Új privát üzeneted érkezett!

Na visszajöttem!!!
Tök jó volt,3 napig odavoltunk.Sokat pihentünk végre!!!

Wruska!
Teszek fel táblit persze!!!!

Zsibi!
Akkor várunk ha lesz ráérő időd!!!

Lei!
Nagyon jók a fotók!!!!

Merszi!
Nem semmi a 18 év!Mi 6 éve ismerjük egymást,most lesz az első házassági évfordulónk :wink:

annus11
 
 


Kép
Kép


Esetleg jöhetnek friss adatok!Ki mikor megy dokihoz stb!!!

annus11
 
 


Annus!
Engem nem akarsz berakni?????
encike 2
 
 

 
 

Enci!

Egy szavadba kerül és beteszlek,persze!!!!! :lol: :lol: Add meg az adatokat és már tezslek is!!!!!

annus11
 
 


Annus, mi 11-én megyünk genetikai uh-ra. Aztán 14-én dokihoz.
Köszi a táblát

Kép
wruska
 
 


Na ma moziban néztük a forma1-et,tök jó volt!
Ma meg egyik barátnőmmel talizok,holnap a másikkal.A köv héten fodrászhoz is akarok menni....aztán még meglátom milyen tennivalóim lesznek :wink:

Wruska!
Beírtam!!

Enci!
A te sorod is kész,várom az adatokat!!!

annus11
 
 


Sziasztok lányok!

Kivettem egy nap szabit mára, mert kell egy kis feltöltődés. Pénteken és jövő hét hétfőn sem megyek, nagyon úgy érzem, elfáradtam.

Jól kitolt velem a ciklusom!!! Szombatra (nem) vártam és késett 2 napot! Ma reggel köszöntött be...tegnap gondolkoztam is, hogy terhes lehetek? De határozottan éreztem, hogy nem. De vajon miért késett? Lehet a lelkiállapotom miatt?
Na mindegy...most reggel ki is fakadtam a Janinak, mert őszerinte lesz gyerekünk, én meg megmondtam neki, hogy vizsgálatok nélkül nem túl nagy az esély! Lehet hogy kell rásegítés, vagy lehet hogy valami baj van velünk és azt jó lenne kideríteni, nem várni ölbe tett kézzel! Csak nézett...
Hát pasiból van! Múlt héten is dagadtra sírtam a szemem, akkor is elmondtam neki, hogy tenni kell valamit!
Most már csak észbe kap!

De asszem kezdek ismét visszatérni a régi kedély állapotomba, már nem sírok mindennap... :D

Lei-nagyon szép Csabi!!! :lol: Az igaz, hogy nagyon fájdalmas a szülés, de tudod hogy a végén a kezedben fogod tartani a kisfiadat, és ez erőt ad közben. Szerintem a legszebb nap lesz az életedben, úgyhogy ne félj! :D

Hajni-örülök, hogy jól vagytok! Asszem téged kellett volna hogy elhívjalak a Betty ballagására, mert képzeld akit megkértem, hogy fényképezzen összesen 3 darab képet csinált!!! :(
Na ekkor kezdődött a depim...(és még azt sem küldte át)
Szerencsére kamerára fel lett véve az egész, csak arról meg nem tudom hogy lehet képet csinálni...
Másnap készült pár virágos kép, majd teszek fel.

Egyébként a ballagás nagyon jól sikerült! Annyi virágja volt a Bettynek, hogy útközben osztogatta, az ismerősöknek, kérte őket segítsenek neki, mert menni nem tudott tőle!!
Az egész suliban neki volt a legtöbb...és persze ő volt a legszebb is! :lol: (nem is vagyok elfogult)
Aki fényképezett (volna) pont ezt hozta fel kifogásnak, hogy nem látszott volna egyik képen se a Betty arca a sok virágtól...
Rengeteg ajándékot is kapott.
Azon a napon esett az eső, így sátrat állítottunk a kertben, szereztünk 30 széket és asztalokat, a kaját rendeltük étteremből és nagyon finom volt. De mivel foci eb volt így a pasik berontottak a lakásba, (amit jó előre kiürítettünk, hogyha nagyon esik, akkor be tudjunk cuccolni) és a bárpult körül iszogattak...
Pár óra múlva fergeteges lett a hangulat! 3 utcával arrébb hallották, ahogy nálunk a 30 ember egyszerre röhög! A lányom apja igazi nagy társasági ember, 2 perc alatt dölt a röhögés körülötte.
Egyébként kicsit féltem, mert ugye az "új" családom és a régi együtt volt...
De minden jól sült el végül. Betty nagyon boldog volt, asszem lesz mit a zaciba csapni, ha nem lesz pénzünk :lol: annyi aranyat kapott. (fehéret kértünk mindenkitől, mert azt szereti)

Tücsi!!!
Neked duplán drukkolok, és remélem akkor a héten nem hallunk felőled. Nagyon megérdemled már a babát, babákat!
Egyébként mikor kétségbe vagyok esve mindig rád gondolok: te már ezt ezerszer átélted...mit kesergek én itt?
Egyébként meg biztos vagyok benne, hogy anyuka leszel a közeljövőben és a legjobb, az biztos! :wink:

Merszi-megértem, hogy babonából még nem akarsz vonalzót...de tudod most nem lesz baj!!! :wink: 5 hónapig nem látszik a pocid? Akkor te igazi szép kismama vagy!!! :lol:
18 év: hát nem semmi! Megérdemlitek már a második babát!!!

