Sziasztok!
Napok óta nem tudok a szokott módon belépni, csak az explorer enged be, de az is csak a régi hozzáférési adataimmal, ezért nincs kép, meg semmi.
Na mindegy.
Felicia!
Mint elsöbabás anyukának szívböl gratulálok és mielöbbi családegyesítést kívánok neked/nektek is! Remélem a mütéteddel se lesz semmi gond és hamar kihevered mindkét beavatkozást! Amit pedig a császárról írtál, a szívemböl szóltál, totálisan egyetértek veled!
Lányok ha tehetitek, szüljetek természetes úton. Baromira tud az is fájni, de az a pár óra eltelik és amint kibújt a baba, mintha elfújták volna az elötte lévö szenvedést, jönnek az endorfinok, a boldogság hormonja! A császáros baba fel sincs készülbve az útra, hirtelen benyúl valaki a kis barlangjába és kiragadja...
Nekem azt mondták a kórházban, hogy jobb ilyen esetben egy kisebb baba, mint egy nagyobb, mert a 4 kg feletti, föleg fiú csecsemök között elöfordul az elején a légzési nehézség vagy egyébb nyalánkság. A kisebb babák jobban alkalmazkodnak az új helyzethez.
Nálunk az osztály úgy van összeállítva, hogy egy 2 kg-s baba és egy 4 kg feletti van egy szobában. A 4kg felettiek normálon indultak, császáron végezték, benyelték a szurkos magzatvizet és tüdögyuszit kaptak vagy mint az én szobatársam babája, benyelte a B-Streptococcust... (nem volt szürésen az anyuka, de a doki szerint nincs is értelme, csak ha pozitív a teszt, mert ha negatív, attól még lehet, nem kizárt a baci jelenléte)
A magzatvíz témához nem tudok hozzászólni, mert nekem a kitolás elött repesztettek burkot mindhárom esetben. Csak arra a jó meleg érzésre emlékszem...
Nicike és egyéb veszekedösök!
Megértelek titeket a saját tapasztalataim alapján, de nem tesz jó a haskeményedésnek a morgás. Az én párom is ebböl a fajtából van, neki is minden ráér, amit én kérek töle, így a könyvek is csak akkor fognak innen elpárologni, ha én leviszem öket a pincébe. Dobozonként 20-40 kg és ebböl van 20 db. Semmi remény rá, hogy leviszi öket, mert a pincére már más tervei vannak idöközben. Ezek is olyan bentlakásos dobozok lesznek, mint a többi 20, amit évek óta kerülgetek. (Csak hogy tudjátok, én türelmetlen vagyok, mert eddig csak 10 éve élek a dobozaival...)
Az autónk nem kapta meg a müszakit, azzal is van dolog. Megint sok mennivalója van, stbstb. Ma pl. hiába tepertem haza, mondta, hogy kell az autó siessek, még most is itt ül és imént közölte, hogy ma már nem megy, mert sok a forgalmi dugó... Szuper!´Én meg rohantam, mint egy eszelös haza! De nem is szólok inkább semmit, mert megint feszült a légkör, csak veszekedés lenne a vége.
Dönci javulgat, a föorvos azt mondta, hogy kell neki még egy hét, de mondtam neki, hogy legyen inkább kettö, de akkor müködjön tutira, nehogy a nagy kapkodás miatt túl korán kerüljön haza és mehetek aztán vele vissza garanciális javításra.
Mindenesetre végre elkezdett hízni, most 2090 gr az aktuális súlya. Tegnap 2060 volt.
Ami viszont aggaszt, hogy idönként lemegy a pulzusa vagy a légzése, de nincsen szervi oka. Az éretlenség jele elvileg. Meglátjuk.
Tegnap a kórház után a párommal tartottunk, amíg ö a dolgát intézte, lementem a gyerekekkel Konstanznál a tóhoz és pancsoltak egy kicsit, én meg jól leégtem, ahol elfelejtettem magam bekrémezni. Vasárnap méhészeti nyári ünnepre megyek a kölykökkel, holnap tán megint Konstanz.
Megyek valamit enni, arra van a legkevesebb idöm. A barátunknak nem tünt fel, hogy megszültem. Jó kövér lehetek.
Puszi: barbi
Itt közben volt egy kiadós jégesö.