Sziasztok
Tesó
Szörnyen nézett ki szegény Bencus
Remélem most már múlóban a iütések és elfelejthetitek ezt az egészet.
Enikő
Aranyos ez a két bady.Kiváncsi leszek,hogy kislányod,vagy kisfiad lesz-e.Olyan ritka manapság,hogy valaki csak miután megszült akkor tudja meg.Van valami sejtésed amúgy?
Apát nem értem,miért ragasztkodik a fehér színhez.Együtt laktok anyósodékkal?És szerinted olyanok,akik nem engednék meg,hogy színesre fessétek a falakat?
Nálunk még a Roland,a Dániel jött szóba,mint fiúnév,de nekem tetszik a Kristóf és a Bálint is.
Ani
Pocid?Görcsölget még?Szerintem ez a szuri miatt van,azért csak kaptál egy adag hormont,amire valahogy reagálnia kell a szervezetednek.Majd kiváncsi leszek,hogy válik be.
Roni cuki bébi,látszik rajta,hogy sokat gyarapodott.Látod,mondtuk mi ,hogy ne aggódj
.Ezek a mérleges képek tündériek-olyan kis husis rajta Roni-zabálni való.És a mosolygós is szupi.
Alíz
Meddig dolgozol még?Kihez jársz a csnk-ba?Ő a választott dokid is?Ha ennyire nem vagy elégedett vele,akkor miért nem váltassz?A lényeg az,hogy minden ok a kisfiaddal,ha jól emlékszem,nekem 4D-n 29 hetesen 1600 grammra tippelték.De ne félj,nem biztos ám,hogy óriásbébid lesz, fél kilót simán tévedhetnek-ez attól is függ pl hogy éppen mennyi magzatvizet nyelt a pici,mert a súlyukat a haskörfogatból ítélik meg.
A rosszkedv miatt meg ne aggódj.Ilyenkor nagyon dolgoznak a hormonok,na meg persze az időjárás is olyan volt az elmúlt napokban...
Ibi
Örülök,hogy jelentkeztél.Majd ha már megszoktad a helyzetet,gyere mesélj és hozz képeket is!
Vicuska!
Szuper hírekkel jöttél!Nemsokára babás leszel!Ez nagyszerű!!!!!De addigis gyere sűrübben,és mesélj mi van veled,kiváncsiak vagyunk ám!
Chrissyy
Úgy gondolod,vmi baj van a kisfiaddal?Nekem nem úgy tünt a talin,mint aki beteg lenne.Kúpot kipróbáltátok már?
Ha rendesen fejlődik,márpedig ahogy írtad,szerintem ezzel nincs gond akkor biztos nincs semmi baja.Kakija van rendesen?Nem lehet,hogy az gyötri meg.Amúgy én még a fogacskára gyanakszom.Vagy egyszerűen csak ilyen a természete:nagyon igényli,hogy mindig ott legyen vele vki és szórakoztatja.Szerintem ne izgulj!És kitartás hozzá!Meglátod hamar elmegy ez az időszak.
Tegnap takarítottam ezerrel,már nincs sok hátra.A keresztelőn csak a legközelebbi rokonok lesznek,testvérek és szülők.Így kb összesen gyerekekkel együtt 20-an leszünk.Hidegtálakat készítünk:sonkatekercs,sajtrolád,baconbe tekert máj,kolbásszal töltött karaj,kőrözöttel töltött paradicsom és paprika,kaszinó tojás,francia saláta majonézes krumpli,vegyes zöld saláta....meg sütiket.Szombaton sütök-főzök.De kiosztottam a munka nagyrészét így nem kell egész nap a konyhában robotolnom.