt.Igaz a végső döntés,hogy Noel legyen ettől teljesen függetlenül dőlt el.)
Vendég
 

 
 

Ani
nem nagyon hallottam erről az injekcióról.Ezt lehet szoptatás mellett is?Mennyi ideig ad védettséget?Mennyibe került?
Vendég
 


Tündi
Nekem ilyenek jutottak eszembe:
Pl. Kulcsár Angelika ,Kulcsár Eliza,Kulcsár Imola,Kulcsár Regina,Kulcsár Viola

Na mostmár megyek a dolgomra.
Vendég
 


Alexa,
Nagyon ügyeik vagytok az alvással!!!! Jó, hogy ez így alakult ki!!! Martinka bilizik már? Tetszik neki? Vagy még mindig más funkciót talál neki???
Tényleg jó színed van!!!!

Gabi,
Nálatok is szuper az alvás!!!!! És ha kifárasztjátok Noelt, akkor sem alszik napközben??? :P :oops:
Mi is próbáltuk a táblis módszert, de Apa kiakadt tőle :shock:

Ágica,
Hű, hát ezek ám a hírek!!!! Nagyon klassz, hogy Dorka szobatiszta lett!!! Ez igen!!! A műtéthez drukkolok, hogy ha szükség lenne rá, minden rendben menjen!!! Te pedig vigyázz magadra!!! Nagyon megsérült a kezed??? Kérünk képeket a nyaralásról és rólad is!!! Pocakfotó???
Gratula az államvizsgához!!!! Mit végeztél???

Enikő,
Látom, kezded élvezni a kismamiságot :P . Turki, anyagbolt, pihik, stb… Látod, ez az idő is eljött!!!!

Alíz,
Örülök, hogy kicsit jobban vagy!!! Meddig dolgozol még??????
Neked a védőnő nem nézi minden alkalommal a szívhangot??? Nekem mindig megnézi….

Andesz,
Hát ez hihetetlen!!!!! Remélem most már tényleg a végén vagytok ennek a betegségnek!!!! DE a doki nem nézte meg kukucskával a fülét???? Nem értem!!!

Tündi,
Barni hogy van? Teljesen rendbe jött? Most jár oviba, ugye??
Lánynevek??? Nekünk Bóroka vagy Hanna lett volna, ha kislány, de nekem a Roberta is egyre jobban tetszik!! És a Zorka is :P

Ani,
Ez a fogigátló injekció??? Ilyet még nem is hallottam…. És csak egyszer kell beadni??? Nagyon kíváncsi vagyok Roni képeire!!!!! Gyere du-án!!!

Tegnap voltunk szülőszoba látogatáson, a mályvát néztük meg, nekem nagyon barátságos az egész, csak a zsilip ajtók nem tetszenek.... Hát, apára kíváncsi leszek, bírni fogja-e, de remélem igen, nem szeretnék egyedül szülni :shock: .
Ma jön hozzám egy barátnőm, a másfél éves fiacskájával, már várom nagyon, biztos megint elrepül a nap :P
Vendég
 


Sziasztok!

Most csak egy gyors bekukkra van időm.

A kötelező 3. UH vizsgálat egyébként hányadik terhességi héten nézik? Csak mert írtam ugyan, hogy ma megyek, de még csak a 29.hétben vagyok. Mintha úgy rémlene, hogy a 28. és 30 hét között kell menni. A dokim két hete mondta, hogy menjek kb két hét múlva. Az ma van.

Köszönöm előre is a válaszokat.

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Nati
Apa is bent volt,és megnézte a szülőszobát?Hogy tetszett neki?Mi pénteken néztük meg a szülőszobát(ha jól emlékszem) és utána héten csütörtökön szültünk. :wink: Már nagyon kiváncsi vagyok Bence meddig marad a pocakodban!
A napközbeni alvások nagyon változóak nem igazán függ attól mennyire fárasztjuk ki.De majd megfigyelem.
Megértem hogy a párod nem bírta a táblis névválasztást,rengeteg név van benne,nem mindenkinek van ehhez türelme.Mi annyival könnyítettük meg,hogy ami egyáltalán szóba se jöhetett ahoz nem írtunk semmit.
Nagyon jó barátnős-babás napot kívánok nektek.Biztos elfáradsz majd kellőképpen.

Alíz
Nekem úgy rémlik,hogy 32 hetesen van a 3. kötelező Uh.Én akkor voltam.
Vendég
 


Sziasztok!

Ágica, remélem Dorka majd gyorsan átvészeli a műtétet. Ügyes kiscsajszid van, hogy ennyi idősen már nincs rajta pelus.

Andesz, te aztán bírod az iramot. Gyerekek, munka, meg még ide is van időd jönni. Minden elismerésem a tiéd! Azért kicsit pihenj is! :wink: Jobbulást Bencének!

Nati, igen, így van! :P Jó szórakozást délutánra!

Roni, én úgy tudom, hogy a 28. és a 32. hét között van a kötelező 3. UH

Tündi, ezek a nevek jutottak eszembe: Izabella, Blanka, Kamilla, Emma.

Nekem adhatnátok tippeket fiú névhez!!!! Nincs még egyelőre ötletünk.

Szobáról: igen, most fehér. Itt minden fehér :( Apa nem mondja meg, hogy miért nem akarja, de szerintem azért nem, mert szülei a ház. Arra gondoltam, hogy majd papírra festek képeket, és kétoldalas ragasztóval felnyomom a falra. Az ellen senkinek sem lehet kifogása

Képek a tegnapi szerzeményekről (kicsit gyűröttek, de hát fél napig a táskámban voltak):
Kép


Kép

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko
 
 


Húúú, bocsi, egy kicsit nagyok lettek. Nem tudom, miért, nekem sokkal kisebbe mutatta.

Ja igen, és a macis ruci rózsaszín varrása engem nem akadályoz meg abban, hogy fiúra is ráadjam. :lol: Szerintem ez még annyira nem lányos.

Na megyek, csinálok egy kis rántott cukkinit (hmmm, az egyik kedvencem!)

Puszi Mindenkinek!

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko
 
 


Na,dobok képet Bencusról,de ne ájuljatok el

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Kép Kép

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Nya vagyok kicsit.

Gabi, igen ezt a szurit lehet szoptatás alatt, sőt igazándiből csak szoptatás alatt lehet. Azt mondta a dokim hogy ha már nem szopiztatok akkor megdumáljuk mi legyen. 12 hétig véd a szuri és 2000 Ft-ba kerül (ebbe már az is benne van hogy magánrendelésen beadja az aszisztens) Ez egyben a hátránya is ennek a megoldásnak, mert úgye ha mégse válik be (gondolok itt arra hogy mondjuk depis vagy pattis leszek tőle) nem lehet egyik napról a másikra letteni mint a tablettát.