Annus-átjárhatósági??? :roll:
Lányok ezt most nem értem? Valaki homályosítson már fel?!
Ha valaki nemrégen volt terhes akkor miért kell átjárhatósági?
(mondjuk a kiskatona vizsgálatnál is ezt kérdeztem a dokitól)
Mit mondott neked a doki ez miért kell?

Wruska-milyen nagyok vagytok már!!! :lol:

Bocsi ha nem reagáltam mindenre, már így is egy regényt írtam!
Vendég
 


Akkor pár kép másnap...(majd hozom a 3 darab ballagásit is ha megkapom, azon kis fél kontya is van a Bettynek) :D


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1215423321.846.jpg[/img]

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép [/img]
Vendég
 


Na szóval nem jövök pár hétig aztán meg betöltöm itt nektek az egész oldalt!!!! :lol: :lol: :lol:

Annus-elfelejtettem: megnéztem a képeket és nagyon szép a lakásotok!!!
Vendég
 


Annus!
ENCIKE angyalkáink születtek:6 hét proba: 2008,05, ciklus 31 nap várhato szülés: 2008. 10,15,
Köszike

Ma reggel még 1 csikosat teszteltem, de remélem hétvégén már 2 csikos lesz.
9.-ére nem várom pirit.
encike 2
 
 


Zsibima - Orulok, hogy jobban vagy! :D Ha otthon lettem volna nagyon szivesen csinaltam volna ballagasi fotokat Bettirol. Nem hiszem, hogy tul nehez lenne rola jo kepeket csinalni, nagyon szep nagylany. :wink: Most hetvegen pont egy barati parnak csinaltunk eskuvoi kepeket. Na abbol nem lesz gond, hogy nem csinaltunk eleget! Szerencsere en is egesz jol atveszeltem, csak nagyon elfaradtam a vegere. Egy csajszi, aki szinten ott volt az eskuvon kb ket het mulva varta volna a babajat. Mindenkinek feltunt, hogy a vacsoranal ket szek uresen maradt. Masnap reggel kaptuk az sms-t, hogy hajnali 5-kor megszuletett a kisfiuk! :lol: Szoval azt hiszem nagyon eredmenyes hetvegenk volt. :lol: :lol: :lol:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Zsibi!

Igazság szerint nem tuom hogy mért kellenek ezek.Mondjuk a kiskatona vizsgálat olyan dolog,hogy azt első ízben meg szokták nézni.Ha elmész egy családtervezős helyre,első dolguk a kiskatonavizsgálat!
Az átjárhatósági meg úgymond a köv lépés ha nem jön össze,mert az lehet még akadály.Lehet hogy akkor sikerült,de lehet azóta "eldugult",persze nem tudom az mitől alakulhat ki...csak így gondolom.Ha ott is minden oké,akkor azt mondta a doki átbeszéljük és megnézzük mi jöhet még szóba ami miatt nem jön össze!

Szerintem a kiskatona vizsgálatra menjetek el,apcim nagyon örült mikor megtudta hogy minden oké nála.Persze nála is volt hogy gyanusítgatom hogy nála van a gond stb.Erre közöltem vele,ha meg nálam van az természetes,vagy hogy van ez???Ja és közöltem vele hogy rám milyen vizsgálatok várnak,illetve milyen vizsgálatokon mentem már át eddig is.Na és persze sírtam is egy sort neki,erre persze mondta hogy még azon a héten elmegy.mondjuk eddig ideje se volt rá,de így már tudjuk hogy ott nincs baj!! :lol:

És igen,télleg ne üljetek ölbe tett kézzel!!!Mert csak fogy az idő,totál feleslegesen!!!És ha a végén az derül ki hogy nincs semmi baj,annak örülni kell és talán akkor megnyugszotok mindketten!
Ami meg télleg nagyon fontos,hogy újra a régi légy!!!Optimista,erős,tudj újra küzdeni,azért amiért itt mind küzdünk és akkor összejön az a baba!!Hidd el hogy sikerülhet neked is,nem érdekes hogy hány éves vagy stb

Na befogom a szám :lol: A lényeg hogy nem feladni!!!!!

annus11
 
 


Kép

annus11
 
 


Jajj Zsibi, olyan jó hallani a hangod! Kis-nagy lányod gyönyörű, ez nem elfogultság a részedről :lol: Hogy is lehetne!

Hajni, tényleg telik az idő. Magamon annyira nem is veszem észre, de a Te vonalzódon. :lol: Akkor Merszi is valahol itt jár. Pár nap az eltérés, ha jól rémlik. Na csak pihizzetek is. Minden rendben lesz.

Én már megint a centiket vágom :lol: Várom a pénteket, az uh-ot. Eddig minden eredményünk tökéletes volt és Picuri is mocorog szépen, szal nem hiszem, hogy bármi gond lenne. Csak jó látni minden alkalommal.Addig is minden este elmondom neki, hogy pénteken nagyon ügyesnek kell lennie és szépen megmutatnia mindent, amit csak a doktor bácsi látni akar.

Kép
wruska
 
 


Hidd el sokat jelent, hogy tartod a babáddal a kapcsolatot.
encike 2
 
 


Kukuccs! Látom mindenki megvan. Én is, de hétvégén nyugdíjas búcsúztatón voltam, azóta alszom... :lol: na jó dolgozom... Most kezd rámtörni az álomkóóór. Holnap még lesz egy éjszakázásom aztán jön a szabi!!!! Ki sem kelek az ágyból 8-ig!
Dokihoz én 26-án megyek. Szerencsére a barnázás elmúlt!!!!! Remélem végleg, és ez nem csak üres kijelentés marad!!! Hat a duphaston! Egyébként az álmosságon kívül nincsenek "kínzó" tüneteim továbbra sem, esetleg annyi, h a melóból úgy vonszolom haza magam, majd elalszom! :wink:

Wruska! Jól emlékszel 1 nap van Hajni és közem, az Ő javára! :lol: Te mindjárt félidőnél jársz! Tényleg rohan az idő!

