Sziasztok lányok!
Kivettem egy nap szabit mára, mert kell egy kis feltöltődés. Pénteken és jövő hét hétfőn sem megyek, nagyon úgy érzem, elfáradtam.
Jól kitolt velem a ciklusom!!! Szombatra (nem) vártam és késett 2 napot! Ma reggel köszöntött be...tegnap gondolkoztam is, hogy terhes lehetek? De határozottan éreztem, hogy nem. De vajon miért késett? Lehet a lelkiállapotom miatt?
Na mindegy...most reggel ki is fakadtam a Janinak, mert őszerinte lesz gyerekünk, én meg megmondtam neki, hogy vizsgálatok nélkül nem túl nagy az esély! Lehet hogy kell rásegítés, vagy lehet hogy valami baj van velünk és azt jó lenne kideríteni, nem várni ölbe tett kézzel! Csak nézett...
Hát pasiból van! Múlt héten is dagadtra sírtam a szemem, akkor is elmondtam neki, hogy tenni kell valamit!
Most már csak észbe kap!
De asszem kezdek ismét visszatérni a régi kedély állapotomba, már nem sírok mindennap...
Lei-nagyon szép Csabi!!!
Az igaz, hogy nagyon fájdalmas a szülés, de tudod hogy a végén a kezedben fogod tartani a kisfiadat, és ez erőt ad közben. Szerintem a legszebb nap lesz az életedben, úgyhogy ne félj!
Hajni-örülök, hogy jól vagytok! Asszem téged kellett volna hogy elhívjalak a Betty ballagására, mert képzeld akit megkértem, hogy fényképezzen összesen 3 darab képet csinált!!!
Na ekkor kezdődött a depim...(és még azt sem küldte át)
Szerencsére kamerára fel lett véve az egész, csak arról meg nem tudom hogy lehet képet csinálni...
Másnap készült pár virágos kép, majd teszek fel.
Egyébként a ballagás nagyon jól sikerült! Annyi virágja volt a Bettynek, hogy útközben osztogatta, az ismerősöknek, kérte őket segítsenek neki, mert menni nem tudott tőle!!
Az egész suliban neki volt a legtöbb...és persze ő volt a legszebb is!
(nem is vagyok elfogult)
Aki fényképezett (volna) pont ezt hozta fel kifogásnak, hogy nem látszott volna egyik képen se a Betty arca a sok virágtól...
Rengeteg ajándékot is kapott.
Azon a napon esett az eső, így sátrat állítottunk a kertben, szereztünk 30 széket és asztalokat, a kaját rendeltük étteremből és nagyon finom volt. De mivel foci eb volt így a pasik berontottak a lakásba, (amit jó előre kiürítettünk, hogyha nagyon esik, akkor be tudjunk cuccolni) és a bárpult körül iszogattak...
Pár óra múlva fergeteges lett a hangulat! 3 utcával arrébb hallották, ahogy nálunk a 30 ember egyszerre röhög! A lányom apja igazi nagy társasági ember, 2 perc alatt dölt a röhögés körülötte.
Egyébként kicsit féltem, mert ugye az "új" családom és a régi együtt volt...
De minden jól sült el végül. Betty nagyon boldog volt, asszem lesz mit a zaciba csapni, ha nem lesz pénzünk
annyi aranyat kapott. (fehéret kértünk mindenkitől, mert azt szereti)
Tücsi!!!
Neked duplán drukkolok, és remélem akkor a héten nem hallunk felőled. Nagyon megérdemled már a babát, babákat!
Egyébként mikor kétségbe vagyok esve mindig rád gondolok: te már ezt ezerszer átélted...mit kesergek én itt?
Egyébként meg biztos vagyok benne, hogy anyuka leszel a közeljövőben és a legjobb, az biztos!
Merszi-megértem, hogy babonából még nem akarsz vonalzót...de tudod most nem lesz baj!!!
5 hónapig nem látszik a pocid? Akkor te igazi szép kismama vagy!!!
18 év: hát nem semmi! Megérdemlitek már a második babát!!!
Annus-átjárhatósági???
Lányok ezt most nem értem? Valaki homályosítson már fel?!
Ha valaki nemrégen volt terhes akkor miért kell átjárhatósági?
(mondjuk a kiskatona vizsgálatnál is ezt kérdeztem a dokitól)
Mit mondott neked a doki ez miért kell?
Wruska-milyen nagyok vagytok már!!!
Bocsi ha nem reagáltam mindenre, már így is egy regényt írtam!