Nati, apácskád biztos bírni fogja, ha meg nem is élvezi annyira tudni fogja hogy neked szükséged van rá és így bent fog maradni.
Jó időtöltést délutánra.

Alíz a kötelező 3. UH a 28-32 hét között kel megejteni.

Enikő, nagyon jó dolgokat turiztál, ügyes vagy. A fal színe miatt meg ne aggódj, a fehérhez minden megy. Majd szép színes képekkel kidíszíted. Rántott cukkini, nyami nyami. Holnap anyát megkérem csináljon.

Andesz, arany szíve Bencusnak, úgy sajnálom, de látom moslyog talán most már jobb lesz. Gyógypuszi hegyek neki.

Tündi nekem nagyon teccik a Liliána (sajna páromnak nem), most több érdekes és ritka név nem jut eszembe. Amúgy még nekem az Anna, Nóra, Nóémi teccik (ebbe a sorrendbe).

madiani
 
 


Sajna nem jól emlékeztem, hogy milyen ruciba volt Roni. Igérem body-ban is lefotózom majd, talán úgy jobban látszik a különbség. Különben az a body már nem is jó rá, sőt az a rugi amibe most fotóztam is elég szűköske.

Kép Kép
Kép

madiani
 
 


S.Enikő
Megirom a sulit privitben ha gondolod :-)

Bessy76
Köszönöm kérdésed a kezem már jobban van, eléggé bevágta a pohár szilánkja, de már csak a seb összehúzodása fáj szerencsére.

Alexaa
A Dorkánál nem akartam erőltetni a pelus leszokást, a kakinál mindig elbújt s nem is engedte, hogy odamenjünk,mig be nem fejezte, de aztán mivel ugye sokat volt Anyósoméknál,míg tanultam , ők családiban laknak, sokat meztelenkedett, ott volt az unokanővére,aki persze csini bugyiban volt, állandóan nézegette mit csinál a wc-n, majd itthon is bugyit követelt, először persze bele bele feledkezett, de most már reggel rohanunk a wc-re ügyesen szól s utána még egy kör a kaki, szóval én jobbban örülök, ha a wc-n van,utána nem kell a biliről szintén a wc-re szoktatnod. Esetleg nincs valaki a közeletekben akitől ezt láthatná?

Tnati
Pocakfotó folyamatban, Apukának még be kéne vinnie a céghez, hogy fel tudjam tenni Nektek :-)

Andesz78
Lehet hogy irtad, bocsi, de megirnád mi a baja a Picurodnak????Szegénykém, viszket is neki?

Sokan kérdeztétek, hát közgazdász lettem, gazdálkodási szakon, vállalati szakirányon :D

Kép
Kép

Ágica
ágicaa
 
 


Sziasztok! :D

Köszönöm a válaszokat! Mindig mást olvasok, a CSNKS-doki meg hát nem éppen közlékeny.... :shock:

andesz, szegény Bencus!!!Remélem hamar meggyógyul. Bár így szívtipró! Gyógypuszi neki!!

madiani, nagyon édes képek Roniról!Tündéri baba!

gabi, szabin voltam, azért volt hosszabb a pihenés. Köszi a névdicsiket. Jó a link, amit bedobtál, lehet, mi is használjuk. :wink:

Enikő, jó kis rucik!!!Én még nem vettem semmit.

Köszi csajok, hogy érdeklődtetek felőlem, nagyon jól esett!!

Nati, még két hetet bevállaltam. Július utolsó hetét nem dolgozom már. :oops: Nekem most nézte először a védőnő a szívhangot. Azt hiszem, a 27. héten voltam.

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Ja, tegnap pocakfotó készítéssel, de nem nagyon akart sikerülni.... :oops: :? De ígérem, rakok fel hamarosan. Majd megkérem a párom, hogy csináljon.

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Sziasztok! :)

Neharagudjatok, hogy csak most jelentkezem!Nagyon szépen köszönöm a gratulációkat és a jó kivánságokat!!! :P Nagyon jól esik!
Nagyon nemtudtam még visszaolvasni! :) Jó sokat írtatok!
Pénteken jöttünk haza, azóta teljes mértékben szokjuk egymást! :) A szopizást!Amúgy jól vagyunk!Én egy picit nehezen mozgok a sebem miatt, de szerencsére a picifiúnk elég jól birja!A hétfői vihar egy picit zavarta, de átvészeltük!

Chrissy, Szilvi!
Nagyon szépen köszönöm, hogy meglátogatattok, és megismerhettelek titeket!Nagyon jó volt! :P

Ani!
Megkérhetlek, hogy a tábliba majd javítsd ki, hogy apácska is ott volt?Nagyon szépen köszönöm!

Nati!
Most már te leszel a következő!Nagyon drukkolok! :)

Tündike!
Nemtudom, hogy a héten beérünk-e a céghez mert még a piciTaj kártyája nem jött meg! :( Remélem péntekig meglesz!

Bocs,de most megyek!Remélem most már sűrűbben tudok majd jönni! :P

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Sziasztok!

Nati: Köszönjük szépen igen Barnika már remekül van :)

Lányok köszönöm a névre az ötleteket, felírtam őket :)

Andezs: Jujj. nekem penivilin után vol ilyen a bőröm még anno. Fájni nem fáj csak ronda. Nembőgted el magad amikor megláttad azt a Tündérkét ilyen pöttyösen?
Ahogy látom ő jól érzi magát :)

Ani: Roni baba egyszerűen zabálni való :) Jaj nem is tudom milyenlesz ha megszületik a mi kis Angyalkánk. Furi lesz. Most gondoltam bele. Két gyermekes családanya leszek :)

Ágica: Örülök hogy ilyen simán ment Dorka szobatisztasága. Ez remek!!! :)

A bili vagy WC-vel kapcsolatban Barni bilin kezdte mert - tipikus pasi (?) - szeretett trónolni rajta nyugisan, a WC-ben magányos lett volna. :) Aztán hogy a popijával kinőtte úgy természetes volt hogy WC-re üljön. Szerintem az külön szoktatást nem igényel, bár ki tudja! WC szükítővel lehet kapásból a WC-re is ültetni a babát, a lényeg hogy ne a pelusba :)

Nibcsike: Szia! :) Terveztem hogy én is bemegyek de a kukac ügy anyira "megviselt", hogy kis is ment ronda módon a buksimból :(
Bocsika. Ha nem is tudtok bejönni valamikor el lehet majd menni babanézőbe? (Természetesen miután rendeződtek a dolgok és fogadtok vendégeket) :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Rólunk: Barnika aranyos nyuszkómuszkó, a lánykám nődögél. Tegnap este majd le rúgta a hólyagomat. Rá kellett szólnom hogy nono.
Minden rendben hétfőn megyünk Esztergom-ba :) Izgi!!! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok! Jó reggelt, vagy napot vagy mi is van.