Annus, Zsibi!

Szerintem jó ha megvan az átjárhatósági! Kipucolja a vezetéket, aminek elég egy-két felfázás és már dugul és behegesedik! Kicsit kellemetlen, bár én megúsztam az utolsó pillanatban, csakúgy mint a párom a katonaviszgálatot! megy a drukk nektek! +++++

Encike!
Neked is drukk, hiszen mindjárt itt a ciklus vég!!! A tesztre ne adj! Van akinek bejön és van akinek nem! Én is az utóbbiba tartozom!Régen is szuper érzékenyet használtam, de felesleges! Amit nem mutatott ki a mensi előtti napokban azt simán kimutatta a mensi után 4-5 nappal! Én most is kivártam az 1 hetet!
merszi
 
 


Merszi!

Örülök hogy jól vagy!!Hajrá szabi!Remélem össz munkád annyi lesz hogy lógatod a lábadat!!!!
Nem is tudtam hogy felfázástól is eldugulhat,hmmm.Bár az utóbbi időben nem voltam felfázva,viszont pár éve 2 télen is felfáztam....egyszer nem is tisztult ki a szervezetemből és amiatt ájultam el,remélem más szövődménye nem volt!!!Mondjuk az egyiknek mindenképp jónak kell lennie,mert vhogy csak sikerült teherbeesnem múltkor :lol:
És itt a példa hogy egy vezetékkel is lehet!!!!!! :wink:

Wruska!
Remélem képekkel is megajándékozol minket!!!Na és a baba nemével! :lol:

annus11
 
 


Annus, képek most nem lesznek, ezért külön fizetni kellene, és most a 4Dsre költöttük ezt a pénzt :lol: de majd beszámolok, hogy mit láttunk.

Tegnap nagyon szarul voltam. Azt hittem beszakad a mellkasom és a hátam. A kezem is fájt, de nagyon durván. Kénytelen voltam bevenni egy Rubophent, más nem volt itthon, de akkor már hajnal 3 volt, úgyhogy gondoltam, nem szenvedtetem tovább magam, gondoltam egy bogyóval nem ártok a picinek. Lázam nem volt és miután aludtam 5-ig -akkor még fájtam, aztán kilencig, már nem volt semmi bajom. Azért ma elmentem a háziorvoshoz, mondom inkább nézzen meg, meg akkor megcsináltatom vele a kötelező vizsgálatot is, mindegy hogy most vagy a 20. héten.. Nem talált semmit, EKG rendben, szív, tüdő rendben, azt mondta, lehetett a fáradságtól is, vagy valami vírus - de nem voltam lázas.... Azt mondta, hogy egyszeri alkalomra nem ír fel gyógyszert, ha előfordulna megint, akkor egy alaposabb kivizsgálást javasolna.

Igaz én is azt gondolom, hogy inkább a fáradtság, hétvégén VOLT és anyóséknál - kvázi idegen helyen nem olyan könnyen piheni ki magát az ember.

Babóca jól van, ficánkol és rugdos, ahogy szokott, a saját kis időbeosztásnak megfelelően. Reggel 10 körül és este 10 körül:) És már napközben is van mocorgás. :wink:

Kép
wruska
 
 


Sziasztok!
Sajna piri beköszöntött, de minek????
encike 2
 
 


Wruska!

Figyelj oda,mostmár lehet több pihenésre lesz szükséged!Gondolom ez az időjárás változás se lehet vmi jó....Mostmár neked kell fogadni a látogatókat!Biztos megértik hogy hamarabb elfáradsz stb.
Az uhs beszámolót meg várjuk!!


Enci!
:? Fránya piri!!!!


Többiek???!!!!

annus11
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a gratukat a Bettyhez! :lol:
Elvileg még tudok feltenni pár képet, mert nagy kegyesen kaptam még párat...


Encike-sajnálom! Nekem is megjött...

Hajni-akkor jó volt a hétvégéd! Kár hogy nem te fényképeztél! Lett volna mit...

Annus-idővel mi is eljutunk majd a kiskatona vizsgálatra, de szerintem nálunk is nagyon hasonló a helyzet, nem hinném, hogy a párommal van a gond. De én nagyon félek az átjárhatóságitól...remélem te nem, sőt te biztos nem, hiszen te bátor oroszlán vagy! :D Mikor mész a kórházba? Írj le mindent ezzel a vizsgálattal kapcsolatban légyszi! Altatásban csinálják, vagy anélkül és egyáltalán hogy??? :roll:

Merszi-örülök hogy jól vagy! A fáradtságod hamarosan úgy is elmúlik, a második trimeszterben tele leszel energiával, és az már nemsokára itt is van!!!

Wruska-biztos nagyon jó érzés ahogy mozog a kicsikéd! Pár hónapja nem gondoltad volna igaz??? :D És most meg annyira természetes, és már a felén túl is vagy mindjárt!!! Repül az idő...