Szia Ibi, örülök hogy jöttél. Ne aggódj, jösz amikor tudsz, most Gergő a legfontosabb. Remélem megy minden és hamar egymáshoz szoktok. Ha kell segítség írj nyugodtan, és ha tudunk írunk praktikákat. Javítom a táblit.

Tündi, csodálatos lesz amikor megszületik a ti kis Tündérkétek. De hát ezt neked nem kell már írnom hisz van egy gyönyörű szép kisfiad. Örülök hogy minden rendben van veletek. Ne hari de figyelmetlen voltam. Mentek Esztergomba, nyaralni, vagy csak kirándulni?

madiani
 
 


Vicuska? Ma felírták a szurikat? Gyere mesélj, mi volt.

Bessy, a tegnapi vérvétel eredménye mikor lesz meg?

Hol vagytok csajok? Főleg az elveszett báránykák!

madiani
 
 


Sziasztok! :lol:

Köszönöm a drukkokat, minden rendben ment Tapolcán :P
felírták az első szurikat és jövő pénteken(18.-án) este kell elkezdenem adni őket 8) 8) 8)
Beindult a gépezet :D :D :D
1 hónap múlva kb. már ikres kismami leszek :wink: :wink: :wink:
Vendég
 


Vicuska :) :D Jaj de szupi! Javítom is a táblit. Nagyon örülök, érzem az írásodból hogy repkedsz a boldogságtól. Annyira jó!

Csajok, nagyon nagy volt ma a pangás......
Nekem meg görcsölget ma a hasam (tisztára mensis érzés), remélem nincs gond. Talán a fogigátló hatása, bár azt mondta hogy ettől nagy valószínűséggel meg se fog jönni. Viszont a vizsgálaton látott egy cisztát, remélem nincs vele gond. Lehet hogy túlaggódom a dolgot és csak a koviubi kevereg odabent.
Még az is átfutott az agyamon hogy a vizsgálat (fogamzásgátló beadása) napján szexiztünk apácskával, és még mondta is hogy úgye nem leszel terhes. Másnap annyi tojcsival taliztam pisilésnél mint még soha. Bár a dokker azt mondta a vizsgálat során hogy nem eshetek teherbe. Na de nem aggódok tovább.

madiani
 
 


Hű, tényleg nagyon nagy a pangás... Merre jártok, lányok?????

Ani,
hát, nem semmi - úgy látom szülés után majd mindenki majdnem teherbe esik :shock: . Pedig előtte mennyit küzdöttünk érte!!! De biztos nem attól fáj a pocid, valószínű csak az ubi hatása :wink: .
A ciszta pedig fel fog szívódni remélhetőleg, nálam is úgy volt!!!!
Roni rengeteget nőtt, és nagyon kiegyensúlyozott babának tűnik!!!! Csodaszép!!!

Andesz,
el se hiszem mennyire pöttyös lett Bencus - de mégis mosolyog :shock: Hihetetlen!!!!! Remélem már sokkal jobban van!!!!!

Enikő,
aranyosak a bodyk, amiket turiztál!!! Ügyes vagy!!! Csak így tovább!!!

Vicuska,
hajrá-hajrá!!!!! Nagyon drukkolok, rég volt már mikor ezért kellett szorítanunk, de sikerülni fog, meglátod!!!!! Gyere gyakrabban és oszd meg velünk a fejleményeket!!!!!

Tündi,
örülök, hogy Barni már jól van és a kis Tündérkétek ilyen aktív. Én úgy imádom, amikor ennyire érezhető a kis rugdosásuk :wink:
Tényleg, pihizni mentek Esztergomba???

Ibi,
jaj, de jó hogy jöttél!!! Most első Gergő baba, aztán majd jössz, ha tudsz. Pihenj amennyit csak tudsz, aztán pedig hozzál nekünk képeket!!!!! Mielőbbi nagyon jó összeszokást kívánok nektek!!!!

Gabi,
hogy sikerült a mai nagytakarítás??? Hányan lesztek a keresztelőn???

Én tegnap annyira kipurcantam, hogy már semmire se volt erőm :shock: Bele se merek gondolni, hogyan akarok újból terhes lenni, ha Bencus 1 éves lesz. Hihetetlen mennyit kell futni egy másfél éves gyerkőc után :shock: . Alexa, minden elismerésem nektek!!!!! De nagyon jól éreztük magunkat, örültem hogy itt voltak!!!!
Vendég
 


Hu Nati, most nem nyugtattál meg. :shock: Belegondoltam én is hogy milyen gyakori ilyenkor a fogantatás. Remélem nem.....
Nagyon köszi a dícséretet, ma te vagy a 3. aki azt mondta rá hogy kiegyensúlyozott. :wink:
Már 1 év múlva szeretnétek a következőt? Ejha... én megvárom míg oviba megy Roni. :oops:

Na még pár kép ma estéről. Tudom-tudom, lebuktam, elövettük a mérleget, hogy holnap tudjak mit mondani a védőnéninek (pedig vasárnap kellet volna csak).

Pussza jó éjt mindenkinek, megyek vasalni :evil:

Kép kis bandzsa
Kép haspók
Kép mosoly (csörgöztem Gábor feje fölött míg el kapott egy vigyort)

madiani
 
 


Sziasztok!

Végülis ma voltam a kötelező 3. vizsgálaton. Már nem is lepődök semmin. A dokim megint nem volt túl közlékeny.......nem értem miért jó ez neki. Miután rákérdeztem, annyit mondott, hogy minden okés. Két adatot diktált be a nővérnek, aztán azt mondta neki, hogy combhossz méretét, ilyen hülyeséget ő nem szokott mondani :shock: :shock:
A lényeg, hogy szerinte minden rendben.
Azt is csak az én kérdésemre mondta, hogy hány kiló most. Na ezen le voltam döbbenve, először azt mondta, hogy olyan 1500-2000 gramm között van, aztán helyesbített: van 2 kiló is!!! :shock: :shock: ÚRISTEN!!!Pedig még 10 hetem van hátra. Mekkora lesz majd? :shock:

madiani, remélem nincs semmi gond. Már ilyen korán el lehet kezdeni a fogigátlót??