Jajj képzeljétek, hétfőn mikor szabin voltam eltört az egyik vízvezetékünk, pont a kertben napoztam, fürcsiztem, mikor hallom hogy fura hangok jönnek a lakásból...
2 perc alatt a nappalit is elárasztotta a víz, kétségbe esésemben még az aknát se találtam, ahol el kellett zárni a vizet!!!
Burleszk filmbe illő jelenet volt!
Fürdőruhában rohangáltam jajveszékelve, mire átjöttek a szomszédok segíteni!!! Ledobtam vagy 10 nagy törölközőt a vízbe és két vödörbe csavartuk a vízet immár 5-en a segítséggel együtt!!!
Kicsit felpuposodott a parketta...
Vendég
 


Mostmár remélem csak jokat nevetsz a sztorin! Nagyon felpuffadt a parketta?
encike 2
 
 


Zsibi!

Ilyen nálunk is volt már,szerencsére csak a melletünk és a szembeszomszédnak.De mi mertük a lakásból meg a folyosóról a vizet.Ja és az egyiknél mi zátuk el a vizet mert nem tudta hol kell,a másik meg szintén nem tudta elzárni...és a bejárati ajtó se nyílt,fiatal csajszi és egyedül volt otthon....
Az elsőnél nagyon megijedtem én is,hívtam rögtön a közösképviselőt!De még másnap is remegtem...(szombat este átcsönget a szomszéd egyszál köntösben és a folyosón hempereg a víz :roll: )De a másodiknál már csak röhögtünk,rutinosak voltunk,meg így jobban megismertük a szomszédokat és a pizsomájukat :wink:

Én nem félek az átjárhatóságitól :lol: :lol: Annyi hogy feltezsnek egy katétert a hüvelybe,aztán át kell menni a röntgenbe,szerintem nekem ilyen lesz nem uhs.Aztán vmi lötyit bevezetnek,amivel láthatóvá válik hogy szépen átfolyik e mindenhol.Ha nincs gond akkor katéter ki(lehet kisebb vérzés ilyenkor)majd pihi.Másnap reggel mehetek haza.Nincs altatás meg érzéstelenítés,kissé kellemetlen lesz de ennyi.Aztán ah van vmi baj,azt már nem tom :lol:

annus11
 
 


Ja és kisebb dugulást kidugíthat maga a folyadék is,ha nagyobb a baj akkor majd a doki megmondja mi lesz :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Voltam ma UH-on. Minden rendben van vele, nagzon aranyosan rugdosodt. Es megmutatott mindent, igy lehetett latni, hogy kislany. Bar azt mondta a doki, hogz ne vegyem azert 100%ra.

Ime egy kép róla:
Kép

A szules varhato idopontja 2008.12.12.

Annus,
A tablazatodhoz:
Kovetkezo orvosi vizsgalat: 07.31.
eperke25
 
 


Eperke!

Gratula az uh-hoz!!!Hát igen...még előfordulhat hogy legközelebb megmutatja a kukiját :wink:
Amit nem értek,hogy lehet hogy dec.12. a szülés ideje?Nem novemberre vártad??Vgay ennyivel kisebb?Vagy én nekem vannak rossz infóim?

annus11
 
 


Sziasztok!

Encike-igen jót nevetek, de csak utólag! :D Akkor be voltam carva nagyon! Nem vészes a parketta, majd választok rá egy szép szőnyeget! :D

Annus-igen egy nagyobb házban gázos, mert ott ugye a szomszéd is elázhat és általában el is szokott ázni. Itt nálunk max. a hangyákat áztatom el, más nemigen van alattunk. :D
Jó sztori a hömpölygő viz...de akkor biztos nem volt az.
Köszi az infót az átjárhatóságiról, most már értem, szóval elvileg a kis "dugulást" meg is oldja! Remélem nem lesz vészes és minden oké lesz!!! (köztünk szólva én nagyon parázok az ilyenektől, inkább 3 szülés, mint egy sima nőgyogyi vizsgálat!!! :D )

Tücsi-neked is volt ilyen vizsgálatod? Ha igen akkor írd le légyszi milyen volt, mert előre paráztatom magam! :D

Eperke-de jó!!! :lol: Örülnél a kislánynak?? (én nagyon lánypárti vagyok, de asszem most már fiú is :D , csak legyen)

Teszek még pár képet, ilyen "jól" sikerültek lettek a ballagási képek, szinte csak a virág látszik a Bettyből, és egy a Tiszánál készült róla:


[img]
Kép

Kép [/img]
Vendég
 


Annus,
Nem amugy is december 12. volt a hivatalos idopont.

Zsibi,
Eddig nagyon lanyparti voltam, de egyszer csak azt almodtam, hogy fiu lesz, Talaltunk is tok jo nevet: Patrik vagy Benedek.
Aztan meglepodtem egy kicsit mikor megtudtam hogy lany lesz. Amugy mindegy teljesen, csak egeszseges legyen.
Lanynevben pedig a Vivien volt, de azt nem szeretnem mert akkor a nevnap, szulinap es karacsony is mind egy honapban lennenek.
Most ugy nez ki, hogy a Dorka vagy Dalma a befuto. De ez meg nalunk valtozik ugy is.
Nagyon szep a nagy leanyzod! Es sok szep viraga volt a ballagason.
eperke25
 
 


Sziasztok!

jaj eljött a nagy nap,megyek a fodrászhoz :lol: :lol:
Pénteken leugrom Szolnokra,de csak villámlátogatás.Szombaton ugye buli ezerrel,vasárnap pihi!Még jó hogy lesz vagy 35 fok :roll: Már a listán jár az agyam mit vigyünk magunkkal...naptej,pléd,pia stbaz tuti hogy fázni nem fogunk!!

annus11
 
 


Na 3 órát ültem a fodrásznál!Kész a frizkóm,szerintem jó lett.Nekem bejön nagyon.Tetettem bele melírt :lol: Tuti lett,majd dobok róla képet!

annus11
 
 


Zsibima - huha a csotoresnel en sem igazan tudnam, hogy hova kapjak. :shock: Itt raadasul nem ugy van mint otthon, hogy a csap alatt a szelep stb. Meg jo, hogy otthon voltal! Gondold el ha addig azott volna, amig hazaersz. :twisted:

Eperke - gratula a kislanyhoz :lol: , meg ha nem is biztos, hogy az lesz.

Annus - egy jo frizura ugy fel tudja dobni az ember lanyat, nem igaz? :lol: Ha jol erzed magad akkor tuti megerte a harom orat.

Tudom, hogy Tucsokbogar azt mondta, hogy ha nem jon a jo jel de ilyen sokaig?? :shock: Nincs olyan nap, hogy ne gondolnek ra, hogy mi lehet vele. Remelem minden ok es azert nem tud jonni.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Hajni!

Persze hogy minden oké Tücsivel,azóta már megkapta a babákat :lol:
Viszont jó lett volna telszámot cserélni vele,nehogy szézaggódjuk magunkat...vki nem tudja elérni???

annus11
 
 


sziasztok!

eperke: édes az UH kép!!!:) meg jók nevek is amiken agyaltok.

zsibi: nagyon csinos, kész nő a lányod. Gartula hozzá!
az átjárhatóságitól meg ne parázz!! gondolj arra, hogy esetleg ez kell ahhoz, hogy meglegyen a kisbabád. A cél szentesíti az eszközt!!!

remélem, hogy Tücsivel tényleg minden rendben van!!

hajni: Te jól vagy? minden OK?
merszi:te is megvagy?
annus: képet hozz a hajadról!!

én nagyon jól vagyok szerencsére, nincsen semmi panaszom, bébike mocorog rendesen odabent. Ma bemutatott a védőnő a gyerekorvosnak is, úgyhogy ez is le van tudva.
jövő héten apa itthon lesz szabin, úgyhogy elmegyünk megvenni a bútorokat és utána elkezdhetem a bepakolást. Már nagyon várom!!!

puszi mindenkinek!
lei
 
 


sziasztok, nagyon jó hallani titeket. Újra tele élettel, optimizmussal, tervekkel mindenki!

Nekünk most 3 napig nem volt jó a net, ezért voltam szótlan:)
Ma megvolt a genetikai uh is: Picurinkkal minden rendben, megszámoltunk minden ujjat és megvan mind a 20 :wink: már 328 gramm a súlyunk, ami azért szép nagy egy ekkora pöttöm babához. Lehet, hogy az a kis plusz husika is dob valamit a latban, ami a lába között van. Ugyanis kisfiunk lesz!

Nagyon örülök neki, bár anyukám kicsit elkeseredett, hogy a 4. unoka is fiú lesz, de mondtam neki, van még ideje hozzászokni a gondolathoz és legalább a rutin is megvan már :wink: Meg a rengeteg játék, ami a fiukról megmaradt...

Ma babakocsikat nézegettünk, hogy mégis milyen a felhozatal és főleg mennyiért, hogy legalább fel tudjunk rá készülni lelkiekben, mert ez lesz a legnagyobb kiadás és nem is akarok sz@rt venni, de ha kiválasztok egy típust, akkor a legolcsóbban (már ami lehetséges) tudjam megvenni, vagy apa, ha én már nem bírok ősszel elmenni vele bevásárló körútra. :wink: Meg hát bevallom hősiesen, jó is álmodozni, tervezgetni, bár még messze van december.

Tücsi, neked nagyon nagyon megy a drukk! Biztosan minden jól alakul, én is nagyon sokat gondolok rád.

Kép
wruska
 
 


Kép Kép

Na remélem látszik is vmi,vonaton fotóztam telóval...de holnap bizti készül amjd rendes fotó is :lol:

annus11
 
 


Annus!
tök jó lett a frizud! :wink:

Hajni!
jó hogy van végre vonalzód, tudjuk követni hol tartasz :wink:
rosszullétek?
hogy vagy?


Zsibi!
nagyon csini a lányod! :wink:
drukk a vizsgálathoz!
bár nem értem , ha már egyszer szültél, miért kell átjárhatóságit csinálni?
idővel bedugulhat? :oops: :oops: :oops:

Lei!
látom már neked sincs sok hátra! :lol:

Nálunk megkezdődtek a "még egyben?" telefonok :evil:
amúgy minden rendben, CTG-k jók, méhszáj 2110, remélem kihúzom a végéig :wink:

Tücsi!
drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kimma
 
 


Sziasztok!

Wruska-gratula a kiskukishoz!!! :lol:

Kimma-annyira nagyok vagytok már!!! :lol: Nem hiszem el hogy mindjárt szülsz!
Én még nem tartok az átjárhatóságinál, de Annussal egy dokihoz járunk, és ők már túl vannak a kiskatona vizsgálaton, amin mi még nem...és ezután a közös dokink neki átjárhatóságit tartja a következő lépésnek. Ezért érdeklődőm én is. Én se nagyon értem, hogy mivel mindketten voltunk nemrég terhesek ez miért kell...
De felhomályosítottak a csajok, hogy lehet eldugulva bármitől...

Nagyon drukkolok neked!!! Biztos izgulsz már ugye???

Lei-nagyon izgi dolog a vásárlás! Majd kérünk képeket!!!

Annus-nagyon csini vagy az új frizurával, sokkal jobb így!!! :D

Tücsinek továbbra is: ++++++++++++++++++++drukkkkkkk!!!!!!