Nem tudom, Ti hogy voltatok/vagytok vele, de nekem kezd elege lenni magamból. Szóval a hangulatom pocsék. Nem tudom, mi bajom van. Mintha depis lennék. Nem tudok túllépni 1-2 dolgon, ok nélkül leszek ideges. Imádom a kis bébimet, ő az egyetlen aki boldogságot tud okozni nekem. Szóval nem tudom, ez a hormonoknak tudható be???Bocs a nyavajgásért.

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem ám el! De nem olvastam vissza, semmi kedvem semmihez, csak nem tudom miért.
Vasárnap anyunál voltunk meg a Balcsin. Aztán vasárnap óta itt van anyu, mert szabin van.
Mondatm ugye nektek, hogy Martin nagyon sokat sír, nem találja fel magát, nem játszik el. Szóltam a dokinak, kértem beutalót a neurológiára, ahonnan elküldtek eeg-re, hasi uh-ra(oda csak okt.1-re kaptunk időpontot), koponya uh-ra és fül-orr-gégészetre. Minden negatív, ez megnyugtató, de akkor miért sír ennyit, nem értem. Már fullra kivagyok ettől.
Más: ma van apa 30.születésnapja, de délutános sajna. Délelőtt megköszöntöttük, csináltattam neki tortát, majd hozok róla képet remélem hamarosan.

Ne haragudjatok, hogy nem reagálok senkinek. Igyekszem összeszedni magam és visszakapcsolódni közétek!!!
Vendég
 


Ani, nagyon édes ez a kis fickó! Zabálni való!!!!!

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Sziasztok

Tesó
Szörnyen nézett ki szegény Bencus :? Remélem most már múlóban a iütések és elfelejthetitek ezt az egészet.

Enikő
Aranyos ez a két bady.Kiváncsi leszek,hogy kislányod,vagy kisfiad lesz-e.Olyan ritka manapság,hogy valaki csak miután megszült akkor tudja meg.Van valami sejtésed amúgy?
Apát nem értem,miért ragasztkodik a fehér színhez.Együtt laktok anyósodékkal?És szerinted olyanok,akik nem engednék meg,hogy színesre fessétek a falakat?
Nálunk még a Roland,a Dániel jött szóba,mint fiúnév,de nekem tetszik a Kristóf és a Bálint is.

Ani
Pocid?Görcsölget még?Szerintem ez a szuri miatt van,azért csak kaptál egy adag hormont,amire valahogy reagálnia kell a szervezetednek.Majd kiváncsi leszek,hogy válik be.
Roni cuki bébi,látszik rajta,hogy sokat gyarapodott.Látod,mondtuk mi ,hogy ne aggódj :wink: .Ezek a mérleges képek tündériek-olyan kis husis rajta Roni-zabálni való.És a mosolygós is szupi.

Alíz
Meddig dolgozol még?Kihez jársz a csnk-ba?Ő a választott dokid is?Ha ennyire nem vagy elégedett vele,akkor miért nem váltassz?A lényeg az,hogy minden ok a kisfiaddal,ha jól emlékszem,nekem 4D-n 29 hetesen 1600 grammra tippelték.De ne félj,nem biztos ám,hogy óriásbébid lesz, fél kilót simán tévedhetnek-ez attól is függ pl hogy éppen mennyi magzatvizet nyelt a pici,mert a súlyukat a haskörfogatból ítélik meg.
A rosszkedv miatt meg ne aggódj.Ilyenkor nagyon dolgoznak a hormonok,na meg persze az időjárás is olyan volt az elmúlt napokban...

Ibi
Örülök,hogy jelentkeztél.Majd ha már megszoktad a helyzetet,gyere mesélj és hozz képeket is!

Vicuska!
:D :D :D Szuper hírekkel jöttél!Nemsokára babás leszel!Ez nagyszerű!!!!!De addigis gyere sűrübben,és mesélj mi van veled,kiváncsiak vagyunk ám!


Chrissyy
Úgy gondolod,vmi baj van a kisfiaddal?Nekem nem úgy tünt a talin,mint aki beteg lenne.Kúpot kipróbáltátok már?
Ha rendesen fejlődik,márpedig ahogy írtad,szerintem ezzel nincs gond akkor biztos nincs semmi baja.Kakija van rendesen?Nem lehet,hogy az gyötri meg.Amúgy én még a fogacskára gyanakszom.Vagy egyszerűen csak ilyen a természete:nagyon igényli,hogy mindig ott legyen vele vki és szórakoztatja.Szerintem ne izgulj!És kitartás hozzá!Meglátod hamar elmegy ez az időszak.


Tegnap takarítottam ezerrel,már nincs sok hátra.A keresztelőn csak a legközelebbi rokonok lesznek,testvérek és szülők.Így kb összesen gyerekekkel együtt 20-an leszünk.Hidegtálakat készítünk:sonkatekercs,sajtrolád,baconbe tekert máj,kolbásszal töltött karaj,kőrözöttel töltött paradicsom és paprika,kaszinó tojás,francia saláta majonézes krumpli,vegyes zöld saláta....meg sütiket.Szombaton sütök-főzök.De kiosztottam a munka nagyrészét így nem kell egész nap a konyhában robotolnom. :wink:
Vendég
 


Ja Chrissyy

Apának BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!Vettél neki valamit?Vagy a torta lesz a melepi?Megünneplitek vhol?Vagy csak hármasban otthon?
Vendég
 


Sziasztok! :D
Hál'istennek meggyógyult Bencém :) még tegnap ugyan látszódtak a lábán a kiütések,de már múlóban vannak :)
Alexa!
Utánanéztem ez tényleg az a 3 napos láz betegség,vírus okozta,szörnyű volt,és tényleg sírva fakadtam,amikor megláttam Bencust,ilyen pöttyösen! :cry:
Ma már az éjszaka is a régi volt :D
Tesó!
Nyamm-nyamm :D félreteszem a fogyókurám,és úgy bezabbantok Nálatok :D :D :D
Ani!
Nagyon nagyot nőt Roni! :D Nagyon szupik a képek! :D
Ja,a kertész csárda,az egyik barátnőméké,augusztus végén akarnak nyitni,de kicsit csúsznak a munkával,így csak v.színű szeptemberbe nyitnak,de ha pontosabbat tudok,majd megírom!Ja,és tényleg nagyon fincsi a kaja náluk,és nagy adagot adnak! :D

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Chrissy!
Apácskádnak Nagyon-nagyon boldog 30.szülinapot kívánok! :D
Remélem Martinkával minden okés lesz,jók lesznek az eredményei meglásd! :D

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Gabi,
Atya ég, "csak" hidegtál lesz, hát azok amiket leírtál beleillene egy lakodalmas tálba is!!! És a 20 fő se kevés!!!! Klassz kis keresztelő lesz, az tuti!!!! :wink:

Andesz,
de örülök, hogy Bence végre meggyógyult, már gondolom nagyon megkönnyebbültetek!!!! De a lényeg, hogy mosolygós, vigyori kissrác!!!