Képzeljétek tegnap 4 kamasszal voltam a vidámparkban!
Olyan jó volt, egész nap fejjel lefelé lógtam, és sikitoztam-visitoztam a kamaszokkal együtt! Nem nézett minket mindenki, áááá!!! :lol: :lol: Nagyon jól érztük magunkat, de olyan izomlázam lett a sok feszítéstől-kapaszkodástól...
Ma pedig meglepiként Jani levisz a Balatonhoz, igaz csak dél körül indulunk, de fürdünk egy kicsit, és ki kellett néznem a neten egy jó
csárdát és borospincét.
Inni nem akarok mert a Jani vezet, egyedül meg nem iszom, nem vagyok én ökör :lol: ! De biztos hozok haza valami finomat!!!

Holnap pedig bográcsolok és még hétfőn sem megyek dolgozni, úgyhogy most egész jó hétvégém lesz-van!!! :D
Vendég
 


Nekünk is jól telt a hétvége :lol: :lol: És még nincs is vége.
Megyünk ki pecázni!!!!Remélem ma is szép napunk lesz :wink: Majd hozok még képeket!
Köszi a hajamat ért dícséretet!!!

annus11
 
 


annus:nagyon dögös az új frizurád, nagyon tetszik!!! :lol:
vigyázz azért kint a napon, nehogy hőgutátkapjatok!!!
mi ki se mozdultunk ma a lakásból, reggel ablakok becsuk, redőny lehúz, azta tartjuk bent a 27 fokot, nyomatjuk a ventiket és pihegünk.

Viszont pénteken megérkezett Olaszországból a pár napja rendelt babakocsink!!Úgy örülök neki, nagyon tetszik!!! Párom is nem győzi dícsérni, hogy milyen jó választás volt! Összeraktuk, kipróbáltuk mindenhogy, aztán meg összecsuktuk és kivittük az erkéyre, hogy ne foglalja a helyet.
(wruska: egyébként PegPerego Pliko P3 Ms on track, három funkciós - mózes és, autóba ülésként beköthető hordozó is van hozzá, illetve később sportkocsiként használható, ha már ül a gyerek. Szállítással együtt 100 ezer volt, ésmég így is 30-al olcsóbban úsztuk meg, mintha itthon boltban megvesszük.) Szóval én nagyon elégedett vagyok vele! Majd rakok fel képeket róla!

mindenki vigyázzon magára ebben az időben!
pusz:LEi
lei
 
 


Lei, melyik oldalról rendeltétek a babakocsit? Én is kacérkodtam a Pliko gondolatával, de én most már egyre biztosabb, hogy nem szeretnék kétkarosat. De mi is néztük a külföldi honlapokon, bimbomarket.it, hogy mennyivel olcsóbb egy egy típus kint, mint itthon, még szállítási ktggel is.

Annus, isteni lett a hajad!

Zsibi, jó lehetett ez a vidámparkos téma :lol:

Tücsi, vannak hírek?

Kép
wruska
 
 


Na előzetesen a képek,holnap jövök bővebben!!!
www.vasutasnap08.annus.fotoalbum.hu

annus11
 
 


Na nekünk nagyon jól telt a hétvége!Szombaton vasutasnap,egész nap heveréztem :lol: ettünk,ittunk.Vasárnap ugye a peca,na itt is legikább heveréztem.De annyira elfáradtam.....Mindkét nap ilyen este fél 8 volt mire hazaestünk.Itthon meg szalad a lakás...én meg lelkesen futok utána,legalábbis a mai nap :lol:
Az ebéd pedig túrós csusza lesz harcsapaprikással(természetesen abból amit tegnap fogtunk).

Zsibi!

Én nem bírtam volna a vidámparkot...max vmi gyerek sergőre ültem volna fel :lol:

Lei!
Tök jó hogy már vásárolgattok!!!Ha kész a gyerekszoba majd dobj képet róla!!!!Áhh,én csak árnyékban hűsöltem,nem sokat voltam a napon!!

Wruska!
Gratula a kukishoz :lol: Be is írom a tábliba!

annus11
 
 


Annus!

Én is készültem erre a programra, a Hűvösvölgybe, de helyette a hűvös szobát választottam! Sajna az előző nap én egy kissé megszédültem (hivatalból Bp-en jártam), így elmaradt ez az esemény! 90/54-es vérnyomással ikább otthon maradtam! Mégis hallat magáról a bébi időnként... :) a fotókat nézve te legalább kiélvezted a napot!
Szupi lett a hajad!

Zsibi!
Örülök, h ismét jól érzed magad! Felszabadultan tudsz szórakozni! Tedd is mert nem sokára meglásd csak "kisrókával" tudsz a vidámparkba bulizni.
Csini a lányod!!!

Lei!Kimma!
Irigykedünk mindjárt babázhattok!

Wruska!
Gratula a kukishoz! Az én álmom most egy lányka!Irigylem is Eperkét!!!!Bár nagyon kicsi az esélye! Sok a fiú a családba, lány csak elvétve! Természetesen ha fiú lesz akkor is nagyon boldogok leszünk! Már most rengeteg ruhája van a fiam után! Tiszta haszon... :wink:

És most ellentmondok a korábbi kijelentésemnek ( h még nem készül vonalzó). Mégis megcsináltam, így jobban követhető vagyok!ÉS! Úgy érzem ez a terhesség jobban indul mint az előző! Bár kicsit félek ilyet kijelenteni, mert korábban írtam, h nincs már barnázás, és ahogy kijelentettem megjelent :twisted: :twisted: :twisted: De gond egy szál se, most is elmúlt napok óta!!! Ezt nem azért írom, hogy ismét megjelenjen!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
merszi
 
 


Kimma, Lei - huha mar mindjart itt az ido babazni. Juj de izgi!