Alíz,
ki a dokid, akivel nem vagy megelégedve??? EGyébként most az a tapasztalatom, hogy ha a kórházban nem a saját dokid nézi az uh-n szinte semmit nem tudsz meg, mutatni meg aztán végképp nem mutatják, az egész nem több 1 percnél.... Ha BB csinálja, mindig magyaráz és mutat is, így közelebbinek érzem Bencust magunkhoz!!

Kriszti,
sajnálom, hogy Martinka ennyire nyűgös!!!! Anyukád tud segíteni, most hogy ott van??? Párodnak nagyon sok boldogságot kívánok, szép kor a 30!!!!
Te pedig ne búsulj, gyere és mesélj!!! :wink: Felejtsd el az elmúlt 1-2 hetet és nézz előre, reméljük jobb lesz a kedved!!!

Ani,
nagyon-nagyon édes kis pókhahútok van!!! Olyan cuki!!!!!! úgy megdögönyözném!!!!! :P Hogy állsz a görcsikkel???
Szerintem is felesleges aggódnod, meglepődnék, ha ilyen gyorsan összejönne. És látod eddig csak az ijedtség volt, baba nem a lányoknál :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Ibi, jó volt hallani rólatok, majd ha már megszoktátok egymást, gyere minél többször.

Andesz, örülök, hogy gyógyulgat Bencus, kissé megrémültem én is a képek láttán, el tudom képzelni, hogy te hogy reagáltál rá.

Gabi, látom sok finomság lesz nálatok a hétvégén! Csupa-csupa olyan kaja, amik a nagy kedvenceim. Neveket köszi, ezek közül a Dániel és a Bálint nálunk is már szóba került. Nekem még nagyon tetszene a Máté, de az biztos nem lesz, mert névnapja szept-ben van.
Egyszer azt álmodtam, hogy kislány lesz, Apa szerint is az lesz. Egyik unokatesóm múlt héten mondta, hogy ő meg azt álmodta, hogy fiú, éppen pelenkázta és lepisilte! :lol: valakinek majd csak bejön az álma! :wink:
Anyósékkal egy házban lakunk, külön emeleten, de egy a bejárat. Nem tudom, hogy engednék-e, már nem is érdekel az egész. Nem fogok mindenért küzdeni!

Chrissy, boldog születésnapot Apának!

Roni, kihez jársz a CSNK-ba?

Ani, nagyon édes Roni baba! Zabálnivaló!

Rólunk:
képzeljétek, már nem csak doktorbácsink, hanem szülésznénink is van! Ugyanaz, aki Andesznak segédkezett Bencus születésénél.
Lányok, az mitől van, hogy a Babó egyszer majd szétrúgja a hasam, csak úgy hullámzik az egész, utána meg órákig, sőt akár fél napig is nem csinál semmit. Hétvégén majdnem másfél napig nem éreztem semmit. És teljesen felborult a kis "napirendje" is. Eddig mocorgott hajnali 5 körül, fél 8-8 környékén, fél 11 körül, délután meg bármikor. Most meg össze-vissza. Vagy ilyenkor még mindegy???? Néha úgy izgulok és várom, hogy moccanjon már egyet!
Remélem, holnap is jó idő lesz, mert megyünk pancsolni Tamásiba. :lol: Sajnos én csak a lábomat fogom áztatni, mert a bikinifelsőmet már nem tudom magamra erőszakolni és nem is találtam olyat, ami jó lenne :(


Este még lehet, hogy jövök.

Pusszantás

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko
 
 


Sziasztok,

Nem nagyon voltunk itthon a héten Barbikával, mert anyukámnál voltunk. Segítettem neki egy kicsit. Szerdán kiengedték a kórházból, de nagyon gyenge. Nem tud sokáig fent lenni, nagyon húzza a feje és még mindig szédül. Rengeteg gyógyszert szed és ezektől meg állandóan aludna. Aug végén kell neki menni vissza a fülészetre, mert sajna a bal középfüle sérült (nem hall rendesen rá) az agyérgörcs miatt, meg csinálnak egy MR-t is neki, majd szeptemberben kontrollra. Addig nem dolgozhat. Ugy néz ki nyaralni sem jönnek. :cry: :cry: :cry:
Elég szar így látni anyut, főleg, hogy csak 53 éves. :shock: :shock: :shock:

Mi jól vagyunk, Barbika újabb hangokat ad ki. Olyan édes. :lol: :lol:
Csak az idegesít, hogy most már lassan 2 hónapja hurutosan köhécsel. Többször elvittem a dokihoz, aki azt mondta, hogy tiszta a tüdeje, semmi baja nincs. Lehet száraz a levegő nálunk, vagy fogalmam sincs mitől.

Fiuk jól érzik magukat Enyingen, de már örülök, hogy a hétvégén jönnek haza. Nagyon hiányoznak és nagyon üres a lakás. Jobb szeretem ha itt vannak mellettem. :lol: :lol: :lol:

Vasárnap megyünk a Balcsira, kiváncsi leszek az hogy tetszik majd Barbikának, mert a Velencei tó nem igen volt a kedvence. :lol: :lol: :lol:

Ani,

Gyönyörű Roni baba, nagyon sokat változott és óriásit nőtt. :lol: :lol: :lol:

Nati,

Még mindig 2in1?????Még a végén túlhordod Bence babát. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andesz,

Örülök, hogy Bencus jobban van, nagyon csúnya pöttyei voltak.
Barbika nézett ki így amikor az első pár hétben epret ettem. (én hülye)

Chrissy,

Apának BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK. :lol: :lol: :lol:

Gabi,

Nagyon fincsin hangzik ez a hidegtál. :lol: :lol:
Maradékot elküldhetnéd.
Nekem fogalmam sincs mikor legyen a keresztelő. Nekünk a fiukat is meg kellene keresztelni. :lol: :lol: :lol:
De nem tudom hogy hozzam ki a legolcsóbban. Ez itt a fő baj. Ráadásul októberben az unokahugom is férjhez megy, oda is kell nem kevés pénz.