Wruska - gratula a kisfiuhoz. Az en anyukam is tudom, hogy nagyon szertne mar egy kilany unokat, mert eddig a batyaimtol 3 fiu van, de remelem o sem fogja banni azt sem ha kisfiu. :wink: De jo, hogy ti mar elkezdtetek nezelodni/vasarolni. Mar en is alig varom!

Eperke - neked is nagy gratula a kislanyhoz. Bevallom oszinten en is nagyon szeretnek egy kislanyt. :wink: De ha csak egy batyus utan jon az sem nagy baj... 8)

Annus - nagyon dogos a hajad, megerte az idot. Ugy irigykedem a jo idore - itt tok hideg volt egesz hetvegen.

Zsibima - nem is emlekszem mar mikor voltam utoljara vidam parkban. Talan ket eve itt Alton Tower-ben. Most is terveztuk, de hat pont nem jott ossze, azert mentunk inkabb allatkertbe :wink:

Merszi - nagyon szep a vonalzod. Hogy vagy? Remelem minden ok. Nem irod be magad a februari tabliba?

Rolunk annyit, hogy ma reggel voltam 10 hetes uh-n es junior nagyon produkalta magat, vegig ficankolt. Csak lestem milyen hamar meg tud fordulni es hogy mozgatja a kezeit, labait! Es mar 36 mm - megint nagyot nott! :lol: Ez volt az a het, amitol a legjobban tartottam ugyhogy most fultol fulig er a szam. Asszem a kovetkezore elcipelem a ferjemet is. :P Holnap lesz az elso talalkam a vedonovel is. Egy csomo dolgot el kell neki mondani, hogy kepben legyen mindennel. lehet, hogy listat kellene irnom, hogy ki ne hagyjak valamit a lyukas agyammal. :oops:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski
 
 


Merszi-szép a vonalzód! :D
Ha terhes leszek akkor tuti nem megyek vidámparkba, max. kisérőként! :D Amikor a Bettyvel voltam terhes felültem a hullámvasútra és utána barnázni kezdtem a 3. hónapban.
Úgyhogy nem kísérletezünk soha többet...
Addig élvezem ezeket a dolgokat amíg lehet, a lányom kiharcolt még 2 vidámparkot a nyáron... :lol:
Nem semmi a vérnyomásod! Nekem is nagyon alacsony terhesen! Úgyhogy én a kávéról nem mondok le...az előzőnél lemondtam és állandóan szédültem, amikor megint kávézni kezdtem: elmúlt.

Hajni-azt elhiszem hogy fülig ér a szád! Biztos nagy élmény volt az uh. Kép nincs?
A kinti vidámpark biztos jobb, mint itt nálunk. Túl sok dolog nincs...
Viszont az állatkert az itt is szupi...
Valószínű ti is sokat fogjátok látogatni majd a kicsivel az elkövetkező években! :lol: Én Bettym pár hónaposan már állatkertben volt és már akkor is tetszett neki.

Gratulálok a kis izgő-mozgó 36 mm-es csodádhoz!!! :D

Lei-kép nincs a szekérről?
Én mindent ausztriában fogok megvenni, ha egyszer eljutunk odáig...sokkal olcsóbb cuccok vannak és nagyobb a választék is.
Barátnőm bécsben lakik és mindig mondja mit mennyiért látott: hát csak tátom a számat. 30 ezerrel olcsóbban tényleg nagyon megérte a kocsi!

Annus-a képeken nagyon jól áll a kezedben a baba! Látom gyakorolsz! :wink:

Wruska-te még nem vásárolsz??

Hát csajok letelt a 4 napos szabim! :cry:
De usziztam a balcsiban (imáááááááádom) szombaton és a tihanyi apátságot is megnéztem, mert még nem láttam. Az apátságnál fenn van egy kávézó ahonnan brutális kilátás nyílik a tóra.
Nagyon szép volt. Aztán csopakon vettünk fincsi borocskát, és elmentünk egy csárdába kajálni.
Olyan jól éreztem magam!!! :lol:
(Jani érezte hogy nagy a gáz velem, ezért most a tenyerén hord, bár kQvára nehéz vagyok!!! :lol: :lol: :lol: )
Vendég
 


Merszi, de jó hallani felőled is. Tényleg szép a vonalzód és már a 10. héten jártok! Hajni te is!

Tényleg nagyon megy az idő! :shock:

Zsibi: én még nem vásárolok, esetleg egy-két dolgot, mint textilpelenka, vagy fürdőlepedő. A kisruhákat majd ősszel szeretném, amikor a télies cuccokat is meg lehet venni, mert most még főleg napozók és vékony anyagú rugik vannak, azokra most nem szeretnék költeni, majd jövőre :wink: Szerintem szeptemberben lesz igazán a vásárolgatás pont a téli cuccok miatt. Addig csak "terepszemlézek", mi hol olcsóbb, vagy jobb minőségű..Ráadásul rengeteg babaruhánk van tesóméktól és néhány cucc sógornőméktől - szal jól át kell gondolnom, hogy mit kell megvegyek, mi az ami van és mi az amit annak ellenére, hogy van megveszek :wink: Jajj, nagyon zavaros vagyok, igaz? De nehéz visszafognom magam :roll:

Egyébként ma voltunk dokinál, mindent rendben talált, méhszáj zárt, ügyesen tartom a lecsökkent súlyom :lol: , ennek ellenére szépen gömbölyödünk mindketten. Augusztus 11-én megyek hozzá legközelebb. Addig a fogorvost kell beiktatnom egy kontroll erejéig. Ja és továbbra is figyelnem a szénhidrátbevitelre.