Roni,

Ki volt az a doki aki uh-ozott??? Azért mondhatott volna többet is. :shock: :shock: :shock:
Hála istennek nekem mindig szerencsém volt, A dokim mindig mindent megnézett és el is mondott. :lol: :lol:

Vicuska,

De jó, hogy már te is itt tartassz. Most már tényleg nem kell sokat várni. :lol: :lol: :lol:

Tündike,

Nyaralni mentek Eszetrgomba vagy csak egy kis kiruccanás???

Ibi,

Pihizz nagyon sokat, tudom, hogy mennyirefájhat a sebed, de hamar rendbe fog jönni. Ha tudsz majd tegyél fel otthoni képeket. :lol: :lol:

Enikő,

Jó pancsizást Tamásiban, mi sokat voltunk ott nyaralni a kempingben. Jó kis hely. :lol: :lol: :lol:

Képzeljétek az előbb jött a postás és meghozta a cégemtől a GYED igénylő lapot. Júlisus 21-től már csak azt kapom, ami ugye jóval kevesebb mint a TGYÁS. Kicsit aggódok is, hogy fogom beosztani a pénzt. :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Látom lassan minden elveszett bárányka jelentkezik.

Tand
Te merre vagy?Régen jelentkeztél.

Judy
Sajnálom anyudat,és biztos rossz ezt látnod neked.Remélem hamarosan teljesen rendbejön.

Látom mindenkinek felizgattam az izlelőbimbójait,gondolom beindult a nyálelválasztásotok is,mint Pavlov kutyáinak :lol:
De ki kell ábrándítsalak titeket,biztos mindent megeszünk,úgyhogy nem marad semmi.

dsx tdxdddddd02cwqQQQQQQQQQQQQQQQQ
-ezt Noel írta nektek.Gondolom azt jelenti mindenkit puszilok.

Na puszi,megyek megetetem a lurkót.
Vendég
 


Lányok,

Ezt a házat már többször kinéztem, még mindig fent van, nem nagyon akarják elvinni.

Szerintetek mi lehet a probléma vele?

http://www.elvit.hu/ingatlan/ingatlan/13524

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy, azt a házat nézte a kollégám. Nem volt vele semmi baj. Neki azért nem jött be mert a ház és az udvar között nincs közvetlen összeköttetés. Nincs terasz, ahonan ki tudnál menni.

Minjá vissza olvasok....

madiani
 
 


Judy!
Ezt a házat akarták megvenni Szilviék!
Amúgy Nekem nagyon tetszett belülről!

KépKép
KépKép
andesz78
 
 


Hello csajok.

Gabi, írtam privit :wink:
Húúúú, micsoda finomságok lesznek nálatok.... remélem fényképezel!!! :wink:

Ja, a bilizéshez.... anyósomnak mondtam, hogy egy anyós a 7 hónapos unokáját biliztetni akarja.... Erre ő: jajjj, milyen vagy te, mer az anyósok csak rosszak lehetnek, mi?? Mondtam neki, hogy dehogyis!! De 7 hónaposan mit akar? Erre ő: mér??? tud űni az a gyerek?? Hát akkor meg.. legalább megtanulja...
Na, jól bevágódtam, mi???? :lol: De nekünk nem fog venni, remélhetőleg....

Judy, anyudnak jobbulást!! :cry: Szegény, nem irigylem!! Milyen érdekes, mi? A fiúk nélkül nem is érzed jól magad, mi?? :lol: Barbika milyen új hangokat ad?? Geri mostanában hangosan "kiabál". Apa szerint meg sír... :wink:


Ani, édes kicsi Ronid van. Az utolsó képen olyan, mintha csip-csip-csókázna... :wink:

Alíz, már neked sincs sok hátra, és kicsiCsabidat láthatod... :P

Bessy, ha gondolod, szívesen keresek neked jó állapotban levő babakocsit, csak írd meg, milyet szeretnél!! (nem akarok erőszakoskodni, csak spórolnék neked is szívesen :wink: )

Tündi, Barnus jól van?? nincs már harag köztetek?? (illetve nem undok veled?) Na? Hol tartotok lánynevekkel??

Vicuska :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Üdv a már-majdnem-kismamik körében!! Szupi hírek!! Innen már csak pár nap, ééééééééssssssss...... jajj, nagyon drukkolok!!!!!!!!! :P :P :P :P :P

Nati, van még, amit be kell szereznetek?? Gátmasszázs????? :roll:

Rólunk: hazajöttünk már kedden Balcsiról. Hideg volt. Annak meg semmi értelme, hogy Geri megfázzon. Majd lemegyünk máskor...

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Andesz, apának mutattam bencusodat. kiakadt, azt mondta reméli Gerinek nem lesz ilyen... Pedig mondtam neki, hogy simán lehet, még cifrább is....

Judy, a szemben levő házat még nem adták el, 12 millió kérnek érte!!!! Ezt a többieknek is mondom!!!!! Felsővárosban lakunk, szerintem tök jó helyen. Azt szoktam mondani: falusi környezet a városban. :wink: Kell költeni a házra sokat, de akkor is jó!!! Ha lenne annyink, megvennénk.... :wink:

Na, Tökim felébredt....

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Sziasztok!

Egy picit tudok most is csak jönni, mert mindjárt itt a kaja idö! :) Az utolsó oldalt tudtam csak visszaolvasni.
Egész jól megy eddig az összeszokás, csak nem is gondoltam, hogy ennyire nem lesz idöm semmire.Gergő szopizik rendesen már attól félek nem lesz elég neki! :)Pedig iszok szoptatósteát is!Egész jókat is alszik!

Tündike
Sikerült lány nevet találni?Barnika hogy van?Amúgy lehet jönnö baba látogatóba majd csak csörögj elötte!Jó pihenést jövöhétre!

Ágica
Gratulálok az államvizsgádhoz!Dorka nagyon ügyes!!! :P

Judy
Sajnálom ami anyukáddal történt!Jobbulást kivánok neki!


Chrissy
Apácskának Boldog Szülinapot kivánok!Remélem Martinkának nincs semmi komoly baja!Majd irj!Az uh-ra komoly idöpontot kaptatok!Ez dühitő!

Vicuska
Nagyon drukkolok!!! :)

Ani
Nagyon édes Ronibaba!Szépen nő!!!

Gabi
Szép idöt kivánok a keresztelőhöz, biztos jó lesz!Képeket majd rakjál fel!