Kép
wruska
 
 


Jaj hát mindneki ezt mondja h gyakorolok :lol: Tesóméknál 3 gyerek van,most itt a szomszédban is 1....ez már túlmegy minden gyakorláson,lassan diplomázhatnék mondjuk a saját gyerkőccel :lol: :lol: Azokat a gyerekeket nem is számolom akiket még tizenévesen babusgattam,azóta már rég túlnőttek rajtam(mondjuk ez nem nehéz) :roll: :lol:

Már én is úgy vásárolnék,de "sajnos" nekem nagyon keveset kell majd vásárolni :( Mert tesómtól bizti sok mindent kapok,a szomszéd is mondta h odaad mindent ami kell,szóval télleg csak apróságok kellenek.Ami jó,de ugyanakkor elveszi a vásárolgatás örömét :roll: Ezért én most nekik veszegetek cuccokat,így tudom h ezek majd jönnek vissza hozzám :wink:


Zsibi!
Tihany az anygon szép,voltam ott párszor.Na de mire felsétál az ember....Csopakon meg tavaly voltunk nászút keretén belül :lol:
Akkor remélem élvezed a kényeztetést!!!

annus11
 
 


Ja és Zsibi!
Már akartam írni hogy nagyon hasonlít rád a lányod!!!!Legalábbis a képek alapján mintha ikrek lennétek,azt meg pláne nem mondanám meg h a lányod :lol: Max a hugod :wink:

annus11
 
 


Wruska-akkor még van időd a téli cuccok megérkezéséig :D !
De vannak dolgok, amik nem időjáráshoz kötöttek: szekér, ágy stb... :lol:

Annus-tapasztalatból tudom, hogy bár én is rengeteg cuccot kaptam a Bettynél, azért így is nagyon sokat kell majd költeni...úgyhogy örülj hogy kapsz! Úgy is állandóan vásárolgatni fogtok a pároddal! :lol:
(mi kocsival voltunk az apátságnál és mivel kb. 40 fok volt ennek örültem is nagyon! :lol: )
És igen nagyon élveztem a kényeztetést a lelkivilágom is helyre billent tőle!!! (örülök, hogy tetszik a lányom, szerencsére sokan nem tudják, vagyis nem nézik ki belőlem, hogy az anyja vagyok)
Vendég
 


Sziasztok

Amiért jöttem:

Kerestem valamit és megtaláltam a régi feljegyzéseket.(mindíg írtam a peteérést,vérvételt,gyógyszereket stb.)
na ott találtam egy olyat,h Aviva Steiner torna.

Ez egy peteérés serkentő torna
van telefonszámom is:Tóth Lívia 06 30 475 22 67

Szerintem még jó ez a szám mert közben megnéztem a neten is.

Íme:
Tudnunk kell, hogy a meddőség gyakran csak „műszaki hiba”.
Aviva Steiner szerint a fogamzás elmaradását gyakran hormonális „rendetlenség” okozza, az ösztrogén és a progeszteron hormon alacsony szintje, avagy tesztoszteron túlsúly, másoknál sárgatest hormon hiány. Olyanok is jelentkeztek már Aviva tornára, akiknél 18–20 éves koruk ellenére még nem volt mensesük, vagy ciklusuk kezdettől fogva rendszertelen, illetve fájdalmas, görcsös mensestől szenvednek. Sokaknál egyáltalán nincs peteérés, ovuláció, vagy az akadályt elzáródott petevezetékük jelenti.
A célirányos gyakorlatok hatására az alhasi véredények tágulnak, javul a vérkeringés, s a hormonszint normalizálódik. A gyakorlatok során az átlagosnak tekintett 5 liter helyett percenként 17 liter vér áramlik át, de a felpezsdült vérkeringés mellett a mozdulatok hatására tágulnak a szűk, összetapadt petevezetékek is. A gyakorlatok a nőkben felhalmozódott feszültség oldásával közvetett módon is segítenek, nem is beszélve, az alhas energetikai állapotának helyrebillentéséről. Mellékhatásként elmúlik az esetleges frigiditás, örömtelibb lesz a párkapcsolat.
Aviva külön javaslatokat dolgozott ki rendszertelen ciklus, ovulációhiány, petevezeték elzáródás, többszöri vetélés, sikertelen terhesség esetére is.
A gyakorlatok mellett Aviva táplálkozási javaslatai között szerepel a savasító ételek mellőzése, a lúgosító étrend bevezetése. További tanácsa, hogy öltözzünk melegen és fekhelyünk is meleg legyen. A szűk farmer viselése a pár mindkét tagjának tilos!
Aviva a továbbiakban javasolja a VÁRANDÓS TORNA, illetve a SZÜLÉS UTÁNI TORNA otthoni rendszeres végzését is.
Tapasztalatok szerint a 9 hónap alatt biztosított jó keringés, jó oxigén és tápanyagellátás, egyenletesen jó energetikai állapot következtében az Aviva tornával született babák életerősebbek és értelmesebbek lesznek.
Az AVIVA-módszer egyetlen hazai oktatója: Tóth Lívia rekreációs sportoktató.
Kiscsoportos tanfolyamain a szükséges gyakorlatok 4 óra alatt megtanulhatók, majd otthon Aviva könyve segítségével önállóan gyakorolhatók



Ja!Azt tudja valaki,h Baba miért törölte magát? :shock:

Sziasztok
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?