Nati
Mennek ám a drukkok!Nagyon sokszor eszembe jutsz, hogy már bármikor mehetsz!Nem megy egy kicsit lassabban az idö?

Mennem kell mert jelezte a picim, hogy etetési idö van!Majd még jövök!

Kép
Kép
nibcsike
 
 


Hehe, felkukkantottam újra, csak nem bírom nélkületek! :D :D :D

Kata, mit lehet még tudni a házról???? Minden info érdekel!

Judy, remélem, anyukád napról-napra jobban lesz majd! Biztosan nagy segítség vagy most neki! De ugye azért képes ellátni önmagát? A pénz miatt meg ne izgulj, megoldódik az is!

Gabi, nekem egy kis kolbászos karajt és majonézes krumplit tehetnél félre! :wink: Köszönjük Noel baba hozzászólását! :D

Eszter és Enikő

Kép

11.11. anya 6 hetes kontroll
11.20. Eszti csípőszűrés
s.eniko
 
 


Sziasztok!!! :D :D

Gabi, köszi az infót a mérettel kapcsolatban. Remélem tényleg csak a hormonok játszanak velem, és helyre áll majd a "rend". Szép időt és sok boldogságot kívánok a keresztelőhöz!!!

Gabi, Judy, Enikő, Nati, A CSNK-ba az ifj Nagy dokihoz járok.Vele nem vagyok igazán megelégedve. Azt hittem, hogy minden okés vele. Tök jó viszony alakult ki közöttünk. Csak ahogy felkerültem a fórumra és olvasgattam mások hozzászólásait, hogy mennyivel több infót osztanak meg más dokik a kismamikkal, kezdtem elbizonytalanodni. Lehet, hogy úgy van vele, hogy ha nincs baj, akkor elégedjek meg annyival, hogy minden rendben a babával. És kész. Nem őt a választottam, hanem a Blaskó dokit. De lehet, hogy a CSNK-n belül is váltanom kellene. Mondjuk, mikor utoljára voltam, a Swarci vizsgált meg, és valahogy bántam, hogy nem őt választottam.

andesz, jaj de jó, hogy rendbe jött a kicsi fiad!!!

Judy, tök jó az a ház!!!!!Sajnálom, ami anyuddal történt. Egy gyereknek nagyon nehéz megélni az ilyesmit. Remélem, hogy hamar felépül.

Kata, köszi, már én is nagyon várom, hogy megérkezzen a kis tökim!!!!!Sajnálom hogy szar időtök volt, de majd még jöttök le, nem?Nem is tudtam, hogy a Barbarának most fog megszületni a kislánya.

Ibi, tök jó, hogy ilyen gyorsan megy az összeszokás, és ennyit szopizik. Én is nagyon várom már!!!

Vicuska, reméljük a legjobbakat!!!HAJRÁ!

Enikő, nálam is volt úgy, hogy egyik nap iszonyú aktív volt, másik nap meg alig vártam, hogy jelezzen felém. Megérzik ők a frontot is, nem minden nap tudnak olyan aktivitással lenni. Ne is mond!!!Kénytelen voltam venni egy fürdőrucit, mert a mellem semelyik régibe nem fért már bele rendesen. Voltam én is Skálába, ott találtam méretet. Bár mondjuk kerestem hálóinget is, de nem találtam olyat, ami jó lett volna rám.... :shock:

Csináltunk pocakfotót. Hááááát.......Elég fóka lettem, de ez van. Remélem hamar leadom majd. Megpróbálom visszafogni egy kicsit a nasit. Chrissy csinálta rólam.

Kép

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Sziasztok! :)
Csak gyorsan bekukkantok. Nagyon szépek a képek, jó nagyot nőttek a gyerkőcök, meg a pocik is. ;)
Igyekszek majd képeket feltenni Levi babáról. Növöget, 2 hét múlva megyünk védőnőhöz, akkor lesz méricske meg szuri is. :? Utána meg költözködünk. :) Már számolom a napokat...
Voltam kontrollon, minden okés, 1 pici gyulladást leszámítva. Titababa csípője is rendben van. Olyan csúnyán vizsgálta meg a doki, teljesen kiakadtam rajta. Szegénykém úgy sírt. :( :( :( :( :(
Ja, már nagyon tud udvarolni. Úgy szokott vigyorogni, főleg a csajokra. :lol: Mostanában kicsit nyűgi, szerintem az idő miatt.

Judy
Ez az a ház, amit majdnem megvettünk, csak meggalydult a tulaj, utána az ügyvéd. 1 utcával arrébb fogunk lakni. :)

Vicuska
A hét elején tervezek szaladozást a városban, hétvégén jelentkezek emesében, hogy össze tudnánk-e futni. A fülelőkén kívül mást is akarnék adni. Meg aztán a fülelőkére is szükséged lesz. ;) :D

Nibcsike
Én is örülök, hogy megismerhettelek, remélem, majd talikon tudnak a fiúk együtt rosszalkodni. :)

Bocsi, akinek nem írtam semmit. Remélem, hamarosan be tudok kapcsolódni a hírek folyamába. :)
Puszi mindenkinek!!!
Vendég
 


Enikő,
mintha magamat olvastam volna... Egyik nap aktív, másnap meg para vagyok, hogy mi van már :shock: . Én minden alkalommal megkérdezem a dokit, hogy mi a normális mozgásmennyiség??? A szülésznő azt mondta, ő is pihen és lustizik, ha napi 10 megvan, akkor nyugodjak meg!!!! Gondolom érzi a frontokat...
Ti is költözést terveztek???

Alíz,
nagyon jó a pocakfotó, bár bevallom nem ismertelek volna meg!!! A talin nem volt már a frizurád???
Nem is tudtam, hogy a csnk-ban is kell orvost választani... A Blaskóhoz milyen sűrűn jársz??

Szilvi,
Akkor költöztök, amikor Bencus ki van írva. Lehet, hogy mindkettőnk számára NAGY-NAGY ünnep lesz az a hétvége???
Örülök, hogy minden rendben veletek!!! A gyulladás nálad van? Vigyázz magadra és jobbulást!!!

Ibi,
nagyon örülök, hogy könnyen ment az összeszokás és tejcsid is van. Köszi a gondolatokat, egyenlőre úgy tűnik, Bence jól érzi magát odabenn. Én meg mintha napról-napra jobban lennék, csak hamar elfáradok és iszonyatos a lábam, de ezeket leszámítva nagyon élvezem a terhességem utolsó időszakát :P :P

Judy,
hát, üres a ház a fiúk nélkül, igaz??? :wink:
Nagyon rossz lehet Anyukádat így látni, de talán amilyen erős hamar össze fogja szedni magát, és talán a gyógyszerek sem fognak ennyire hatni rá!!!
Mikorra is terveztétek a nyaralást??? Akkor most "csak" öten mentek? Sátoroztok vagy kivesztek valamilyen szállást?? Bár a sátorozás kicsit vadító lenne Barbikával :oops:

Kata,
jobb lesz ha meggondolod mit mondasz anyósodnak!!! :wink: A végén még ti is kaptok egy helyes zenélős bilit :P :oops:
Gátmasszázs????? A héten már tusolni is alig volt erőm esténként - egy jó gátmasszázshoz pedig türelem és nyugi kell. Majd talán a hétvégén vagy a jövő héten folytatom :wink:

Ani,
te aztán jól visszaolvastál :wink: Gyere azért és írj is valamit, milyen volt a mai napotok???

Lányok, aki teheti menjen és fürödjön helyettem is a hétvégén, embertelen idő lesz!!!! Ki se fogok moccanni :shock:
Furi-amióta szedem a homeós felkészítő bogyeszt semmi görcsöm nincs :oops: . A homeopata azt mondta a kettőnek nincs köze egymáshoz, de ez nekem gyanus!!!! :shock: A végén még tényleg túlhordom Bencust :oops:
Vendég
 


Nati, köszi, bár én túl kritikus vagyok magammal szemben..... :roll:
Ott is ilyen volt a hajam, csak fel volt tűzve. :wink: Tök jó, hogy jól érzed magad. A lábam nekem sem 100-as. Amit írt Kata gátmasszázst , nagyon jó lenne kivitelezni, biztosan nagyon jó. Nem kell a CSNK-ban úgy dokit választani, mint szülésnél. Na ez nem egészen így van, és pár éve mellette tettem le a voksom, és hozzá járok már egy ideje. De nála pl nem is lehet szülni. Nem is értem teljesen hogyha van választott magándokid, akkor ő miért nem csinálhatja meg a kötelezőket?Miért kell az "államiba" is járni.

Alíz

KépKép
roni0422
 
 


Alíz, nem kell az államiba járni a kötelezőre. Legalábbis nekem megcsinált mindent BB!! Nem is tudtam, hogy a barbi megint babát vár!!!! :shock:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá
 
 


Sziasztok!

Ezeregy bocsika, de amikor elkezdtem visszaolavsni és írni neketek, megérkezett a védőnéni és utána meg anyuékhoz mentünk. Este 7 után értünk haza, azóta a mosógépet bütyköltük. Nagyon mérges vagyok, az egész lakásba pöce szag van. Vagy a bűzelzáróval van a gond vagy a gépbe rohadt bele az öblítő. Undorító, és ebbe mosok, fujj. Na de nem panaszkodom.
A védőnéni rendbe talált mindent, nagyot nézet amikor meglátta Roni súlyát (egy füzetbe vezetjük), azt hitte az a ruhás súlya, de aztán mondtuk hogy az biza tiszta súly. De amikor meglátta mondta is hogy szépen kigömbölyödött. :)

Na és még egy jó dolog történt ma, megegyeztünk apácskával hogy lesz Roninak névadó ünnepsége (asszem így hívják). Ez olyan mint a keresztelő, csak az egyház van belőle kihagyva. Eddig csak egy családi kerti partin gondolkodtunk, de Gábor édesanyja és én is nagyon örülnénk ha lenne valami hivatalos is. Holnap megyünk felkérni Gábor nővérééket hogy legyenek a névadó szülei Roninak. Amennyiben elválalják lesz még dolgom ezerrel, mert a vezetékneve is megváltozik addig a Prüntyőnek (így hívjuk mostanság :) ). Ha minden jól megy szeptember elején tartjuk a névadóját.

Alíz, bizony ám a fogamzásgátlást azonnal alkalmazni kell ha a házaséletet éltek, mert attól hogy nincs mensi még megfoganhat a babó. A csnk-ba minden orvos szükszavú, nekem Schwarczi is az volt,bár ha kérdeztem válaszolt. Általába 5 perc alatt végeztem, míg a magánrendelésen 20 percig is bent voltam. A hangulatingadozást meg nyugodtan fogd az állapotodra, hisz a hormonok dolgoznak ezerrel. Köszi a dícséretet. Nagyon cép a pocakod.

Chrissy, Martin az első, akkor gyere ha tudsz és időd is lesz rá. Boldog szülinapot Apácskádnak!

Gabi, köszi, már én is gondoltam a szurira, meg a hormonokra. Ma már csak egyszer-kétszer éreztem. Remélem igazad van. Nagyon figyelem a tüneteket és hatásokat hogy ha másnak is kell bátran tudjam ajánlani. Eddig nem volt semmi a pocakfájáson kívül (kop-kop-kop) Nagyon csorgott a nyálam amikor olvastam miket fogsz csinálni, nyam nyam. Nagyon szép napot kívánok nektek holnapra.

Andesz köszike. Otthon már mondtam is a családnak hogy szeptemberbe ha megnyit a csárda megyünk egyszer ebcsizni. Kéthavonta egyszre el szoktunk vasárnap menni ebédelni (most vasárnap is megyünk).

Nati :D, ari vagy köszike. Én is nagyon meglepődnék ha egy szexiből baba lenne.

Enikő, a mozgás összevisszasága miatt nem kell aggódnod. Néha ő is pihen, elfárad, vagy érzi a nagy meleget. Köszi neked is a dícséretet.

Judy, szörnyű lehet édesanyádat látni betegen. Bele se merek gondolni, mi lesz majd ha. Mielöbbi gyógyulást felépülést kívánok neki, neked meg hatalmas erőt és kitartást. Elhiszem hogy hiányoztak a fiuk. A pénz meg majd megoldódik, a szeretet meg van, az a lényeg.

Kata, szia :) de jó hogy jöttél. Vissza kellet néznem a képet, tényleg úgy csinál. :) Köszi a dícséretet. Balcsira majd lementek máskor, ez különben murpy hoyg pont akkor volt szar idő.

Ibi, hidd el elég lesz neki a tejcid, nem kell aggódnod. Bizz az ösztöneidbe! Köszike a dícséretet.

Szilvi, de jó hogy te is jöttél. Már nagyon de nagyon hiányzol ám! Remélem a gyulladás hamar múlik. Örülök hogy minden rendben veletek. Kérünk ám majd képet arról a mosolyról.

madiani
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?